1. "Att stjäla en man" - Introduktionskurs

1. "Att stjäla en man" - Introduktionskurs


Karaktärslista:


Carl Albertsson

Mäklare, förmögen och gift med Charlotte. Styvfar till Tindra, som är dotter till Charlotte och en onämnd man av afrikansk härkomst.


Jessica Wallin

Carls assistent på jobbet. Ung, snygg, olyckligt (och ovetandes) förälskad i sin chef. Urusel bilförare.


Tindra Reynaud

Charlottes dotter och Carls styvdotter. 18 år, börjar sista året på gymnasiet och ses av sina klasskompisar som orättvist snygg. Av blandad härkomst då hennes mor är vit, men hennes far förmodad svart, även om varken hon eller Carl har träffat honom. Hon har ett trotsigt temperament, som bland annat visar sig genom hennes hemsnickrade, franska efternamn.


Charlotte Albertsson

Carls fru. Också hon vacker, vilket hon använder för att snärja män i diverse otrohetsaffärer. Hennes äventyr är kända av alla utom Carl (förmodat).


Linn

Jessicas bästa vän och självutnämnd slampa. Går under namnet SxyLinn i Jessicas telefon för... att.


****


Carl Albertsson, ofta beskriven som "stans bästa mäklare", drack kaffe. Han var ingen frukostmänniska. En bra dag kunde han trycka i sig en rostad macka före lunch, men vanligtvis nöjde han sig med sitt kaffe.


Han var klädd som "stans bästa mäklare" bör vara - skräddarsydd kostym med prydligt knuten slips, servett i bröstfickan och håret noggrant kammat. Han satt vid sin köksö, armbågarna lutade mot den polerade träytan medan han sippade på sitt kaffe.


"Jävla hora, tror du jag bryr mig vad du tycker eller?"


"Du talar inte till mig så!"


"Jag talar hur jag vill, fucking as."


"Om du vill lämna lägenheten igen den närmsta tiden så håller du käften och byter kläder nu!"


"Så du tänker låsa in mig eller?"


"Testa mig!"


Carl smuttade på kaffet. Han tyckte om det svart. Starkt, utan något krångel. Mjölk förvandlade gott kaffe till blask.


"Du är en sån jävla fitta!"


"Byt om eller stanna hemma resten av ditt liv, your choice."


Flickan skrek frustrerat och en dörr drämde igen. Carl tog en klunk till medan han tittade mot sitt kylskåp. Han hade velat ha en ismaskin. Han borde ha skaffat kylen med ismaskin.


"Du tänkte inte hjälpa till eller?" frågade Charlotte torrt när hon dök upp i köket efter dusten med sin dotter.


"Du verkade sköta det perfekt, älskling." Han böjde sig fram för att kyssa henne på kinden, men hon vek undan.


"Jag behöver din bil idag", sade hon medan hon plockade ned sina saker i sin handväska.


"Vad hände med din?"


"Lånade ut den till Amanda."


"Och hur kommer jag till jobbet?"


Charlotte ryckte på axlarna. "Lös det."


Carl tog en klunk till av sitt kaffe medan han betraktade sin fru. Hon var en vacker kvinna. Det var svårt att tänka sig att hon hade en nyligen fylld artonårig dotter, men så var det. Charlotte hade tagit väl hand om sin kropp och visste hur man framhävde det goda - de välformade brösten, fylliga läpparna, mjuka håret och vackra ansiktet. Få människor skulle säga nej till en natt med Charlotte, och de var alla antingen gifta, kvinnor eller gay.


Tindra, Carls styvdotter, dök upp i köket från sitt rum. Carl visste inte vad hon hade klätt sig i tidigare för att detta skulle vara en förbättring, men Charlotte godkände det med en fnysning.


"Får jag gå nu?" frågade den artonåriga flickan och svängde demonstrerande med armarna. Hon var klädd i en lila kjol som slutade vid låren, en tunn topp som tydligt visade BH:n bakom, och klackade sandaler. Hennes hud var mörk, men av det ljusare slaget då bara hennes far hade varit svart, medan Charlotte var vit som en viking. Håret var mörkt och tjockt, men välborstat och ansiktet var subtilt sminkat över kinder, ögon och ögonfransar. Hon var - om Carl tillät sig att erkänna det - fullkomligt slående. Som sin mor, men choklad istället för vanilj.


"Ha en trevlig dag", sade Carl. Kaffet började ta slut. Det var dags att ta sig till jobbet. "Jag kan nog lösa skjuts av Jessica, älskling."


Charlotte ryckte på axlarna medan hon smackade med läpparna mot sin bärbara sminkspegel. "Gör du så."


***


Jessica svor högt när ytterligare en galen fotgängare bestämde sig för att korsa gatan just där hon körde sin polo. Hon tittade i backspegeln. Människan levde fortfarande.


Vad är det för typ av galning som tror att några vita streck på asfalt betyder att man får ställa sig framför en bil i rörelse?


Hennes mobil plingade till. Hon tittade ner där den låg på sätet bredvid.


Carl: Tjena! Kan du plocka upp mig? Frugan behöver låna min bil idag :)


En bil tutade högt och hon svor igen. Ja, hon hade kört in i en rondell medan hon läste sms från sin bil. Och ja, hon hade blockerat människans fil. Men att tuta var ju bara oartigt.


Jessica var bara två minuter från jobbet, men svängde genast vänster i rondellen. Ytterligare en bil tutade när hon glömde blinka.


"Jag kommer!" skrev hon med ena handen. Hon körde ytterligare tio minuter, denna gång utan några nästan-mord, innan hon nådde Carls villa i stadens finare område. Hon lade handen på tutan och höll i några sekunder innan hon släppte. Sedan pillade hon med sina fingernaglar och väntade.


Just som hon skulle slå på tutan igen öppnades dörren och Carl klev ut, som vanligt oklanderligt klädd. Bakom honom kom... kvinnan. Hans fru. Skatan, som Jessica döpt henne till i sitt tysta sinne. Och på vattenmålningarna som hon ibland skapade med sin systerdotter.


"Och glöm inte att handla på vägen hem. Mat. Mjölk. Vi har slut på vin också."


"Kanske det är bättre, älskling, om du som har bilen handlar?"


"Jag hinner inte, ska ut med Amanda och flickorna ikväll. Måste hem och fixa till mig snabbt."


Carl såg ut att gnissla tänderna ett ögonblick, men nickade till slut. "Som du vill, älskling."


Charlotte - Skatan - låtsades inte se honom när han böjde sig fram för en puss, och gick bort till deras parkerade bil. Carl såg lite förläget mot Jessica, som visslade medan hon distraherat tittade åt ett annat håll.


"Tjena Jessica. Pigg på en till dag i mäklarbranschens underbara värld?"


Jessica log stelt, försökte att inte visa hur hennes hjärta slog hårdare när han slog sig ner bredvid henne. "Alltid pigg på en till dag som din assistent!"


***


Jessica: Den äckliga skatan tvingade honom att åka med mig för hon lånat ut sin bil

SxyLinn: Jessica, jag orkar inte...

Jessica: What?

SxyLinn: Det är allt du pratar om... Carl och skatan, hon är dålig, han är bra. Hon är elak, han är snäll... Hon är ful, han är snygg...

Jessica: Jag har aldrig kallat honom snygg!


Jessica stirrade på mobilen i några sekunder och när inget svar kom skrev hon igen.


Jessica: Vad försöker du säga?

SxyLinn: Du är kär i din chef.


Jessica rynkade på ögonbrynen.


Jessica: What?

SxyLinn: You heard me.


"Boyyya!"


Jessica ryckte till av det plötsliga triumferande tjutet från rummet bredvid. Det gick säkert en minut innan Carl oskyldigt öppnade dörren från sitt kontor. Han vandrade fram mot hennes skrivbord med låtsad nonchalans, blicken riktad mot väggarna som om hennes tavlor var otroligt fascinerande.


"Hej Carl?"


"Hej hej, Jessica." Han visslade samtidigt som han plockade upp den olösta rubikskuben från hennes bord. Carl satte sig på hennes skrivbord och började vrida och vända på den mångfärgade kuben.


"Vad händer, Carl?"


"Åh, inget. Ville bara se hur läget är. Allt bra?"


"Allt är bra här. Själv?"


"Bara bra." Han lade tillbaka rubikskuben och reste sig. Han vände ryggen mot henne och började gå innan han stannade upp och slog sig för pannan. "Just det! Glömde nästan. Du vet villan uppe på Mollbergsgatan? Som vi har arbetat natt och dag för att få såld? Som vi har investerat all vår tid och kraft till att sälja?"


"Ja, Carl, jag vet vilken du menar..."


Han klickade självbelåtet med munnen. "Jag sålde den just."


Jessica kunde inte hindra sig själv från att storma upp ur stolen och kasta sig i hans armar. Hon tryckte kinden mot hans bröst samtidigt som hon kände hur han omslöt henne. De hade nästan gett upp hoppet om den villan. Många sena nätter, bara de två, medan de letade eventuella kunder, kalkylerade priser, och...


Hon insåg att hon hållit sig kvar i kramen för länge, att hans hållning blivit aningen stel. Hon drog sig tillbaka utan att möta hans ögon. "Grattis! Du har kämpat hårt för det."


"Vi har kämpat hårt för det. Du förtjänar lika mycket cred som jag. Fira ikväll?" Han blinkade med ena ögat. "Mamma är inte hemma."


Jessica var just på väg att tacka ja när hon kom ihåg sina planer för kvällen. "Jag kan inte tyvärr. Jag har lovat att gå ut med mina tjejer."


Carl dolde besvikelsen bakom sitt inövade säljarleende. "Inga problem. Mer skumpa för mig."


Jessica stirrade på hans rygg när han gick tillbaka till kontoret. Hon plockade upp sin mobil.


Jessica: Fan.

SxyLinn: Yes.


***


Jessicas bil stannade utanför Carls villa. Hans matvaror och vin låg i baksätet, han själv spände just av sig bältet. "Tack för skjutsen."


"Självklart, inga problem."


Han tittade mot henne. "Du är säker på att du inte ska in och ta ett glas skumpa? Jag har någon ost som tydligen ska vara fin, men den luktar förfärligt. Du kan få smaka, så vet jag om den är giftig."


"Tack för erbjudandet. Men jag måste hem snabbt om jag ska hinna till mina vänner." Jessica trodde inte att hon skulle klara av att tacka nej om han frågade en gång till, och blev besviken när han bara nickade med ett lite stelt leende.


"Inga problem. Vi ses på måndag?"


"Ses på måndag." Jessica log medan han steg ur, plockade upp sina matvaror och gick ensam in i den stora villan. Med en sista suck lade hon i växeln och körde iväg.


***


Jessica såg sig själv i spegeln framför den graffitisprayade toaletten. Klädd i sin tajta utstyrsel, med mörkröda läppar, skuggade ögon och plattade hår så var hon tvungen att erkänna det - hon var het. Fylliga bröst som låg lagom i händerna, vältränade ben och lår, en jämn solbränna efter en sommar på stranden och ett söt-vackert ansikte som alltid orsakade komplimanger från de fulla främlingarna på krogen. Mellan benen var hon välrakad med bara en liten tofs på toppen och hennes skinkor var starka nog för att böja ett mynt. Inte riktigt, men nästan.


Hon var, som talesättet förtäljde, ready to party. Synd bara att hon kände sig så... på-fel-plats. Dysterheten måste ha speglats i ansiktet, för kompisarna suckade så fort hon kom tillbaka.


"Sluta nu, Jessi. Du är ung, snygg och singel. Bara njut av kvällen."


"Förlåt. Du har rätt. Jag ska sluta tänka på... Jag ska ha trevligt från och med nu!"


Hon höjde sin ölflaska demonstrativt och det klingade när de andra gjorde samma. Hon tog en djup klunk...


Och spottade ut den över bordet.


"Vad i helvete!" sade Linn, men Jessica hörde henne knappt. På andra sidan baren, genom vimlet, såg hon Skatan. Hon stod med sin mun låst vid en annan mans läppar. Hennes bröst var tryckta mot honom, händerna rörde sig genom hans hår. Det var som att se en hund äta spaghetti.


Jessica stirrade på dem där de stod i vimlet och råhånglade, inom synhåll för dussintals människor, utan skam eller bry. Carl var ingen offentlig personlighet, men många visste vem han var. Och vem han var gift med. Och, som alla utom Carl visste, så var det här ingen ovanlig syn. Det var bara första gången Jessica stötte på det.


"Jessi?"


"Du är en slampa, inte sant?" viskade hon mot Linn.


"Ursäkta mig?"


"Dina egna ord, du är en slampa?"


"Vad vill du mig?" frågade Linn stött.


"Har du nånsin stulit en man?" frågade Jessica utan att ta blicken från den otrogna skatan på andra sidan rummet.


"Öhh... Kanske... Hurså...?"


Jessica tog slutligen blicken från hånglet och mötte Linn. "Jag vill stjäla en man. Lär mig hur."


***


Carl satt hemma i sitt mörka vardagsrum. Neil Young spelade från en vinylskiva i bakgrunden. I handen hade han ett glas whisky. Framför honom stod en tom flaska bubbel och en tom flaska rödvin. Bara ett vinglas.


Han såg ned på sin mobil och stirrade på bilden en full kund skickat honom några veckor tidigare. Bilden på hans fru i famnen på en annan man. Han mindes chattkonversationen han råkat se när han lånat hennes dator för att kolla mailen. Hur Charlotte hade fyllt chatten med bilder av sig själv, både påklädd och naken, medan hon frågade mottagaren om hans åsikt.

Hur hon i samma chat hade kallat Carl för en mes som ändå inte skulle våga göra något om de blev påkomna.


Det plingade till.


Jessica: Hej

Carl: Tjena

Jessica: Jag tänker på dig...


Carl rynkade på pannan.


Carl: Vad menar du?

Jessica: Jag tänker på dig... tänker du på mig?

Han stirrade ner på mobilen. Vad menade hon?

Carl: Nu gör jag det...

Jessica: Bra. Fortsätt med det.

Carl: Nu gör du mig förvirrad

Jessica: Fniss. Bra.


Det kanske var alkoholen som gjorde sitt, men Carl kände hur han nappade.


Carl: Hur vill du att jag ska tänka på dig?

Jessica: Är jag din duktiga assistent?

Carl: Du är väldigt duktig... oftast...

Jessica: :O Oftast?

Carl: Inte alltid... ibland kan du vara slarvig

Jessica: Då måste du straffa mig. Så jag lär mig.


Carl var inte så blind som folk trodde. Han kunde läsa signaler. Villan, de dyra bilarna, whiskyn han drack, allt var köpt genom hans förmåga att läsa folk. Så han missade inte att något ändrats hos Jessica. Antagligen var hon bara full. Men det var Carl med.


Carl: Tycker du att du förtjänar att bli straffad nu?

Jessica: Har jag varit stygg?

Carl: Du sms:ar med din chef när du är full. Det förtjänar ett straff.

Jessica: :( Okej chefen. Vilken tid? Var?


Carl tog ett djupt andetag. Han var på väg att göra något som han bara tidigare fantiserat om. Han tänkte på Charlotte och hennes dåliga försök att dölja sin otrohet.


Carl: I morgon. På kontoret. Klockan 18.

Jessica: Ja Carl. I morgon. På kontoret. Klockan 18. Då ska du straffa mig.


***


Linn räckte tillbaka mobilen till den fasthållna Jessica. Hon snappade tag i den när de två andra tjejerna släppte hennes armar. De hade helt ignorerat hennes skrik av fasa medan Linn högt läste upp sms:en hon skickade.


Jessica kände hur hennes ansikte blev vitt när hon läste Linns konversation med Carl.


"Straffa mig? I morgon klockan 18? Vad har du gjort, Linn?" Mot slutet var hennes röst knappt mer än ett desperat kvidande.


"Du vill ha honom, inte sant? Du vill stjäla honom från hans fru?"


Jessica svalde. "Ja."


"Då ska du ge honom det som han saknar nu."


"Vad är det?"


"Makt. Kontroll. Du ska bli hans lilla slyna."


"Vad fan?"


"Du ska lägga dig helt i hans händer, låta honom göra allt han vill med dig. Du ska vara stygg och låta honom straffa dig, men alltid vara där när han vill."


"Varför?"


"För att det är hett", flinade Linn.


"Du är verkligen en slampa", sade Jessica.


"Guilty. Men lyssna. Du vill vara med honom, inte sant?"


Jessica bet sin läpp. Hon hade aldrig sagt det förr, eller erkänt det ens för sig själv, men... "Ja."


"Då kan du göra en av två saker. Du kan knacka på hans dörr och erkänna din kärlek, som i en film. Det kan funka. Så som du pratar om er två så känns det som att han nog är kär i dig med. Men du vill inte bara ha honom, inte sant? Du vill stjäla honom. Från den bitchen där." Hon pekade med tummen bak mot Charlotte, som fortfarande inte släppt taget av mannen vid baren. "Och om du vill 'stjäla' honom, verkligen göra honom till din, och dig till hans, så ska du göra som jag säger. Bli hans slyna."


"Herregud, Linn. Jag visste inte att du läst Makavello."


"Det är 'Machiavelli'. Men var ärlig nu. Pirrar det inte mellan benen? För andra delar av dig verkar vara mer än på för idén."


Jessica följde Linns menande blick och såg hur tyget stod ut där hennes bröstvårtor blivit styva. Hon rodnade, men kunde inte protestera. Linn hade rätt - mellan hennes ben började en liten, mörk fläck formas i takt med att hennes fitta blev fuktig.


***


*Pling*


Charlotte: Jag kommer inte hem ikväll. Sover hos Amanda.


Carl tittade upp från mobilen när dörren slogs upp. Tindra stapplade in, klädd i den korta kjolen och tunna linnet från tidigare. Hon var uppenbart full, så som hon vinglade medan hon tog av sig sandalerna.


"Hej", sade Carl.


"Hej", svarade Tindra och började gå mot sitt rum.


"Kom hit", ropade Carl. Tindras bara fötter stannade upp av Carls låga, men hårda röst.


"Vad är det?" frågade hon.


"Det saknades 500kr från min plånbok innan. Du vet inget om det?"


"Nej", svarade hon och vände sig om igen.


"Stanna!" Det var ilskan mot sin fru som genomsyrade rösten, men det var mot Tindra den riktades. Hon stannade upp och vände sig om igen. "Kom hit."

Carl satt lugnt kvar i fåtöljen medan Tindra tveksamt steg fram mot honom.

"Ljuger du för mig nu, Tindra?"


"Nej, jag lovar." Men hon kunde inte möta hans ögon. Hennes blick var riktad mot sina lila tånaglar.


"En sista gång. Stal du 500kr från mig tidigare idag?"


Tindra bet sig i läppen och såg mot honom under lugg. Hennes unga, mörka ansikte var osäkert. "Ja. Förlåt."


Carl ställde lugnt undan sitt glas. Han tänkte på Charlotte, som antagligen blev knullad i detta nu. Och på Jessica, som gjorde honom alldeles förvirrad. De utmanande sms:en som han fortfarande inte var säker på att han tolkat rätt.


"Kom hit." Han vinkade henne mot sig. Hon tog ett par steg närmare honom. Och tjöt till när han grep tag om hennes arm och i en rörelse drog ned henne på mage över hans knän. Han knöt båda armarna över hennes rygg och höll kvar dem där med sin vänstra hand.


Han tänkte inte innan han drog upp den korta kjolen över hennes höft och lät sin fria hand träffa den mjuka, stringklädda skinkan med ett högt *SMACK*.


Tindra pep till, mer av förvåning än av smärta, men nästa smäll träffade hårdare. Hon vred sig över hans knän.


"Vad fan håller du på med?"


"Du är bortskämd och ouppfostrad." Carl smällde handflatan mot var skinka två gånger. Den mjuka huden darrade av hans träffar. "Du måste lära dig att det finns konsekvenser."


*SMACK*

*SMACK*

*SMACK*


Tindra kämpade för att komma loss, men hennes lilla, späda kropp var inget mot hans. Carl tänkte på sin fru, och hemligheten som alla visste om. Folk trodde att han var blind. Det kunde de gott tro. Det var inte för Charlottes skull han stannade i äktenskapet.


*SMACK*

"Ah!" kved Tindra och vred sig över hans knän. De bara fötterna sparkade.

*SMACK*

"Ah!" motståndet minskade.

*SMACK*

Hon gav upp försöken att komma loss och började istället stöna högre när rodnaden växte över hennes stjärt.

*SMACK*

"När man gör fel så måste man straffas. Är man olydig så får man lära sig att bli bättre!" fortsatte Carl medan han daskade hennes bara stjärt med sin hand.

"Jag... Ah! Jag ska vara lydig!" lovade hon.

*SMACK*


Carl vilade handen mot den chokladmörka, stringklädda rumpan. Med ett snabbt drag drog han ner stringtrosan så att den hängde mellan låren och sakta gled ner till knäna.

*SMACK*

*SMACK*

*SMACK*

Carl kände hur hans kuk tryckte mot flickans mage och insåg att hon måste känna hans stånd. Men hon hade slutat protestera och vred sig mer sensuellt när hans hand träffade den lena huden.

Det hade aldrig varit för Charlottes skull, inte efter det första året varefter hon började visa sin sanna sida. Äktenskapet, jobbet och de långa timmarna... det var inte för Charlotte. Det var för flickan över hans knän.

*SMACK* "Ah!" *SMACK* "Snälla", viskade Tindra, men det var inte tydligt vad hon bad om. Hon kråmade och stönade när han fortsatte smiska henne, varierade mellan de två skinkorna och lät det fylliga ljudet eka i rummet.

*SMACK*

*SMACK*

Det var för hennes skull han låtsades vara ovetande om sin hustrus otrohet. Så han kunde ge henne ett bättre liv. Charlotte saknade utbildning och arbetserfarenhet. Utan Carl skulle både hon och Tindra hamna i någon skitig etta långt från centrum. De skulle få kämpa för hyra och mat.

*SMACK*

"Ah, straffa mig, Carl", mumlade Tindra, och det lät som att hon gav efter för något. "Jag förtjänar det."

*SMACK*

Carl kunde låtsas vara blind, stå ut med skammen och stanna gift med sin fru, om det innebär en god och trygg framtid för hennes dotter.

*SMACK*

*SMACK*

*SMACK*

*SMACK* "Åh, åh..." *SMACK* Hon juckade med höften mot hans lår vid varje slag, som om hon sökte grövre kontakt med hans ben. *SMACK*

*SMACK*

*SMACK*


Carl lugnade ner sig efter ett par minuter. Han kände henne andas tungt på hans knä, men när han lättade på greppet så låg hon kvar, trosorna nere vid knäna och det nakna skötet mot hans lår. Kände han en blöt fläck över låret?


"Kommer du att vara en lydig dotter i fortsättningen?" frågade han sin styvdotter.


"Jag ska försöka, Carl."


"Jag kommer fortsätta straffa dig om du är olydig."


"Okej, Carl. Om jag är olydig så kommer du straffa mig."


"Bra." Han smekte den bara stjärten några sekunder. Hans fingrar gled ner och bara kort kände han hur våt, och slät, hennes fitta var. Hon andades in.


"Snälla, Carl..." Men det lät inte som att hon menade att han skulle ta bort handen. En del av honom som vanligtvis hölls i hårda kedjor fick kontrollen och han lät sina fingrar glida djupare upp mellan hennes ben, över den släta och fuktiga huden mellan blygdläpparna. Hennes fitta var särad, varm och våt. Väntade på hans fingrar.


"Snälla, Carl", viskade Tindra. "Sluta inte..."


Han smekte trevande med sitt finger i den öppna skåran, kände hennes safter och värme. Han nuddade lätt vid klittan, hård och känslig som den var.


"Ja, fortsätt snälla, Carl..."


Fingret gled ned igen, mot den väntande öppningen. Han tryckte lätt mot den, kände hennes fitta omsluta toppen av hans pekfinger. Hon var trång och han insåg att hon antagligen aldrig fått något instoppat i fittan förr. Var hon oskuld?


Han kunde inte hålla sig. Han tryckte långsamt in sitt finger i henne, kände hur fittan vidgades och gav plats för hans fingertopp och knoge. Hur fukten och värmen omgav honom.


"Ahhh..." flämtade Tindra. "Åh, ja..."


Han kämpade mot frestelsen att göra mer. Att pulla henne snabbt och hårt. Att tränga in fler fingrar och slutligen sin kuk, som var så hård den någonsin varit där den tryckte mot hennes mage. Men hon hade straffats. Det fick räcka för nu.


Carl drog ut fingret ur hennes fitta, men kunde inte låta bli att slicka av safterna. Hon smakade underbart. Tindra stönade förtvivlat.


"Du kan gå och lägga dig nu." Han daskade hennes stjärt som att tvinga bort henne.


"Snälla, Carl, fortsätt..."


"Nu."


"Ja, Carl." Tindra reste sig upp från hans lår och ställde sig på skakiga ben. Trosorna föll till marken vid de bara fötterna, men hon steg ur dem i stället för att dra upp dem. Hon log lite försiktigt mot honom innan hon började gå därifrån. Hon stannade vid dörren. "Förresten. Mamma är ett svin. Du förtjänar bättre."


"Tack, Tindra. Gå och lägg dig nu."


"Ja, Carl. Tack för... att du lärde mig att vara bättre." Tindra gjorde något som liknade en nigning och gick bort uppför trappan till sitt rum. Trosorna låg kvar på golvet framför Carl.


En Neil Young-låt senare reste sig Carl, ett par lila stringtrosor i hand, för att själv sova. Han gick förbi Tindras rum på vägen och hörde något genom dörren. Han stannade och lyssnade.


En säng gnisslade när den skakade och rörde sig upp och ner. "Ja, Carl." En viskande röst. "Precis så. Knulla mig, Carl. Jag kommer vara lydig! Fortsätt så, Carl." Sängen gnisslade högre när intensiteten i hennes viskningar ökade. "Så! Så! Så! Så! Ahhh, Carl!"


Carl kände den fuktiga fläcken mot sitt ben. Han svalde, tänkte på sitt möte med Jessica under morgondagen. Vilka dörrar hade han just öppnat?

*Skrev den här av en impuls över gårdagen och filade lite på den idag. Jag tänker att det kan bli en till serie parallellt med "Storbondens gård", om folk har intresse för det. Berätta gärna om ni vill ha en fortsättning :)*

Othello M29
2020-09-03 17:22
9
3,5/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Ageplay