Bestraffning

Du har varit orolig hela dagen, en knut i magen. Du försov dig i morse och missade helt att gå upp och fixa frukost. När du väl vaknade var jag redan på jobbet. Du vet att jag är besviken på dig. Första gången det hände sade jag bara åt dig på skarpen, andra gången blev du hårt piskad och det här är tredje gången. Det var länge sedan nu, men du är orolig över vad ditt straff ska bli. Det här är inte som när du är olydig med vilje för att föra in lite krydda, det är en miss som kommer få konsekvenser.


Dagens göromål fixar du klanderfritt, du ser till och med att ta tag i de bitar på din Att Göra-lista som inte måste göras just idag. Allt för att försöka lindra ditt straff, hoppas att jag märker det och tar det lugnt med dig. Du har blåmärken på dina bröst och på din rumpa kvar från helgen, men det är lindriga märken, märken från när jag tar dig i vanlig ordning.


Klockan sex prick så har du maten redo, bordet är extra fint dukat, ljus är tända och du har satt på mysbelysningen. Du har valt att flytta helgens lite finare middag till ikväll bara för att imponera lite på mig.


Fem över hör du mullret från min bil när jag kör in på garageuppfarten, snabbt tar du ut gratängen som stått på varmhållning i ugnen och ställer fram den. Du tänker igenom allt en extra gång - du har rätt kläder på dig, köket är helt rent efter matlagningen, något du brukar kunna få dispans med till efter vi ätit. Du kommer på att du har håret uppsatt! Du vet att jag föredrar det utsläppt, snabbt tar du bort snodden och lägger den i en låda i köket.


Jag kommer in, tar av mig skorna och ställer min väska i hallen. Du står förväntansfull och nervös vid middagsbordet och hälsar mig välkommen hem när jag kommer in. Jag hälsar glatt tillbaka, kommer fram till dig och ger dig en puss samtidigt som jag klämmer om skinka. Sedan sätter jag mig vid bordet, säger att jag är hungrig och att det ser jättegott ut, vad fint det är!


Du sätter dig tveksamt vid din plats och funderar, har jag glömt bort det? Det har hänt att jag har glömt bort bestraffningar, eller missat misstag som borde kräva en bestraffning. Ibland är det skönt att slippa en bestraffning men samtidigt så vet du ju att om dina misstag inte får konsekvenser så är det större risk att det blir fler misstag i framtiden. Reglerna är bra för dig, strukturen, den får dig att känna dig trygg. Och om man inte blir bestraffad så finns det ju ingen anledning att hålla sig till reglerna, eller hur? Men å andra sidan, de bestraffningar jag har glömt bort eller missat att dela ut har varit för smågrejer, saker som egentligen inte spelar så stor roll annat än om man ska vara riktigt nitisk.


Vi äter middagen och småpratar om dagen, du berättar som vanligt om allt du gjort på din lista och ditt schema och jag nickar och säger att du har varit jätteduktig, att det ser jättefint ut. Men du anar ett dolt leende, att det finns något mer där under, eller intalar du dig själv? Den där känslan när man ser på någon och hoppas att dom förstått något och försöker tyda signaler och man kanske övertyder dem istället.


Efter middagen dukar du undan medan jag går och sätter mig vid datorn och betalar räkningarna samt ringer och bokar tid med poolkillarna som ska komma och sätta igång poolen. Allt är som vanligt och ditt hjärta sjunker lite. Det är ju inte så att du vill bli bestraffad, bestraffningen är ju inte det du är ute efter egentligen. Visst, den normala bestraffningen som när du inte lyckas suga min kuk hela vägen, en örfil och bli kallad slyna, den bestraffningen är eggande, tändande. Men de bestraffningar du har fått när du gjort riktiga misstag är inte angenäma. Men samtidigt - om jag inte bryr mig om att du gjort ett misstag, betyder något du gör någonting alls? Bestraffningen är ju ett kvitto på att det finns ett fel sätt och ett rätt sätt att göra något på, och att du ska lära dig vilket sätt som är det bra sättet, och utan den bestraffningen så blir reglerna tomma, utan styrka.


Jag går och sätter mig i vardagsrummet och du frågar om jag vill ha kaffe. Nej tack, svarar jag, inte just nu i alla fall. Men där var det där leendet igen. Det är egentligen ett leende som är reserverat för "oss", något vi brukar dela med oss av när den andre ska förstå något som inte går att säga just nu. Som till exempel om vi är bland folk så kan leendet betyda massor med saker, som att "vänta tills vi kommer hem, då du...". Det är verkligen svårt att lägga märke till, men du har sett det så många gånger så även om det bara var en skugga av det så kände du det där. Pirret i magen är tillbaka, något är på gång, det måste det vara!


Jag sitter i soffen och pillar på min telefon medan du fortsätter att röja undan efter middagen, göra i ordning matlådor åt oss båda i morgon och frysa in det som blev över. Du tittar oroligt på mig då och då men jag verkar inte bry mig om dig just nu. TV'n är på och jag sitter fortfarande med min telefon, vilket inte är ovanligt alls. Allt känns precis som vanligt men ändå inte alls.


Plötsligt känner du min hand runt din hals, du hade inte ens hört att jag kommit, ljudet från TV'n maskerade mina steg. Jag står bakom dig och handen håller riktigt hårt runt halsen, trycker dig mot mig. En våg av känslor går igenom dig, lättnad för att detta måste betyda att jag inte glömt, rädsla för att nu vet du att ett straff är på väg samtidigt som du direkt känner hur din fitta drar ihop sig och pirret i magen flödar ned mellan dina ben och du blir riktigt kåt.


Så, angående i morse... säger jag, samtidigt som får allt bekräftat. Lättnaden över att det du gör betyder något och magen knyter sig i rädsla för vad detta innebär. "Ja, förlåt..." säger du med hes röst. "Det är tredje gången nu" bekräftar jag sakligt. Du har släppt det du höll på med och du känner att dina händer skakar lite. Du är inte av rädsla du skakar utan kulminationen av all oro, pirrighet, kåthet och allt du känt under dagen som gör det svårt att kontrollera dig själv. "Ja, jag vet, förlåt... Det ska inte hända igen" väser du fram. Det är svårt att andas och du vet att dina rossliga andetag tänder mig.


"Jag vet att du ansträngt dig idag på grund av att du försov dig, det är bra, men tyvärr så måste jag bestraffa dig för detta igen" hör du nära ditt öra, nästan viskandes. "Ja, givetvis" får du fram trots att en del av dig vill säga ifrån, att det ska inte hända igen.


Handen försvinner om din hals och tar i stället ett riktigt hårt tag om ditt hår och drar med dig mot sovrummet, du har inget val än att följa med. Väl där så säger jag åt dig att klä av dig, vilket du gör så snabbt du kan. Sedan vänder jag på dig och leder dig bakåt till fåtöljen som står i hörnet av sovrummet och trycker ned dig hårt i den. Sitt här, blir du befalld, och sedan lämnar jag dig där. Tankarna rusar, vad ska hända med mig i den här fåtöljen? Vad kan hända? Rumpan är ju skyddad... Brösten! Så klart, du ställer in dig på att brösten kommer ömma under en lång tid. Du är väldigt känslig i brösten och får lätt blåmärken.


Efter en kort stund kommer jag tillbaka med rep i händerna, vad nu? Ok, fastbunden och piskad... Ditt hjärta slår snabbt medan du blir fastbunden i stolen. Benen runt stolsbenen, armarna runt armstöden och kroppen mot ryggen. Sist men inte minst en munkavel över munnen. Det är hårt fastknutet och repen skär in i din hud men det gör inte för ont. Tankarna är en enda röra men du roas lite av att du tänker på att kommer få lov att tvätta fåtöljen senare då den redan är våt av dina safter.


Jag kommer snart, säger jag till dig och lämnar rummet. Du har inget val annat än att sitta kvar lydigt och vänta. Efter en liten stund hör du ytter dörren öppnas och stängas och min bil startar och jag åker iväg. Du undrar vad detta handlar om, är ditt straff bara att sitta här, övergiven? Du känner ett sting av besvikelse samtidigt som du långsamt inser att det är ett rätt effektivt straff, frihetsberövad och övergiven, det är egentligen inte mer än rätt. Så straffet handlar inte om fysisk smärta utan mer om psykisk smärta? Du hänger lite med huvudet och känner dig nedstämd och inser att det är del av straffet. nej, du ska vara stark, och ta det straff du förtjänar med huvudet högt!


Du blir sittandes länge, det finns ingen klocka så du vet inte, och tiden känns säkerligen längre bara för att du är så utsatt. Hur lång tid har det gått? Tjugo minuter? En halvtimma? En timma? Nej, inte en timma. 


Plötsligt hör du min bil igen och hur jag kommer hem. Det kändes som en lång tid men det var nog inte det. Ska du redan få bli frisläppt? Dörren öppnas och stängs och du hör hur jag kommer in i hallen. Men jag pratar med någon? I telefon? Nej, nu svarade någon... Vad händer? Du inser att det är en kvinnoröst och blodet stiger till dina kinder på en gång när du inser vad som kommer hända. Jag har bjudit hem någon att knulla medan du ser på. Du är inte svartsjuk av dig, och även om jag nämnt det för dig vid något tillfälle så har du inte haft tid att förbereda dig mentalt på ett sådant här scenario, du kommer på dig själv med att känna dig arg och sviken samtidigt som du inser vilket straff det här är, det stämmer att det är ett psykiskt straff, du glömde bort mig på morgonen så nu ska jag glömma bort dig som straff. Och mitt framför ögonen på dig!


Våra röster närmar sig och jag kommer in i rummet följt av en kvinna. Hon är lång och kurvig. Inte direkt smal men smalare än dig. Hon har långt ljust hår och blodröda läppar, klädd i en tunn bomullsklänning, precis en sådan klänning du vet att jag gillar. Ingen av oss ser på dig, eller bryr sig ens om dig. Vid sängkanten så omfamnar jag henne och vi möts i en kyss, en ordentlig djup kyss och det bränner rakt in i dig. Du vill inte se, du vill blunda eller se bort men du vet att det inte skulle tolereras. Du ser mig smeka henne, hennes former, hennes bröst, hennes hals. Svartsjukan väller upp i dig och du försöker tänka på att du ska vara stark, vilket är väldigt svårt just nu. 


Inom kort är klänningen bortsmekt, underkläderna på golvet och vi står nakna framför dig, bara en dryg meter ifrån dig. Du känner hennes lukt, lukten från hennes parfym blandat med lukten av hennes fitta, du ser henne smeka mig och snart är vi i sängen, hånglandes, stönandes. Inom kort så kysser hon mitt bröst, min mage och reser sig upp på alla fyra med sin rumpa och fitta riktade rakt mot dig medan hon börjar suga mig. Du hör mig stöna medan hon gör sitt bästa att suga in hela i munnen. Du känner dig besegrad känslomässigt och tårar rinner nedför din kind samtidigt som du inte kan förstå varför du är så otroligt våt.


Snart sitter hon över mig och du ser min kuk glida in i henne och hur hon stönar av välbehag. Du tänker att det där är din kuk, hon har ingen rätt! Du vill bara springa fram och putta bort henne men du kan inte röra dig en centimeter, du kan bara sitta och se på. Du märker hur kåt hon är, hur kåt det förmodligen gör henne att du sitter där och inte kan göra något, hur maktlös du är.


Det går för henne i en högljudd orgasm och du känner hur avundsjuk du är, hur du vill känna den min kuk i dig. Efter det gått för henne så vänder jag på henne, ställer henne på alla fyra med hennes huvud mot dig, hon har huvudet ned i madrassen och du ser hur jag ställer mig bakom henne och leker med kuken mot henne... Hennes reaktion gör det tydligt att jag pressar in kuken i hennes röv och precis då så lyfter hon huvudet och ser dig rakt i ögonen. Hon ler inte, hon ser inte skadeglad ut, hon verkar inte vilja reta dig, men hon bryter inte ögonkontakten med dig trots att hon gnyr när hon fylls av min kuk, du ser att hon kämpar för att klara det. Hela hon rör sig när jag knullar henne bakifrån, hennes bröst gungar under henne och hennes hår glider över hennes axlar.


Från att nästan ha hatat henne och varit arg på mig så känner du hur det långsamt har bytts ut mot enbart kåthet, du är nästan arg på dig själv hur du kan vara kåt i en sådan här situation. Du skäms för att du har satt dig själv i den här situationen men samtidigt så blir du upphetsad av att se henne njuta, men mest fylls du av en känsla av att du är bättre. Du suger bättre än henne, du kan ta emot min kuk bättre i röven, du låter mer när du kommer. Du har större bröst än henne också. Du vet att du kan ge mig mer än henne, för det här är bara vanligt sex, det vi har tillsammans är så mycket mer. Du inser att du blir stolt över dig själv, din roll och din plats. Vad du har och vad du får.


Efter en stund går det för mig i hennes röv, du känner så väl igen hur jag låter när det är nära, hur jag stannar till när det går för mig och hur jag sen sjunker ihop på sängen. Hon reser sig upp och går iväg, förmodligen till badrummet. Jag ligger kvar och flämtar en stund, du kan inte låta bli att tänka på att du vet att jag gillar när man ligger kvar och myser en stund efteråt, det vet inte hon. Hon vet ingenting! Hon är bara ett straff, men hon är inte bättre än du!


Efter en stund ställer jag mig upp och för första gången ser jag på dig, ler mot dig med det där varma äkta leendet. Jag kommer fram till dig och ställer mig på knä framför dig, min händer på dina lår, smeker dem lätt. Jag tar bort din munkavel medan jag frågar om du förstår ditt straff "Ja..." får du fram, jag frågar vad straffet gick ut på och du svarar att du glömde mig i morse, så nu glömde jag dig. Precis, svarar jag, du är så klok, och duktig. Jag lossar långsamt på dina rep och du märker hur ont det gör där dom hållit dig fast, du måste ha spjärnat emot utan att tänkt på det.


Jag ställer mig upp och samlar och kvinnans kläder och går ut ur rummet. Du vågar inte ställa dig upp utan sitter kvar även om du inte längre är bunden. Du hör mig prata med kvinnan, prasslet av kläder som kläs på och efter en liten stund öppnas och stängs ytterdörren. Efter det kommer jag in till dig, fortfarande naken och med ett glas vatten till dig. Så, nu är det bara vi, säger jag. Du är fortfarande skamsen men alla känslor av ilska eller svartsjuka har lagt sig och det enda som är kvar är en enorm kåthet och känslan av att vilja visa hur mycket bättre du är än henne. Medan du dricker vattnet så frågar jag hur det kändes... "Hemskt... först, sen... jag vet inte... jag förstod varför... och fick acceptera" får du fram men du känner att du inte kan förklara i ord hur det kändes och känns.


Blev du kåt? frågar jag, du nickar lite skamset. Jag ser det säger jag medan jag ser på fåtöljen du sitter i och ler mot dig. Till slut vågar du fråga "Får jag...?" - "Får vadå?" undrar jag. "Visa... att jag är bättre?". Jag ler stort mot dig och säger "Det där är min tjej det, du är så bra! Klart du får!" och du nästan slänger dig på mig.


Det är ingen hårdhänt sex ikväll, utan lugn och fin, du visar ivrigt hur min kuk ska sugas, du känner smaken av hennes safter på min kuk och det tänder dig ännu mera för du är här nu och hon är enbart ett minne, ett värdefullt minne, men ändå bara ett minne. Det tar en stund innan jag blir hård igen men du hör på mig att du suger bättre än henne. Så fort jag är hård så sätter du dig över kuken, låter den glida in i din plaskvåta fitta och det går för dig nästan på en gång. Jag smeker din kropp under tiden, dina härliga bröst, din härliga rumpa, suger lätt på brösten, inte hårt som jag gör ibland när jag vill visa vem som bestämmer, utan ömt, upphetsande. Du kommer två gånger till medan du rider mig och jag ler mot dig hela tiden medan jag ser in i dina ögon med kärlek. Dina känslor är i tumult men du känner dig hemma, att du hör hemma här. 


En lång stund senare, när du tappat räkningen på alla orgasmer du fått så ligger du på min axel, jag leker med ditt hår och du har handen på min bröstkorg när vi båda somnar av utmattning.


Somnambulist M43
2018-05-09 21:32
0
4/5 (4 röster)

Fler noveller inom: BDSM