Att vänta en glädje..

Jag satt i fikarummet på eftermiddagen då det pep till i mobilen om inkommande sms. Genast plockade jag upp den men när jag såg vem det var ifrån åkte den snabbt tillbaka dit den kom ifrån. Bara att se namnet var tillräckligt för att jag skulle skina upp. Jobbarkompisarna sneglade på mig när jag tog kaffekoppen o gick ner på gården, tände en cigarett o tog upp mobilen igen. 

Mitt leende blev bredare när jag läste vad han skrivit Ikväll klockan 23, och fast det bara var 15 tecken så kände jag att jag började bli varm och fuktig mellan benen. 

Snabbt skrev jag det enda svar jag hade "Ler Tacksamt och tackar ödmjukt" Jag tittade på klockan o insåg att det var många timmar till klockslaget. Knappar snabbt in ett till meddelande ... 8 timmar. Det kommer bli en evighet av plågsamt skön längtan


Timmarna som var kvar på jobbet släpade sig fram, men var ändå lättsamma för leendet i mina ögonen smittade kunderna så de handlade mer än de egentligen tänkt, och ändå gick de glada ut från butiken. 

Halv fem sa jag hej då till arbetskamraterna och stämplade ut. På vägen till bussen funderade jag på om jag skulle promenera hem istället för att ta bussen, bara för att få tiden att gå för det var fortfarande många timmar kvar till mötet, men när jag kom fram till busshållplatsen så stod bussen där. Klev på, hejade på chauffören o gick rätt långt bak o satte mig vid ett fönster. 

För att inte missa något meddelande höll jag mobilen i handen. Frånvarande o helt inne i min egen värld mötte jag mig själv i fönstrets spegelbild. Jag log tillbaka och sparade den första tanken som föll mig in; Den kvinnan är lyckligt längtande närvarande

Taktfast dunkade blodet mellan låren och de fuktiga läpparna. Mobilen återtog mig till verkligheten när den surrade för inkommande sms. När du kommer hem vill jag att du, av dig trosorna". Sättet som Han skrev det på var avgörande. Hade Han skrivit du Ska! hade jag reagerat på ett helt annat sätt. Nu svarade jag snabbt; "Är hemma om 10 minuter och ska göra som Du vill"   "Bra"

Hemkommen hängde jag av mig ryggan och jackan. Tog av skorna, knäppte upp bältet, jeansen o lät dem falla ner runt fötterna. Lade en hand utanpå trosorna och kände att de var genomfuktiga och lusten att smeka var stark, men det skulle jag inte göra eftersom jag ville komma omättad till mötet. 

Utan att kunna hindra mig fördes fingrarna till näsan o en kort stund tillät jag mig att njuta av dofterna från fukten och värmen. När jag drog ner trosorna över höfterna mötte den svala vinden läpparna och känslan tvingade mig att ta stöd mot väggen. Känslan från vinden var farligt berusande och fukten ökade. Men, jag vill inte bli fångad i min egen njutning.. Ikväll är jag inte till för mig själv..


Med endast tröjan på mig bestämde jag mig för att göra mat. För varje steg jag tog gled de fuktiga läpparna mot varandra och friktionen var så retsam. Så kåt o sån lust att smeka mig själv att jag nästan ville skicka ett sms o säga att jag inte kunde komma. Men den handlingen var lika overklig som att jag aldrig mer skulle behöva äta eller dricka vatten.

Hittade en pizza i frysen o stoppade in i mikron. Medan jag väntade på den satte jag igång fläkten, lutade mig med armbågarna mot bänken o tände en cigarett. Medvetet ställde jag benen brett isär och svankade. Med slutna ögon föreställde jag mig att Hans hand smekte skinkan och sen daskade till den. Aaaghhh.. Så nära.. Fantasier är farliga.


Micron plingade o jag tog med mig maten o satte mig framför TV:n. Vad som visades har jag ingen aning om, inte heller hur maten smakade. Mätt la jag mig under en filt o tänkte sova en stund för det var ju trots allt arbetsdag även i morgon och natten kanske blir tidig morgon.

Rastlösheten gjorde det svårt att somna men jag måste ha hamnat i någon slags halvdvala för plötsligt ryckte mobilen mig tillbaka till verkligheten. Det lät nästan som om det ringde men det var flera inkommande sms. Handen reagerade reflexmässigt. Hettan o värmen sprider sig i mig när jag ser vem det är från..

Handlederna fjättrade i rep"

"Smisk på rumpan"

"Smek på känsliga ställen"


Satan, som om inte själva längtan efter kvällens upplevelse vore nog, dessa löften gjorde den än starkare och automatiskt knep jag ihop låren för att få lite tryck mot längtan.

Hade svårt att hålla fingrarna från längtan innan och du gör det inte lättare. Men jag har lovat mig själv att låta bli för jag vill komma omättad till kvällens möte

"Bra. Du är duktig som du klarar det"

"Är du våt? Känn efter. Se så, låt ett finger glida in mellan läpparna"

H-vete.. Du vet att jag är det. Handen som legat utanför filten lägger sig på magen. Fingrarna är lite kalla. Sakta glider de nerför. Möter busken som övergår till len slät hud. Fukten har svämmat över. Ett svalt finger glider lätt in mellan blodfyllda läppar. Nuddar vid pärlan. Snabbt drar jag bort handen, rädd att gå över gränsen.


"Mmm.. så våt"

"Gott. Då är du förberedd inför kvällen. Bara 4,5 timme kvar"


Rastlös och orolig drar jag upp filten över axlarna o tittar på TV:n utan att se vad som visas. Tänker att du har annat att göra innan det är dags. Försöker vila innan det blir tid att göra mig redo. Efter en stund kommer ett nytt meddelande

"Rid dina fingrar.. Men givet inte så långt som till orgasm"


Min nu varma hand glider nerför magen över den kanten till den lena känsliga huden, nuddar pärlan möter min våta kåta fuktighet. 3 fingrar böjer sig och glider in 3 gånger, Handloven stöter 3 gånger mot pärlan

Som i trans drar jag undan handen. Det droppar nästan av fingrarna. Automatiskt lyfter jag dem o njuter av doften av längtan och kåthet. En tanke drar förbi i huvudet att jag bör fråga Dig om jag får smaka, men innan jag ens tänkt färdigt den faller jag för frestelsen. Med läppar och tunga smakar jag mina fingrar som om det var du som varit inne i mig.

Omedveten om tidsrymden svara jag flera gånger på ditt sista meddelande

"Våt, het o trång"

"Doftar ljuvligt"

"Smakar alldeles underbart"

"Bra. Då är hon redo att nyttjas ikväll"

"ikväll är hon min att nyttjas"

"Bra smak"


3 timmar kvar o från nu är jag helt lämnad till mig själv för Du kommer inte höra av dig mer ikväll. Du vet att Du har triggat igång mig. Du vet det eftersom jag bett om det.


2 timmar kvar. Kan inte vara overksam. Duschar. Tar fram nya korsetten. Snörar om. Tar ett kort på framsidan o skickar ett MMS; "Frågar försynt.. om denna kan vara lämplig ikväll?"

Det känns som en evighet innan jag får svar; "Ja, det är Godkänt!"

1 timme kvar.

Sitter i soffan på en handduk i stay-ups och nya korsetten. Filten ligger över axlarna. TV:n surrar. 3:dje koppen kaffe står framför mig.


Snart... Men någon har stannat klockan..


Snurriz F22
2017-01-11 19:35
11
5/5 (8 röster)

Fler noveller inom: BDSM