Den perfekta semestern

Den perfekta semestern!!

 

Min man och jag kunde knappt tro det. En hel vecka själva uppe iGöteborg. Barnen var äntligen så pass stora så att dom kunde klara sig själva.Detta var verkligen efterlängtat. En hel vecka, bara min man och jag. I flera århade vi drömt om att kunna åka iväg bara han och jag. Det var mitt i sommarenoch en ordentlig värmebölja vilade tungt över Sverige. I Skåne var där plågsamtatt vara just denna sommar. Till min stora förtjusning var där faktiskt väldigtbehagligt när vi kom till Götet. Friska vindar gjorde luften sval och det gickatt befinna sig i solen mer än en kvart. Efter att checkat in på hotellet sattevi oss på uteserveringen på hotellets restaurang. Med vars en svalkande öl ochen hel vecka framför oss lutade vi oss tillbaka och log stort. -Detta älskling,detta har vi väntat på, sade jag och skålade med min andre hälft.

En vecka full av alla dess upplevelser Göteborg kunde erbjuda, gjorde vinäst sista dagen en långvandring. Väl tillbaka på hotellet trötta av bådevärmeslag och vandring lade vi oss svettiga på sängen och det tog inte lång tidinnan vi föll i sömn. Nästan två timmar senare vaknade vi något förvånade attvi båda somnat och bestämde oss för att göra oss i ordning för en god middagnere i restaurangen.

Efter en väldigt god måltid och mysigt småprat fick vi båda mersmak utavvinet. Både jag och min man enades om att besöka baren som låg på andra sidanlobbyn. Till vår stora förvåning var där lagom med folk och ett live band somspelade en hel drös uttjatade covers. Vi ställde oss vid baren och beställdevars en drink. Stämningen var mycket trevlig och jag log för mig själv då jagsåg att där faktiskt var folk som dansade på vad som skulle vara dansgolv.Efter att bekantat oss med stämningen slog vi oss ner vid ett bord påuteserveringen. Göteborg var verkligen vackert om kvällen. Det var så skönt attfå vara med min man, bara han och jag i en främmande stad. Eftersom varken jageller Eric dricker särskilt ofta tog det inte lång tid innan vi blev något fnittriga.Skratten avlöste vartannat och vi pratade om allt mellan himmel och jord. -Dufår ursäkta, sade jag mitt i en mening. -Jag måste gå på damernas, fnissade jagmitt i diskussionen. Det tog en stund innan jag var tillbaka, för tydligenskulle hotellets alla damer gå samtidigt som jag. Väl tillbaka upptäckte jagatt vi fått sällskap av en man som satt och pratade med Eric. -Ah hej älskling,sade Eric.  -Där är du ju. -Somnade du påtoaletten, frågade Eric. -Din fjant, så klart jag inte gjorde, snäste jag. -Menjag upptäckte däremot att dom har väldigt förtjusande speglar inne på damernas,sade jag skämtsamt. Både min man och mannen mitt emot började skratta.

-Detta är Ryan, presenterade Eric glatt. -Av någon anledning kom viprata om datorer och spel, så jag bjöd över honom till vårt bord.- Ja vadannars, sa jag och vimlade med ögonen. -Hej. sade jag och presenterade mig.Ryan gav mig ett fast handslag och mötte mig med en vänlig blick. -Hallå du,mitt namn är Ryan sade han med mörk röst. Jag slog mig ner bredvid min man ochbörjade gå igenom menyn efter något gott. -Jag beställde en stor drink till digstrax före du kom tillbaka, berättade Eric. -Du e för go, svarade jag och gavhonom en puss på kinden. Männen fortsatte babbla på om deras nörd saker och jagbörjade fingra lite på min mobil en aning blygsamt. Efter en stund då jagbekantat mig med situationen av att vi fått en gäst, lade jag bort mobilen ochbörjade arbeta på min stora drink som nu hade kommit. Nu var jag trött på atthöra babbel om spel och datorer och var nyfiken på vem vår gäst var. Isen brötsoväntat fort och tiden gick. Solen sänkte sig över vackra Göteborg och snartblev det midnatt. Även om det fortfarande var behaglig värme för att sitta ute,beslöt vi oss för att ta ett bord inne i lokalen istället. Vi hittade ett runtbord i den ena hörnan där det inte musiken var så hög. Här kunde vi sitta ochprata utan att behöva skrika åt varandra. Merparten av folket hade lämnatlokalen och där var enstaka par kvar vid diverse bord och runt baren. Coverbandet höll fortfarande igång och bidrog till en härlig stämning.

Jag satte mig ner vid det runda bordet och min man satte sig bredvidRyan mitt emot . Det visade sig att Ryan var en mycket trevlig man som dessutomsåg trevlig ut. Han var lång och hade ett sydeuropeiskt utseende. Det varväldigt varmt denna sommaren så både min man och Ryan hade väldigt tunna kläderpå sig. Tunna tyger som talade om att Ryan hade en trevlig kropp. Jag kom påmig själv sitta och bedöma vår gäst. Nästan som om jag satt och gav enfrämmande man betyg hur vida han var stilig och snygg. Där satt jag, småsnurrigav alla drinkar och tittade på en annan man. Plötsligt var det som om någonslog något hårt i huvudet på mig, varpå jag ryckte till. Osäkert tittade jagskamset åt ett annat håll och låtsades som ingenting. Alltså vad gör jag,tänkte jag. Detta var inte likt mig. När jag förstod att varken min man ellerRyan hade sett mig stirra tog jag upp min drink och utbringade en skål. En skålför barnledighet och semester. Männen skrattade och var inte sena att höja singlas och skåla.

Vi fortsatte bekanta oss och vi delade berättelser och åsikter.Hederligt gammalt fyllesnack skulle kunna tyckas. Men faktum var att vi haderiktigt roligt. Efter ett tags berusning kom vi naturligtvis in på sex.Frågorna avlöste varandra. Det blev väldigt många skratt och en väldigtsexuellt laddat stämning. Det visade sig att Ryan faktiskt var mer oskyldig änvad han såg ut att vara. Ryan hade varit gift i 12 år och hade året innan skiltsig. Han berättade att han och hans dåvarande fru inte gjort specielltavancerade saker i sängen, utan hade ett ganska tråkigt sexliv. -Min man ärväldigt påhittig och brukar alltid göra alla möjliga sorters saker med mig,förklarade jag. -Ja, hon brukar vara öppen för det mesta jag smider ihop,skrattade Eric. -Det märks att ni är lyckliga, sade Ryan med ett stort leende.-Skönt att se, fortsatte han. Vi delade lite erfarenheter med varandra ochstrax därefter kom vi in på männens storlekar. -Min man har en normal snabel,sade jag och visade med fingrarna i luften. Ryan frågade genast om jag varitmed någon som haft en stor. -För många år sedan i tonåren, förklarade jag. -Detgjorde mest ont dock. Idag efter fyra barn hade den slunkit in utan problem,skrattade jag. -Efter fyra graviditeter är jag ganska stor, så hade inte Erickunnat tillfredsställa mig skulle jag inte suttit här, fortsatte jagfortfarande skrattande. -Den var ju snäll, skrattade Eric. -Nä skämt och sido,givetvis skulle det inte vara så tillfredsställande om min man skulle haft enjätte liten. -Men visst är det skönt när det är grovt, sa jag och förklaradedärefter att vi har två stora dildosar som vi leker med ibland. Berättade ävenatt min man använde sig av strapon eller en sleeve som gör att han blev både längre ochmycket grövre. Naturligtvis kunde jag inte låta bli utan frågade därefter omRyan hade en stor. Man såg på honom att han hade väntat sig frågan och svaradekort och självsäkert ja. -En väldigt stor till och med, svarade Ryan inte detminsta blygsamt. Det var inget svar jag väntade mig och jag kände hur jag vartvungen till att svälja. -Gå dit och känn på den, sade Eric och skrattade. -Jakänn du, instämde Ryan skämtsamt. -Nej tack, det behövs inte, sade jag förnämt.Även om jag sade nej så var jag ändå nyfiken och jag kände hur min puls hadeökat. -Så hur stor är den, undrade jag nyfiket. Ryan visade med händerna menförklarade att den framför allt var väldigt grov och gjorde en gest i luften.-Oj den är fan större än vår grövsta där hemma älskling, sade Eric imponerande.-Ja det måste den verkligen vara, svarade jag med smått darrig röst.

Kanske var det drinkarna som spelade mig ett spratt, men jag kände hurnågot pirrade i kroppen. Eric smekte sitt ben emot mitt och beröringen gjordemig varm i kroppen. Hela situationen höll verkligen på att bli laddad. Där sattvi med en främmande man i en främmande stad och delade privata hemligheter.Plötsligt reste Eric sig upp och sa att han var tvungen att besöka herrarnas.-Vilken trevlig man du har, sade Ryan när Eric seglat iväg. -Ja han är speciell, sade jag hjärtligt. Jag tittade ut igenom fönstret och för en stund lät jagmig sköljas bort i stadens alla ljus som vackert speglades i kanalen utanför.Jag tittade på Ryan igen och såg att han stirrade över mina bröst. Min klänninghade en djup urringning och som jag satt och lutade mig över bordet lämnade välinget åt fantasin. Fyra graviditeter gjorde mina bröst stora. Hans blick gicksom en stöt igenom mig. Den väckte något snuskigt inom mig. Tanken på hansmöjliga storlek var fortfarande närvarande och jag kunde inte låta bli attfråga om det verkligen var sant att han var så stor emellan benen. Vi vet jualla hur killar är så jag svarade att jag inte trodde honom. Han skrattade ochsa att jag skulle känna efter själv. -Jaja, jag får väl undersöka saken, frästejag och log stort. Jag reste mig upp och flyttade till stolen bredvid och lademin hand på hans tunna linne byxor och redan en bra bit ut på låret kände jaghans lem. Jag svalde tungt och fortsatte känna och klämma mig fram till roten.Att hans stake i slakt tillstånd var så här stor för inte tala om grov, fickmig att tappa andan. Min puls ökade markant och jag kände hur det ryckte till imitt underliv. -Där ser du , sade Ryan med en sexig självsäkerhet. För ensekund var jag alldeles stum men fann snabbt rösten. -Jj... ja.. dd....dden varverkligen enorm, stammade jag fram. -Då skulle du sett den är den står, sadeRyan retligt. -Ja gärna, svarade jag tyst. -Eller nej... nej det vill jag inte,fyllde jag snabbt i där efter. I samma stund kom jag på mig själv. VAD GÖR JAG?Hur skulle Eric reagera om han kom tillbaka och såg mig sitta och smeka Ryansstora lem. Plötsligt skämdes jag. Varför gjorde jag nu så här? Jag tog bort minhand och sträckte mig efter min drink och tog en oskyldig klunk. -Tror du mignu då, frågade Ryan och log. Med en instämmande nick lät jag min blick vandraner emot hans lem som tydligt syntes under hans tunna linnebyxor. Synen gjordemig vansinnigt upphetsad.

 

Eric tillbaka och ställde vid bordet. -Jaså du blev nyfiken ändå,skrattade Eric åt att jag hade bytt plats. -Hon trodde ju inte på mig. Så jagsade att hon skulle sätta sig här och avgöra själv, skrattade Ryan. -Så hur varden, frågade min man nyfiket samtidigt som han satte sig ner. -STOR.... Väldigtstor, sade jag med en övertygad röst. Jag känner min man så pass mycket att jagsåg en upphetsning födas i hans ögon . Hans blick gjorde mig varm i helakroppen. Den skam jag stunden tidigare hade känt var nu som bortblåst. Nu varmin man här, min trygghet. Jag såg att Eric var lika upphetsad av situationensom jag. -Känn du vidare om du vill älskling, sade Eric och tittade på Ryan somsvarade med en instämmande nick. Nästan direkt lade jag båda mina darrandehänder på Ryans lem. -Titta Eric, sade jag och stramade åt tyget för att visamin man hur grov den var. -Alltså titta, sade jag och vände huvudet mot min mansom reste sig upp och flyttade stolen närmare. -Vilken stor jävel, utbrast Eric.-Den är ju fan lika stor som leksakerna vi har hemma, sade Eric med imponeranderöst. -Denna är grövre, tillrättavisade jag. -Denna är verkligen grövre, sadejag igen med lika imponerande röst som min make. Jag började sakta smeka Ryanspåle över det tunna tyget. Jag svalde tungt och tittade upp mot Ryan som logbrett och mötte mig med blicken. Jag kände hur fuktig jag hade blivit ochpulsen slog hårt i min kropp. Min man hade sedan många år tillbaka fantiseratom att jag skulle ha sex med en man som hade en stor påle. Tanken har många gångergjort mig otroligt upphetsad, men jag hade aldrig velat göra någon verklighetav det. Faktum är att inte ens Eric vetat om han velat göra verklighet avfantasin. För den delen hade vi aldrig befunnit oss i en sådan här situation.Det är ju inget vi direkt sökt eller strävat efter. Men fantasin hartillfredsställt oss många gånger.

Efter att försvunnit ut i tankarna en stund kom jag på vad som höll påatt hända. Jag tittade något generat på dom båda herrarna. Egentligen borde jaginte blivit förvånad då jag möttes av två kåta blickar. -Skulle du vilja attRyan följer med oss upp på rummet, frågade Eric. Jag tittade på Ryan som medglad röst svarade att han mer än gärna följde med. -Kanske. svarade jagtvekande. Jag var splittrad, men andades tungt av kåtheten som sköljde övermig. Pulsen i min kropp var nu så kraftig att jag kände slagen kändes ända neri mitt underliv. Min ena hand låg fortfarande över Ryans grova stake och jagkunde känna hur den rörde sig. Även Ryan hade börjat bli upphetsad. Jag tittadener emot pålen som retligt rörde sig under min hand och under det tunna tyget.Vad höll på att hända egentligen? Här satt jag bredvid en främmande man och togpå hans heligaste framför min egen man. Detta var så olikt mig. Så sjukt oliktoss att jag kände mig helt nollställd. Kåtheten hade förtrollat mig, jag kändeför att skrika ja rätt ut. Men förnuftet höll mig tillbaka. Situationen vartrots allt väldigt avslappnad. Ännu en gång tittade jag på min man och då sågatt han verkligen ville. Hans ögon skrek av kåthet. Blicken han mötte mig medvar väldigt övertygande. Den gjorde mig trygg och gav mig ett lugn. Så passtrygg att alla frågor om vad som var rätt och fel, var bortblåsta. -Ja det villjag, sade jag. Nästan direkt reste sig dom båda herrarna upp. -Kåtbockar,skrattade jag och reste mig försiktigt upp och märkte att det snurrade en aningi planeten. -Där blir inget mer dricka för min del, fnittrande jag. Efter attvi betalat för oss,  gick vi ut i lobbynoch in i hissen. Vårt hotellrum var på sjunde våningen och hade en fantastiskutsikt ut över Göteborgskanalen.

Väl i hissen lade mina armar om Eric och kysste honom. -Jag älskar dig,viskade jag. Eric besvarade mina ord genom att trycka mig tätt intill honom.-Jag älskar dig också dina galning, viskade han tillbaka och kysste mig. Jagkände hur Ryan började ta mig på bakdelen. Dock fick jag inte känna hansberöring länge innan hissen var framme. Med gungande steg gick vi bort tillvårt rum och välkomnade vår nya vän in. Jag satte på lite stämningsfullbelysning samtidigt som Eric satte på radion. Ryan gick bort till fönstret föratt skåda den fina utsikten. -Det är verkligen en vacker stad det här, sade jagefter att jag släckt några lampor. Han vände sig om och skulle precis svara närEric avbröt. -Denna låten är bra, sade min man samtidigt som han kom upp bakommig och gav mig en varm kram. Strax kände jag hur han började kyssa mig påhalsen. Jag slöt min ögon och rös i hela kroppen. Erics händer strök mig övermagen och upp över brösten samtidigt som hans kyssande blev mer och merintensivt. Jag tittade upp och hur Ryan med stora ögon fängslat fast sin blickvid mina bröst. Med ett stort leende började jag sexigt gunga min kropp i takttill musiken. Som en inbjudande gest sträckte jag fram min arm emot Ryan. Hantog några steg emot mig och lade händerna på min midja och jag slöt ögonen pånytt. Fyra händer! Fyra stora manliga händer vandrade nu över min kropp. Överbröst, över midja och över mage. Jag spann, detta var underbart. I nästa stundvandrade Erics händer sakta ner över min rygg och ner över min bakdel. Ryansbåda händer smekte nu mig hårt över mina bröst. Jag kunde inte längre låta bli,jag darrade av kåthet. Jag var tvungen att få se Ryans stolthet. Med ivrigahänder letade jag upp knappen som höll upp hans linnebyxor. Dom föll snabbttill golvet och till min glädjande förvåning använde han inte någraunderkläder. Genast slog jag upp ögonen för att skåda hans gigant. Visst hadejag känt att han var grov, men när jag såg hans stake blev jag alldeleschockad. -Den är ju nästan grov som min underarm, sade jag med darrande röst åtbjässen som hängde emellan Ryans ben. -Nu överdriver du, sade Ryan och lade uppett hjärtligt skratt. -Det är fan inte långt ifrån, instämde Eric. -Vill du haden i dig, viskade Eric i mitt öra. -Ja, stammade jag hest fram. -Jag vill haden i mig, sade jag och tittade upp mot Ryan. -Jag vill känna dig i mig,viskade jag. Min kåta blick mötte Ryans och hans leende var svar nog.

 

Mina båda händer tog tag i hans stora stake och snart upptäckte jag attjag behövde två händer för att ens nå runt hans stolthet. Upphetsad av vad jagkände slöt jag ögonen på nytt medan Eric fortsatte att kyssa mig över min halsoch nacke. Ryans ena hand letade sig ner emellan mina ben och började ta påmitt fuktiga sköte utanför min tunna sommarklänning. Genast ställde jag migbredbent så han skulle komma till och ta på mig ordentligt. Ryans enorma stakevar så pass stor att jag kunde runka honom ordentligt med båda mina händer. Viddetta laget var jag plaskvåt och mitt sköte pulserade tungt där Ryans fingrarblev ivrigare och ivrigare. Eric tog ett steg tillbaka och började knäppa uppmin klänning och strax därefter föll den till golvet. Nästan samtidigt böjdesig Ryan ner och började kyssa mig över brösten. Det tog inte lång tid innanjag kände Ryans fingrar innanför mina fuktiga trosor. Ryan började bli hård ochjag ville verkligen känna denna bjässe i mig. Det var nästan som om mittunderliv skrek efter att bli knullad av hans enorma härlighet. Jag släpptetaget om giganten och vände mig om mot Eric. Leende lutade jag mig framåt ochgav min kåta make en djup kyss. Snabbt kände jag hur Ryans händer tog tag imina trosor och med ett kraftfullt ryck drog han ner dom. -Oj, sade jag högtoch skrattade samtidigt som jag kysste min man. Han tittade ner och såg att jagnu stod utan trosor och direkt kände jag hans fingrar smekande över mittplaskvåta sköte. Ryan tryckte nu sin kropp emot min bakdel och som svar satteupp det ena benet på sängen. Ryan förstod precis vad mitt kroppsspråk sade ochlade ena handen på min midja och jag kände hur hans lem letade sig till mittvåta sköte. Hans ollon var mycket grovt och efter några misslyckade försök medatt få in sin lem sade jag till honom att stå still. -Jag får göra det,fortsatte jag. Jag tog ner min hand emellan benen och greppade tag om hanenorma lem och förde den återigen till mitt längtande underliv. Med smekanderörelser lät jag hans ollon smörjas in av mina safter och glida in mellan minavåta läppar. -Stå still, påminde jag Ryan. Sakta började jag gunga fram ochtillbaka över hans grova ollon. Med lätta stön tittade jag upphetsat på minman. Eric log stort och svarade med att hårt greppa tag om mina bröst -Mmm..mm.. han är så stor, mumlande jag och tittade Eric djupt in i ögonen. Det togen stund innan jag kunde slappna av men snart var ollonet helt inne. Känslan avatt känna hans stora ollon trycka mot väggarna i mitt underliv gjorde migknäsvag. Jag flämtade tungt då Ryans stora kuk fortsatte fylla mig mer och mer.Snart hade jag Ryans enorma påle djupt in i mig. -Ååå Eric.... ååh... stönadejag hest. -Han är helt inne, flämtade jag till min man som besvarade mina stönmed sensuella kyssar. -Åååh jäklar vad stor den är, mumlade jag mitt i vår kyss.-Den är så skönt, fortsatte jag stöna i min mans mun. Det var obegripligt attdenna var grövre än våra XXL leksaker som jag älskade att bli fylld utav därhemma. -Vilken kuk han har, stönade jag tyst i min mans mun. Sakta började jagmed små nätta rörelser gunga fram och tillbaka så hans enorma kuk gled in ochut. Mitt underliv stramade kraftigt var gång Ryans kuk fyllde mig. -Jj...jo....Eric, stammade jag tyst. -Ssshh och njut älskling, viskade min kåte man.

Stönande knäppte jag upp Erics byxor och lät både dom och hans boxerfalla till golvet. Med ett bestämt handgrepp började jag runka hans bultandekuk i en lagom fart. Det tog inte lång stund innan Ryan började öka farten. Vargång Ryans enorma påle stötte djupt in i mig kom där ett högt ljud ifrån mitt plaskvåtaunderliv. -Ååh ja, knulla hans stora kuk, stönade min man. -Jaa det är såskönt, stönade jag högt. -Den är så stor, fortsatte jag med gillande. Ryansstötningar blev hårdare och hårdare. Jag tittade åter Eric djupt in i ögonenoch försökte med andfådd röst säga. -Ja.. jag....äl...älskar dig. -Åh det är såskönt älskling, flämtade jag vidare. -Jag älskar dig också, svarade Eric ochbesvarade min försök till att uttrycka min kärlek med att kyssa mig. -Du är såsexig älskling, viskade Eric, du är så otroligt jävla sexig. Hans ord gjordemig vild. -Knulla mig hårdare med din stora kuk, flämtade jag fram. Ryan ökadetakten markant och tog mig nu med full kraft. Jag var som borta, som om jagvore i trans. Hela min kropp darrade av kåthet och Ryan knullade nu mig så hårtoch jag var tvungen att sätta ner benet på golvet igen för att inte trillaomkull. -Åh knulla min fru, stönade Eric hest samtidigt som jag runkade honomhårt. Ryan svarade med att daska till mig på ena skinkan.  Med ett högt stön släppte jag taget om minmans kuk och slöt mina armar runt hans hals. -Den e så stor, stönade jag i Ericsöra, -sååå stor. -Mmm knulla hans stora kuk, stönade min man där han nu stodoch höll mig uppe. Min kropp darrade spasmiskt av Ryans gigant som knullade migmed full kraft. Strax klarade mina ben inte att hålla mig uppe längre och jagföll in i Erics famn som snabbt fångade upp mig. Med stönande röst sa min mantill mig att lägga mig på sängen. Jag var inte sen på att lyda. Eric hjälptemig där jag med skakande kropp försökte sätta mig på sängkanten. Jag tittadeupp och såg att herrarna klädde resten av sina kläder. Vilken syn, jag var somi sjunde himmeln.

Eric beordrade mig att lägga mig på rygg i sängen. Fortfarande skakig ikroppen föll jag hejdlöst bakåt där jag satt på sängkanten. Han böjde sig övermig och kysste mig över brösten och med sin tunga vandra ner emot mittplaskvåta sköte. Som svar särade jag direkt på mina ben för att känna min manstunga. Jag var riktigt känslig nu och ryckte kraftigt till när hans tungadansade runt min klitoris. Eric började lekfullt ge mig sin behandlingsamtidigt som Ryan satte sig på huk bredvid mitt ansikte. Nästan som en reflextog jag ett fast grepp om hans grova kuk och började runka honom hårt. Jaghörde hur han började stöna och böjde mig upp för att ta honom i min mun. Hanskuk var så grov att jag bara fick in hans ollon hur mycket jag än gapade. Ericsbehandling blev mer och mer intensiv och jag kände hur jag var på väg. Jagtryckte bort Erics huvud med min hand och han förstod direkt vad som höll påatt hända och slutade slicka mig. Jag slog igen mina ben för att låtakänsligheten försvinna. Jag som annars inte tycker om att suga, sög som aldrigförr. Jag lät pulsen återhämta sig en aning och på nytt särade jag på mina ben.Min man ställde sig upp vid sängkanten och lyfte upp mina ben i luften. Jagblickade emot Eric och tog ut Ryans enorma ollon ur min mun. -Kom in i mig,stönade jag fram. -Jag vill känna din kuk i mig, fortsatte stöna fram och lätpå nytt mina läppar omfamna Ryan's ollon. Min man var inte sen att lyda ochstrax kunde jag utskilja något i mitt underliv. Bara tanken av att Ryans kukhade tänt ut mig så pass mycket att jag knappt kunde känna Erics kuk i miggjorde mig vaaansinnigt kåt. -Åååh du är såå blöt, stönade Eric förtjust.-Mmm.....mmm, mumlade jag med ett gigantiskt ollon i munnen. Eric ökade fartenoch fortfarande kunde jag knappt urskilja hans kuk i mitt stora plaskvåta hål.-Åååh jag känner att du har haft en jätte kuk i dig, stönade Eric. Flåsandeefter släppte mina läppar taget om Ryan's ollon och jag fortsatte att runkahonom. Här låg jag och blev knullad av min man samtidigt som jag runkade denstörsta kuk jag någonsin sett. Stönen ifrån Eric och Ryan gjorde mig galen avkåthet. Det var så sjukt sexigt att lyssna på.

Plötsligt stannade Eric till och han böjde sig ner för att kyssa mig.Jag svarade hans kyss och släppte taget om Ryans kuk som svingade till ochnästan träffade mig i ansiktet. -Lägg dig på sidan älskling, mumlade han. -Läggdig så att Ryan kan knulla dig från sidan. -Mmmm ja, svarade jag med flämtanderöst. Jag rullade över så jag låg med min bakdel emot Ryan och lyfte upp mittena ben så att Ryan skulle känna sig extra välkommen. -Lägg dig bakom henne ochknulla henne lugnt, beordrade Eric. Utan att ens tänka lade sig Ryan bakom migoch det tog inte lång tid innan hans hästpåle åter fyllde mig. -Ååh..... ÅÅÅÅÅHH,stönade jag tungt. -Åååh.. Ååååh ja, stönade jag okontrollerat när Ryanåterigen fyllde mig. Eric satte sig ner i sängen framför mig. -Mmm det är såsexigt att se dig njuta, mumlade han. -Han är så stor, svarade jag darrigt ochtittade på min kåta man. Eric's ena hand smekte mig över brösten ner till mittpulserande underliv. Hans fingrar började leka runt den stora kuk som knullademig. -Ja jävlar vad stor den är, du är riktigt fylld, sade han med darrig röst.Att min man med sina fingrar undersökt hur fylld av kuk jag var, var extraupphetsande. Hans ögon var stora som tennisbollar där han stirrande satt ochtittade på hur Ryan knullade mig. Strax därefter reste Eric sig upp och sattesig på golvet nedanför fotändan på sängen för att studera den enorma kuk somknullade hans fru. Att ha min man sittande, galen av kåthet och studera hur jagblev knullad gjorde galen av kåthet. Så pass kåt att jag kände hur minahämningar försvann. Jag som annars inte brukar vara grov i munnen, stönade nufram både det ena och det andra. -Det är så skönt att ha hans stora kuk i mig Eric.-Du anar inte hur skön han är, stönade jag vilt. Ryan hade nu tagit ett stadigtgrepp om mitt ben och knullade mig hårdare. -Titta noga hur han knullar mig,stönade jag åt min man. -Åhhh knulla hans stora kuk, svarade Eric. Ryan'sfartökning gjorde att jag kastade huvudet bakåt och slöt ögonen. -Knulla minfru, hörde jag hur min make hest stönade fram. Dimmigt öppnade jag ögonen igenoch såg min man sitta på knä med sin hårda kuk i handen, med sin blick fäst vidmin plaskvåta fitta. Synen av att min man satt och runkade åt att jag blevknullad var otroligt sexig. Just där och då kände jag mig som en porrstjärna.Andfådd och flämtande tittade jag min själsfrände djupt in i ögonen och stönadehögt för honom. -Ååå han knullar mig så skönt Eric. -Ser du så skönt hanknullar mig, stönade jag retsamt. Sexig som jag kände mig följde jag överdrivetRyan's rörelser. Jag gungade extra mycket med min kropp så att det skulle se såsexigt ut som möjligt för min man. Detta var en underbar bild. Att se min mangalen av kåthet över att jag blev knullad av denna enorma kuk framför honom.Det... DET var en underbar bild. Kan man älska någon som jag älskar honomtänkte jag för mig själv. Mitt i mitt extrema kärleksrus avbröt plötsligt Ericdet hela och sade att han ville se mig rida Ryan.

Eric ställde sig upp och sträckte fram armarna för att hjälpa mig upp.Med darrande kropp och hjälp ifrån min man lyckades jag att ställa mig upp. Minkropp vara alldeles skakig och benen bar mig knappt. Ryan lade sig på rygg medsin bjässe svajande i vädret. -Du är otroligt skönt att knulla Camilla,flämtade Ryan fram. Hans ord fick en stöt att gå igenom hela min kropp och jagkände hur min fitta ryckte till. Det kändes nästan som om jag kom lite såstarkt rycket var.  Att få höra en annanman säga att jag var skön gjorde mig nästan generad men fick mig konstigt nogatt känna en stolthet inför min man. Skakig släppte jag taget om Eric's armaroch vände mig om. -Du är skön du också, flåsade jag samtidigt som jag kröp uppi sängen. -Jag vill känna dig nu, stönade jag fram. -Knulla mig, stönade jaghämningslöst fram. Med ett fast grepp om hans kuk satte jag mig gränsle överhonom. Sakta sakta sänkte jag mig ner över honom och började väldigt sakta ridahans grova kuk. Jag slöt ögonen och kände hur centimeter efter centimeterfyllde mig. De våta lätena ifrån min fitta gjorde nog oss alla ännu mer kåta.Ryans händer tog mig över brösten och drog mig i bröstvårtorna. Varje gång hangjorde det ryckte jag till i hela kroppen och var gång stönade jag högt. -Du ärså skön, stönade Ryan. -Ja... åh ja... du med, stönade jag tungt fram. -Det ärså sexigt älskling, hörde jag min man stöna bakom mig. -Knulla hans stora kuk.Orden fick mig att öka takten. Jag öppnade ögonen och vände mig för att tittapå min man.

Där stod min älskling med sin hårda kuk i sin hand och runkade tillsynen av att hans fru knullade en främmande man. Ännu en gång kom jag tänka påhur overklig hela denna situation var. Hans fantasi gick i uppfyllelse. Hansfantasi gick ofattbart i uppfyllelse. Tanken som precis slagit mig fick mig attkänna enorm kärlek. Vilken upplevelse. Att få njuta på detta sätt med min manvar obeskrivligt. För att min man aldrig skulle glömma det han såg, särade jagmina skinkor så att han skulle få se så mycket som möjligt. Med överdrivarörelser knullade jag Ryan så Eric tydligt skulle se hur hans stora kuk gled inoch ut ur mig. -Ser du bra, stönade jag fram. -Ser du hur Ryans stora kukknullar din fru, fortsatte jag att stöna fram. -Ååh Jaa... -knulla den storakuken, stönade Eric tillbaka samtidigt som han runkade i full takt. -Det är såsexigt att se dig bli fylld, stönade han på nytt fram. -Det är så skönt, jagönskar att det aldrig tog slut, flämtade jag mot min man. -Jag kommer att kommasnart, stönade jag retligt. -Säg att jag inte får komma och att du vill att jagska knulla Ryan hela natten. Säg att du vill att jag ska bli fylld av hansstora kuk. Han fyller mig totalt, fortsatte jag retligt. Eric's stön blev högreoch högre för var gång jag flämtade ut hur mycket jag älskade att bli knulladav Ryan's enorma kuk. Efter en stund så stannade jag upp och sjönk sakta neröver Ryans bultande lem fortfarande tittande på min man. -Älskling, jag villkänna dig också, stönade jag tungt. Jag vände mitt huvud och tittade ner emotRyan där han låg och stönade med stängda ögon. -Jag vill känna era kukar i migsamtidigt, flåsade jag. -Knulla mig båda två. Han slog sakta upp sina ögon ochlyfte sitt huvud för att kyssa mig. Galen av kåthet besvarade jag hans kyss menlade snabbt mitt huvud bredvid hans. Just kyssar kände jag konstigt nog varallt för privat. Ryan verkade förstå att jag inte ville kyssas och fortsatteatt kyssa mig på halsen. Samtidigt kände jag hur Erics tunga över min rygg.

Tanken på att bli tagen av båda dessa män gjorde mig vild. Jag lyfte minbakdel så pass att Ryan gled ur mig. Eric var inte sen att stoppa in sinafingrar i min plaskvåta fitta och blöta ner mitt bakre hål ordentligt. Jagviskade till Ryan att låta min man komma in först innan hans stake åter fickfylla mig. Eric förde in sitt ollon i min stjärt. Insmord av mina safter togdet inte lång stund innan min älskade man gled in i min trånga bakdel. Jag lät Ericsakta få glida ut och in några gånger så att jag vande mig vid att ha honomdär. När jag kände att jag kunde slappna av riktigt med Eric i min stjärt,befallde jag honom att stå helt stilla. Detta skulle jag sköta. Jag skulleknulla dessa två kukar, inte tvärtom. Med små gungande rörelser hörde jag  hur Eric började stöna. Han älskade att tamig där bak och jag var väl medveten om hur skönt han tyckte att det var. Hansstön var som den ljuvaste av melodier. -Älskling, viskade jag fram efter enkort stund, -jag vill ha med Ryan också. -Jag vill känna hans stora kuk i mig,stönade jag. Genast stannade min man till med sin hårda kuk fortfarande inuti.Jag var så blöt att Ryans enorma kuk bara gled in i mig när jag på nytt hjälptehans kuk in i min blöta fitta. Med djurisk basröst stönade jag djupt då jagkände hur dessa herrar fyllde mig i vars ett hål. -Oooh ta det lugnt nu,beordrade jag med djup darrig röst. -Var helt stilla båda två, stönade jagfram. Även om hela min kropp skakade började jag sakta gunga fram och tillbaka.Allt spände emellan mina bena. Det gjorde lite ont, men fan vad skönt det var.Efter att fött fyra barn trodde jag ALDRIG i min vildaste fantasi att jagskulle vilja känna något liknande. Skillnaden var att denna gång var det såotroligt skönt och jag var galen av kåthet. Helt snurrig i huvudet av kåthettittade jag ner på Ryan som låg och stönade tungt samtidigt som jag hörde minman stöna mitt namn. -Åååh Camilla, du är så skön. Orden gjorde mig vild. -Åååhknulla mig, ta mig, flåsade jag. -Knulla mig hårt båda två. Genast kände jaghur Ryans stora kuk knullade mig i ett hetsigt tempo. Även Eric började knullamin röv hårdare. -Åååh ja knulla mig, krystade jag fram... ååhhh knulla...mig.... dd...ddet....åhh.. k..kk.. kommer att gå för mig, stönade jag tungt.Båda Ryan och min man stönade högt och knullade mig med tunga tag..-JJ....JJAAG....KOOMMER, skrek jag rätt ut. -Jag kommer också älskling, hördejag min man stöna högt bakom mig. Det svartnade för ögonen och hela min kroppryckte i spastiska rörelser. Min fitta pulserade krampaktigt och jag kände likten explosion i mitt underliv. -ÅåÅÅÅÅÅÅÅHHHH, skrek jag rätt ut när jag komöver Ryans stora kuk. Samtidigt hörde jag min man stöna ut sin orgasm och jagkände hur han med sina tunga tag sprutade i mig. Eric drog sig ur och lade sigbredvid oss. Jag var inte sen att följa efter och lade mig emellan min man ochRyan.

Jag var helt borta, orgasmen hade verkligen tömt mig på energi.Snurrande låg jag och försökte återfå lite medvetande och hämta andan. Då komjag på Ryan. Han hade inte kommit än. Yr som jag var tittade jag på Ryan ochsåg att stackaren låg med bjässen i sin hand och onanerade hetsigt. Jag vändemig emot honom och knuffade bort hans hand och tog ett fast tag om hans kuk.-Åhh, stönade Ryan när jag runkade honom tungt. Det tog inte lång tid innan jaghörde vår nye vän högt stönade ur sin orgasm. Glädjande sprutande hans enormakuk en stor kaskad upp över Ryans bröst. -Ååhh jag orkar inte mer, flämtade jagandfått. I nästa sekund föll jag hjälplöst ner emellan mina två karlar. -Detvar verkligen skönt, stönade Ryan. -Mmm, som en dröm, mumlade jag med fortsattaförsökt till att hämta andan. Jag var helt borta. Helt tömd på energi. Alltsnurrade, allt var dimmigt. Vilken känsla, jag var helt färdigt. -Ja det varsjukt skönt sade Eric lika andfådd som jag. Jag slöt ögonen och kände hur helamin kropp skakade mindre och mindre. Andningen började efter en stund återgåtill det normala. Vi låg tysta ett tag och musiken som kom seglande igenomrummet kom längre och längre bort. Mina andetag blev lättare och lättare. Snartbörjade alla blixtrar och pulserande färger lägga sig inför mina ögon och det dröjdeinte länge innan jag var som borta.

-Älskling! -Ääälskling, var där en röst som kalla.. Ääälskling!!! -Detär dags att vakna. -Mmm gnydde jag. -Låt mig få sova! -Hjärtat, klockan ärsnart tio på morgonen. -Vi får ta och äta innan dom slutar att servera frukost.-Vadå tio, frågade jag förvirrat för mig själv, -vad yrar nu dåren om. Slitsamtöppnade jag mitt ena öga och såg mig snurrigt om för att snart hittaväckarklockan på nattduksbordet och såg till min stora förvåning att min maninte lurades. Jag hade somnat på sängen. Den påtagliga och närvarande känslanav mitt ömma underliv talade om att det hela inte var en dröm. Trött satte jagmig upp och såg mig runt om i rummet. -Godmorgon älskling, hörde jag enirriterat morgonpigg röst säga. -Jaja, jag vill sova, fräste jag. -Kom igen nudin tönt, sade min man bestämt. -Vi ska ner och äta vare sig du vill ellerinte. -Det är vår sista dag i Götet och du ska INTE sova, sade han bestämt.-Imorgon bitti ska vi åka hem, så låt oss få en mysig sista frukosttillsammans. -JAAaaa jag koooommer, sluta tjata, sade jag lätt irriterat ochbörjade genast gäspa på nytt.

-Hur mår du idag, frågade min man nyfiket efter jag jag fått sträcka påmig en stund. -Totalt mörbultad, svarade jag plågsamt. -Jag känner mig heltfärdig, fortsatte jag.. -Det var en ordentlig omgång du fick, skrattade Eric.-Ja verkligen, instämde jag. -Tack så mycket älskling, viskade jag kärleksfulltoch blåste en kyss åt hans håll. -Du, det var en upplevelse för oss bådaälskling, svarade han. -Det var utan tvekan det galnaste och skönaste vinågonsin gjort tillsammans Eric, sade jag och tittade mig runt i vårt hotellrum. -När gick vår gäst förresten, sade jag. -Han gick en liten stund efter duhade somnat. -Han skulle visst iväg på någon jobbresa idag, berättade Eric.-Han hälsade och tackade för en trevlig kväll och skulle vi någon gång kommahit igen skulle vi inte tveka att ringa. -Fick du hans nummer då, frågade jagdirekt. -Jadå, svarade Eric och skrattade. -Det skulle vara roligt att träffasigen någon gång tyckte Ryan, fortsatte han. -Ja men det får dröja länge tillsdess, svarade jag och försökte plågsamt resa mig upp.- Jag är så svullen idag.-Åh aj, gnällde jag beklagande när jag gick in till badrummet. -Ryan fick intevåra nummer, men han sade något igår om att han skulle ner till Skåne i höst pånågon jobbkurs, berättade Eric. -Ja jag har ett svagt minne av det också,svarade jag samtidigt som jag gick in i duschen. -Vi skulle faktiskt kunnatträffas då, fortsatte min man som nu också kommit in i badrummet. - Vi kan seälskling.... vi kan se, svarade jag. Efter en liten stund sköljde jag avschampot och såg ut igenom duschen hur min man stod och runkade vid vasken. -ERIC,vad gör du, utbrast jag.

Jag öppnade dörrarna till duschkabinen och tittade frågande på min man.-Jag kan inte sluta tänka på hur du red den stora kuken. -Jaa mmm det varverkligen jätte skönt, sade jag retligt. -Kom hit, befallde jag. Jag sträcktefram min hand och tog ett fast grepp om min mans hårda kuk. -Vill du se migrida den igen? Viskade jag retligt. -Åååh ja älskling, stönade Eric. -Du var såsexig när du stod och såg på hur jag blev knullad, viskade jag vidare. -När dusåg på hur den fyllde hela mig. -Dde...det... var det .... sexigaste jagnågonsin har sett, stönade Eric tungt. Jag hörde hur min man var nära på attkomma, Ännu en gång förklarade jag hur skönt det var att rida Ryans enorma kuk.-Jag har aldrig känt mig så fylld förut. -Den var enorm..... och Eric, viskadejag. -Jag ÄLSKADE det.. jag älskade varje sekund... jag älskade att bli knulladutav hans stora kuk, sade jag med hög röst. Nästan direkt sprutade Eric ut sinorgasm. -Åååh Camilla, stönade Eric högt. Han slöt armarna om min hals ochkysste mig tungt. Efter att stått och myst med varandra och duschat av oss,gjorde vi oss klara för frukosten. Hemresan morgonen efter gick smärtfritt ochden kvällen när vi äntligen kommit hem till Skåne låg vi och småpratade isängen. Detta var den bästa resan i hela mitt liv. Att få åka iväg så här barajag och min man en hel vecka var fantastiskt. Pricken över i:et varnaturligtvis mötet med Ryan. WOW vilken upplevelse för både mig och min man. Isamma stund kom jag tänka på att vi faktiskt har hans nummer. Leende åt tankenatt vi någon gång i framtiden kanske skulle träffa vår älskare, somnade jaggott tätt intill min man. 

 

Detta var sannerligen den perfekta semestern!!!

Eric, jag älskar dig. //Din Camilla <3

 

Myslust F40
2020-04-28 23:07
4
4,6/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex