Innan kaffet kickar in...

Ja du vad säger man, innan man är mänsklig och dagens första snus kickar in så känns det som om huvudet är fullt med massa konstiga funderingar? Satt nu och grubblade på vissa uttryck likt Leif GW och kan fan inte komma fram till nått bra. 


Kläckte ur mig till kollegan igår då vi höll på att lasta varor igår på jobbet och allt kom med att det var "På det berömda fitthåret" och hans kommentar tillbaka vart:


Varför heter det så?


Ingen aning, just varför. Var det att man hade en micromillimeter tillgodo då man gjorde nått eller dvs han som kom på uttrycket gjorde nått? Varför inte säga på håret? Men samma sak där. Är man kortklippt har man ju bara nån millimeter medans om man har långt så har man kanske en halvmeter?


Så "My mind works in mysterious ways" är väl det enda som kan förklara mitt tänk och sätt på varför man grubblar på vissa viktiga saker istället för att försöka komma fram till om jorden är platt eller rund?! Nu rensa kaffekoppen, kasta sig i en dusch och fundera på just varför vissa droppar känns på olika sätt och beroende på var dem dropparna träffar på kroppen hamnar sen i avloppet!


God natt och glad påsk!

Breal M37
2018-10-11 07:40
1

Fler blogginlägg från: Breal M37