Anonymsex

Ringer på dörren, steg hörs från lägenheten, en ljus röst frågar vem det är? Det vill du inte veta säger jag. Okey, du kan komma in nu, säger hon.
Jag öppnar dörren, går in och hänger av mig jackan, framför mig står en ung blond tjej, alldagligt utseende, men smal och välformad. Hon har ögonbindel på sig, som vi kommit överens om, jag pussar på hennes kinder och kramar om henne, är du nervös, frågar jag och hon nickar.

Jag tar hennes hand och vi går in i hennes lilla lägenhet, var vill du sitta frågar jag och leder henne till soffan, vi har länge planerat träffen, men jag vill ändå höra henne säga, vad hon vill ha av mig. hon mumlar fram att hon vill njuta, av mina händer och mun, men att hon egentligen tycker att dubbelt så gamla gubbar är äckliga, därför vill hon ha ögonbindel så hon slipper se, mitt håriga bröst och mina gråa tinningar.
Jag ler och säger att hon ska få njuta och ha ögonbindeln på, och att jag går så fort hon ledsnat på mig.
Jag smeker henne på kläderna, tar brösten i min hand och smeker dem mjukt men bestämt, sedan ber jag henne ställa sig upp och säger åt henne att strippa för mig. Hon reser sig och jag sätter igång hennes stereo, hon gungar till musiken och börjar med att av sig toppen, och jag talar om för henne hur fin hon ser ut, BH'n åker av och ett par små fasta bröst, med styva bröstvårtor kommer fram, då ber jag henne komma närmare, tar ett bröst i min mun och smeker det andra med handen.
Fortsätt säger jag och vänd dig om, hon vänder sig och börjar dra av sig byxorna, en liten fin rumpa blottas, stringtrosor, och jag ber henne luta sig framåt, sätter mig på knä bakom henne och pussar hennes skinkor, smeker hennes ben samtidigt, mjukt på insidan av hennes lena lår, hennes jeans är fortfarande runt anklarna och benen ganska ihop, tar en hand på hennes rygg och trycker henne längre ner för att få det rätta putet på rumpan, Slickar henne bakifrån, utan på trosan och drar in doften av ung mus, sedan drar jag av henne trosan och slickar fittan, hon suckar och ber att få ställa sig bekvämare, och hon trampar av sig byxor och string, ställer sig i soffan på knä och jag fortsätter slicka henne, smeker hennes skinkor, smeker med tummen mot anus och hon kniper ihop den, spottar i rumpan på henne och hon mumlar, försiktigt, och jag bara masserar utanpå hennes bakre hål.
Tar en paus i slickandet och vi går till hennes säng och jag ber henne lägga sig på rygg, jag kysser henne på pannan, går neråt för varje puss, njuter av hennes mjuka hud, slickar henne i örat, på halsen, tar ett bröst i munnen, fortsätter ner till naveln, slickar kysser och leker med hennes smycke. Kysser hennes lena mage ner till fittan, nu slickar jag henne, hårt, låter ett finger glida in, hon är trång men blöt, nöjer mig med ett finger och slickar nu bara klittan, pullar henne, och masserar hennes g-punkt, hon flämtar och ber om mer, jag fortsätter tills hon skakar i hela kroppen, hon spänner sig upp i brygga och jag slutar slicka, fortsätter med fingret, mot hennes knottriga punkt, ser på henne, hon andas djupt och är rödmosig i ansiktet. då ber hon mig lugna mig, och jag kysser mig upp, lägger mig bredvid henne och frågar om det var vad hon ville ha av mig hon nickar och talar om att hon inte brukar komma med någon första gången, men att hon var så kåt av hela situationen och att jag hade gjort det så skönt för henne.
Vill du att jag går nu, frågar jag och hon ber mig stanna en stund, ligg kvar här i sängen med mig, jag vill ha din gubbkuk i mig innan du går.   

pelle08 M52
2013-11-01 12:38
7
3,7/5 (6 röster)

Fler noveller inom: Ageplay