Success
Dark theme
Sweden
Choose country
Choose language
Dark theme
Choose country
Choose language
Unfaithful

En trevlig kväll

 

Jag öppnade dörren försiktigt och smög in i sovrummet och där på sängen så låg du på mage, helt naken med handen under dig och smeker dig själv. Du blundar och stönar lätt.

Jag går sakta fram till sängkanten, du tittar upp på mig och ler men fortsätter att leka.. Du börjar stöna mer och mer, högre och högre. Jag märker hur du närmar dig orgasm.. Sätter mig bredvid dig och börjar kyssa dig i nacken, ner för din rygg, kysser dina skinkor, särar lätt på dina ben och börjar leka med min tunga vid ditt våta hål. Du flämtar till, reser dig upp med överkroppen och med din lediga hand greppar du hårt i mitt lår, smeker mig upp på insidan av låret, över min nu svullna lem..upp mot byxlinningen. Jag lyfter upp rumpan på dig för att lättar kunna slicka dig bakifrån, du har nu slutat smeka dig själv och jag tar över leken med din klitoris. Ömsom suger, ömsom leker med tungan. Du stönar av väl lust och börjar jucka lätt med underlivet, jag märker att din orgasm närmar sig med stormsteg. Precis innan du kommer så slutar jag hastighet, du tittar på mig med en besviken blick och ber mig att fortsätta. Istället så kysser jag dig på munnen, du kysser tillbaka och din hand har nu smygit sig upp innanför min tröja, letar sig upp mot mitt bröst och du börjar leka med min bröstvårta med dina fingrar..kan inte låta bli att stönar till. 

Du sätter dig upp och sliter av mig tröjan i en och samma rörelse och kysser mig ömt på halsen, ner över mina bröst..ner för min mage, jag kan inte göra annat än att njuta.. 

 

Jag avbryter din underbara behandling och sträcker mig efter handbojorna, lägger dig försiktigt på mage igen med händerna på din rygg och låser fast dom. Smeker din rygg, ut med sidan ner mot dina höfter, över din välformade rumpa. Lägger en kudde under ditt underliv så att du putar med rumpa, du anar vad som väntar dig så du särart på benen och drar upp dom så du hamnar på knä, svankandes ligger du där och ler. Jag börjar återigen att kyssa dig i nacken samtidigt som jag smeker din nakna kropp, i en snabb rörelse så smiskar jag till dig på skinkan ett par gånger innan jag fortsätter att smeka dig på insidan av låret, kysser dig ömt på din nu rodnande rumpa. 

Låter ett finger leta sig in i ditt nu våta hål, dina safter rinner ner över min hand. Försiktigt för jag in ett finger till, för dom in och ut långsamt samtidigt som jag med min andra hand smiskar dig igen. Du pressar ditt ansikte i kudden och biter hårt men jag hör dina stön, du nästan skriker ut din väl lust.. Mina fingrar jobbar snabbare och snabbare, känner hur dina muskler kramar om fingrarna. Nu finns det ingen återvändo, din orgasm är ett faktum! 

 

Jag ställer mig upp bredvid sängen och drar av mig byxorna och kalsongerna, du ligger nu på sidan och du tittar på mig med en trånande blick. Jag låser upp handbojorna för dig men hinner bara låsa upp ena innan du slänger i famnen på mig, vräker ner mig på rygg i sängen, du smeker min kropp med båda händerna..masserar mina bröst med den ena medans du drar dina naglar på insidan av låret, tar ett stadigt grepp om pungen och böjer dig ner och leker med tungan runt mitt ollon. Din andra hand har letat sig ner och försiktigt runkar du min nu stenhårda lem samtidigt som du börjar suga med kraftiga tag, jag ber dig att lägga dig över mig så att jag kan slicka dig samtidigt. 

Du sätter dig till rätta över mitt ansikte, jag ser hur det glänser om dina läppar, så inbjudande. Tar tag om dina skinkor och pressar ner dig mot mitt ansikte, börjar med att leka lätt med tungan på din styva klitoris samtidigt som du lägger dig till rätta och fortsätter med din underbara munbehandling. 

Börjar frenetiskt att slicka, dina härliga safter rinner över mitt ansikte och känner hur du suger i samma takt som jag slickar dig..känner hur min orgasm närmar sig så jag puttar bort dig, tar tag i dina armar och för dom upp mot sänggaveln o låser fast dig igen.. Plockar fram ögonbindeln och sätter den för dina ögon, beordrar dig att ställa dig på alla fyra och som den lydiga flicka du är så gör du det, jag sitter bredvid dig och njuter av synen, tar fram piskan och låter den träffa din högra skinka..det klatchar till när den träffar dig och du stönar till... 

 

som den lydiga flicka du är så gör du det, jag sitter bredvid dig och njuter av synen, tar fram piskan och låter den träffa din högra skinka..det klatchar till när den träffar dig och du stönar till...

 

Jag ställer mig på knä bredvid ditt ansikte och du börjar att suga igen medans jag smeker dina bröst, leker med dina styva bröstvårtor med fingrarna, nyper lätt i dom, rullar dom mellan pekfingret och tummen. 

Du ställer dig ner på armbågarna så att du får dina händer fria, med den ena handen börjar du massera min pung och den andra greppar du tag i roten medans du suger snabbare och snabbare..Jag kan inte låta bli att stöna av din behandling.

Jag känner åter igen att orgasmen börjar närma sig för mig så jag flyttar mig bort från ditt ansikte, du står kvar på armbågarna så din rygg svanar rejält och din rumpa är helt uppe och dina ben lätt säkrade, jag låter handen smeka dina skinkor ömt innan jag smiskar till igen.. Böjer mig ner och börjar slicka dig igen bakifrån , låter tungan först leka med din klitoris, upp till ditt våta hål, för in den i dig innan jag nafsar på dina läppar, låter tungan vandra vidare upp mot ditt bakre hål och leker lätt runt omkring samtidigt som jag smeker dig..Du bönar och ber mig att komma in i dig. 

Så jag ställer mig bakom dig och låter ollonet glida mellan dina läppar ner mot din klitoris, masserar försiktigt sen upp till dina läppar.. Trycker in toppen millimeter för millimeter innan jag för ut han igen sen in igen, lite längre in för varje gång..tills jag är inne med hela längden. 

Jag smeker dina skinkor samtidigt som jag juckar snabbare och kraftigare, låter högra handen leta sig ner mellan dina ben och smeker dig samtidigt som jag pumpar med kraftiga tag.. Min fria hand har nu kommit fram till ditt bröst och jag kramar om det. Dina stön är nu så höga att grannarna säkert hör.. 

 

Jag lägger dig på rygg och lägger dina ben på mina axlar innan jag tränger in i dig igen, låter tummen massera din klitoris och det tar inte lång tid innan jag känner hur dina muskler kramar om mig djupt inne i dig, lägger mig ner över dig och börjar kyssa dig samtidigt som jag masserar ditt bröst..hela din kropp skävlar av väl lust, du kommer i en rejäl orgasm. Jag fortsätter att jucka även om känslan från din orgasm är för mycket för mig, dina muskler kramar om allt kraftigare och masserar mig när jag kommer in..tillslut så kan jag inte hålla mig längre utan kommer djupt inne i dig men slutar inte jucka för det utan fortsätter med mjuka rörelser samtidigt som jag nu kysser dina bröst.. Jag börjar slakna lite så jag drar mig försiktigt ur dig och ser hur våra safter börjar sippra ur dig. 

Låser upp handbojorna och lägger mig bredvid dig och smeker ditt kladdiga sköte, du vänder dig mot mig och kysser mig försiktigt samtidigt som du tar tag i min hand, för den bort ifrån ditt underliv. 

Du hade visst andra planer än att gosa för nu är det min tur att bli fastlåst i sänggaveln. Du puttar mig på rygg och börjar leka med min halvslaka lem, han börjar styvna direkt..du sätter dig grensle över mig och för min nu hårda lem mellan dina läppar, sjunker sakta ner men reser dig upp lika fort. Istället så flyttar du dig och sätter dig över mitt ansikte, jag börjar genast att slicka dig, smaken av våra blandade safter får mig att bli kåtare och kåtare för varje slick och jag känner hur han växer ännu mer och är nu hårdare än sten, du lutar dig bakåt och gnider underlivet hårdare och hårdare mot min mun. 

Men innan du kommer för tredje gången så flyttar du dig bort från mitt ansikte och sätter dig grensle över mig igen, sakta glider du ner över mig och suckar till när du känner att jag är både större och hårdare än första gången. Du lutar dig över mig, kysser min hals neråt mot brösten..biter mig lätt i bröstvårtorna medans din rumpa guppar upp och ner över mig. Du är nu så våt att det rinner om dig, ner för mina ljumskar, ner på lakanet under oss till det blir en stor blöt fläck under oss. Du reser dig upp igen och börjar smeka dina bröst, du låter ena handen vandra ner mellan dina ben och börjar smeka dig själv, jag känner hur du börjar krampar runt mig..du stönar högre och högre. 

Synen av se dig leka med din kropp, känslan av att ditt inre masserar mig hårt gör mig vild, försöker ta mig loss från sänggaveln för att kyssa dina bröst, smeka din vackra kropp men det går inte. Allt jag kan göra är att titta på och njuta. Du fortsätter att rida medans du smeker dig själv tills vi kommer i en gemensam orgasm, du sjunker ner över mitt bröst, helt slut, flämtade låser du upp handbojorna för mig lägger dig bredvid mig med huvudet på min arm. Jag lägger min andra arm kring din midja och vi somnar i famnen på varandra.. 

Vad som händer när vi vaknar är en annan historia. 

Comments

Send