22-åriga dottern

Det hela startade för ungefär 4-5 år sedan.

Jag brukade träna, gå på gruppträning, tillsammans med min sambo, hennes dotter och nån kompis till sambons dotter som var 22 år. Det gjorde vi ungefär en gång i veckan. Ibland blev det bara jag och sambon som åkte, men det hände även att jag endast åkte dit med sambons dotter.

Vid ett tillfälle när vi åkte på ett pass, jag och Nina, (jag kallar sambons dotter för Nina nu när jag skriver) pratade vi om ämnet sex. Vi hade en bra, öppen och rak kompisrelation jag och Nina. Av någon anledning kom vi in på ämnet intimare. Hon berättade att hon var rakad och tyckte helst om att vara "väldigt len och helrakad". "Häftigt och sexigt" tyckte jag. "Det finns inget häftigare än en rakad och fuktig mus" sa jag.

Då svarade hon med att hon inte bara blev fuktig när hon blev kåt. "Jag blir väldigt blöt, plaskblöt faktiskt".

Den senaste minutens information jag fått just då, har jag aldrig kunnat släppa. Jag blev kåt som fan på henne. Inte för att jag ville bli det, utan för att jag tänder på det. Blotta tanken på att få se hennes rakade, våta skönhet, känna på den med fingrarna och smaka på fingrarna efteråt, gör mig galet kåt.

Ett halvår efter den händelsen hade jag en dröm. Den var både jobbig och häftig.

Jag drömde att jag var med sambon och hälsade på hos Nina och hennes sambo. Hemma hos dem sitter Ninas sambo i vardagsrummet med min sambo och pratar. Nina skulle fixa fika i köket, och bad mig hjälpa till.

När jag kommer in i köket står Nina med ryggen mot köksbänken, iklädd mjukisbrallor och en hoodie. Hon säger med låg röst  "stoppa in handen innanför mina byxor och känn hur våt jag är". Jag blev lite paff och svarade, "men, de sitter ju på andra sidan väggen, tänk om nån kommer in och märker det".

Nina svarade "om du inte gör som jag säger kommer jag att gå in till de andra och säga att du tafsade på mig".

Vilket dilemma tänkte jag. Så jag går emot henne och har precis fått mina fingrar innanför resåren på hennes byxor... Precis där vaknade jag, med en puls på säkert 170 och ett hjärta som kändes att det skulle hoppa ut ur bröstkorgen på mig, och med stenhård kuk. Vansinnigt kåt, dåligt samvete och irriterad samtidigt. Tänk om jag hade råkat prata i sömnen och sambon hört drömmen? Men hon verkade sova.

Efter den drömmen har min nyfikenhet och kåthet på Nina blivit mer påtaglig. Jag skulle nog göra en hel del för henne om jag fick se, känna och smaka lite...


En av de följande drömmarna handlar även den om när vi var på väg och skulle träna. Men, den här gången möttes vi hemma hos mig och min sambo.

Jag var lite på efterkälken med att byta om till träningen, och Nina behövde låna toaletten. De andra, beslöt att gå i förväg, och jag och Nina skulle komma efter. När de andra gått, kom Nina ut från toaletten och in i sovrummet där jag bytte om. Hon såg att jag var kåt på henne, och gillade att retas. Hon gick fram till sängen, drog av sig sina träningsbyxor och trosor, satte sig på sängkanten och smekte sig själv. Jag stod bara stilla och tittade, kåt som fan. Jag ville smeka henne, känna fukten och värmen, och få smaka på hennes lena skönhet.

Hon lade sig ner och bad mig slicka henne. Jag var inte sen att sätta mig på huk nedanför sängen. Lutade mig fram, och skulle precis smaka på henne, när jag vaknade, kåt som ett djur, irriterad och en puls som var skyhög.


Många fler drömmar och fantasier har det blivit sedan dess... 

Totte M49
2018-10-27 09:52
3
3,1/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Övrigt