Flickvännen och hennes kompis

Jag sett med tjejen på en förfest i en soffa med lite av hennes kompisar. Vi brukade mest umgås med mina kompisar, så jag kände inte hennes kompisar särskilt väl. Men vi satt och pratade och hade det trevligt. Några av hennes tjejkompisar som inte träffat mig mer än hastigt förr var lite nyfikna på vem jag var. Det blev lite av det här gamla klassiska polisförhöret när de frågade ut mig för att bedöma om jag var en bra kille för deras kompis. Inte mig något emot, jag uppskattade snarare det. Det visade att de brydde sig om tjejen som jag brydde mig om, och jag visste ju att jag var en bra kille. När flickvännen så reste sig för att gå på toalett så böjde sig hennes kompisar lite längre fram emot mig och började ställe mer privata frågor.

Hur är ert sexliv då? frågade en tjej och fnissade lite.

Jag log tillbaka innan jag svarade.

Tja, det får ni fråga henne om. Ni är hennes kompisar och jag vill inte riskera att berätta om något som hon vill hålla mellan oss två.
Kom igen, lite smaksiga detaljer kan du väl ändå ge oss? Ger hon bra avsugningar?

Jag tittade på dem och skrattade lite.

Jag har inga kommentarer på den frågan.
Är det bara jag som tycker att inge kommentarer låter som att du inte vill klaga på henne öppet framför oss?

De andra tjejerna nickade instämmande. Jag skrattade för mig själv och skakade lite på huvudet.

Låter det bättre om jag säger att jag vill ha det privat?
Så du ändrar dig nu då? Du menar alltså att hon är bra?

Jag hörde hur toalettdörren öppnade sig och log emot flickvännens kompisar.

Ni får ta det med henne. Jag är inte blyg, men jag berättar inte privata saker om andra utan att de sagt att det är okej.

Flickvännen satte sig bredvid mig och det blev lite tyst i rummet. Hon tittade sig runt lite.

Har ni snackat en massa skit nu?

En kompis tittade på henne oberört.

Vi frågade bara om ifall du är bra i sängen, men han ville inte kommentera det när inte du är här.
Jaha. Ja älskling, vad tycker du? Är jag bra i sängen?

Jag blev lite förvånad, men samtidigt väldigt glad över den oväntade öppenheten hon hade framför sina tjejkompisar. Hon hade alltid varit lite blyg med mina kompisar.

Jag har väl aldrig klagat?
Nej, men är jag bra?
Ja det tycker jag.
Vad gör jag som är bra?
Tja, du kan göra saker med benen som jag sett få som kan för att ta ett exempel.
Det är därför man ska ligga med tjejer som dansar.
Tja, du gör andra saker bra också. Jag då?
Ja, det har blivit bättre sen vi slutade med kondom.
Det kan du inte skylla på mig. Kondomen tar ju bort all känsla!

Hennes tjejkompisar tittade lite förvånat på oss innan en frågade vad som blev bättre utan kondom.

Tja, med kondomen så känner man ju inget. Då händer det ju att man får pumpa som en makskin för att kunna komma. Då är det bättre utan, då kan man komma lite mer på beställning.

En tjej tittar lite lömskt på mig.

Har man en stor kuk så måste väl tjejens fitta kännas trångare och det känns mer?

Jag blev lite förvånad över uttalandet, för jag hade aldrig förr blivit beskylld för att ha en liten kuk, snarare motsatsen, fått klagomål på att det gjorde ont när man låg med trånga tjejer.

Tja, så vitt jag vet har alla män ungefär samma antal känselnerver i ollonet, så ju större man har desto glesare sitter dem och desto mindre känsligt blir dem. Klitoris är ju så grymt känslig för att man har allt samlat på en punkt.

Jag tittade på flickvännen lite frågande.

Du har väl aldrig vart missnöjd med storleken?
Nej, tvärt om. Den är fantastisk. Precis på gränsen till för stor, men ändå hanterbar.

Jag ryckte på axlarna och tittade på de andra tjejerna i sällskapet som för att säga ?Där ser man?.

Förfesten fortsatte lite på den inslagna vägen med mycket sexsnack innan vi till sist gick ut. Natten blev lång, men jag bodde centralt i stan, så för mig var det inga problem att ta mig hem. Flickvännen brukade sova hos mig, även om vi inte bodde ihop. Hon bodde betydligt längre bort, och så här sent på nätterna hade bussarna slutat gå till henne. Hon kommer fram till mig.

Är det okej ifall en av mina tjejkompisar sover över? Hon har missat sista bussen.
Det är inga problem, hon kan få sova på soffan.
Bra, ska bara gå och hämta henne så åker vi sen.

Hon sprang iväg och hämtade en tjejkompis. En blond tjej. Såg rätt bra ut. Var ganska stor kontrast till min flickvän. Hade inte trott att de var kompisar om jag inte visste det. Flickvännen var den här snälla gulliga grannflickan som man faller för och vill ligga och mysa i sängen med, medens hennes kompis var blond och kurvig och skrek av sexappeal.  Vi gick sakta hemåt och pratade. Tjejerna gick och pratade lite för sig själva och jag började nynna lite på en låt som fastnat på huvudet. Flickvännens kompis hörde direkt vilken låt det var och sken upp.

Jag älskar den låten!

Hon började sjunga med och flickvännen slöt fort upp hon också. Efter en liten stund så kom vi till porten hemma hos mig. Jag öppnade och vi gick upp för trapporna. Öppnade även dörren in till lägenheten och gick in. Tände taklampan och släppte in tjejerna i mitt vardagsrum. Kompisen sken igen upp.

Spelar du gitarr?

Hon pekade på gitarrerna som hängde över min soffa i vardagsrummet.

Ja. Ska inte säga att jag är jätte bra, men jag gillar att spela då och då.
Spela något för oss.

Jag tittade lite på min flickvän, som verkade tycka att det var en bra idé. Hon sade att vi kunde ha lite efterfest en stund innan vi gick och lade oss. Det lät bra tyckte jag och plockade ner en gitarr. Jag spelade låten jag gått och nynnat på tidigare och tjejerna sken upp. De sjöng med en liten stund. Hade precis lärt mig att spela den låten då jag visste att min flickvän älskade den. Hon tyckte den var jätte romantisk och blev alltid väldigt pussjuk av den.

Åh, jag blir alltid så sugen på att pussas när du spelar den här låten.
Titta inte på mig, jag underhåller ju er här.
Vad ska jag då göra?
Du får väl vänta tills efter min föreställning.

Hon tittade på mig lite lekfullt bittert.

Nej, antingen har du tid för mig nu eller så hittar jag någon som har det!
Gör det då.

Hon tittade sig runt, tittade på sin kompis, sedan på mig igen. Och sen så böjde hon sig över sin kompis och kysste henne. Hon tittade på mig.

Blev du avundsjuk nu?
Jag? Jag blir väl aldrig avundsjuk? Speciellt inte på en annan tjej. Tjejer får du pussa hur mycket du vill för min det.

Hon tittade på sin kompis, som tittade tillbaka på henne. De tittade båda två på mig och jag ryckte på axlarna mot dem samtidigt som jag fortsatte spela gitarr. De ler retfullt mot mig och lägger armarna kring varandra. De kysser varandra igen. Flickvännen tittar på mig och söker någon slags reaktion, men jag fortsätter spela gitarr och titta på dem. Hon kysser sin kompis igen, fast nu är det en riktigt lång kyss med mycket tunga. Jag tittar på dem och försöker spela oberörd. Egentligen tyckte jag att det var grymt hett. Det var som det bästa från två världar. Min snälla, gulliga, brunhåriga flickvän i rutig kjol, som kysste sin sexiga blonda kompis i betydligt mer avslöjande kläder.

De slutade kyssas en stund, men istället för att titta på mig tittade de på varandra rätt länge. Tjejen tittade lite snabbt på mig, men inte på samma sätt som innan. Innan hade hon tittat som för att få en reaktion. Hon ville att jag skulle reagera på vad hon gjorde. Nu tittade hon mest på mig för att vara se ifall det var okej att hon fortsatte. De tittade på varandra intensivare än förr och kysste varandra. De började hångla och det som började som lite lätt kompiskyssande på fyllan hade nu blivit ganska passionerat hånglande i min soffa. Deras händer började sakta röra sig upp längsmed varandras kroppar. Jag ser blicken i min flickväns ögon. Jag ser den där blicken som jag älskar hos henne. Den där blicken som skrev att hon höll på med något spännande. Det var det jag föll för hos henne först. Hennes nyfikenhet och vilja att uppleva allt så intensivt som möjligt. Hon kunde gå på fotboll med mig, utan att vara det minsta intresserad, men ändå njuta så mycket som möjligt av det, för att hon var nyfiken och ville uppleva det på samma sätt som oss frälsta.

Den blicken såg jag i henne nu. Hur hon för första gången tittade på en tjej sexuellt och försökte ta in så mycket som möjligt av det. Hon skulle känna på en kvinnokropp och njuta av den.

De drar händerna innan för varandras tröjor och känner på varandra. De kysser varandra och utforskar varenda vrå av varandras kroppar. Min flickvän drar upp sin kompis tröja och blottar hennes bröst. Hon smeker dem försiktigt ovanpå behån. Hon vågar inte riktigt knäppa upp den men hennes kompis gör det på henne. Då vågade flickvännen också göra det. Jag tittar på fascinerad över vad som händer i min soffa framför mig, har nästan helt och hållet glömt av att spela gitarr. Flickvännen ställer sig upp, tar av sig in kjol och står där i bara trosorna. Hon drar med sig sin kompis mot mitt sovrum. Jag sitter kvar i soffan och tittar förvånat på när de går iväg. Vid dörren vänder hon som om och tittar på mig. Hon vinkar till sig mig med sitt pekfinger.

Jag ser hur tjejerna går in i sovrummet och hela huvudet står helt still en kort stund. Hänger sedan upp min gitarr på väggen och följer dem in i sovrummet. När jag kommer in ser jag hur min flickvän ligger på rygg med sin kompis ovanför sig. Ingen har något annat än trosor på sig. De kysser varandra och smeker varandra. Kompisen kysser flickvännens bröst och flickvännen tittar på mig. Hon pekar med handen på platsen i sängen bredvid henne där jag brukar sova och indikerar att jag ska lägga mig där. Jag tar av mig min tröja och mina strumpor. När jag tar av mig byxorna så visas mitt gigantiska stånd ganska tydligt genom kalsongerna. Tjejens kompis reagerar lite över det.

Du skämtade inte när du sa att den var stor.

Flickvännen ler stolt.

Nej, varför skulle jag göra det?

Henne kompis tittade på mitt skrev, med en lite längtande blick. Flickvännen märkte det.

Vill du känna på den?

Kompisen tittade på flickvännen, som nickade godkännande och sedan tittade hon på mitt skrev igen. Försiktigt tar hon fram händerna och lyfter bort kalsongerna lite. Min kuk står rakt ut ovanför hennes ansikte. Jag kände mig lite uttittad.

Känn på den. Jag tror inte han har något emot det.

Kompisen för sakta sin hand emot mig och lägger sina fingrar runt skaftet på min kuk. De når inte runt. Hon tittade på min flickvän och log.

Du har det bra du.

Hon böjde sig över min flickvän och de kysste varandra igen. Min flickvän drar händerna kring sin kompis rumpa. Sakta drar hon ner trosorna och blottar hennes bakdel för mig. Hennes hand söker sig sakta ditåt och smeker lätt hennes fitta. Kompisen kysser hennes hals. Hennes bröst. Hennes mage. Precis ovanför troskanten kysser hon. Hon drar ner trosorna lite och kysser henne på venusberget. Hon drar av trosorna helt och hållet och ställer sig på knä framför min flickväns fitta. Hon kysser den. Flickvännen stönar till och trycker hennes huvud emot den. Flickvännen tittar på mig och ler mot mig. Ser på hennes att hon tycker det hela är jättespännande.

Hon tittar mig i ögonen, tittar på min stenhårda kuk, tittar på mig och sedan på sin kompis. Jag tittar på kompisen som håller upp sin rumpa framför mig. Flickvännen ler mot mig och nickar mot mig. Jag lägger försiktigt mina händer emot kompisens rumpa och smeker den lite lätt. Känner hur hon trycker den emot mig. Tittar på min flickvän igen som nu ler förväntansfullt. Hon nickar på huvudet igen lite otåligt. Jag tittar ner och ser hur hennes kompis gångar sin rumpa fram och tillbaka emot mig. Jag ser hennes förstorade blygdläppar som dryper precis nedanför mig. Jag ställer mig precis bakom henne och för sakta och försiktigt min kuk emot henne. Den nuddar precis hennes blygläppar och hon rycker till lite. Sen trycker hon sig emot mig och min kuk glider in i henne. Hon stönar till och min flickvän tittar stolt på mig.

Hon har ett ansiktsuttryck som påminner om en person som gjort något bra. En stolthet mot omvärlden. Som en förälder som ser sitt barn prisas av omvärlden. Hon trycker sin kompis huvud emot sin fitta och lutar sitt huvud tillbaka. Hon stönar till och det ser ut som om hon verkligen njuter av att se hennes pojkvän tillfredsställa hennes kompis. Hon sätter sig upp och för sin kompis huvud mot sitt eget. De kysser varandra. Flickvännen trycker sin kompis emot mig. Till sist står de två mage mot mage, med kompisens rygg emot min mage. Min flickvän kysser sin kompis, och böjer sig sedan över hennes axel för att kyssa mig.

Hon ler mot mig. Kysser sin kompis i halsen. Smeker hennes bröst innan hon kysser dem Kysser hennes mage innan hon lägger sig på rygg under oss och kysser hennes fitta. Jag kan känna hennes tunga emot min kuk samtidigt som jag sakta låter den passera ut och in ur hennes kompis. Kompisen böjer sig över flickvännen och särar på hennes ben. Jag ser hur hon börjar slicka fittan. Det är en väldigt vacker fitta. Jag älskar den fittan.

Jag känner hur en hand smeker mitt skrev. Flickvännen masserar försiktigt min pung samtidigt som jag glider ut och in ur hennes kompis. Jag tittar på hennes fitta igen och känner att ?Fan, det där är min fitta. Jag vill ha den!?

Flickvännen måste ha känt samma sak för hon ställer sig upp och kysser mig. Hon säger till mig att lägga mig ner. Jag lägger mig i sängen där hon tidigare låg. Hon kysser sin kompis innan hon gränslar över mig. Hon böjer sig över mig och kysser mig. Tittar mig djupt i ögonen.

Kan du inte ta hand om min kompis som du brukar ta hand om mig. Jag vill att hon ska få se hur underbar du är.

Jag nickar och ser hur min flickvän sätter sig upp och vänder sig mot sin kompis. De kysser varandra innan flickvännen leder sin kompis mot mig. Hon gränslar över mitt ansikte och jag ser hennes fitta framför mig. Jag sträcker ut tungan och slickar på den försiktigt. Den smakar inte som min flickväns. Den smakar inte dåligt på något sätt. Men det är inte ?min? fitta. Slickar på den lite till och känner hur den darrar till. Jag hör hur tjejerna kysser varandra, och jag känner på hur min flickvän klämmer ihop sin fitta att hon gillar det. Jag låter mina händer smeka hennes kompis kropp. Det är inte kroppen jag älskar, men det är ändå en fantastisk kropp.

Flickvännen stönar till intensivare och jag känner hur fittan nästan krampar runt min kuk. Känner igen känslan. Det är när hon kommer. Hennes stön dämpas av kyssarna från hennes kompis.

Hon ställer sig upp och drar sin kompis emot sig. Jag känner hur min flickvän tar ett grepp om mig kuk. Suger lite på den innan hon leder in den i kompisens fitta. Kompisen rider mig med ryggen emot mig, och lutar sig tillbaka. Hon blottar fittan för min flickvän som slickar den. Jag smeker kompisens kropp och det är precis så att jag når hennes bröst. Jag känner på dem med mina händer och klämmer försiktigt i dem. Jag känner hur även hennes fitta börjar klämma runt min kuk. Hon blir nästan helt tyst innan hon släpper ifrån sig ett mindre skrik. Jag känner hur jag blir blöt om benen. Tittar upp och ser hur min flickvän tittar förvånat på mig samtidigt som det droppar från hennes ansikte. Hon brister ut i skratt innan hon kysser sin kompis. Båda två vänder sig emot mig. Flickvännen böjer sig över mig och kysser mig. Hon är blöt i ansiktet men jag gillar det. Hon ler emot mig. Hon för sin kompis ansikte mot mig. Hon för ihop våra läppar och vi kysser varandra.

Hon tittar på sin kompis och ler.

Jag ska visa dig ett trick.

Flickvännen böjer sig över min kuk och tar den i munnen. Kompisen står med ansiktet precis bredvid flickvännens. Hon för det emot sig och de kysser varandra med min kuk emellan deras munnar.

Flickvännen tittar på kompisen.

Gör så här, det älskar han.

Hon tar min kuk djupt i sin mun och lägger sina fingrar runt min pung. Hon masserar den. Hon runkar av mig med min kuk halvvägs inne i hennes mun med den andra handen. Jag kan inte förklara hur hon rör sin hand, det är något hon lärt sig någonstans. Jag har aldrig riktigt vågat fråga var, men det känns fantastiskt. Hade det funnits en ?kom nu? knapp så hade det där varit min. Jag känner hur det pulserar till i mig och hur de fort rör sig mot min kuk i någon slags orgasmisk explosion när flickvännen slutar. Hon säger till sin kompis att prova, och hon gör samma sak. Flickvännen hör mig stöna och tittar på mig.

Ska du komma för oss nu? Vi vill att du kommer för oss. Spruta på oss!

Hon för sitt huvud mot min kuk och tillsammans slickar det på mitt ollon och runkar av mig. Jag kan inte hålla mig utan sprutar rakt upp. Jag känner hur båda två kysser mitt ollon samtidigt som det sista rinner ur mig. De fnissar lite lätt och hånglar med varandra. De vänder sig emot mig, och kysser mig båda två. Allas läppar möts samtidigt.

Flickvännen rullar över och lägger sig emellan mig och hennes kompis. Hon lägger mig arm runt hennes och lägger sedan hennes hand runt sin kompis. Där  somnar vi i varandras armar.

amantavecgros M28
2012-02-08 14:46
6
4,7/5 (12 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex