Ålderdomshemmet

Har haft denna novellen uppe tidigare, lite ändringar gjorda denna gången bara!
Fick förfrågan av ett par stycken om jag kunde ladda upp novellen igen, så here u go guys and gals!


- Hej då farfar! Vi ses på torsdag igen, okej? Min ljusa stämma nästan ekar i hela rummet när orden lämnar mina läppar, han hör ju så förbannat dåligt att jag nästan får skrika.
- Jaja, var rädd om dig nu förfan. Svarar han med ett leende och pekar med pekfingret på sin kind.

Jag går fram och ger honom en puss på kinden, vinkar leendes och lämnar rummet.
I korridoren lägger jag direkt märke till en gubbe som står i dörröppningen till sitt rum, bara ett få par meter framför mig. Jag tänker direkt tanken att han kanske är en besökare, för han ser så mkt yngre ut jämfört med många andra på boendet. Runt 70 år skulle jag väl ha gissat på, max. Han var runt 185 cm lång och normalbyggd. Ansiktet var ovalformat och hans ansiktsdrag var markerade och tydliga. Kort vitt hår och lite vitt skäggstubb. Pigga ögon, men lite hängande ögonlock. Gubben såg väl inte sådär jättesnällt ut, snarare lite sur och halvt otrevlig. 

Plötsligt tappar karln glaset som som han står och balanserar med på en matbricka. Lyckligtvis har gubben tur då glaset verkar klara fallet utan att spricka, och istället börjar det rulla bort från honom. Jag springer genast fram och tar upp glaset åt honom.

- Vilken tur att det höll, farbror! 
- Ja hade det inte varit för denna satans personalen här, då hade jag fått hjälp att bära! Väser gubben fram på en underbar stockholmska.
- Har du frågat om hjälp? Ska jag hämta personal eller hjälpa dig att bära in detta i ditt rum? Frågar jag och kan omöjligt låta bli att fnittra åt gubbens ilskna humör, som fortsätter svära över personalen, som snart kommer springandes.

- Vänta ska jag hjälpa dig Olof.
- Det var en jävla tid det ska ta!
- Ja men jag sa ju till dig att om du bara hade väntat 5 minuter, då hade jag hjälpt dig.
- Ja men vem fan orkar stå och vänta! Muttrar gubben ilsket när en sköterska hjälper honom in i sitt rum samtidigt som den andra sköterskan står kvar hos mig och beklagar sig över att det har varit en stressig eftermiddag och Olof har ett hett temperament.

- Sen är det ju hans födelsedag idag också, stackarn.
- Men då blir han kanske på lite bättre humör sen efter besök!
- Ja jo, nej, alltså tyvärr har han inte haft besökare på över 3 år nu. Så man får ju ha lite extra förståelse.
- Oj, okej, ja... Svarar jag bara tyst, i brist på bättre ord.
- Men men, jag får in och hjälpa till här nu. Men vi ses väl snart igen nästa gång du hälsar på din farfar, ha det så bra! Säger sköterskan innan hon går in i Olofs rum.

Jag står kvar en stund i dörröppningen och tittar på Olof, jag tycker så synd om gubben. Att ingen ens vill göra sig besväret att hälsa på honom, inte ens på självaste födelsedagen.


Det blir torsdag och jag har slutat skolan tidigare, och precis som jag hade lovat går jag inom farfar på hemvägen. Vi spenderar ca en timme ihop genom att gå runt i trädgården utanför äldreboendet, vi pratar och så fikar vi på varsitt nyplockat äpple som vi plockade direkt från trädet i trädgården.
Efter mitt lilla besök hos farfar hade jag planerat i förväg att jag skulle inom Olof och säga hej. Hans dörr står på glänt när jag närmar mig rummet, och så knackar jag lite försiktigt innan jag knuffar upp dörren.

- HEJ FARBROR! Säger jag högljutt så att gubben hoppar till.
- Men satan vad du skriker! Vad är det, vad vill du? Olof muttrar surt fram orden och jag kan inte låta bli att fnittra.
- Förlåt farbror, jag visste inte om du var så gammal att du kanske hör dåligt. Svarar jag leendes när jag stiger på längre in i rummet.
- Gammal?! Det var då inte lite fräckt!
- Får jag sitta här? Frågar jag glatt och energiskt och sätter mig i en fåtölj innan Olof ens hinner svara på frågan.
- Ja, jo, och vem är du då?
- Jag ville bara hälsa på farbror! Egentligen är jag här för att hälsa på min farfar, men du ser ju så trevlig ut att jag fick tanken att kika inom dig med!

Olofs halvsura ansiktsgrimaser blir plötsligt mjukare, han tittar på mig förvånat, och jag vill minnas att ett litet leende spred sig över ansiktet.

- Jaha. Ja, det var ju trevligt. Vad heter du då?
- Jag heter Alicia, och du heter Olof, det råkade jag nämligen höra förra veckan när du bråkade med personalen. Svarar jag och ler.

Olof flinar och fortsätter konversationen genom att fråga mig vem min farfar är.

- Vladimir, typ din granne!
- Vladimir?! Jaha den skitstöveln! Den där karln tål jag då bara inte!
- Men så får man inte säga! Lyckas jag få fram innan jag börjar skratta. För visst har Olof rätt, min farfar kan vara lite av en skitstövel med lika häftigt humör som Olofs.
- Tjaa, vi är väl lika tjurskalliga båda två, jag och din farfar. Det är väl kanske därför vi inte kommer så bra överens, eller vad tror du, Alicia?
- Kanske det! Svarar jag och fnittrar.

Jag sitter kvar hos Olof i runt en timme, vi konverserar non stop och jag får bland annat veta att gubben på sin tid var högt uppsatt inom militären, han har tre vuxna barn, och hans favoritmusik är Johnny Cash och Pink Floyd.
Innan jag måste kila hem frågar jag Olof om jag får komma och hälsa på honom igen nästa vecka, han nickar och ler stort, och innan jag lämnar rummet går jag fram och ger gubben en liten puss på kinden.

Veckan efter hälsar jag på Olof som bestämt, han ler stort när han ser mig och jag får en varm kram. Den där sura attityden är som bortblåst, och allt jag kan se är en spännande och underbar man som berättar om alla sina äventyr. Jag lyssnar fascinerat och märker att han uppskattar mitt intresse, och han svarar mer än gärna på alla mina miljoner nyfikna frågor, tankar och funderingar.
Det känns som om tiden går extra fort i hans sällskap, vi har alltid något nytt att prata om och diskutera.

- Ja just det! Jag har ju tagit med mig en present till dig! 
- Nämen, till mig?! Vadan detta?
- Jag hörde ju att det var din födelsedag förra veckan, grattis i efterskott! Säger jag glatt och ger Olof en presentpåse i famnen.

Han tar fram innehållet, jag har slagit in alla presenter i diverse färgglada presentpapper och snöre. Han öppnar en efter en, det första är en godispåse med hans favoriter. Det andra är en enkelstyrd MP3-spelare med hörlurar som jag hade fyllt med hans favoritmusik, och den sista presenten är en porrtidning!

- Men oj vad längesedan jag tittade i en sådan här! Vart har du fått tag på denna din galning?! Skrattar Olof förtjust som lyser upp i hela ansiktet när han får syn på sin nya tidning.
- Klart att en karl ska ha en porrtidning på sin födelsedag!
- Du är ju helt från vettet du! Och denna då, hur fan funkar en sån här manick? Vad gör den? Frågar Olof glatt och håller upp MP3-spelaren framför mig, och jag förklarar enkelt hur den funkar och berättar att jag har laddat ner massa musik till den, och så sätter jag hörlurarna på gubben och startar en låt. 
- Du har alltså fyllt denna lilla grej med musik?
- Japp! Bara dina favoriter såklart!

Olof blir plötsligt stum och bara tittar på mig, jag möter gubbens blick och kan tydligt se hur ögonen tåras upp. Han tar min hand så mjukt i sin, drar mig emot sig, och så möts vi i en lång kram.

- Du är en magisk flicka du, tack. Du värmer en gammal mans hjärta.


Under de kommande veckorna hälsade jag på Olof varje gång jag var hos farfar, och de ggr jag var där med min familj brukade vi bjuda med Olof till cafeterian och fika tillsammans allihopa. Personalen berättade att Olofs humör var totalförändrat, han log och var trevlig, social och skämtsam. Farfar och Olof hade till och med börjar bli lite bättre vänner, nu kunde de prata med varandra och hålla sams, i alla fall så länge de inte pratade om sina gamla karriärer som militärer, då jävlar spårade konversationerna ur till tredje världskriget. 
Själv fick jag inte nog av Olofs sällskap, kontrasterna mellan oss var stora, men vi delade båda två samma passion för äventyr och frihet. Att få lyssna på alla hans erfarenheter och galna äventyr var både spännande och inspirerande för mig, och jag tror att Olof gillade mitt sällskap lika mkt.

Jag hade väl inte tänkt på Olof rent sexuellt... Eller ja, okej, ibland då! Som den unga och vilda nyss fyllda nittonåriga tjej jag var vid tillfället hade jag redan hunnit utveckla ett stort intresse för sex och lust.
Om Olof hade tänkt sexuella tankar om mig, det visste jag inte, han hade dock aldrig gjort något som helst närmanden eller fällt sexuella kommenterar direkt riktade till mig. Visst var gubben fräck, men han pratade med mig som om jag var en vän, inget annat. Jag var ju själv långt ifrån pryd och var lika fräck i munnen, så vi klickade ju helt perfekt.

Jag minns inte hur vi kom in på ämnet den där dagen vi satt i hans rum och pratade, men vi började prata om sex, och jag minns att jag fick titta i hans porrtidning efter lite tjat, även om han var lite obekväm i början.
Jag frågade honom plötsligt om vad han tyckte om ställningarna som jag pekade på, om han hade testat dom och om han hade några porriga detaljer som han ville dela med sig av. Det märktes tydligt att han var obekväm först då han gav mig försiktiga svar och han ställde absolut inga frågor tillbaka. Men jag antar att han antingen blev mer bekväm ju mer vi pratade, eller så vågade han prata mer öppet när han märkte att jag verkligen var intresserad och själv diskuterade mina sexerfarenheter och fantasier.
Konversationen blev otroligt intressant, och jag började bli riktigt kåt när jag hörde vilken porrstjärna Olof hade varit i sängen med en hel rad kvinnor! Jag började där och då titta på Olof ur en annan synvinkel, och jag fantiserade upp att det var jag och Olof som på bilderna i porrtidningen testade alla olika ställningar.

- Ja, det var fan tider det! Det är galet hur fort tiden går, det ska du veta flicka lilla. Tänk på det, låt aldrig en grabb få tämja dig. Livet är för kort. Satsa på dina drömmar och mål och ge dig ut i världen, ta för dig, som det magiska yrväder du är.

Jag bara ler mot Olof, suger åt mig av varje ord.

- Hur länge sedan var det du hade sex då?
- Oj oj oj, det var då alldeles för längesedan! Svarar Olof skrattandes och fortsätter;
- Men som jag önskar få uppleva smaken av en kvinna igen.

Olofs ögon glittrar och blicken glider iväg drömmandes, han ler mjukt och längtande

Jag tvekar någon sekund, men kan som vanligt aldrig hålla käften.

- Jag kan ställa upp.
- Jaha ja, ja, kanske när du har blivit vuxen då. Skrattar Olof.
- Jag är vuxen!
- Ja det kanske du är men herregud Alicia, visst märker jag att du vill mig så väl. Men jag tänker då fan inte utnyttja en flicka, lilla vännen.
- Du kan ju inte utnyttja mig om jag klart och tydligt säger att jag vill?
- Är du helt från vettet? Vet du hur gammal jag är?
- Ja, en pigg och glad man! Aja, du kan väl tänka på det i alla fall? Jag måste kila snart.
- Flickskrälle, du är ju skvatt galen du. Erbjuda en gammal gubbe att... Nej vafan... Du är ju vildare än vad jag var i din ålder, galning!

Jag skrattar och ger Olof en blink med ögat innan jag fortsätter bläddra i porrtidningen. I ögonvrån kan jag se att Olof så diskret som möjligt måste tänka tanken, för han synar min kropp försiktigt från topp till tå.

- Jag måste kila nu. Men tänk på saken, jag menar allvar och myser gärna lite med dig. Vill du inte kan vi bara fortsätta vara vänner, jag kommer hit nästa vecka.

Karln tittar på mig funderandes i tystnad när jag hoppar ner från sängen och gör mig redo för att gå hem.

- Ja men, vad ska dina föräldrar säga, och Vladimir, om han får veta?
- Du tror väl inte att jag berättar om mina sexäventyr för min familj, då hade pappa skickat ut mig långt som bara fan ute i vischan nånstans i Ryssland där tortyr och smisk med spikade piskor står på det dagliga schemat för att få rätt på olydiga tjejer som mig, svarar jag och skrattar.

Olof skrattar och skakar på huvudet. 
- Du är då helt från vettet du. Men hur hade du tänkt dig att detta ska gå till? 
- Jaså, du börjar redan ändra dig! Men asså tjaa, det är ju filmkväll här på fredag. Säg bara till personalen att du känner dig trött och vill vara ensam och ostörd på ditt rum. Typ att du vill titta på tv själv och sen sova. Du kan ju ha tv:n på hög volym, så att vi inte blir avslöjade av mina stön. Jag är rätt högljudd, om du är duktig. Svarar jag lurigt och busigt och ger Olof ett oskyldigt leende.

Olof ger mig samma blick som jag tidigare fått se när han kikade i porrtidningen. 

- Jag visste redan från start att du var trubbel, din galning.
- Jag smyger in på fredag då! Säger jag och ger Olof en puss på kinden innan jag lämnar rummet.


Det blir fredag och klockan är snart 18:00 när jag står och ringer på dörren till äldreboendet. Vid denna tiden visste jag att det var lite kvällsfika och de flesta i byggnaden skulle vara i vardagsrummet innan filmen började. 
Efter en stund öppnar Christine ur personalen som blir fundersam och frågar vad jag gör där.

- Jag råkade glömma min väska i Olofs rum, kan jag bara smita in lite snabbt och hämta den?
- Javisst, det går bra. Ska jag säga till Vladimir eller Olof att du är här?
- Nej det behövs inte, jag ska inte stanna, jag smiter ut själv när jag har hämtat väskan.
- Okej, ha det så bra!
- Tack, detsamma Christine!

Jag lyckas smyga mig in till Olofs rum utan att bli sedd av någon. När jag kommer in i rummet är inte Olof där än, men jag vet att det rör sig om bara 10 minuter innan han kommer tillbaka. Under tiden skyndar jag mig att dra för persiennerna, tänder lite ljus över hela rummet, och även om jag var nyduschad och redo springer jag ändå in i hans badrum och fräschar upp mig lite fort i duschen och byter om till ett underklädesset med ljusrosa stringtrosor i spets, och en matchande push-up bh som ger ett fint litet lyft till mina små runda bröst. Efteråt lägger jag mig på sidan i Olofs säng och väntar in gubben, och lyckligtvis tar det max någon minut innan han kommer tillbaka till sitt rum.

Han stelnar till när han får se mig liggandes i sängen.
Jag ler och hälsar flirtigt på Olof, och med mitt pekfinger vinkar jag bort den fina mannen till sängen som fort stänger dörren efter sig, låser, och går fram till mig. Jag sätter mig på knä i sängen, precis intill sängkanten, och så möter jag Olofs läppar i en mjuk men djup kyss.
Mina händer smeker hans rygg, han sätter sin hand bakom mitt huvud och visar tydligt att han inte vill att kyssen ska ta slut. Den andra handen smeker han nätt och nyfiket över min rygg, jag svankar automatiskt när han närmar sig slutet på ryggen, och när han greppar tag om min rumpa stönar jag till direkt.

Jag smeker av Olofs skjorta innan han lägger sig på sängen intill mig, våra kyssar och smek blir till hångel. Gubbens kropp är underbart manlig och skön att känna på, han är i bra form.

- Vet du, Alicia? Flinar Olof. Jag har faktiskt knäckt ett Viagrapiller! Kan du tänka dig?!
- Funkar det?
- Nästan för bra, den har fan stått som ett spett i snart 30 minuter! Skrattar Olof förtjust.

Mina nyfikna händer smeker vandrandes ner längs kroppen, jag känner på ståndet utanpå Olofs byxor, och visst kan jag känna hur gubbkuken trycker och vill ut. Han blundar till och njuter när jag fortsätter smeka, och med utforskande fingrar knäpper jag upp byxorna tillräckligt tills jag får in ena handen innanför både byxor och kalsonger. En våg av pirrande kåthet sprider sig genom min kropp när jag greppar tag om hans lena, varma kuk. 
Vi ligger kvar i sängen och bara smeker och kysser och känner ordentligt på varandra, Olofs resterande klädesplagg åker av och han ligger naken och nära. Min bh tas av men trosorna behåller jag på, Olof bara för in sin hand under trosorna en kort stund, jag flämtar genast till när han smeker min nyvaxade fitta, och jag särar automatiskt på benen för att få mer och mer av hans sköna beröring.

- Vill du smeka dig själv inför mig? Får jag titta på dig? Viskar Olof med en hes röst i mitt öra.
- Mmm, är allt jag lyckas få fram, kåt som bara fan.

Olof sätter sig upp på sängen, tar tag i min hand och drar upp mig först sittandes. Han kysser mina läppar, min hals, mina bröst.
Jag särar på benen och lägger dom på varsin sida om Olof som nu halvligger ner mellan mina ben och får då en utmärkt utsikt över min blottade kropp. Känslan av att visa upp mig så öppet och porrigt för gubbens ögon är en berusande och enormt sensuell känsla.
Jag börjar smeka min kropp framför honom, hans blick är som fixerad vid mig och han följer mina händer utan att blinka. När jag ser att han samtidigt sätter sin hand runt sitt perfekta gubbstånd blir jag om möjligt ännu kåtare.
Retsamt och sakta smeker jag mina bröst och fitta utanpå trosorna, rör min kropp i små dansande cirklande rörelser, tar tag i kanten av underkläderna och drar i dom och då blottar lite mer av fittan med jämna mellanrum. Mina händer är överallt, jag för ner ett finger innanför trosorna, trycker in fingret i mig själv ett par ggr och känner efter hur våt jag börjar bli, smeker fingertoppen från fittan och hela vägen upp till min mun, suger på fingret och retar Olof med kåta blickar, små sköna stön och fnittriga leenden. 
Med båda mina händer smeker jag neråt mot troskanten igen, greppar tag om trosorna och drar av dom samtidigt som jag stänger ihop benen och för upp dom i luften framför Olofs huvud. Innan jag sätter tillbaka fötterna på sängen igen på varsin sida av Olofs huvud täcker jag med ena handen över mitt nu nakna kön. Jag smeker fittan med hela handen innan jag tar bort den och visar mig helblottad för kåtgubben framför mig, som flämtar till. Med vana händer fortsätter jag att smeka mig själv, och njuter av gubbens brännande blickar som runkar i takt till mina smekningar. 

Jag vänder mig om liggandes på mage, svankar och särar fortfarande på benen så att Olof får titta på mig. För upp ena handen mellan benen och smeker fittan stönandes, smeker fingret över min trånga och då oknullade oskuldsrosett till anal, trycker in ett finger i fittan och fortsätter att fingerknulla, och jag blir bara våtare och våtare, kåtare och kåtare.
Jag kan omöjligt vara stilla och rör mig i små kåta rörelser hela tiden, stönar smått, och snart kan jag inte låta bli att be Olof att ta på mig.

Den nakna Olof lägger sig över min rygg, jag känner hur hans stånd pressar mot rumpan, och en skön rysning går genom kroppen när jag känner hans andetag mot mitt öra, och hur han sådär hest och kåt viskar: Du är så vansinnigt läcker, min lilla docka. Som du retas med farbror. Vill du känna lite på min gubbkuk? 

- Ja snälla.. Ber jag Olof, redo att göra nästan vad som helst för att få mer av denna underbara man.

Gubben lägger sig på sidan intill mig, vänder mig om, kysser mig djupt och smeker mina bröst. Han fortsätter att kyssa längs min hals, över nyckelbenen, och snart tar han för sig av mina bröst med hjälp av både mun, tunga och händer. Han suger in hela mitt ena bröst i munnen och suger som om han nästan ammar mig, den andra tutten masserar han och nyper skönt i bröstvårtan på. Känslan är så obeskrivligt skön att jag kastar bak huvudet och himlar med ögonen. När gubben för ner handen mellan mina ben och smeker min nakna fitta samtidigt, vet jag knappt vart jag ska ta vägen.
Jag vill bara ha mer av den här mannen som smeker och smakar på min kropp som besatt, och mer skulle jag få när jag märker att Olof var långt ifrån klar med mig innan jag skulle få en chans att smaka på gubbkuk.

Gubbens mjuka läppar börjar vandra neråt längs min nakna kropp, kyssar över revbenen, magen, låren, knä och vader, ja till och med fötterna får ett par pussar! Men min fitta undviker han retsamt till min stora frustration. Han flinar mot mig, jag ber honom om mer, men oj vad han tar god tid på sig att driva mig totalt galen av kåthet!!
När han äntligen börjar närma sig min längtande fitta igen håller jag andan av förväntan, han lägger sig till rätta med ansiktet mellan mina djupt särade ben, håller om mig i famnen runt höfterna. Han är bara några få cm ifrån min fitta när han tittar på mig med djävulskap i ögonen och ett retsamt flin på läpparna. Med ömma kyssar retar han insidan av låren, jag får en plötsligt kyss på venusberget och jag ryser till och ber honom så snällt jag bara kan att snälla, ge mig mer nu, jag klarar inte av att bli retad längre!
Och då överraskar han mig, med en bred tunga slickar han från min anal och hela vägen upp till venusberget. Jag stönar till högt, aldrig tidigare har jag känt en liknande känsla och kåtheten fullkomligt sköljer över mig.

Det där lilla pillet och småslickande som jag tidigare hade upplevt med mina jämngamla f.d pojkvänner var absolut ingenting jämfört med Olofs beröring. Han visste jävligt väl vad som gör en kvinna vansinnigt kåt, i alla fall mig, och som jag njöt och fullkomligt smälte i hans händer. Där och då ägde Olof alla mina lustar totalt, jag ville vara hans sexdocka att nyttja hur fan han än hade velat.
Olof fortsatte att slicka mig länge och väl, jag fick inte bara min första orgasm tillsammans med honom, utan han gav mig tre orgasmer på rad där han låg mellan mina särade ben, och han släppte inte taget om mig förrän han kände sig nöjd och jag låg och nästan bara skakade och skrattade.

Vi möts i en passionerad kyss, min andning är häftig och mitt långa platinablonda hår har blivit ett knullrufs, Olof för bort lockarna framför mina ögon, jag ler utan att kunna sluta, och jag är fortfarande hungrig efter mer, hungrig på att få smaka på Olof.
- Får jag snälla suga din kuk nu? Jag vill smaka på dig. Ber jag honom snällt.

Olof ler mot mig, lägger sig på rygg och jag placerar mig glatt mellan hans ben.
Hans kuk är normalstor, väldigt ådrig, rak, ollonet är lite större och blottlagt, och den ser galet inbjudande ut!
Jag börjar först att suga på ollonet en kort stund, slickar på kuken, sedan överraskar jag honom med att svälja hela kuken djupt ner i min trånga hals!

- Åååh herrejävlar! Gör sådär igen!

Jag fnittrar till av reaktionen och lyder direkt, och sväljer gubbkuken lika djupt igen och fortsätter att suga väldigt djupt. När jag behöver andas eller vill retas lite formar jag mina läppar till en pussmun eller sträcker ut min tunga och smiskar kuken mot mig, och så återgår jag till att suga så porrigt och skönt jag bara kan.
Jag vet att Olof absolut inte hade förväntat sig att en så ung tjej skulle suga sådär porrigt, och det upprepar han i berömmande och triggande ord som får mig att suga ännu porrigare.

- Får jag suga på pungen eller är den känslig? 
- Ahh nej sug du lilla ängel, sug och gör vad du än vill! Stönar Olof fram kåt som ett djur, till min stora glädje som älskar att få mysa med en skön pung!

Olofs pung är stor, hängig och härlig. Han måste ha rakat den, eftersom den var len och skön. Jag dyker rakt ner och smeker, slickar och suger på kulorna. Inte för hårt, förstås, men jag gosar in mig rejält samtidigt som jag runkar hans kuk.
Jag återgår till att suga igen men spottar först på kuken, sätter båda mina händer runt den och lixom vrider händerna när jag runkar saliven över hans fortfarande stenhårda stånd. Dyker ner och suger på ollonet samtidigt som jag runkar, och så börjar jag svälja kuken till roten igen och låter samtidigt min ena hand smeka med så långt som möjligt ner till roten innan min mun sväljer det sista av gubbkuken. Jag fullkomligt älskar känslan av hur kuken fyller upp min hals, och jag fortsätter att suga i varierande tempon och variation av hårdhet och mjukhet i läpparna. Kuken dränks av min saliv och jag suger länge och väl.

Olof har förvandlats till en överkåt snuskgubbe som genom dirty talk berättat hur han vill trycka in kuken i min trånga tonårsfitta.

- Vill du det, Alicia? Vill du känna gubbkuken i fittan? Ska jag få dig att komma igen?

Jag nickar samtidigt som jag smiskar kuken mot min utsträckta tunga, och så sväljer jag kuken djupt en sista gång innan gubben ställer sig på golvet och knuffar ner mig liggandes på rygg. Jag fnittrar och småstönar, suger på mitt finger och smeker min kropp när Olof ställer sig framför mig.

- Kom igen då, jag vill känna din kuk i mig nu! Säger jag otåligt.

Självklart ska han retas med mig, och smeker kuken upp och ner längs springan, daskar ståndet mot kåtfittan. Jag för ner mina händer och särar vidöppet på mina fittläppar och småstönar och fnittrar förtjust när kuken daskar över min lilla klitorisknopp. 

Vi utbyter triggande ord innan Olof för ollonet mot fitthålet som är mer än redo, och när han äntligen tränger in i mig, då går han hela vägen in till botten! Vi båda stönar till, jag greppar tag med händerna i täcket när gubben börjar knulla mig mjukt i långa drag. Han drar ut kuken, smeker ollonet längs springan, och så tvingar han sig in i min fitta igen och igen. Jag får snart hans pekfinger i munnen som jag suger på, han lutar sig över mig bestämt och ökar takten lite hårdare.
Snart för han ut fingret från min mun och börjar retsamt smeka det över min fortfarande känsliga klitoris. Känslan är nästan överväldigande, men jag får en kort paus innan han för in sin tumme i min mun som jag blöter ner med saliv. Efteråt fortsätter han retas med tummen över klitoris.

- Omg du är så jävla sköööönt!! Stönar jag fram.

Olof frustar rått och häftigt, och vi fortsätter ett utbyte av porriga ord som gör oss båda, om möjligt, ännu kåtare.
Tillslut kan jag inte hålla tillbaka orgasmen som våldsamt sköljer över mig, Olof fortsätter knulla min krampande fitta och smeker sina händer över mina revben och bröst när jag spänner mig i en båge.

- Satan vad din fitta krampar gött runt kuken min flicka! Nu kommer jag snart, jag kommer!

Olof ger ifrån sig ett rått och högt stön när han sprutar ut en imponerande varm sats, en del av första sprutet skjuter han i min fitta innan han drar ut och runkar ut resten av satsen över min kropp. Jag smeker ut satsen över mina bröst, smakar på det vita guldet genom att föra in fingrarna i munnen innan jag reser mig upp och sätter mig på knä framför Olof och suger hans kuk en stund till, och samtidigt fångar jag upp de sista dropparna.

Våra blickar möts, vi båda ler och småskrattar av ren tillfredsställelse innan vi går in till duschen och sköljer av oss. Nakna går vi hand i hand tillbaka till Olofs säng där vi lägger oss och fortsätter smekas, kyssas, småpratar och skrattar åt Olofs stånd som tack vare Viagran vägrar lägga sig ner.
Vi ligger kvar i säkert en timme och fortsätter känna på varandras kroppar, hånglar och kör en mjuk omgång till innan det blir dags för mig att kila hem för denna gången.

Barbie F28
2019-03-26 17:02
44
4,8/5 (50 röster)

Fler noveller inom: Ageplay