Inget nytt under solen?

Jag har varit medlem här på K6 tidigare. Det var ganska längesedan och det jag minns från tiden som medlem är tre saker.


Mest av allt minns jag den märkliga kvinnan jag brevväxlade med här inne. Jag minns inte hennes användarnamn och det kan väl kvitta, men hon påstod i alla fall att hon bodde i ett hus på landet utmed en ganska vältrafikerad väg tillsammans med sin 16-åriga dotter.Hon var väldigt angelägen om att om vi träffades ville hon att jag skulle spruta henne i ansiktet och hon började berätta en massa saker om hur hennes dotter introducerat henne till bondage och bukkake filmer och att de brukade se på japanska bukkake filmer tillsammans och onanera brevid varandra i TV-soffan. Hennes mail blev konstigare och konstigare. Hon ville att jag skulle binda dottern så hon inte kunde smygtitta på oss när vi hade sex, och sedan ville hon att jag skulle binda henne i sovrummet så vi kunde se att hon inte kom loss. När det blev dags att träffas försvann hon naturligtvis. Jag hade ju fattat att det var en fakeprofil hela tiden men det var intessanta samtal eftersom allt var så galet.


Det andra jag minns är att inga vettiga människor någonsin svarade när jag skrev till dem. Det kan ju iofs ha berott på hur jag skrev eller hur de uppfattade min profil, men samtidigt fick jag en massa mail av folk som inte alls motsvarade det jag sökte. De flesta hade tex fel kön.Det återstår väl att se om det har ändrat sig eller om det är likadant ännu.


Det tredje var den enorma mängden spam jag fick. Massor av mail från konton som inte ens fanns, som ville att jag skulle registrera mig på andra ställen som var gratis men där det kostade pengar att läsa de fakemail man fick och där det kostade för varje meddelande man skrev till fakeprofilerna som hela tiden flirtade med en. Det där har inte ändrat sig ett dugg för jag hann precis registrera mig och hade inte ens hunnit skriva någonting i min profiltext när det första spam mailet kom. Mina första tre dagar har jag fått mer än tio om dagen i genomsnitt.


Ett av dem såg äkta ut men var från någon som tagit bort sitt konto efter att hon skrivit och ville att jag skulle maila henne i stället. Jag anade oråd men gjorde det ändå. Det visade sig att hon bodde en kilometer ifrån mig och ville träffas om två timmar och ha sex. När jag googlade på hennes mailadress visade det sig att hon var en riktig kändis. Det fanns flera trådar i flera olika forum om henne och jag kom i håg att jag läst om henne redan för 4 eller 5 år sedan. Så det blev ingen sexdate.


Det är tråkigt att K6 inte lyckats bli av med alla spamkonton på så många år som jag varit borta, för de förstör för oss andra och antagligen lyckas de väl lura någon stackare då och då gför annars skulle de väl tröttna.

DrKrall M56
2020-05-23 00:35
3

Fler blogginlägg från: DrKrall M56