Kvinnan som visste vad hon ville!

Jag satt och surfade en kväll och fick kontakt med henne den där kvinnan som såg så sexig ut på bilderna hon visade på kontakt sidan, vi började chatta och hon var 48år och jag var 37år, hon fråga vad jag såg hos en lite äldre kvinna? och jag svarade att det finns något sexigt över en mogen kvinna och medvetenheten som dom utstrålar (ja jag gillar yngre med där finns en annan sexighet och nyfikenhet).

Jaså svara du intressant, vad skulle du vilja ha ut av ett möte om det skulle ske?
Jag svara att jag tror vi skulle ha det riktigt skönt och kul, jag gillar kvinnor som inte är blyga för att visa sig och som vet att jag blir upphetsad av att bara se på en kvinna som visar sig och ibland att kvinnan tar kommandot och ibland vill jag ta kommandot :)
Oj då svara du, så du skulle gilla om jag satt i sexiga kläder och du gjorde som jag ville?
Ja det hade jag gillat! svara jag och börja bli upphetsad av vårt samtal.
Där ser man sa du och fråga om jag gillade stayups och stövlar eller pumps korta kjolar?
Jag blev varm när jag läste detta och skrev att det gör mig riktigt upphetsad på en fin formlig kvinna med medveten blick :)
vad bra sa du.. och så kom det inga flera meddelanden. Jag tänkte att jaja hon ville kanske bara få lite bekräftelse... Men efter 5min så damp det ner...
Vill du träffa mig?
Jag svara självklart jag, jag va upphetsad.
Bra!.. Skrev du och så kom vi överens om att ses hemma hos dig, jag skulle ha på mig jeans och ett par tighta vita boxer sa du så och du lova att jag inte skulle bli besviken över dina kläder...

Dagen kom och jag ringde på hennes dörr, och det tog en stund kändes det som och jag va varm i kroppen och lite upphetsad av tankarna på hennes bilder och vad vi pratat om. Också öppnades dörren, du log och sa hej och jag harkla fram ett hej samtidigt som jag log och såg på dig.
Du hade ett par svarta tights av läderimitation och en figur sydd kort kjol som följde dina höfter och svanken väldigt bra och otroligt sexigt, sen hade du en röd topp och en tun vit blus uppknäppt som visa din klyfta väl, och du hade ett par svarta blänkande stövlar med halv bred klack på dig och sa kom in stå inte där ute... Jag kom på mig själv att titta på henne överallt och bli riktigt upphetsad.

Väl inne satte vi oss i soffan och du hämta varsitt glas vin och vi satt i soffan och prata och skratta, jag titta på dig och hade lite svårt att ha fokus på samtalet då du va riktigt sexig, håret va utsläppt och svart ner till axlarna och brösten va normal stora.
Du satt med ena benet över det andra och vi pratade, så sa du "vad ser du hos en 10år äldre kvinna då?" oj humm ja skall jag va ärlig och säga som det är nu att jag är jätte upphetsad och vill bara hoppa på dig? eller är jag för på då? ja jag svara lite försiktigt och blygt tror jag att jag tycker hon ser bra ut och är kvinnlig och sexig och trevlig... Phuu tänkte jag va jag för mycket? hon log och sa "kom hit och kyss mig" och jag flytta närmare och kysste henne samtidigt som jag lät min hand smeka hennes ben och rygg. hennes händer drogs längs ryggen och vi hångla mera och mera intensivt händerna smekte överallt på våra kroppar, så sluta hon och sa skål unga sexiga man! skål sexiga kvinna sa jag och vi log. det gick ett par glas och blygheten va borta och hon blev ännu mera vågad i sina frågor....

Så fråga hon: Får jag bestämma ikväll? så får du bestämma nästa gång? om du vill en nästa dvs sa hon..
Oj är detta sant? herre gud jag tänkte en sekund och svara ja det får du gärna!
Och vi va överens sedan tidigare om att det inte va smärta osv utan upphetsande lekar som vi båda gillar.

Hon sa till mig att "ta av dig allt utom dina boxer och jag lite blygt tog av mig alla kläder och du titta med stora ögon och sa oj så sexig kropp! mm och den är min att ha sex med hur och var jag vill idag! du klev upp och såg självklart hur min kuk petade ut stort genom boxarkalsongerna, du tog ett par kliv i mot mig i och dina klackar på stövlarna lät högt, sedan sa du till mig att ha händerna på ryggen så hämta du ett par handbojor och låste fast dom och viska i mitt öra att nu skall du njuta av mig till max!

oj jag va så kåt så jag hade nästan svårt att stå. men du gick runt mig och la din hand på min mage och smekte med dina blodröda naglar över mage ner på låren klämde på rumpan och sa att detta va en riktig bra mans kropp som skall få göra dig lycklig!
Så titta du ner på kuken som trängde ut mot kalsongerna och la handen där och klämde jag stöna till av välbehag och njöt, du bara log och sa oj den känns rejäl och så skön den kommer vara i mig sen...

Så satte du dig i fåtöljen och sa till mig att titta på dig, som om jag hade tänkt släppa denna sexiga kvinna ur blicken?
Du börja knäppa upp din blus och lät den falla och så reste du dig och gick i mot mig och sa "gillar du mina bröst? jag svara ja och du titta mig i ögonen och sa: Dom skall du få ta hand om med händer och mun sen!
Så smekte du mig på kuken utanpå kalsongerna igen och titta mig i ögonen. jag stöna till och blev svag i knäna igen du log och sa skönt? ja stöna jag fram och du släppte och fråga om jag gilla hennes klädval? jag svara absolut du är ursexig och vilken rumpa i den kjolen och svanken.. Oj sa du och tryckte rumpan mot min kuk och titta bak, känns det skönt? ja stöna jag fram.. Bra sa du för du skall köra in din kuk så sen..bland annat...

Du tog av dig kjolen och log mot mig för du såg hur jag njöt av din blick och nästan darra där jag stod med handbojor på och bara i kalsonger och titta på medan du gjorde va du ville... Sen stod du bara ikväll tight röd topp ett par tights glansiga läderimitation och ett par stövlar, du gick fram till mig och klämde på mig och sa sexiga man och jag äger dig idag! du skall få göra denna kvinna lycklig och så skall du få koma in i mig.. men inte ännu sa du och log...

Du gick bort till fåtöljen och ställde dig på alla fyra i den och vände huvudet bak och titta på mig och sa:Blir du kåt av denna synen? jag harkla fram ett "ja det är hur sxsigt som helst att se din hörliga kvinnliga rumpa puta genom tightsen.. Bra sa du kom närmare och tryck kuken mot den och beskriv va du känner sa du...
Jag tryckte mig i mot och du titta mig i ögonen.. det va så skönt och jag stöna fram ååå jag känner en härligt sexig kvinno rumpa som jag aldrig vill flytta mig i från, kuken värker av kåthet sa jag... Du gnider rumpan lite och så säger du att jag skall backa och så går du ut i köket.. Jag står kvar och så kommer du in, jag tittar då har du klippt upp för fittan i tightsen och jag blir svag i knäna och kan inte slita blicken..

Du sätter dig i fåtöljen och drar upp benen och sätter upp stövelklacken på vardera armstöd och säger till mig att gå ner på knä och kom mot ditt sköte och smaka försiktigt.. Jag gjorde som du sa på darrande ben och du va helt renrakad och lukta ljuvligt av rent och kön.. Min tunga rörde lätt på dina blygdläppar och du skaka till och stöna mm mera min kåta man mera, och jag lekte med tungan på hela din fitta och smaka på dina safter då tog du tag i mitt hår och drog upp mitt huvud och titta mig i ögonen och sa: Är det gått mitt kåtdjur? jag svara ja det är underbart! bra sa du för detta skall vi göra flera gånger sa du och log med glansiga ögon...
Ställ dig upp jämte mig sa du och jag ställde mig upp och du drog ner kalsongerna och titta på min kuk som stod rakt upp och va så hård nu så jag tror jag aldrig känt den.. du la handen om min pung och smekte den jag stöna och gnydde du sa oj jag tror herrn är riktigt kåt? ja sa jag.. Bra sa du det är så jag vill ha dig..
Du tog och gned din stövelbeklädda ben mot insidan av mitt lår och titta på mig och sa: blir du kåt av att ha en kvinno stövel smeka dig på insidan av låret? ja sa jag sluta inte det är fantastiskt.. Jag kunde knappt stå och stöna lätt då förstod att jag inte kunde stå kvar utan reste dig och låste upp handbojorna och la dig på alla fyra på golvet och sa till mig att slicka dig. det måste vart en riktigt härlig syn att se denna sexiga kvinna iförd dessa tights och stövlar och topp på alla fyra med mig naken bakom och ett rejält stånd slicka hennes plask våta mus som om jag aldrig gjort annat, hon stöna och rörde sig lite och titta bak på mig och sa du är så skön min kåtbock du är sååååå skönt slicka mig meeeera!!!
Jag slicka och slicka mm så gott så reste du dig upp och jag va kvar på alla fyra...

Du sa till mig att komma in i köket och sätta mig på en köksstol. jag följde efter dig där du gick mot köket och jag hörde dina klackar så stanna dom. Där satte jag mig på den stol du visa mig och kuken stod rakt upp så gick du ner på huk och tog kuken i handen och titta på den.. Jag stöna och kved din hand omslöt den så härligt och du va otroligt sexig där du satt.. Du drog lite sakta fram och tillbaka på kuken jag stöna och kved du log och sa oj oj denna unge man är riktigt kåt... Du sa att du skall smaka på mig, men jag fick inte komma.. oj tänkte jag detta blir svårt...
Du drog ner förhuden och hela mitt ollon blottades och det glänste på toppen av försatsen som sipprade ur, du satte läpparna om ollonet och sjönk sakta in med kuken i munnen, jag stöna högre nu och blev helt darrig jag nästan tappa kontrollen, du sög med långa drag upp och ner och jag njöt av detta till max. så kände jag att det går bara inte längre och sa till du sluta med en gång och gick ut ur rummet. Kom sedan in med lite rep och band mina ben och armar vid stolen sen satte du dig grensle på mig och tog av dig toppen och din bh fram kom ett par hörliga kvinno bröst och du lyfte fram det till min mun och sa låt din tunga göra det skönt för mig.. Jag sög och slicka på dom som aldrig förr och du stöna och förde ner en hand till din fitta och smekte dig själv.. Efter en stund så reste du dig upp titta på min kuk och sen på mig och sa.. Nu skall du köra in kuken i mig, jag vill knulla, utan att ens fråga om jag ville... Men det hade vart onödigt :)
Du tog tag i kuken och satte den mot din fitta och lekte med den runt innan du till sist sjönk ner på den och titta i mina ögon och sa: Detta kanske inte va va du trodde tidigare idag? :)
Nej du sa jag men det va otroligt mycket bättre än jag trodde detta ;)

Du red mig sakta och tryckte dig djupt in och långt ut, det va så sexigt att se dina bröst guppa framför mig och du i dina tights och stövlarna grenslat min stenhårda kuk och du njöt av den och stöna högt.. Sen sluta du och band upp repen. och sa du skall nu knulla mig i sängen.. okej gurgla jag fram och gick mot sängkammaren och där la jag mig på sängen och du stod jämte och tog av dig stövlarna sexigt och så av med tightsen du va helt naken... vilken kropp! denna kvinnas svank och rumpa med kvinnliga former gjorde mig upphetsad som bara den...
Du ställde dig på alla fyra i sängen och sa kör in kuken och knulla mig sakta.. jag lydde glatt och tog tag i höfterna och börja pumpa med långa djupa drag.. du stöna ordentligt och vred dig... Så sa du till mig att ta ut kuken och så la du dig på rygg framför mig och drog upp benen sen sa du till mig att slicka din fitta och jag gjorde glatt som du sa, du tog tag i mitt hår och drog upp mig och titta mig i ögonen och sa.. Ibland kan jag va lite kinky sa du.. Jag blev lite glatt orolig och sa ja okej.. är du med på det fråga du? ja ja det tror jag sa jag... Bra slicka min anal med då sa du för det gillar jag.. Jag gjorde som du ville och slicka med långa drag från analen upp till din klitoris och lekte med tungan där..
Så sa du kör in ett finger i analen jag gjorde som du sa.. du stöna och gnydde la ena benet på min rygg och tryckte mig närmare och sa kör in fingret helt ååå så skönt mm din tunga på fittan och analen ååå...
Så sluta du och titta lurigt på mig.. Kör in din kuk i analen sakta sa du.. utan att fråga om jag ville för det va din kväll och det va du som skulle knulla så som du vill!
Jag satte den mot din anal och tryckte sakta in den det va trångt i början och den gled in sakta sakta sen va hela inne.. du tog och smekte min pung och sa duktig man knulla nu min anal sakta och med djupa drag..
Du sa fortare och jag knulla på ganska hårt och borra in kuken i dig så som du ville och det va otroligt skönt!
Sen sa du att jag skulle ta ur kuken, och så gjorde jag så titta du på mig och sa du va uthållig.. Ja jag har fått kväva sprutet flera gånger sa jag.. Bra duktig man för nu skall vi knulla i missionären och jag skall komma över din kåta hårda kuk!
Så jag la mig och körde in kuken i dig vi kysstes och knullade du sa sakta djupt sakta djupt så ja bra så jammm lite fortare så ja mmm fortare och hårdare.. Jag gjorde precis som du sa och det va otroligt skönt!
mm Sa du hårdare och smiska mig lätt på rumpan för att få fart på mig, jag knulla och du va så skön...
Så titta du mig i ögonen och spände din kropp samtidigt som du sa kör in kuken hårt nuuuuuuuu din fitta krama och pulsera och du rykte i hela kroppen och jag blev så upphetsad att det börja ila i mig med.. Jag sa att jag tror jag kommer nu.. då titta du på mig och sa bra spruta mig full nuuuu och jag kom samtidigt som din orgasm ebba ut så spruta jag min varma säd långt in i dig och stöna åååå phuu vad skönt....

Vi låg matta och nöjda jämte och log och sa detta va skönt ja riktigt skönt sa du...
Så kolla du på klockan och sa det är 3timmar kvar tills det är din dag.. så snabb dusch sen skall jag ha sex igen, sa du och log ;)
men det är en annan historia!

nicke10 M45
2012-03-03 11:05
2
5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Fetisch