Nudistbad

Besökte Hagöns nudistbad för första gången igår. Eller första och första. Jag har varit där tidigare när jag promenerade längs stranden sen höst och tidig vår för ungefär 30 år sedan. Fast då visste jag inte att det var ett nudistbad om det nu var det då. Det första vi såg när vi kom dit var fluktarna som patrullerade dynernas top.


När vi kom ner på själva stranden var det ganska gott om folk, alla väl påklädda. Mitt damsällskap sa "aldrig att jag badar naken om vi är de enda och det ska vara fullt av annat folk här". Jag sa att det verkade som att de allra flesta promenerade längs stranden och att vi kunde vänta lite för det verkade som att allihop var på väg bort i vilket fall.Det stod en ung kille en bit bort och han tänkte tydligen likadant som oss för när vi började klä av oss gjorde han också det. Vi tyckte det var konstigt att det inte var fler där men bestämde oss för att gå i vattnet.


När vi gick upp igen mötte vi två tjejersom var på väg i, och jag såg att det låg åtminstone två par till längre bort fast de hade lagt sig i försänkningar så de inte syntes annat än utifrån havet (eller uppifrån fluktarnas läktare).


Det var varmt både i luften och i vattnet så vi hade ganska trevligt, och jag besöker det gärna igen.När vi klätt på oss och skulle gå gick vi en annan väg och då fick vi se att det fanns ganska mycket folk på plats fast de allra flesta lagt sig högre upp i gropar i dynerna.


De där fluktarna måste ha ganska tråkiga liv när de står timme efter timme och tittar på nakna människor som solar och badar. Inte ens om de skulle råka få syn på några som har sex kan det ju vara värt det. Har de inte internet liksom?

DrKrall M56
2020-05-31 19:26
13

Fler blogginlägg från: DrKrall M56