Fyrkanten med våra sexiga vänner!

Dags för en uppdatering i den här sektionen. 


Vi har träffat ett par flera gånger tidigare som vi verkligen gillar. Sist vi träffades var på Rullsands nakenbad utanför Skutskär nu i sommar. Det ligger en mapp med bilder därifrån för dom som vill se. 

Vi hade planerat detta en liten tid, det sammanföll med en liten weekend för oss i Stockholm på hotell i Gamla Stan, ett välkommet avbrott från barn och jobb och ett tillfälle till lek.

Vi kom hem till paret vid 21-tiden och blev bjudna på lite snacks och vin. Vi pratade länge om ditt och datt i soffan innan kläderna åkte av. Tjejerna började kyssas i soffan samtidigt som vi killar fick film och fototillfälle :)Vi killar involverade oss efter en stund med våra respektive partners, det ena ledde till det andra och det slutade att vi alla njöt av varandra, mer eller mindre. 

När vi hållit på en bra stund och orgasmerna avlöst varandra så tog vi en paus med kaffe och en cigg på balkongen. När vi träffas är det väldigt avslappnat och bekvämt. 

När vi återhämtat oss så la vi oss alla i sängen och började om. Mycket händer, munnar och fingrar överallt där man kunde komma åt. När mannen i paret hade kommit så smet hon iväg och tog en snabb dusch. Under tiden red tjejen mig medan mannen tittade på oss.

Tjejen kom tillbaka från duschen och hjälpte min tjej att förverkliga en fantasi som jag haft, att bli avsugen av två kvinnor. Dom hjälptes båda åt och växelvis sög mig och runkade tills jag kom! Underbart.

När alla kommit och var nöjda tog även vi en dusch innan vi satt oss i soffan och tog det lugnt en stund. Klockan var mycket och vi rörde oss mot tåget och hotellet i Gamla Stan. 

Pinglan82 F38
2020-09-06 18:48
3

Fler blogginlägg från: Pinglan82 F38