Återträff med min heta lärarinna

Lena var min lärare i svenska på högstadiet. Man uppfattade henne då som väldigt vuxen men i själva verket måste hon ha varit knappt 25. Hon var mycket sexig och gjorde inget för att dölja sin läckra kropp, snarare tvärtom. Det var tighta blusar och jeans som skar in i grenen och exponerade kamelens tår långt innan uttrycket ens blivit uppfunnet. Hon måste ha varit road av att teasa unga killar och fler än jag fick nog blåsor i händerna av fantasierna under täckena på pojkrummen. Lena var ihop med en lokal fotbollskändis och levde ett liv som var fullkomligt ouppnåeligt för oss andra. Hon blev ett objekt som försvann ur medvetandet när nian äntligen tog slut.


Drygt två decennier senare levde jag singelliv en period och hade flyttat till ett ganska trist hyreshus. Ganska snart började jag lägga märke till en ung tjej. Mötte henne titt som tätt i trapphuset och blev efter ett tag besviken när jag insåg att hon inte var en granne utan bara dök upp på frekventa besök hos sin morsa. En dag höll jag upp ytterdörren åt dem båda och då kända jag igen mamman. Jodå, det var Lena. En och annan rynka men fortfarande förbannat fräsch och med samma inbjudande leende. Efter den dagen satte tankarna igång. Jag drog ganska snart slutsatsen att hon bodde själv en våning ovanför och hette något annat i efternamn. Fotbollsföredettingen var uppenbarligen ute ur bilden.


En kväll ringde det på dörren. Jag öppnade och där stod hon och sa "Hej, visst var det Niklas du hette, eller hur?!". Jag bekräftade och började genast känna mig torr i munnen. Sen berättade hon att hon känt igen mig men inte kunnat placera mig direkt. "Du får ursäkta min påflugenhet, men sån är jag, sa hon och log". Därefter blev det en paus och jag kände att bollen låg hos mig. "Vill du komma in och se hur jag har det?" sa jag. "Men jättegärna, sa Lena och tillade, du, jag har en flaska bubbel, ska jag hämta den? Det är ju ändå fredag". Hon gick uppför trappan och jag for in till mig, snabbt som blixten, rafsade ihop de värsta klädhögarna och lite annat och hade just tagit fram ett par anständiga glas som överlevt flytten när hon kom tillbaka. Hon hade duttat på sig en diskret men fin parfym kunde jag nöjt notera. 


Det gick väldigt lätt att prata och det blev oväntat personligt ganska snabbt. Hon hade skiljt sig ett år tidigare och flyttat ifrån den stora villan. Tyckte ändå att livet började kännas bättre och så vidare. Rätt vad det var tittade hon finurligt på mig och sa "men nu måste du berätta, lyckades jag lära er nånting. Vad minns du mest från lektionerna?". "Jaa du, sa jag, du gjorde ditt bästa att distrahera oss killar men lite råkade nog fastna av bara farten. Men det jag minns mest var att du var så förbaskat sexig. Du kan inte ana vad vi gjorde i mina fantasier". Vi såg varandra i ögonen, tog varsin klunk bubbel och ställde samtidigt ner glasen. "Varför låta det stanna vid fantasier, sa Lena med en röst som nu blivit alldeles hes, du har mig här nu. Snälla visa mig!"


Vi kysstes. Först nafsande och sen djupt och hungrigt med virvlande tungor. Jag var något så fruktansvärt kåt och hon med. Vi slet av oss kläderna på soffan och fortsatte kyssas. Jag körde fingrarna genom hennes hår, bet i örsnibben och kysste henne på halsen. Hon lutade sig bakåt mot hörnet av soffan. Jag smakade på hennes underbara och precis lagom stora bröst, backade sedan en liten stund och njöt av utsikten. Hon var lika slätrakad under armarna som på den fantastiska fitta jag drömt om många år tidigare. Jag lade upp hennes ena ben mot ryggstödet och kysste hennes mus. Jag slickade med tungspetsen i långa vispande drag. Slöt mina läppar runt det synliga av klitoris samtidigt som tungan bearbetade resten. Lena drog upp knäna mot hakan och jag fortsatte att njuta av hennes fitta och stjärthål. Hon kved och drog i mitt hår. Lena ställde sig sedan i soffan med stjärten svankandes åt mitt håll. Jävlar, vilken het syn! Jag förde min bultande kuk med sitt sprängande ollon mot hennes blöta rosa skåra. Trängde långsamt in med spetsen och juckade långsamt långsamt in och ut med ollonet. Lät kanten glida in genom fittans mynning och sedan ut. Hon vände huvudet bakåt mot mig, jag sträckte mig och kysstes och trängde sen in till botten i henne. Hon kved igen. Jag tog tag i hennes höfter, pumpade långsamt och mötte hennes motjuck. Hon spände musklerna och jag började närma mig klimax, ökade tempot och tömde mig sen i henne. 


Vi tog en snabb dusch, småpratade, kysstes och gjorde varsin macka som vi sköljde ner med det sista bubblet. Sen flyttade vi över till sovrummet. Lena slöt sina läppar runt ollonet och drog med naglarna på pungen. Med långsamma drag förde hon huvudet upp och ner, sög och slickade om vartannat. Jag blundade och njöt. "Är det något i din fantasi som vi har missat", frågade Lena och lekte med fingrarna i håret på mitt bröst. "Om jag inte missminner mig så drömde jag om att ta dig i stjärten också, sa jag, men det kanske du inte gillar?" "Jo, jag gillar att göra det med någon jag gillar och jag har just börjat gilla dig väldigt mycket" sa Lena och kysste mig på munnen.


Vi kysstes igen samtidigt som jag smekte hennes fitta ingående. Lena la sig på sidan med benen uppdragna så jag kom åt att kyssa både hennes rakade skönhet och rosa anus. Hon var fullkomligt plaskvåt, min tumme gnuggade hennes klitta samtidigt som min tunga lekte med hennes stjärthål. Hon var van, det märktes, för en två och sedan tre blöta fingrar gled lätt in. Jag knullade henne ett tag i fittan och flyttade sen ollonet mot anus. Efter en kort stund slappnade hon av och släppte in mig. Jag låg bakom henne smekte hennes hår, rygg och kurviga midja. Vi kysstes hett och jag började pulla och smeka hennes klitta tills det gick för oss båda.


Efteråt fick jag en femma i betyg av henne. Som vanligt!

TREKANTEN M51
2020-04-01 22:21
3
4,6/5 (17 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex