Blåbär

För någon vecka sedan hade vi vandrat hemåt från en midsommarfest. Vi visste att vi var kåta på varandra och där vi gick började vi klämma och gnugga på varandras rumpor och vi förstod att vi även gillade det anala. 


Pä vägen hem till mig hade vi då och då stannat till och jag hade krupit in under hennes klänning och slickat , vi hade  suttit på en parkbänk där jag tagit ut min hårda kuk för henne att sitta på med mera. Väl hemma var vi väl ganska trötta, hade ju varit en del alkohol också så själva knullandet blev kanske inte så fantastiskt. Morgonen dagen efter blev dock bättre, kommer nu inte ihåg om jag väckte henne genom att slicka både fitta och stjärt, kan ha varit så...


Efter ett par veckor bestämde vi oss för att ses igen, bara för att prata ( som om vi trodde på det) på en restaurang. Efter mat och en flaska rosé tog vi nu en promenad till det skogsområde som vi passerat på hemvägen från midsommarfirandet. Nu kunde vi inte hejda oss. 


Efter heta kyssar drog hon ner byxorna och ställde sig på alla fyra i blåbärsriset jag var inte sen på att följa efter och slicka hennes bakifrån hela vägen i båda hennes härliga skåror. Jag slickade och njöt en stund innan det var dags för kuk om det var först i röven sen i fittan eller tvärtom minns jag inte heller, men skönt var det, för oss båda tror jag. 


Sedan tog jag henne också mot ett träd och fick komma i hennes mun efter hennes fantastiska avsugning.


Vi hade blåbärsfläckar och röda knän efter skogsmarken, undrar hur många och vilka som såg oss??

syndigkompis M47
2018-09-14 13:23
2
3/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Övrigt