5 Umgängesklubben ? fjärde torsdagskvällen


Detta är den femte delen i en svit avberättelser. Dom bör helst läsas i logisk följd.

 

Umgängesklubben hade nu utvecklats bådesnabbare och i ändå bättre riktning än vad jag kunnat föreställa mej. En avmedlemmarna hade erbjudit sej att sätta upp och även drifta en webbplattformför klubben. Lite halvavancerad med Kalender, Chat och Fotoalbum. Fleramedlemmar hade anmält sej intresserade att vara med och rådda med klubben ochha värdansvaret vissa temakvällar. Två av tjejerna hade föreslagit att ?pimpaupp? lokalen och för ganska lite pengar var nu lokalen betydligt mysigare. Ibakre rummet hade jag köpt loss loungemöblerna från Sexleksakskvällen. Däremotvar pingisbordet borta igen, men ersatt av några ihopfällbara bord.

Tjejer och kvinnor började anmäla sejoch det var helt klart att alla ville ha en klubb för bägge könen. Tjejerna varlite frågande om det fick vara i fred på klubbkvällarna och jag kunde dåberätta att vi andra medlemmar kamratuppfostrade varandra ? så Ja, det kan ni!Samma regler gäller för alla ? både avseende grad av avklädning och att ett Nejskall respekteras.

 

Temakvällen med Sexleksaker för killarblev väldigt lyckad och nu kom det upp flera nya förslag; Sexleksaker förtjejer, Styling av könshår, Snurra flaskan/Sanning & Konsekvens,Bodypainting m.fl.

 

Mulattjejen var glädjande nog en av detjejerna som var väldigt entusiastisk. Hon visade sej heta Cloë och ville gärnata med sej några nya kompisar nästa klubbkväll. Hon hade varit på AW-häng hosen kollega nyligen och kommit i snack med ett par vänner till jobbkollegan. Honvar lite osäker men tyckte att dom såg bekanta ut. Dom pratade på och, jovisstvar det Susanna Kallur (SK) kortdistanslöparen, Charlotte Kalla (CK) skidåkarenoch Kosovare Ashlani (KA) fotbollstjejen.

Det blev självklart efterfest och värdinnanhittade en klaska Tequila och samtalet blev raskt lite intensivare. Dom hadepratat om killar och relationer. Idrottstjejerna hade tränat målmedvetet helasin uppväxt och ungdom. Dom antog nog sej ligga efter med festande och sexuellaexperiment. ?Jo, det är klart att vi allihop haft killar och relationer. Men,idrotten har alltid gått i första hand?.

Cloë provade lite testskott kring lekarmed andra tjejer, men fick inte riktigt någon träff.

Efter ytterligare några tequila-shotsvaknade CK till ?Vad har du själv för erfarenheter av tjejer?? Cloë berättadekort att hon provat en del tjejsex och gillade det lika mycket som straightsex. Hon definierade sej som bisexuell. ?Jo, för vi tjejer vet ju lite bättreän killar hur vår egen sexualitet fungerar. Ofta fungerar samspelet bättre meden annan tjej, om man nu inte träffar på en kille med rätt erfarenhet.?

Med stora runda ögon och halvöppen muntog idrottstjejerna in vad Cloë berättade. KA kunde berätta om vissa egnaerfarenheter eftersom damfotboll är en tydlig lesbisk slagsida bland sinautövare.

 

?Jo, som jag sa så är jag medlem i denhär Umgängesklubben där både tjejer och killar träffas och har kul ihop. Låtoss gå dit nästa torsdag och kolla. Man måste inte vara med och agera om maninte vill?. ?Det tror jag inte jag vågar!?, sa SK och CK i mun på varandra.

 

Kvällen förflöt och tequilan tog slut.Så dags hade alla fyra lovat varandra att gå till klubben torsdagen därpå, ochinte bara titta på. Enades om att prata ihop sej lite om klädval i förväg.Varför inte landslagets minimala löparshorts, var ett uppslag som dryftades.

 

Som vanligt hade ca 35 personer anmältsej till klubbkvällen, som denna gång skulle fokusera på ?Snurra flaska/Sanning& Konsekvens?. 25 killar i olika åldrar, från 25 år upp till 49 år. 9tjejer mellan 24 och upp till 47 år. Var noga att stämma av förväntningar ochfarhågor över åldersgrupperna för att alla skall få ut det de vill avklubbkvällen.

 

Som vanligt lite fnissigt när deltagarnaklädde om till: boxershorts, speedos, kort morgonrock utan något under,haremsbyxor och blus utan något under, minimala trosor med ljusinsläpp fram ochlika liten behå, hotpants och enbart en sarrong på överkroppen, löparshorts ochtight sport t-shirt utan behå under osv.

 

Kvällen gick ut på att vi delade upp ossi sex grupper, kring vars en loungemöbel. Bord att snurra flaskan på i mittenoch sofforna/fåtöljerna att hålla till i.

Alla deltagarna började blanda sej och jaghamnade med Cloë, CK, KA och två nya killar Anders och Peter. Varje bordbörjade i sin takt och ville någon deltagare testa något annat bord så gick detbra att byta en mot en.

Vi började i lugn takt medSanning-frågor; har du gjort detta förut, har du masturberat idag, har dutestat samkönat sex, berätta om din första sexupplevelse, vad har du förförväntningar och farhågor på kvällen?..

Vart efter vi blev varma i klädernabörjade vi försiktigt med Konsekvens-frågor och bestämde då att ett klädesplaggskall tas av för varje fråga man ställer.

Spelet kunde börja - Cloë fick flaskanshals mot sej första gången, frågade om jag ville ha Sanning eller Konsekvens,och instruerade mej raskt (Konsekvens) att sakta runka en av de nya killarna Andershård, i 30 sek med olja. Jag instruerade Anders (som valde K) att klä av CK påöverkroppen och hångla bröstvårtorna hårda i 30 sekunder.

CK var rätt nervös och rödflammig påkinderna och halsen ? förmodligen en blandning av nervositet och litenyfikenhet och kåthet. Hon instruerade KA (K) att klä av Cloë på underkroppenoch sticka in ett oljedoppat långfinger i fittan och hålla det där helt stillai 30 sekunder.

 

Stämningen steg runt alla borden och deflesta deltagarna var nu helt nakna. Man kunde se halvstyva och trekvartsstyvakukar lite här och där. Rödflammiga kinder och styva bröstvårtor var mer regelän undantag. Det cirkulerades en korg mellan borden, i den fanns ett par dildosav olika storlekar, måttband, olja, kukringar med pungsträckare och lite annat.

 

Cloë gick vidare med att instruera CK(K) att olja in och montera en kukring på Klubbvärden/min kuk. Eftersom CK ären av mina absoluta favoritfantasier, så blev kuken stenhård redan när hon medsina små lite valhänta fingrar smek-gned ut lite olja. En gummiring är lättareatt montera på en styv kuk och utan att få hjälpa henne kunde jag barainstruera hur hon skulle börja med pungen i pungsträckaren och därefter olja inollonet för att kunna glida in kukskaftet på plats. ?Du behöver inte runkakuken nu, detta är svårt nog i alla fall. Är nog lite starstruck också.? sa jagoch flirtblinkade. Fick ett sött lite generat leende tillbaka och ?I?ll be back?..?.

CK torkade av sina händer ochinstruerade Anders kompis Peter (K) att klä av KA på underkroppen och mäta uppavståndet mellan stjärthålet och klitoris, med ett måttband från korgen. Vinoterade 14cm, ifall någon skulle komma på idén att mäta någon annan tjej.

 

Peter kom tillbaka till mej (K) ochinstruerade att Cloës fitta skulle härbergera en 18 cm dildo, med 15 cm omkretsi 30 sekunder utan rörelse. Jag fick använda olja och försiktigt förde jag isärde yttre blygdläpparna och såg att den laxrosa innerfittan var ganska fuktig.Lite olja till hjälpte och Cloë såg mycket nöjd ut ? men hade synpunkter på attjag inte juckade med dildon.

 

Jag tyckte att idrottstjejerna nu fåtttillräckligt med introduktion och instruerade CK (K) att hands-free slicka innerfittanpå SK rejält glansig. Anders och och Peter ändrade diskret sittposition föratt, inte bara få bättre utsikt men också för att inte annonsera sina nu rejältdeffade ståkukar. CK var påtagligt nervös, erkände att hon vare sej varit meden tjej förut och än mindre slickat en fitta. SK fnittrade förtjust, ?Jamen, duhar väl masturberat?. Eller?? ?Jo, det har jag ju.? ?Då så, gör likadant fastmed tungan. Bara säg åt mej om jag skall föra något åt sidan eller dela isär.?SK lät kavat och drivande i tonen, medan CK var påtagligt röd om kinderna ochlite stressad i händerna.

Efter lite inledande tungmassage atfittskåran bak mot stjärthålet, så förde SK försiktigt sina yttre blygdläpparen och en lite försiktigt till sidan så att CK kunde komma åt med tungan. CKvar lite fnittrig men kommunicerade med SK och kämpade på. SK blev kvickt liteglasartad i blicken och började andas lite tyngre. Stämningen steg isittgruppen, alla kämpade för att kunna se hur CK lyckades. ?Nu är det ?.. nära?..?Jag fick gå in och bryta, eftersom orgasm inte ingick i uppdraget.

Anders och Peter var bara delvis med imatchen, eftersom dom noterat varandras kraftiga ståkukar och börjat ägnavarandras erektioner lite uppmärksamhet. Anders fiskade snabbt upp ett måttbandur korgen på bordet och tittade menande på Peter när han sa ?16 lång och 14,5runt om kukroten. Inte konstigt den känns så grov att hålla om.?

Peter hörde knappast någonting, ögonenvar helt blanka och började flämta ?Anders?. Det här går inte längre?.? Andersfiskade raskt upp en kondom, öppnade folien och med van hand trädde på enProfil med lite knottror. Fan for i Anders, vände sej kvickt till KA ?It?s allyours?.? Häpen men synbart uppkåtad tvekade hon inte utan fattade kukskaftetmed sina båda kvinnohänder och stoppade kukhuvudet upp i gommen och börjadegnida det intensivt.

Peter såg ut att behöva syrgas, ochunder stora kroppskonvulsioner och brunstig-älg liknande läten fyllde han upphela KA?s lilla trut med kuksaften i kondomen. KA fick något lite larvigtuttryck i ansiktet, men log och såg bara lycklig ut.

 

Nu var det verkligen alla-mot-alla somgällde och alla var trygga med sällskapet och bjöd till så gott man kunde. Detrunkades, sögs, pillades och slickades på alla håll och kanter och vällustigaljud hördes överallt ifrån.

 

Efter drygt tre timmars intensivt lekandeS&K, så hade de flesta deltagarna bytt bord i alla fall en gång. Det fannsen spänning i luften att våga fråga idrottstjejerna att få var med dom ? dom ärju trots allt både guldmedaljörer och kändisar.

Men, alla tre tog det med jämnmod ochstort intresse. Att döma av deras orgasmer så gillade dom kvällen. Jag kundeinte hålla mej utan frågade CK om jag inte kunde få smeka hennes båda parblygdläppar med olja samtidigt som jag masserade klitoriskappan med etttum/pekfings pincettgrepp. Orgasmen kom tydligt och stark och Anders bad att fårunka mej till sprut, bara för att han blev så himla kåt.

Cloë behövde inte tjata för att få kyssaKA?s blygdläppar, samtidigt som hon hade en finger inne i fittan. Fingret fickinte jucka, men det struntade hon i.

 

Alla deltagare var mycket nöjda medkvällen och humöret var högt i omklädningsrummet. Vi hade infört en ordning attinte alla skulle lämna lokalen samtidigt och man fick gärna vara lite diskret.Jag ville inte ha dit en massa ovidkommande störande element som bara hängdeutanför. Så långt möjligt ville vi inte ha Personal på klubben som inte varamed och lekte ? typ Entrévärdar eller Ordningsvakter.

Så gott som alla gamla deltagare skrevupp sej på Tema-kvällen nästkommande månad, trots att vi inte bestämt tematännu. Jag som Klubbvärd fick mycket uppskattande kommentarer och som vanligt enhel del dricks. Klubben hade fått bättre ekonomi än planerat och medlemmarnauppskattade att det både blivit lite mer ombonat men också lite bättrecatering.

 

 

Kommande Klubbkvällar kommer att handlaom; Styling av könshår, Bodypainting, Sexleksakskväll för tjejer och annat somni där ute kan komma på åt oss som skriver?. ;)

 

+++++++++++++++++++++++++++++

172sextvå M58
2020-06-01 16:43
0
3,3/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex