Politik?! Vem fan bryr sig!?

Hej hej hallå bloggen! Säkert varit x antal dagar och år sen man biktade sig sist men känner att det är dags för hjärnkontoret att få ventilera sig lite! Finns en risk för gnäll, skratt och kanske nån som kan få för sig att ta illa vid, men då kan vi ta det via mail i så fall så kan vi ventilera våra åsikter där...

Nån tönt på stan från sossarna kom fram till mig och frågade om han fick ställa några frågor, innan jag ens hunnit svara så fick jag frågan ställd:

- vad tänker du rösta på i valet?

- ska väl du skita i! Blev mitt svar. 

Har inget förtroende alls för något av partierna som ventilerar sina lögner i denna vardag. Mer vård, mer bostäder, mer löner, mer bla bla bla... Vi har en mupp nu som Sitter och inte förgyller han mkt av det han sagt! Ingen håller ju va dem lovar, sprider ju bara massa lögner för att komma till makten. Får sitta i 4 år, leva på våra skattepengar och då allt går åt helvete får dem en fet fallskärm för att driva grisfarm eller göra nått annat för pengar som dom bara har pratat sig till! 

Jag känner bara att man borde rösta på Piratpartiet eller Kalle Anka och Co... Jag anser att folk är av lika värde och alla i Sverige ska behandlas lika. Inte att dom rika ska ha det bättre och få fördel istället för en hårt jobbande Svensson. Den dagen då kungen anser att min födelsedag är värd att hylla kan jag ev överväga att salutera hans...

Nej,nog med gnäll, skulle kunna skita ur mig betydligt mer än detta men märker också att jag skulle spy galla över staten och dem andra lögnarna i detta svenska samhälle! 

Tack och hej... Leverpastej! 

bobbiho M36
2018-05-16 06:53
7

Fler blogginlägg från: bobbiho M36