Åsa

Har haft denna novell uppe en gång tidigare. 

En novell om en vacker kvinna. Se den gärna som en hyllning till alla kvinnor över 40.

Lämna gärna kommentarer, eller lämna ett PM så att jag kan göra nästa bättre och sprida lite trevlig njutning.

På mitt gamla jobb så arbetade jag med en mycket trevlig kvinna, en som jag kunde ha trevliga diskussioner med och man bara blev glad av att jobba med på ett annars tidvis fördummande arbete. När man väl kom innanför hennes lite reserverade sida så hittade man enorm värme och omtänksamhet. Att hon sen för övrigt är mycket vacker gör inte saken värre. Hon är en kvinna som har passerat 40, vilket sällan är en större nackdel. Ett litet runt sött ansikte med ögon som strålar av intelligens, axellångt mörkrött färgat hår. Vissa kanske säger att hon har några kilo för mycket, skulle dock inte jag. Hon har former, former på rätt ställen. En rund röv som jag, lite skamset, ibland hade svårt att slita min blick ifrån. Hon är inte heller dåligt skapt under hennes söta ansikte heller. 

Det som var det stora hindret var att det skilde 14 år mellan oss, för mig ingen fara men för henne? Så jag fegade, sen slutade jag. Som man säger, "tvekan dödar". Detta är en alternativ historia där jag träffade henne igen. 

Jag var hemma på helgen, då jag läser på en skola under veckorna. Vännen och framtida kollegan är kvar på skolan i Halmstad och de andra vännerna arbetar. Så för att inte bara sitta hemma så tänker jag, jag går ner och tar en öl eller två. Bättre än att sitta hemma. Så jag gör mig i ordning och tar mig ner till Horse and Hound, en mysig pub på stan. Det är fredag kväll och halv mycket människor i lokalen. När jag väl har beställt så får jag syn på Åsa och några andra ?tanter? från mitt tidigare jobb. Vi får syn på varandra och de vinkar glatt till sig mig. Varma kramar utbytes mellan mig och de lite onyktra kvinnorna innan jag slår mig ner mitt ibland dem. Vi har det mycket trevligt och pratar om allt möjligt, hur det är med dem och jobbet och hur jag har det. Jag kan inte annat än att berätta hur bra jag har det nu. 

Kvällen förflyter bra och samtalen går från det ena till det andra. Åsa och jag pratar mer och mer enskilt och hon ler oftare med sitt vackra varma leende, sådant leende som bara blir varm utav. Känns som en lite tryckt spänning mellan oss men så har jag känt förut. Vi är så djupt i våran bubbla så att de andra måste ruska till oss när de ska gå. De ger ifrån sig ett litet skratt när de går. Kvar är jag, Åsa och hennes bästa vän. Hon ger oss ett litet finurligt leende innan hon säger. "Det är nog tid för mig också. Ni då? När går ni hem?" Blir en kort besvärlig tystnad innan Åsa svarar. "Ska dricka upp sedan blir det nog kväll för mig."

Känner lite tung i bröstet, tänker att jag gärna skulle sitta och prata en stund till. Vännen går och hon dricker upp det sista av vinet innan vi reser oss. Hon ger en kommentar om att hon känner sig lite onykter och skulle kanske behöva sällskap till taxin. Vilket jag gärna ger henne. Erbjuder min arm som hon tar och vi går långsamt bort för att leta reda på en taxi.
?Det har varit mycket trevligt att få träffa dig igen? Säger hon när vi väntar på taxin. "Är det opassligt om jag frågar dig om du vill komma över på en kopp the? För att fortsätt prata" Lägger hon till lite för snabbt. 
Ser henne i ögonen och svarar. "Det är inte opassligt och det gör jag gärna" Vilket får henne att le så där varmt som bara hon kan. Vi sitter tyst den korta turen med ett välbehagligt pirrande känsla. Sedan där i trappuppgången precis innanför entrédörren sker det. Med ett snabbt förlåt så för hon sina mjuka läppar mot mina och kysser mig. Kyssen som jag besvarar varar nog inte länge men känslan av den gör mig alldeles mjuk. Våra läppar släpper greppet om varandra och vi tittar varandra i ögonen och ler mjukt. "Vill du fortfarande komma in?" frågar hon lite försiktigt. Min blick säger det min mun inte gör. Hon fattar min hand och vi går tyst och snabbt upp för trappen till hennes dörr.
Vi hinner knappt innanför ytterdörren fören våra läppar återigen är förenade i en het kyss. Ytterkläderna ligger på hallgolvet medan vår kyss går över till rent hångel. Våra tungor dansar med varandra och vi står tätt inpå varandra och bara njuter av att vara nära i vår omfamning. Vi försöker att gå bort mot soffan i vardagsrummet medan vi kysser varandra men vi snubblar till och håller på att ramla. Det gör att vårt hångel avbryts och vi brister ut i ett kort skratt. 

Jag tar hennes lilla hand i min och går mot soffan, där jag nästan drar ner henne över mig och vi halvligger ansikte mot ansikte. Känner våra kroppar mot varandra, känner varandras andetag och hur den andras hjärta slår lite snabbare och hårdare. Vi ligger så och tittar varandra djupt i ögonen utan att säga något eller göra något, som om vi var rädd att det hela skulle bara vara en dröm och om vi gör något så vaknar vi.
Som trevande tonåringar så börjar vi åter kyssas, långsamt och försiktigt. Hennes läppar är så mjuka och varma att det finns ord att beskriva. Njuter av vareviga sekund där vi halvt om halvt ligger med henne över mig och hånglar så mjukt. Låter min högra hand lätt, lätt smeka henne över ryggen, innan jag fortsätter över hennes nacke och hals innan jag når hennes varma kind. Vi hämtar andan en sekund och då frågar hon med en svag tvekande röst "Är du säk?". Innan hon hinner avsluta meningen så svarar jag på hennes fråga genom att återigen sluta mina läppar mot hennes i en ännu mer passionerad kyss som sveper bort allt tvivel. 

Min hand börjar åter smeka hennes rygg medan vi är förlorade i varandras hångel. Handen glider under hennes tröja och känner hennes nakna rygg. Hennes hand smeker mig över magen och bröst innan även hennes handa är innanför min tröja. Finner spännet på bh:n och knäpper upp den. Åsa sätter sig upp för att lirka av sig den under tröjan. När hon har gjort det så drar jag mig henne tätt intill mig så att hon sitter med ryggen mot mig.

Håller om henne hårt men varsamt medan jag kysser hennes hals, vilket får avsedd verkan och hon ger ifrån sig en belåten suck av välbehag. Smeker henne över magen och upp mot hennes vackra barm medan jag ömsom kysser hennes nacke och viskar hur vacker jag tycker hon är. Hon andas med djupa andetag och verkar njuta. Låter nu handen finna sin väg in under hennes tröja, smekandes över den mjuka magen för att sedan hitta hennes fylliga bröst. Nafsar i örsnibben samtidigt som jag tar hennes fylliga bröst i min hand och känner hennes styva bröstvårta. Hon ger ifrån sig ett tydligt stön och det känns som om spänningen som har funnits släpper och hon kommer om möjligen ännu närmare mig. 

Känslan att äntligen få känna Åsas varma barm i mina händer är enorm och höra hur hon njuter när jag smeker brösten och de stenhårda bröstvårtorna är eggande. Vänstra handen tar över och tillfredsställa hennes mjuka, varma, stora bröst medan den högra beger sig ner över magen. Mina fingrar leker över den silkeslena hyn vid linningen på jeansen, smeker in lite under linningen, vilket verkar reta henne och jag njuter av det. Medan mina kyssar och nafsande så fortsätter jag viska hur vacker och skön hon är, hur jag har längtat efter henne.

Även om hon inte riktigt hör mig så går det inte att missa att hon gillar det. Retar henne lite till innan jag knäpper upp hennes gylf. Smeker hennes vulva utanpå trosorna, applicerar aningen tryck och hon ger från sig ett gillande stön. Retar henne lite till, så att hon försöker vrida sitt sköte mot min hand. Glider sedan fjäderlätt ner över trosan till hennes sköte. Värmen är påtaglig och det går inte att bortse från den fukt som finns i tyget på trosan. "Retas inte mer" ber hon med en stämma som är fylld av uppdämd lust. "Nä min sköna" svarar jag på det.  
Handen glider in under tyget, ner mot hennes varma våta sköte. Känner hennes blygdläppar mot mina fingrar och finner snart hennes svullna klitoris. Ber henne att inte hålla inne på sina stön, ingen annan än jag hör ändå. Lika mycket som för att hon vågar släppa på hämningen så för känslan när min hand glider in mellan hennes blygdläppar så ger hon ifrån sig ett ljudligt stön. 
Låter mina fingrar leka över hennes fitta, låter fingrarna återigen reta henne genom att inte riktigt glida in och att inte riktigt stimulera klittan. Hon trycker underlivet mot min hand, blir mer och mer otålig. Låter ett finger glida in i hennes heta inre, innan ett till gör den sällskap. Tummen och pekfingret leker med klittan. Långfingret letar sig efter slidväggen innan jag hittar hennes punkt. Börjar långsamt stimulera henne för att sedan öka. Stönen som lämnar hennes mjuka läppar blir högre och kommer oftare. Vänstra handen har inte lämnat hennes bröst utan smeker och nyper hennes hårda bröstvårtor. Det tar inte länge innan hon kommer med ett tjut. Hennes fitta krampar hårt runt mina fingrar, hela kroppen spänns, jag håller henne hårt intill mig tills att orgasmen har ebbat ut. 

Med handen fortfarande innanför trosan så smeker jag henne lätt, mycket lätt. Känner små efterdyningar som ryckningar när jag har handen på hennes mage. "Var det skönt?" frågar jag. Hon vrider sitt huvud och lägger sina hände om mitt och kysser mig passionerat. "Mmm" är det enda hon kan säga. "Ska vi gå över till sängen" frågar jag och får bara en nick till svar. Jag tar hennes lilla hand i min och leder henne bort till hennes säng. Tittar på henne där hon följer mig, ser ut som en osäker tonåring där hon går med jeans som håller på att falla av henne. Hon är så vacker.
Vid sängen så drar vi av varandras tröjor och hon står med barmen bra framför mig. Kysser hennes bröst och suger in bröstvårtan i munnen och låter tungan dansa. Ett litet stön kommer från Åsa innan jag möter hennes läppar i en ny omgång kyssar som gör att vi faller ner i sängen. Ligger och smeker varandra. Hennes hand letar sig ner över magen min och mot min bultande lem. Hennes lilla hand börjar spänna upp bältet samtidigt som jag drar i hennes byxor. När hon har fått upp mitt bälte och gylf så lyfter hon på sin röv så att jag sittandes kan dra av hennes jeans. Hon försöker sätta sig upp och sträcker sig efter mitt underliv. Med en bestämd hand puttar jag ner henne åter i sängen. "Jag är inte färdig med dig"
Hon ligger där framför mig i endast par våta trosor, jag tar en sekund eller två för att bara insupa hennes skönhet. Kryper upp över henne och kysser henne återigen. Hennes hand letar sig mot mitt skrev. Jag tar tag i hennes båda handleder och för de över hennes huvud och håller de där med ena handen. "Inte än. Jag är inte färdig med dig än" säger jag innan jag kysser hennes hals. Hon säger inte mot utan sluter sina ögon och stönar.

Släpper hennes handleder och börjar långsamt kyssa mig ner över hennes kropp. Hon håller fortfarande sina armar över huvudet. Kysser nyckelbenen och fortsätter över brösten, magen stannar till lite extra vid naveln innan jag fortsätter ner till troskanten. Kysser längst med kanten, känner hur hon är otålig under mig. Så slutar jag tvärt och sätter mig upp. En blick av besvikelse och början till en rörelse men jag tittar på henne med en bestämd blick. Ingen protest eller rörelse, ligger med händerna över huvudet, utlämnad.

Jag tar av mig mina byxor så att jag bara har kalsongerna på mig. Tittar där Åsa ligger framför mig, utlämnad, funderande och kåt. Kryper ner till sängkanten. Kysser hennes ena fotled, kysser den andra. Långsamt arbetar jag mig upp för hennes böjda och särade ben. Ömsom på högra ömsom vänstra kysser jag mig över hennes vader och insidan av låren. Desto högre upp jag kommer desto tyngre blir hennes andning. Tar lång tid och är mycket noggrann när jag kysser hennes ljumskar, arbetar mig närmare och närmare troskanten och arbetar runt. Åsa ligger orolig under mig och jag får lägga en bestämd hand på hennes mage den sista biten. "Snälla" gnyr hon. Jag kryper upp och har mitt huvud mellan hennes ben när jag tittar henne i ögonen. Biter tag i troskanten, för hädarna till hennes svank. Drar långsamt av henne trosorna, händerna smeker hennes stora runda röv.  

Åsa ligger nu naken framför mig när jag lägger mig till rätta mellan hennes ben. Blygdläpparna är särade och aningen svullna och de glänser av kåthet i ljuset av sänglampan. Min andedräkt kittlar henne när jag ligger nära henne. Försiktigt låter jag tungan gå på upptäcktsfärd runt hennes fitta och mellan läpparna. Reaktionen är inte sen och ljudliga stön kommer från Åsa. Vill dra ut på det hela och försöker ta det försiktigt. Suger in och leker med blygdläpparna innan jag börjar fokusera på klittan. Suger på den och leker med tungan över den medan jag för in mina fingerar och pullar henne igen. Hittar hennes punkt. Får hålla henne nere med andra handen då hon inte kan ligga still. Åsa lägger sina lår runt mitt huvud då jag slickar henne och det dröjer inte länge innan hon kommer vrålandes. Släpper inte taget med tungan utan när orgasmen har lagt sig så kör jag på igen. Andra orgasmen kommer nästa direkt och hon blir helt matt efteråt.

Kryper upp och lägger mig på henne, ger henne en öm kyss. Hon tittar matt på mig men med en kåt blick. Hon tar nu ner armarna från positionen över huvudet och håller om mig. Ena handen går direkt ner och drar av mig kalsongerna för att sedan leta sig mot kuken. "Nu är det min tur" säger hon för att sedan tillägga "snälla". Jag kan inte anat än att le och svarar "Beviljat". Hon rullar runt oss så hon ligger överst. Hennes lilla hand smeker mig över kuken och jag kan inte annat än att ge från mig ett litet stön. Utan omsvep så kryper hon ner och sluter sina läppar runt min kuk. Suger långsamt, låter tungan dansa, huvudet går upp och ner med mycket saliv. Värmen i hennes mun och tungan gör att jag efter ett tag tar tag i hennes hår och drar hennes huvud upp från kuken. "Åsa jag kommer snart om du fortsätter". Hon tittat på mig och frågar "Kan du inte komma igen efteråt?" "Jo.."vad ska jag annars säga? Åsa sliter sig och slukar min lem. Känner hur jag är nära. Smeker Åsas huvud när jag känner hur det pirrar till i pungen "Jag kommer nu" varnar jag Åsa men hon fortsätter och jag kommer med ett högt stön och känner hur Åsa fortsätter suga under hela tiden som jag kommer.
Tar ett tag innan jag kommer åter i fattning och ser då Åsa ligga bredvid mig med ett varm leende på läpparna. Känner hur jag fortfarande är hård och jag kastar mig över henne. Vi skrattar lite innan vi försvinner i passionerade kyssar. 

Känner hennes lilla hand greppa runt min lem och hur hon för den mot sitt sköte. Med en bestämd varsam stöt försvinner jag in i hennes heta inre. Känner hur Åsas inre omsluter varje millimeter. Varsamt börjar vi älska, vill känna varandra. I en tät missioner så börjar vi att öka takten. Med takten följer hennes stön, jag byter fokus från med kyssarna från hennes läppar till hennes hals. Rör mig vidare ner till brösten för att sedan resa mig nästan till sittandes. Tempot är högt, stötarna hårda. Åsa skriker ut sina stön i takt med mina stötar. Svetten rinner om oss båda och jag njuter att se henne njuta så mycket. Tänker på detta när hon kommer, känner hur hennes inre krampar sig runt min kuk, hon vrålar ut ännu en orgasm. Hon har verkligen släppt hämningarna i natt.

Hon ligger framför mig med ett fånigt leende på sina läppar som man får när man mår riktigt bra. "Så här bra har aldrig knullat" säger hon glatt. Ler med en viss djävulskhet när jag säger. "Jag är inte klar med dig än." Tittar på mig med en skräckblandad förtjusning på mig. "Vänd dig om, på alla fyra" säger jag med en lite mer bestämd röst. Utan omsvep så vänder hon sig om och står nu med sin stora runda röv vänd mot mig. Denna röv som jag i smyg tittat på de gångarna som vi jobbade tillsammans är nu här framför mig. Låter handen smeka över denna vackra skapelse, känna den silkeslena hyn och känna den mjuka fastheten. Ger ett lätt smisk över ena skinkan, hon ger ifrån sig ett litet förtjusande rop av överraskning. Ställer mig tätt intill och låter ollonet reta hennes öppning innan jag bestämt stöter till. "Ta mig hårt" är det enda jag hör från Åsas stön.
Tar ett stadigt tag runt hennes midja och arbetar snabbt upp ett förödande temp. Snart så slår sängen i väggen i takt med vårt hårda knullande. Det är en helt fantastisk syn som är framför mig, Åsas vackra form och runda röv. Vilket jag slår mot vid varje juck. Hon faller snart ner med överkroppen. Försöker med ett litet smisk medan jag tar henne hårt för att se hur hon reagerar. Det är positivt med en enda kort kommentar. "MER". Smiskar henne hårt samtidigt som jag knullar henne med brinnande passion. Innan jag anar det så känner jag hur fittan åter krampar, men jag hör inte samma ljudliga stön. Ser hur hon har begravt ansiktet i en kudde.

Hon rullar runt på rygg, flämtar efter luft och tittar på mig. Ser att jag fortfarande är hård och säger då "Du är inte färdig än eller?!". Skakar på huvudet "Inte riktigt". "Du kommer att ta livet av mig" säger hon med ett leende. Kryper upp mellan hennes ben igen och kysser henne. "Allt för att du ska njuta" säger jag åt henne innan jag åter igen tränger in i Åsas heta inre. Vi tar det betydligt lugnare nu, för att verkligen känna av varandra. I en tät missionär med ett konstant hångel. Den närhet som finns mellan oss nu är inte bara fysiskt. Efter ett pass med hårdare tag så älskar vi ömt med varandra. Åsa drar upp sina ben mer och lägger de sedan som ett lås runt min ländrygg. Jag känner hur det börjar ila i mellangärdet. "Jag kommer snart" varnar jag Åsa. "Jag med" är det enda svaret jag får. När hon kommer och börjar mjölka min lem så kan jag inte hålla tillbaka mer. Reflexmässigt så stöter jag kuken så långt in jag kan medan jag känner hur Åsa drar mig mot sig med sina ben. Med gemensamt vrål så kommer vi nästan samtidigt, en underbar känsla. Utmattade ligger vi i varandras famn ett tag innan jag rullar av åt sidan.

Åsa vänder sig mot mig och kryper upp i min famn. "Stannar du?" Frågar hon mig. "Ja, om du vill" svarar jag men får inget svar. Hon har redan somnat i min famn.

Jmy M32
2019-01-07 08:31
2
4,8/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Ageplay