4 Umgängesklubben ? tredje torsdagskvällen


Hade haft ett par spännande samtal iveckan med några killar om tjejers deltagande och andra aktiviteter påUmgängesklubben. Jag passade också på att stämma av mina idéer omUmgängesklubben och killarna gillare dom samt tog dom vidare med lite olikapigga förslag. Nu framkom det förslag om Tema-kvällar med sexleksaker förkillar och att tjejer skulle få samma medlemsstatus som killar.

 

Var lite löst bekant med en av killarnabakom Läderverkstan på Rosenlundsgatan på Södermalm här i Stockholm. Dom har ensidoavdelning med stort sortiment av sexleksaker för killar. Dom är uppkopplademot gaymiljön, med hardcore gay och BDSM/gay profil. Men dom har en hel delandra kunder också.

Läderverkstan var absolut intresseradeav att göra en temakväll, där deras uppsida var presentation av sina produkter,såväl handelsvaror som deras egenproducerade som skulle leda tillförsäljningsintäkter.

En av stamgästerna hade en tjejkompis påvästkusten som studerade till vardags, men jobbade extra som Mässvärdinna ochdärför var i Stockholm då och då. Det var en rätt ung tjej, snygg och attraktivmen framförallt väldigt frimodig och öppen med sitt intresse för sex. Satschavar inte nödbedd att gå in i rollen som Värdinna för en sådan Tema-kväll, ochvi skulle träffas vid hennes nästa besök i huvudstaden för att prata om saken.

 

Lite otippat fick jag ungefär samtidigten kontakt från JM, en av mina Skype-runkkompisar som meddelade att han skullebörja jobba 50% i Stockholm och samtidigt behålla 50% av sitt vanliga jobblängre upp längs norrlandskusten. Kände spontant att JM var en bra kille ochvåra camrunk-sessioner hade varit mycket lyckade. Han presenterade lite olikaidéer, ville gärna vara med i inre kärnan av klubben och jag erbjöd honom attprova med det.

 

Helt plötsligt anmälde sej tydligen bådekillar och tjejer att medverka aktivt i Umgängesklubbens verksamhet. Detbörjade bli dags med en tredje klubbkväll ? Tema-kväll med sexleksaker förkillar.

 

Två veckor senare hade drygt 30personer, 26 killar och 4 tjejer, anmält sej till Tema-kvällen. En av tjejernasom var med förra gången ville gärna komma igen och hade med sej en ny väninna.De två andra tjejerna var flickvänner till två av killarna, men var nyfikna pågruppaktiviteter och framförallt att utveckla sitt eget sexliv där hemma.

 

Jag hade snackat med de nya gästerna ochalla var införstådda med ambitionen med Umgängesklubben. Det är primärt enonaniklubb för båda könen, eller möjligen light-sex tillsammans eller åtvarandra, ex handjobb, blåsjobb o dyl. Det finns Swingerklubbar och Gaysaunaklubbari stan för rena penetrerande sexlekar. ?Las Vegas-regeln? gäller strikt ? detsom händer på Umgängesklubben, det stannar på Umgängesklubben. Vill man träffasprivat med någon annan från Umgängesklubben, så bestämmer man det själv. Dockär syftet med medlemskapet inte att ragga partner på Klubbkvällarna och lämnaklubben för att knulla någon annanstans.

 

Som vanligt lite fnissig stämning påkillarna i garderoben, röda örsnibbar och kinder. Nervösa småskratt men enkamratlig stämning.

De flesta killarna hade boxershorts påsej ? lätt att plocka fram paketet där fram och inte för tajta. Det förekomriktigt tajta speedos medan andra hade valt löparshorts ? lös passform, resår imidjan och högt skurna vid höften.

Redan i garderoben plockade många framolika typer av kukringar, smorde in paketet med lotion och monterade kukringenpå sin halvslaka kuk. Det pratades en del om rakning och de flesta var eniga omatt det var ett måste, men helrakat kändes lite för porrigt och obekvämt förvissa i sportomklädningsrumsmiljö. Så gott som alla hade någon typ av kukfrisyr? mer eller mindre utstuderad.

JM ville vara med för första gången,hade ett par svarta boxershorts i siden. Dom såg välfyllda ut, trots sinrymliga design. Hade ju sett hans nästan helrakade kuk och visste att hade enbåde lång och rätt grov pjäs. Hans asiatiska blod gav ett lite solbränt intryckav en muskulös kropp.

Själv rakar jag mej sedan länge påkukskaftet, pungen och lite ner längs låren och bak mot analen. Kukbusken ärtrimmad till ca 10 mm. Brukar raka mej med Gillette Gel och en separatMach3-hyvel. 2-3 ggr direkt efter varandra i duschen, två dagar i sträck. Dåblir det riktigt fritt från stubb och det håller sej nästan en vecka.

 

En ny fråga uppenbarade sej ? det finnsingen separat garderob för kvinnliga besökare. Tog upp frågan med tjejerna ochderas sällskap. Visade sej inte vara något problem ? ?Vi skall ju i alla fallvisa upp våra kroppar för varandra och man kan alltid gå in på toaletten?..?

Tjejerna hade valt lite olikaklädstrategier ? tjejen som var med från förra gången hade bytt bikinin motminimala trosor med lite spets och ?ljusgenomsläpp? fram och en matchande behå,under sina haremsbyxor och dito skjorta.

Hennes väninna, mulat medvästafrikanskt/europeiskt blod som får en hudton som engelsmän kallar för?olive skin?. Slank och tränad kropp, rätt stor rumpa med väldigt fastaskinkor, bröst i storlek C med bröstvårtor som var helt okänsliga för jordensgravitation. Djupröda Hotpants, liten färgglad sarong över bysten och storsarong för att skyla kroppen. Mörkt tjockt hår i hästsvans och stora bruna ögonfulländade skapelsen.

 

De två killarna som hade tagit med sinapartners var sampratade. Killarna hade lite tajtare boxershorts och tjejernalätta linnebyxor och skjorta med djup knäppning och ingenting alls under.

 

Många var återkommande gäster och dettog inte lång tid innan pc?n vid midjehöga båsen visade ett ?circlejerk-klipp?. Fyra killar stod i vars ett bås och smekte sina kukar, när de sanästan i mun på varandra ? ?Skall vi inte köra ihop istället??? Piltavlebordetär ju rätt coolt.?

 

Tjejerna hade aldrig förr sett ettPiltavlebord med monterade tumstockar. Lätt frågande lät de få förklarat försej av sina partners hur det användes. En av killarna hade redan tidigaresläppt ut sin trekvartstyva kuk ur boxershortsen och knäade ner lite för attkunna lägga pungen precis intill kanten och sträcka ut sin mandom längstumstocken.

Lite fnitter uppstod när tjejernakonstaterade att ? ?det är alltså detta som ni blir så kåta av?.?

 

Tidigare i vecka hade jag kvitterat trestora kartonger med grejor från Läderverkstan. En eftermiddag hade jag träffatSatscha i lokalen. En jättefräsch tjej söder om 30, sportig och lite tränadlook, mellanblont fint kort hår, fin färg i ansiktet och ett härligt glattleende och smådjävlar som dansade i de blå ögonen.

Vi packade upp och inventerade in allaprodukterna; kukringar i läder, gummi och metall, pungsträckare i skinn ochgummi som tillbehör till kukringarna, analdildos av olika former och storlekarmed och utan batteridrift, lotion med silicon, glidslem med bedövande effekt,olja med arominslag, onanihjälpmedel från enklare Sjömanfittor till mersofistikerade rörkonstruktioner med utbytbara ?porrstjärnefittor?, flera olikatyper av Prostatamassage-hjälpmedel med och utan batteridrift integrerade ikukringar eller stand-alone.
För att skoja med oss Gay-light typer hade Läderverkstan lagt ner en Rubberfisti svart latexgummi och en 26 cm lång/17 cm omkrets vid roten mycket naturtrogennegerkuk i mörkbrunt latexgummi. Den hade sugpropp i bakändad och var försedd medbåde svart kukhår och en stor mjuk pung i mjukt gummerat bomullstyg med tvåäggformade kulor i.

Satscha hade god erfarenhet avVärdinnejobb på mässor och rätt kvickt började ett program förproduktpresentation utveckla sej. Läderverkstan hade lagt med produktfolders,beställningsblanketter och en prislista med generös rabatt.

 

När knappa två timmar av kvällen gåttoch alla gäster hade brutit isen, så började det bli dags för Tema-kvällen. Deflesta killarna hade exponerat sina ståkukar på olika sätt och i olikakonstellationer och några killar hade även snackat lite med tjejerna om hur domtänkte sej att medverka. ?Självklart är vi nyfikna på kvinnlig masturbation ?ja, hur det ser ut på riktigt alltså? Öhh, alltså om det är OK att fråga sårakt på?..?

?Jo, det är det! Vi har ju kommit hitfrivilligt.? En annan fyllde i ?Vi vill gärna se vad det är som kåtar upp vårapojkvänner. I alla fall vill jag det!?

 

Klappade i händerna för att fåuppmärksamhet, hälsade alla välkomna och presenterade Satscha. Med stor vanagick hon fram till bordet vi dukat upp i det inre rummet. Det rummet medloungemöbler som vi mest använde för att chilla.

För dagen hade vi lånat ihop ytterligareloungemöbler och möblerat upp i sex cirkelgrupper med sex platser i varje. Jaghade lånat ett pingisbord av ett grannföretag, lagt på gamla underlakan som dukoch täckt över produktutställningen med ytterligare ett par.

 

Värdinnan för kvällen stod framme vidbordet i ljusblå Hotpants i siden, tajta så de skvallrade om ett par minimalastringtrosor undertill, matchande ljusblå sidenblus, mycket låg knäppning fram,bar överkropp och ett par Converse på fötterna.

Diskret sminkad och totalt sett enväldigt fräsch appearence.

 

Kvällen gick till så att tryckt materialdelades ut medan Satscha presenterade produkterna, demo ex. fanns av alla produkternasamt rikligt med desinficerande tvättvätska och torkpapper. Köpta produkterfick man sedan med sej i obrutna förpackningar.

Presenterades idén att man ensam eller iolika konstellationer kunde prova olika produkter. Helt OK att interagera, omman frågade först och kunde acceptera ett Nej tack!, och ledde det ena till detandra ? so be it??.

 

Satscha började med att visa lite olikakukringar. Några killar hade satt sej tillsammans i en loungegrupp och erbjödsej att vara modeller.

På sina halvstyva och hårlösa kukarmonterades tunna och tjocka kukringar av gummi, LV?s egenproducerade i skinnsamt tyskproducerade i blank metall. Visade sej vara lättast att montera metallringarpå en slak kuk medan töjbara gummiringar klarade en styv kuk, dock med hjälp avlotion.

Det fanns pungsträckare till någramodeller och killarna enades om att det gav betydligt mer om pungen sträcktesut och huden stramade när man fick kuken avrunkad. Tighta ringar som stasadeblodet i kuken gav den där kittlande känslan i ollonet när orgasmen närmadesej.

 

Tjejerna var mycket intresserade avomdömena från killarna och ordersedlarna fylldes i.

 

JM var intresserad av en Prostatadildo isvart böjt gummi, som satt ihop med en tight kukring.

En av killarna frågade om han fick varamed och JM visade hur han med vana händer monterade kukringen, applicerade liteglidslem på analöppningen och kunde skjuta upp den över 15 cm långa böjda dildon.Samtidigt som hela paketet tightades till av den strama kukringen. Att gåomkring med leksaken monterad var riktigt skönt och JM sade att det kittlade ihela bäckenet.
Han hjälpte sedan till att den andre killen fick montera en kukring. Det varaförsta gången och JM fick både smörja in paketet med lotion och hjälpa till attfå pungen på plats i slingen undertill.

?Oj, så hård du blev.? ?Jo, det ärförsta gången och det känns riktigt skönt. Vill du dra ett par tag?? ?Javisst,du har en fin kuk och stort ollon också. Får jag slicka och suga lite?? ?Visstfår du det, men ta det lugnt. Vill inte spruta ännu.? Killens kuk var stenhård och blodfylld, JM smekte den medhanden och kände hur den pulserade innan han sakta tog det mörkröda ollonet imunnen. Killen blundade av njutning medan han fick sitt ollon masserat av JMstunga och läppar. JM runkande sin egen kuk medan han sakta lät ståkuken knullahonom i munnen. Efter några minuter suckade killen av välbehag och drar ut sinpulserande kuk.

?Vi måste sluta här, annars sprutar jag ochkvällen har bara börjar?

?Ok, ja hela kvällen är kvar.?

Nu var energinivån mycket hög och allaisar var brutna. Satscha hamnade i samtal med mulattjejen och två av killarnaom Onanirören med utbytbar ?Porrstjärnefitta? inuti.

?Hmm, ser väldigt sofistikerat ut, medalla motstånden där kuken skall in. Behöver nog lite lotion också. Vi tjejer ärju alldeless släta inne i vaginan, men har ju muskulaturen i bäckenet attklämma och jobba med.? ?Dom där är rejält sköna att runka med. Har en sådanhemma med 3-4 olika insatser avgjutna från porrtjejer jag gillar. Droppa liteolja på min kuk, så vill jag gärna prova den här. Om ni vill titta på, förstås???Jag droppar lite olja och sedan vill vi självklart titta på när du provar den.??Den klämmer jättebra både runt kukroten och på ollonflänsen?? öhh, vill duprova att hålla lite?? ?Visst, bra tempo så?? ?Jaa?, men ta det försiktigt.?

Mulattjejen fick något vilt i ögonen.?Ge mej din hand och håll Onaniröret runt kuken med den andra.?

Killen minst sagt tappade hakan närmulattjejen med en hand släppte ner sina mörkröda hotpants till fötterna, sattesej lite lutande på soffans armstöd med ena foten bredvid rumpan, visade oblygtupp sin chokladbruna platta mage, lika chokladbruna venusberg med tightbarberad triangel av fitthår ovanför ytterfittan med sina mattbruna hårlösayttre blygdläppar. Man kunde skönja den laxrosa innerfittan i den smalaspringan.

?Så, lite olja på pek- och långfingern.Stick in dom väldigt försiktigt. Är inte så fuktig ännu. Känn så slät vaginanär och hur jag jobbar med muskulaturen. Lite grann samma grej, eller??

Det enda som hördes var ett dovt ?Öhh?vad händer?.?, och sedan fylldes Onaniröret till bredden av hans varma kuksaft.

 

Satscha och mulattjejen flinade ochblinkade åt varandra. Vände sej till den andre killen, som såg minst lika häpenut. ?Kan du inte visa oss vilka olika runkgrepp du använder?? ?Öhh, jovisst?brukar börja med tummen ovanpå ollonet och fingrarna undertill, för att fåriktigt stånd. Det gick ju kvickt nu. Det vanliga hela-handengreppet medlillfingern innåt blygdbenet och sedan backhandern ? det samma fast tvärtom,med tummen innåt blygdbenet.?

Mulatjejen flikade in, fortfarande barpå underkroppen ?Ok att jag testar en grej på dej?? ?Javisst? Hon tog etttumme+pekfingergrepp runt pungen och tajtade till lite grann med handen runtpungen. ?Känns det annorlunda nu när huden spänns upp på kukskaftet?? ?Oh ja,brukar använda pungsträckare till mina kukringar.?

 

Satscha gick vidare mellan sittgruppernaoch energinivån var mycket hög. Fastnade hos två killar och en tjej somjämförde olika kukringar i skinn och metall.

?Jamen, där är ju värdinnan. Vilken kulkväll detta blev. Men, lite synd att det bara var leksaker för oss killar här.??Nja, det var ju bestämt så och dessutom har vi tjejer lite inbyggdaleksaker?.? ?Nu hängde jag inte med!??

Satscha blinkade åt andra tjejen ?Du ärväl OK med om jag hjälper dej lite?? Utan att invänta något svar droppade honsina ljusblå hotpants och trosor ner på golvet, satte sej lite tillbakalutat isoffan, lade utan större problem upp båda fötterna på nacken bakom huvudet. Medarmbågarna kunde hon pressa isär låren. Hela bäckenet öppnades upp och denplatta magen, venusberget bak mot analen blev väl synligt för de andra.

?OK för dej att lägga dej likadant?? Änen gång utan att invänta svar fortsatte Satscha i lugnt tempo att hjälpa tjejeni position och börja prata med jämna mellanrum ?börjar med att lägga minhandflata på din mage, glider längre ner mot venusberget och luggar dej litelätt?..?

 

Satschas tankar: Just känslan av att bliluggad är något jag kan sakna då jag varit rakad så länge. Det är en skön lättsmärta som sprider sig över låren. Jag tittar snabbt upp mot den okända tjejenoch hon nickar kort, hon gillar det så jag drar lite extra hårt och hon släpperut ett kort stön.

Jag låter handflatan glida lätt över venusberget, lyfter och låter minafingertoppar dansa runt på låren, runt hennes nu svullna ivriga läppar. Senhandflatan igen sen fingrarna lätt lätt. Jag gör så för jag är osäker på hennestyp. Själv vill jag ha det betydligt hårdare och mer rakt på, andra ärbetydligt känsligare. Samtidigt som jag låter toppen på en av mina fingrarförsiktigt nästla sig in i henne så tänker jag att det är nog porrskadat, detdär med att tjejsex skall vara mjukt och försiktigt. Jag är ju själv inte allssådan.

Tittar upp på henne igen samtidigt som jag nyper henne lite lätt, då ser jagatt hon reagerar med att ansiktsuttryck av njutning. Jag provar mig fram igen,trycker min handflata lite hårdare mot hennes fitta och då kom det, det lillakvidandet. Hon är mer som jag, hårdare, så jag pressar handflatan och tryckerin ett finger utan pardon rakt upp i fittan på henne. Hon lyfter sitt bäckenoch stönar högre. Jag börjar rotera min hand och finger i henne och det fåreffekt. Hon greppar undersidan av sina lår och pressar dem bakåt så att fittanblir helt tillgänglig för mig. Jag drar snabbt ut handen och ger henne enordentlig dask rakt över läpparna och hon tjuter till. Jag väntar inte på ettok ut böjer mig fram för att använda min mun,

Jag har alltid uppskattad det där ögonblicket när jag kryper ner på en annankvinna, precis innan jag väl är framme och jag känner doften och värmen frånhennes vulva träffa mina läppar. Just det ögonblicket är magiskt för mig, sånära och skall precis till att bli ett med min tillfälliga partner, precisbörjan av en resa som skall få mitt fulla fokus, allt jag har framför mig.Värmen och doften från hennes fitta var slående, jag hade verkligen lyckatskåta upp henne.

Jag pressar mina läppar mot henne, formade som ducklips och jag börjar massera.Backar och låter tungan få sitt. Jag pressar hela bredsidan av min tunga mothennes fitta och fortsätter gnida med hårt tryck. Hon rycker och stönar sånågot är rätt. Sen kommer det ögonblicket som är med skräckblandad förtjusning,när jag pressar in så mycket av min tunga som bara går in i henne. Samtidigtsom min näsa pressas mot hennes klitoris. Smak och doftupplevelsen just härbrukar bli väldigt intensiv men är det en så skön mjuk fitta som denna och endoft som är lagom frän så är njutningen total även för mig.

I den positionen roterar jag och juckar så att min näsa stimulerar hennesklitoris. Hon juckar med sitt bäcken och stönar nu högt. Jag ser ingentingannat än hennes fitta och hör inget annat än hennes stön. Mitt fokus är viktigtför att ge njutning och det är dags att ta henne över kullen.

Jag låter min högra hand glida över hennes lår, inte för sakta utan följerhennes våg, hela vägen ner rundar hennes fasta mjuka fina rumpa fram tillhennes anal. Det är alldeles blött av all min saliv så det är inga bekymmer attfukta mitt finger. Sakta sakta för jag in fingret i hennes anal och jag kännerhur hennes muskel krampar, jag rör lite på fingret så hon verkligen känner attjag knullar henne i röven med mitt finger. Lyfter bort mitt ansikte och gerhenne en ordentlig dask rakt över fittan, låter den ilande känslan passerainnan jag dyker ner igen och använder mitt ansikte och tunga för att gnidahenne. Det är då hon kommer, jag hör hur andningens frekvens ökar, korta snabbaför att sen helt upphöra. Hon håller inne andan länge och kroppen är helt spändtills förlösningen kommer med ett högt dovt stön där hon samtidigt ropar ut?JAG KOMMER!?. Jag håller allt stilla, rör inte ett finger, tungan är fast,ansiktet stilla och hon pulserar sin orgasm rakt över mig.

Sakta drar jag tillbaka allt från hennes känsliga område. Jag får en handdukoch ett glas vatten. Indulgence62, klubbvärden, och några andra klappar saktahänderna. Tjejen halvligger i soffan och ler mot mig. Vi nickar mot varandraoch jag lämnar scenen?

 

Känner att jag börjar bli riktigtsprutklar nu, efter Satschas undervisning i hur tjej/tjej kan vara när det ärsom bäst. Ser att JM står och snackar med en annan kille, som också kollat påshowen. ?Hur känner ni er efter uppvisningen? Sprutklara?? ?Jo, det där varhett.? ?Skall vi avsluta ihop?? Alla tre tyckte det och vi gick ut till bordetmed piltavlan. Behövdes inte jättemycket jobb på varandras kukar för att viskulle stå där med riktiga dunderstånd.

Runkade varandras kukar med långsammatag och vi flamsade om att pricka ?Bulls eye??hahaha?..

En kvinnohand kommer runt JM?s midja ochfram skymtar Satscha ?Det här fixar jag?.? och smeker JM?s pung samtidigt somhon långsamt runkar hans stenhårda kuk. JM böjer huvudet bakåt och stönar av njutning medan Satscha runkarkuken med van och fast hand. Han håller händerna på bordet och försöker knullahennes hand för att det ska gå snabbare, men hon står bakom honom och blockerarså han inte kan röra höfterna. Handen håller ett fast tempo med långa drag,efter några minuter känner JM hur musklerna drar ihop sig så att buttpluggentrycker direkt på prostatan och han utbrister ett högt ?Jag kommer!!? medan trerejäla strålar av sperma målar bordet, men inget träffar Bulls eye. Satscharunkar ut det sista medan hon viskar:

?Duktig pojke, du behövde verkligen det därser jag?

 

Vi andra två bestämmer oss för atthjälpa varandra att komma först. Båda två kommer med högljudda stönande och detblir rejält kladdigt på bordet.

Eftersnack med kall dricka följde ochalla var mycket nöjda med kvällen. Ingen negativ energi och ingen kände sejförbisedd eller otillbörligt utnyttjad.

 

Som klubbvärd för Umgängesklubben fickjag mycket beröm för den informella och positiva stämningen. Alla aktivitetersker med samtycke och alla respekterar ett Nej!

Vid närmare undersökning visade det sejatt ingen hade blivit avvisad, när man frågat om man fick titta på eller kanskekänna eller smaka lite. Ett gott betyg att alla är nyfikna och positiva.

 

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Nästa avsnitt kommer att handla om denfjärde klubbkvällen??. men jag behöver inspiration av er andra. JM och Satschahar spökskrivit avsnitt i den här delen därmed visat hur man blir en braförebild. Kan säga att den interaktionen har varit upphetsande och bra förfantasin.

 

Är någon intresserad av rollspel imiljön på Umgängesklubben ? så kan det vara spännande att se vad det leder till.Skype är väl ett bra verktyg då ? med eller utan cam och mic, men helst intebara skriven chat.

 

Adda mej (Indulgence) och andra utvaldalekkamrater på Skype, så tar vi det därifrån! Glöm inte att det är summan avenergin vi chippar in i forumet som driver det framåt!

172sextvå M58
2020-06-02 16:39
0
1/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Bisexuellt