snöskottande grannen


Jag steg ut från duschen med bara en handduk runt kroppen. Utanför föll snön denna sena december eftermiddag. Jag ställde mig vid fönstret och kollade ut och suckade ljudligt. När skulle den här förbannade snön sluta falla? Det hade börjar snöa i slutet av oktober och det verkar inte vara någon hejd på det. Snön gick nästan halvvägs upp på fönstrena som var på bottenvåningen nu. Själv bodde jag på andra våningen i ett hus med fyra lägenheter. Jag stod vid fönstret i mina egna tankar och tog av mig handduken för att torka håret med. Jag stod där en stund och kollade på när min granne förgäves försökte skotta bort snön. Varför ens försöka skotta i det här vädret? Jag kollade bort från honom en stund och när jag tittade på honom såg jag att han hade slutat skotta och hade blicken mot mig. Jag höll fortfarande på att försöka få håret torrt med handduken men jag stannade i rörelsen och kollade på honom. Det tog ett tag innan jag insåg att han såg mina bara bröst där i ljusskenet från min lampa. Jag blev genast generad och gick iväg från fönstret. Inte för att jag inte gillar att visa upp mig, men jag hade ingen tanke på att han kunde se mina bröst.


Jag tog på mig mjukisbyxor och en stor tröja och satte mig i soffan för att slötitta på tv. Jag hade nog slumrat till lite, för jag vaknade med ett ryck när det ringde på dörren någon timme senare. Nu var det ännu mörkare ute.


Jag reste mig mödosamt ur soffan och gick mot dörren. Vem kunde ringa på så här sent tänkte jag när jag öppnade. Utanför stod min granne med skyffeln i handen.


- Hej. sa jag försiktigt.


- Hej, sa han och kollade djupt i mina ögon. Han började smeka mig med blicken när ögonen sakta gick neråt, tills de nådde brösthöjden. Inte för att man kunde se dom så där jättebra nu när jag hade en stor tröja på mig, men man kunde se utbuktningen de gjorde mot tyget.


- Kan jag hjälpa dig med något?frågade jag.


Det tog en stund innan han kollade upp på mig igen. Han ställde ner skyffeln och tog ett steg in i lägenheten. Jag backade undan och han stängde dörren efter sig.


- Jag såg dig i fönstret förut, sa han. Det är inte bra att stå och blotta sig så där, man vet aldrig vem det är som kan se.


Jag blev generad igen och drog i tröjan.


- Jag tänkte inte på det. Jag stod i andra tankar, sa jag försiktigt.


Han bokstavligt talat åt mig med blicken. När han tog av sig sin jacka och sina skor började jag protestera, men han la snabbt en stor hand över munnen på mig.


- Jag ska visa dig vad som kan hända om fel person kan se dig så där, sa han tyst när han föste mig bakåt mot soffan.


Jag kände paniken komma och försökte förgäves slå mig loss.


Han hade fortfarande handen mot min mun när han satte ner mig i soffan. Han satte sig mellan mina ben på golvet. Med den fria handen lyfte han upp min tröja och blottade mina stora, nakna bröst. Jag försökte slå bort hans händer men han var mycket starkare än vad jag var. Han drog snabbt ner mig så jag låg på rygg på soffan, hans hand var fortfarande kvar över munnen och hela hans tyngd var över mig så jag kunde inte röra mig. Hans läppar och tunga var snabbt över mina bröst, slickade och sög om vartannat. En våg av upphetsning sköljde över mig och jag kunde inte låta bli att sucka njutningsfullt när han sög mina bröstvårtor som var hårda nu. Jag kunde känna hans utbuktning mot mitt lår. Hans fria hand gled ner under mina byxor och hittade snabbt min troslösa fitta. Hans behandling hade gjort mig våt och upphetsad, och jag började slappna av mer och stönade tyst. Han tog bort handen från min mun och kollade på mig för att se om jag skulle skrika efter hjälp eller inte. Men med hans hand mot mitt sköte och hans läppar mot mitt bröst kunde jag inte göra annat än sucka och stöna dovt. Han fick av mig mina byxor och fick av mig tröjan så jag låg där helt naken under honom. Han kröp neråt mellan mina ben och började slicka och pulla mig hårt och snabbt. Hans sträva tunga och två fingrar i fittan blev för mycket för mig. Jag försökte vara så tyst som möjligt när första orgasmen sköljde över mig. Kroppen ryckte som i spasmer och jag andades snabbt och försökte komma tillbaka till verkligheten. Men hans tunga och fingrar arbetade fortfarande frenetiskt med min fitta, så det tog inte lång stund innan andra orgasmen kom. Den här gången skrek jag högre. Medan jag lugnade ner mig så fick han av sig sina kläder och blottade en hård grov kuk. Han var snabbt uppe vid mitt ansikte och jag började suga honom hårt och djupt, med ena handen om hans pung och andra handen om hans skaft. Han förde sina höfter fram och tillbaka för att komma så djupt ner i halsen på mig som möjligt. Han stönade högre och högre men försvann ner mellan mina ben igen och stötte hårt in i mig. Med ena handen drog han upp mitt ben så han kom ännu längre in i mig. Den andra handen hade han på min axel så han fick mer kraft.


Jag kände hur nästa orgasm byggdes upp inom mig, och utan att hinna tänka efter så skrek jag ut min tillfredsställelse. Han stötte hårdare och hårdare, han frustade som en tjur och var knallröd i ansiktet av ansträngningen.


Jag kunde känna hur hans kuk växte mer inuti mig innan han med ett högt skri släppte loss utlösninen. Han sjunk ihop över mig, han var fortfarande kvar inne i mig och jag kände hur han slaknade. Vi låg så ett tag och pustade ut innan han drog sig ur mig och reste på sig.


Han tog sina kläder, klädde på sig och tog skorna i handen, öppnade dörren och gick ut.


Jag låg kvar på soffan en stund och tänkte över det som hänt. När jag hade samlat kraft nog så reste jag mig ur soffan och gick och låste dörren. Jag hörde hur någon började skotta utanför, så jag gick framt till fönstret och tittade ut. Där stod han ännu en gång med den omöjliga uppgiften att få bort all snö.

angelhalo87 F30
2012-02-19 15:04
17
4,6/5 (14 röster)

Fler noveller inom: Ageplay