Efter Spelningen del 2

Ylisa lutade sig flämtande mot duschglaset medan det ångande vattnet tvättade bort efterdyningarna av hennes orgasm. Trots de starka vattenstrålarna kände hon hur svetten rann utmed hennes kropp. Hon öppnade ögonen och världen skakade nästan till när hon konfronterades av taklampans ljus. Hon hade blundat i över tio minuter medan hon låtit fingrarna leka med sina bröst och klyftan mellan hennes ben. 

Hon steg ur duschen och möttes av sin spegelbild. Spegeln var stor nog för att täcka hennes huvud ned till naveln. Fortfarande med flåset i halsen betraktade hon reflektionen framför sig. Hon hade alltid tyckt om sina bröst. Likt resten av hennes hud var de lätt olivmörka, stora nog för att fylla händerna utan att man skulle behöva lyfta dem. Hennes våtgårdar kapslade lagom in de fortfarande styva bröstvårtorna, och dess färg var bara aningen mörkare än huden runtom. Nej, hon gillade sina bröst. Överhuvudtaget gillade hon bröst. Mer än vaginor. Bröst hade personlighet. Bröst var eleganta med sina olika former och storlekar. Vaginor kunde skilja sig emellan, men de var så syftesorienterade. En man och kvinna kunde ha sex med en penis och ett hål, men de kunde inte älska utan ett par bröst. 

Hennes tankar flög ovilligt till den där kvällen en månad tidigare. Hon och Rick, deras kroppar sammanflätande, deras hud och tungor i harmoni med varandra. Hon tvingade bort den ovälkomna tanken. Det hade varit fel att ligga med Rick. Moralens alla lagar sade så.

Det var bara synd att det hade känts så rätt. Både när de gjort det, och de gånger hon fantiserat om det efteråt. Som i duschen. 

Den kalla luften slog mot henne och hon virade en handduk runt midjan. Trots kylan lät hon överdelen vara bar. Hon klev ut i sin lägenhet och hörde samtidigt vibrationerna från hennes mobil som låg på vardagsbordet. Med snabba steg förbi fönstret, som vette ut mot lägenhetsgården hon delade med mer än ett par studenter, plockade hon upp mobilen och svarade. 

"Hej Steffi," sade Ylisa hest. Hon harklade sig ljudligt.

"Störde jag något?" frågade Steffi med sin glada röst. 

"Nej, klev just ur duschen."

"Aha. Betyder det att du är naken?"

"Halvt," sade Ylisa medan hon frånvarande smekte med fingrarna över sin släta mage. 

"Konstig känsla, att snacka med någon man vet är naken utan att kunna se det. Men är vi fortfarande på för ikväll?"

Ylisa grimaserade. Hon hade glömt bort att hon och Steffi gjort planer för kvällen. Hon var tyst i några sekunder innan hon svarade. "Ja." Hon kunde behöva ett par öl efter vad hon var på väg att göra. 

"Gött! Nu är det min tur att duscha. Ses ikväll, ta på dig något slampigt!"

"Will do." Hon hörde hur Steffi klickade bort samtalet innan orden lämnade hennes läppar. Den flickan hade en guldfisks koncentrationsspann. 

Ylisa klev in i sitt rum och lät handduken falla till marken. Väl inne i sitt kanske inte allt för välstädade rum mötte hon tillsist sin fulla reflektion i kroppsspegeln som stod lutad mot väggen. Hon vred på läpparna medan hon betraktade den. Hon gillade sina lår, som var slanka utan att förlora sin fyllighet. Hon gillade den mörkgröna färgen hon målat sina tånaglar med, och den allmänna formen på hennes fötter. Men hon var konstigt likgiltig angående sin vagina. Det var inget fel på den. Slätrakad, blygdläpparna var lagom stora och inget övrigt stack ut som något direkt problemområde. Det kanske var det. Kanske var den helt enkelt för lagom.

Hon började förstrött rota bland sina kläder, varav en del låg inkastade i garderoben, men även utspridda över golvet och byrån. Hon kastade undan ett par svarta stringtrosor (de var inte passande för vad hon hade planerat) och rotade tills hon funnit ett par vita bomullstrosor. Hon kompletterade det med en slumpmässigt vald behå, ett par enkla jeans och en svart t-shirt. Återigen kastade hon en blick mot spegeln. Hon såg bra ut utan något spår av sex. Utmärkt.

Elias dök upp några minuter senare och Ylisa kände hur hennes hjärta sjönk. Med sammanbiten min släppte hon in honom i sin lägenhet, undvek hans ögon när han gav henne ett leende, och lät honom slå sig ned i soffan. Han verkade inte ana någon oro. Hon önskade nästan att han hade gjort det. 

"Elias," sade hon lågt efter ett par minuters lamt småprat. "Vi måste prata."

Hon och Elias hade varit tillsammans i ungefär ett halvår. Det hade börjat som en rolig grej som efterhand förvandlats till ett riktigt förhållande. Hon hade aldrig riktigt känt sig bekväm med den stämpeln (alla hade ett förhållande) men inte hittat någon riktig anledning att bryta det. Men efter en särskild kväll några veckor tillbaka hade hon insett att Elias helt enkelt inte var rätt för henne. De klingade inte på den där djupa nivån. Den nivån där ens kroppar likaväl kunde varit en och samma, där kommunikation utgjordes av så mycket mer än bara ord. Hon hatade sig själv för att tänka så, det kändes som något som bättre passade in i en tonårsbok om vampyrer än det riktiga livet, men hon kunde inte förneka sina känslor. De senaste veckorna hade deras sexliv så gott som enbart bestått av att han stött mot hennes höfter medan hon mumlade ord som hon visste skulle ta honom över toppen. Ord som: "Där, fortsätt så." och "Snabbare. Snabbare.", allt för att få honom att komma så snabbt som möjligt. 

Han tog uppbrottet bra. Visst försvann leendet och han spenderade några sekunder med att stirra ned mot sina fötter, men sedan nickade han. 

"Jag förstår." Skuggan av ett hans gamla leende snuddade vid hans läppar. "Det finns en tradition i vissa kulturer där man har sex en sista gång efter att man gjort slut. Du känner inte för att vidga dina kulturella vyer lite?"

Hon suckade, men kunde inte hålla tillbaka ett litet skratt. Han ryckte på axlarna och reste sig upp för att gå. Ylisa slogs av en enorm tacksamhet mot honom. Han gjort det så lätt för henne. Inga jobbiga frågor så som "var det något jag gjorde?" eller "finns det någon annan?". Och han hade alltid varit snäll och fått henne att skratta. En god människa. Och hon hade varit otrogen mot honom. 

"Elias, vänta."

Han stannade med handen mot dörrhandtaget. 

"Kultur är viktigt. Varför inte."

***

Rick kände hur fjärilarna fladdrade i hans mellangärde medan han knappade in portkoden och klev in på gården innanför. Ylisa hade gett honom koden och adressen dagen efter deras lilla möte. Han hade äntligen lyckats få tag i en spelning i staden och tänkte inte missa chansen att personligen bjuda henne till den. Det var på en irländsk pub inte långt därifrån, och om de hade tur kunde de kanske ha tid med ett litet återförenande innan. Rick kunde vara snabb när nöden så krävde. 

Han kände igen lägenheten hon pekat ut. Den låg på första våningen och hade sin egen ingång med fönster som vette direkt ut mot gården. Han spanade in genom fönstren medan han närmade sig dörren, hoppades på att få se en skymt av henne. Det kunde han inte. 

Hoppas hon är hemma, tänkte han medan han knackade på dörren. När inget svar kom kände han på handtaget. Det var olåst. Hon kanske vilade. Han log över tanken att väcka henne samtidigt som han räckte över den röda rosen han köpt på vägen dit. Med tysta fötter klev han in i lägenheten. 

Han hörde det nästan direkt. Dova stön bakom dörren i rummets ände. Dörren han antog måste vara hennes sovrum. Halvt förstummad gick han bort mot dörren, utan en tanke på vad han gjorde eller vilken typ av bekräftelse han faktiskt ville få. Han öppnade upp dörren på gavel och kikade in.

Ylisa stod på fyra ben i sin säng, klädd i en svart t-shirt och jeansen neddragna till knäna. Hennes ögon var slutna. Bakom henne stod en man med avskyvärt utseende, fult hår, fula kläder, ful min och ful röst. Även han blundade, så Rick kunde inte uttala sig om hans ögon var lika fula som resten av honom, men antog att så var fallet. 

"Där, fortsätt så," mumlade Ylisa. "Snabbare, snabbare."

Rick drog sig tillbaka. Väl ute på gården släppte han rosen.

***

Ylisa hade tagit ytterligare en dusch när hon mötte upp med Steffi några timmar senare. Hon hade dragit på sig de svarta stringtrosorna hon hittat innan, täckt dem med rivna jeans och låtit en lila topp som inte riktigt nådde henne till naveln fullända utstyrseln. På fötterna hade hon sandaler med låg klack och mot kylan fick hennes svarta skinnjacka duga. 

"Är det din definition av 'slampigt'?" frågade Steffi, som själv bar en kjol så kort att hon lika väl kunde kommit klädd i en kökshandduk. 

"Ungefär så, ja," svarade Ylisa. 

"Du har mycket att lära, min vän," sade Steffi.

Ylisa log, men svarade inte. Steffi var, för den ordinarie åskådaren, definitionen av sex. Hon var blond (likt varje svensk sedan urminnes tider), ett ansikte så sött att det fick socker att smaka surt, och ett leende som vred huvudet av praktiskt taget varje människa som möttes av det. Detta, tillsammans med att hon verkade vara allergisk mot tyg, gjorde att hon var mer än populär bland stadens studenter. Men vad Ylisa visste, men så gott som ingen annan, var att Steffis egentligt utmärkande egenskap var att hon var en skicklig skådespelare. Trots hennes snack hade Ylisa inte ens sett henne hångla med någon på krogen. Faktum var att Ylisa misstänkte att hennes bästa vän var oskuld.

Steffi kom från en djupt konservativ, religiös familj. Hon hade lyckats bryta sig loss från sina föräldrars tro och utdaterade åsikter, men inte desto mindre misstänkte Ylisa att hon fortfarande kände sig lite skamsen över tanken på att ha sex före äktenskapet. Det var inget Steffi hade berättat för henne, men det skulle förklara en hel del. Så som varför hon alltid lyckades bli spyfull varje gång en man på allvar stötte på henne och tvingade Ylisa att leda henne hem. Nästa dag var hon samma glada, spralliga tjej igen. 

De klev in i värmen av den irländska puben och möttes av ljudet av en ostämd gitarr och grötig sång. Folkvimlet skylde trubaduren, så de ställde sig vid baren.

"Jag gjorde slut med Elias," sade Ylisa medan de väntade på sin öl. 

"Jaså? Jag visste inte att ni fortfarande var tillsammans." Steffis ansikte sprack upp i sitt sedvanliga leende. "Men awesome! Då kan vi hitta någon att knulla dig ikväll!"

Ylisa himlade med ögonen. Sedan sneglade hon på sin vän. Sättet Steffi hade uttalat ordet "knulla" stärkte Ylisas misstankar. Hennes tunga hade snubblat lite över ordet, som om den inte var van vid det. 

"Kanske är din tur ikväll, Steffi," sade Ylisa. 

Steffi anlade en besviken min. "Det finns inga snygga här ikväll. Förutom kanske gitarrkillen, men han verkar ha tagit ett par öl för många. Slår vad om att han inte skulle få upp den."

"Du kan ju alltid testa," sade Ylisa medan hon vred sig så att hon fick en skymt av trubaduren. Vad hon hade tänkt säga härnäst stannade på hennes tunga. 

Sittandes på en stol på den lilla scenen skymtade hon en välbekant figur. I famnen hade han en gitarr som han slarvigt spelade på medan han vrålade ohörbara texter ut i micken. 

Ylisa drog efter andan. Det var Rick. Och han var full. Äkta, så-som-Steffi-ibland-låtsas-som-full.

Hon stirrade på honom i flera, långa sekunder medan han gapade ut den sista textraden till vilken låt han nu spelat. Hans ansikte var rött och han hade de där bedövade ögonen någon som spenderat en hel kväll med att döda sin lever fick när man närmade sig sitt mål. En misstanke började gnaga i hennes huvud. En hemsk, fruktansvärd misstanke. Den innehåll en dörr som stått på gavel när den borde varit stängd och en ros på marken utanför hennes hus. 

"Vänta här," sade Ylisa och började tränga sig igenom folkvimlet. Hon nådde den främre raden, som stod bara några meter från scenen. Roade blickar delades bland åskådarna medan Rick skruvade på sina stämskruvar i ett försök att få ordning på sina strängar. Det fick motsatt effekt, vilket hördes tydligt när han slog ett testande ackord. Han ryckte likgiltigt på axlarna, en rörelse som nästan fick honom att ramla av stolen. 

Han öppnade munnen för att påbörja nästa låt och hans ögon mötte hennes. I säkert en halv minut satt han med öppen mun och stirrade på henne. Sedan tog han till orda.

"Detta är till en kvinna jag trodde jag älskade," sade han sluddrigt. Han började spela en låt som till största delen var helt oigenkännbar, men baserat på texten och några få rätt spelade noter gissade Ylisa att det var "Fuck You" av Lily Allen. 

Ylisa svalde och flydde tillbaka till Steffi. Utan ett ord tog hon en klunk av sin öl och lutade huvudet mot sina armar, försökte stänga ute ljudet av Ricks serenad. 

"Ylisa, är allt okej?" frågade Steffi. 

Ylisa skakade på huvudet medan hon kände en tår rinna nerför kinden. 

Hon stannade kvar tills Rick avslutad sitt gig till spridda och lågmälda applåder. Sedan såg hon från avstånd hur Rick stötte på, och blev nekad, av varje kvinna i puben. När ordningsvakten tillslut kastade ut honom var hon fortfarande kvar. 

Steffi hade gett upp sina försök att tala med henne och höll just på att le mot en grupp killar på andra sidan puben när Ylisa gick mot dörren. 

"Ylisa, vart ska du?" ropade hon och skyndade efter. 

De gick ut i kylan. Mot gatans ände såg hon figuren av en man som vinglande försökte hålla sig på fötter. Hon styrde sina steg mot honom med Steffi tätt i hälarna. 

"Vad håller du på med?" kväste Steffi när Ylisa lade handen mot Ricks axel. 

"Käften, Steffi," sade Ylisa skrovligt. "Rick?"

Han hade varken ryggat till eller vänt sig om när hon lagt handen mot hans axel. Han nära viskade när han talade. "Jag såg dig."

"Jag vet," sade Ylisa svagt. Hon hittade inget mer att säga. 

"Såg dig? Såg dig göra vad?" sade Steffi förvirrat. 

"Knulla en annan kille!" Rick började återigen vingla framåt. "Jag ska sova nu. Sen ska jag åka härifrån."

"Vart ska du sova?" frågade Ylisa. 

"Bil," mumlade Rick. 

"Vart är din bil?"

När han inte sade något följde Ylisa efter honom. 

"Ylisa... varför bryr sig herr gitarrkille om att du knullat en annan man?" Steffi spärrade upp sina ögon. "Oh! Är det den Rick? Spotifysnubben som du alltid ska spela på varje jävla förfest?"

"Steffi. Käften," sade Ylisa igen. "Vart är din bil?"

Rick nekade dem återigen svar, så Ylisa och Steffi följde honom några steg från hans rygg. Efter en liten stund nådde de till en parkeringsplats och Rick lyckades ragla sig fram till sin bil. Han öppnade bagaget och kravlade klumpigt in. Ylisa kikade igenom fönstret och såg att han hade skjutit fram baksätena och dragit en tunn filt över sig. Bagageluckan var fortfarande öppen och hans fötter hängde ut från baksidan av bilen. I övrigt verkade han redan ha somnat. 

Ylisa kände hur vinden fick hennes bara mage och fötter att knorra sig och visste att det bara skulle bli kallare under natten. 

"Gå hem, Steffi."

"Öhh, nej. Jag tänker inte lämna dig med crazy-Rick här."

"Snälla," sade Ylisa trött. "Bara gå hem."

Steffi fick en sårad min och tvekade. "Okej då. Men om du inte svarar mobilen imorgon så ringer jag polisen."

"Gör det," sade Ylisa. 

När Steffi hade gått gick hon fram till bagageutrymmet och kikade in. Rick låg på mage med filten löst över hans rygg och luckan öppen för vind och mördare. 

Hon klev in i bagageutrymmet, drog in hans ben och stängde mödosamt igen bilen. Vinden upphörde att plåga dem, men det var fortfarande nära nollgrader i bilen. Hon tog tag i filten och virade försiktigt in Rick så tätt hon kunde. Han rörde inte på sig, men hon misstänkte att han var vaken. 

Ylisa såg på honom en liten stund. Han skulle frysa ihjäl om hon lämnade honom så här, med hela hans immunförsvar försvagat av alkohol.

Hon tog av sig skinnjackan, sparkade av sig sina sandaler, och kröp in bredvid honom under filten. Så gott hon kunde slöt hon den igen, försökte ge kylan så få hål att tränga igenom som möjligt. Hon vände sig så att hon låg med brösten mot hans sida, lade ena armen över hans rygg och började långsamt stryka hans hår. 

"Förlåt," sade hon svagt. "Jag gjorde fel. Mot dig och mot Elias. Jag borde aldrig ha legat med dig medan jag fortfarande var tillsammans med någon." Hon drog djupt efter andan. "Sanningen är att det inte hade varit bra mellan mig och Elias på ett bra tag. Och när jag träffade dig och... jag vet inte. Jag var en idiot."

Hon fortsatte att stryka honom över håret medan hon huttrade lätt. 

"Jag ångrar att jag låg med dig innan jag gjort slut med Elias. Men jag ångrar inte att jag låg med dig," sade hon tillslut. Hon svalde gråten som formades i hennes strupe. 

"Är du fortfarande tillsammans med Elias?" frågade Rick tyst.

"Nej. Vi gjorde slut idag. När du såg oss... det var sista gången."

Under fem hjärtslag låg hon tyst och väntade på svar. Sedan kände hon hur han vred sig och lade armen över henne, förde henne tätare mot sin kropp. Hon tryckte ansiktet mot hans bröst och kände hur värmen spred sig genom henne. 
Vid något tillfälle somnade hon. 


När hon vaknade upp låg hon med ryggen mot honom, hans arm över hennes midja. Solen höll på att resa sig och den gråa himlen började långsamt ljusna. Hon darrade i hela sin kropp och hennes tår kändes som att de var gjorda av is, men en stadig ström av värme kom från kroppen som låg tätt tryckt mot hennes rygg. 

"God morgon," hörde hon bakom sig. 

"God morgon," huttrade hon fram.

"Sovit gott?"

"Hyfsat, ja. Själv?"

"Hyfsat, ja." Hon hörde ett beklagande stön. "Jag blev verkligen full igår."

"Du hade anledning," sade Ylisa. 

"Men ändå. Jävlar vad illa det måste ha låtit."

"Ganska illa, ja," skrattade hon fram. Hon huttrade till igen.

"Fryser du?"

"Ja."

Hans arm gled ner från hennes midja och lade sig över hennes bara mage. "Bättre?"

"Mycket." Hon låg stilla medan hans hand långsamt masserade liv i hennes hud. Hon darrade till när hans finger gled över hennes navel. Hennes andetag blev tyngre.

"Fryser du fortfarande?"

"Ja," mumlade hon. "Fast högre upp."

Hans hand rörde sig uppåt, in under den tunna toppens tyg. 

"Där?"

"Högre."

Hans hand gled upp bråkdelen av en millimeter. "Där?"

Hennes egna hand gled in under toppen och lades över hans. Hon styrde in hans fingrar innanför hennes behå. "Där," sade hon. 

Ricks fingrar var kalla, men kändes som silke när de började smeka hennes bröst. Hans fingrar slöts runt hennes bröstvårtor och de växte sig hårda. Han rullade dem lätt mellan tumme och pekfinger. Samtidigt kände hon hur hans andra hand sträckte sig förbi hennes huvud och slöt sig runt hennes egna. Deras fingrar flätades samman. 

Han kysste henne över nacken medan han fortsatte att värma hennes bröst. Hans hand ändrade position och hennes andra bröstvårta fick samma behandling. Han bet hennes örsnibb. 

"Jag fryser längre ned också," sade Ylisa mellan tunga andetag.

"Visa vägen," sade han. 

Hon styrde hans hand nedåt, över hennes mage och navel, och förbi linningen till hennes tighta jeans. Hon knäppte kvickt upp de översta knapparna, och fortsatte leda honom nedåt. Hon stönade högt när hon kände hans sträva gitarrfingrar över sina blygdläppar. 

"Du känns inte så kall här," sade Rick. "Du känns faktiskt väldigt varm här nere."

"Tyst. Jag är iskall. Värm mig."

Hon kände hur han ryckte på axlarna och började dra med sitt finger fram och tillbaka över hennes skåra. Då och då snuddade han vid hennes klitta och hon ryckte till varje gång. Hon knäppte upp ytterligare ett par knappar till sina jeansbyxor och han fick mer utrymme att böja på sina fingrar. Dragen över hennes fitta blev längre, djupare. De gick från toppen, över hennes klitta och ned bak mot den lilla skiljelinjen mellan hennes två hål, för att sedan ta samma resa tillbaka till toppen. Om och om igen. Hon började rycka med sina ben och kropp och stönade lågt i takt med att hans drag blev kortare och intensivare. 

Ett finger gled in i henne och hon slöt sina fittmuskler runt den, gjorde allt för att hålla honom kvar inom sig. Ytterligare ett finger gled in och hon började massera dem med sin slida. Knöt samman och släppte, knöt samman och släppte. 

En tumme lades mot hennes klitta och rörde sig i små cirklar över den. Samtidigt började han föra sina två fingrar fram och tillbaka inom henne. Han skiftade sig så att hennes rygg föll platt mot bottnen av bilen och satte sig tillrätta bredvid henne. Med ögonen spärrade i hennes började han fingerknulla henne samtidigt som hans tumme smekte hennes klitta. Ett litet leende uppenbarade sig på hans läppar och hans fingrar skiftade inom henne. De böjde sig uppåt och fick kontakt med g-punkten. Hon utlät ett ostoppbart stön och reste sig i brygga. När hon landade igen höjde hon på benen och böjde dem i luften för att ge honom mer utrymme att knulla henne med sina fingrar. Hon slet tag om hans skjorta, drog ned honom till sitt ansikte och skrek ut sin orgasm i hans mun.

Ytterligare en orgasm följde, liksom en till. Hon höll envetet kvar hans läppar mot sina medan darrningarna slog igenom henne i våg efter våg. Tillslut sjönk hon flämtande tillbaka och hennes ben föll kraftlösa till golvet. 

"Varmare nu?" frågade Rick glättigt. 

"Aningen. Men inte helt." Hon puttade ner honom rygg. "Jag tänker nu suga din kuk. Du ska spruta i min mun, sedan ska du knulla mig

Othello M28
2017-01-12 14:06
0
5/5 (1 röster)

Fler noveller inom: Analt