Eftermiddagsmöte på Drottninggatan i Stockholm City

 

Nu skall jag berätta om en helt vanligeftermiddag på jobbet när jag surfar runt på klubb6.se.

 

En av de profilerna jag brukar följa påklubb6.se flaggar upp om en ledig eftermiddag på hotell i Stockholm. Yngrekille, ngt söder om 40, jobbar i akademikermiljö, klädd i vanligkontorsuniform, verbal, fantasirik och nyfiken.

Har kollat en del på hans foton,videoclips och vi har cammat tillsammans. Spännande och otroligt uppeggande!!

 

Han har ett rum på ett mindre hotell påDrottninggatan i Stockholm, som ovanligt nog ligger i källaren på ett gathus.Vi eggar upp varandra ett tag ? jo, det kunde vara spännande?. vad vill dugöra, vilka gränser har du?..

För mej är det viktigt med Sanitycheck ?insisterar på att ses utanför på trottoaren, så båda kan bryta och vända påklacken om det inte känns bra. Vi byter kännetecken och enas om kl 17.30.

 

Rakar mej regelbundet i duschen påmorgonen; pungen och 1 cm runt kukskaftet och själva kukskaftet självt. Trimmarbusken, men låter den vara kvar då jag tycker jag är lite för gammal för attvara helrakad. Men, ett statement vill jag göra.

På sommaren, när det är lugnt på jobbet,har jag ibland med min necessär med leksaker i portföljen ? man vet ju aldrig?.om jag nu skulle surfa lite och behöva runka av mej.

 

Pirrar under chattsamtalet och detfortsätter under eftermiddagen. Känner lite försats på kukhuvudet, som klibbarmot kalsongen.

 

Vid 17-tiden smörjer jag in kuken ochpungen med hudlotion ? har hittat en sort som tydligen massörer använder, med Siliconi ? för reducerad friktion. Sätter på min kukring av tjockt gummi, smeker mejlite och går sedan mot tunnelbanan. Pirret fortsätter.

 

Jodå, en mörkhårig kille ngt söder om40år med chinos och blårandig vit skjorta sitter utanför hotellet och spanar åtHötorgshållet. Vi får ögonkontakt, jag säger Hej.

Ömsesidig okulärbesiktning - jag frågarom det känns OK - han nickar och jag instämmer.

Känner mej lite kladdig på ollonet,följer efter ner en våning och in på hans lilla rum med en 120cm säng längs enaväggen.

-       -       -       Oj då, säger han och hans riktigtmaffiga lätt högersvängda kukskaft fjädrar fram med blottat rödsprängt ollon.

 

Vi sätter ossner på sängen med ryggarna mot väggen, mina leksaker mellan oss. Visar minaleksaker och bjuder in till provning. Nakna på underkroppen och upphasadepikéer. Ingen av oss är intresserad av manskroppen, så det blir inget kyss ochsmek, utan fullt fokus på kuklekar

 

Tar av mingummikukring, masserar in lite mer lotion, har isär benen så den renrakade pungenhänger fritt och kuken svajar med ¼-stånd. Erbjuder att känna lite och mätalängd och omkrets, när han runkat upp min kuk till fullt stånd.

15 cm lång och14 runt om vid roten?.. och jag blir så sjukt kåt av att låta någon annan mätamin kuk. Har därför ett 40 cm måttband i leksaksamlingen.

 

Vi byts om, såmin kuk får lugna ner sej lite, och jag beundrar en ganska grov lätthögersvängd kuk med ståtligt ollon. Han är inte omskuren som jag är, utanförhuden bildar en tjock ring under ollonet. Själv upptäckte jag i12-årsåldern, när kuken började växa, att det var trång längst ut i förhuden ?med självsprickor och smärtor som följd när jag började runka. Alldeles försent, en del år senare, blev jag opererad och ¾ av förhuden togs bort. Idagtäcker förhuden ollonet när kuken är slak, men blir snabbt urvuxet när jag får ståkuk.

 

Erbjuder honomlite lotion, runkar upp ett bra stånd, lånar ut 3 av mina grova gummiband ochtajtar till runt hela paketet, runt pungen som stäcks ut och till sist runtkukroten. Blodgenomströmningen stasas och ollonet blir illrött och mycketkänsligt för beröring. Kukskaftet sväller och blir snart deffat ? ådringen ochkonturerna av svällkropparna syns tydligt under ett mörklilafärgat ollon. 17,5cm lång, mäter alltid på ovansidan av kukskaftet från blygdbenet och fram tillollonets spets, medan omkretsen uppgår till 16 cm.

 

Han är nurödrosig om kinderna, flåsig i andetagen, försatsen rinner droppvis och blandarsej med lotion. Ollonet är mörkt lilla, huden spänd som ett trumskinn och minlätta växelvisa beröring med en fjäder, tungspetsen och två-tre mycket lättarunktag kan leda till utlösning när som helst.

 

Vi byts omigen. Min kuk har lugnat ner sej men svarar snabbt på lite mer lotion,backhander-grepp runt kukskaftet och flera tjocka gummiband, där ett ävenseparerar pungkulorna och gör pungen extremt känslig för beröring. Känner hurdet börjar illa och pricka nerifrån benen och upp i ryggslutet.

 

Vill smaka påmin kuk, torkar rent med våtservett, spända läppar runt ollonflänsen, virvlandetungspets på ollonets undersida, gnuggar ovansidan av ollonet hårt i gommen.

Allt blandatmed backhander- och vanligt forehand-grepp i en salig blandning.

Han vet hurhan själv bli avsugen och kan sin sak. Jobbar med pungen också och det är så sköntatt skinnet sträck ut och det stramar när kukskaftet runkas.

 

Säger till attjag inte kan hålla mej längre ? trots mikropauser och djupandning. Känner huren kraft väller upp från benen, prickar och ilar i bäcken, ryggslut och fram ikuken.

 

Spänd i helakroppen och en otrolig känsla sprider sej, svartnar nästan för ögonen ? förstasatsen prickar väggen 30 cm under taket?? och då är väggen dryga två meterbort.

Så uppkåtadvar jag och de påföljande 5-6 kraftfulla spruten av gulvit seg sagge dränerar intebara pungkulorna och sädesledarna utan även mej själv fullständigt tom påenergi.

 

Vi har bestämtatt vara lite försiktiga med varandras kroppsvätskor, men efter att ha torkatmin kuk torr från sagge, så suger han och nafsar lite på min illröda ochuppspända ollonfläns och under stor njutning kan så kuken lugna ner sej och sjunkaihop.

 

Rollbyte ?varsamt plockar jag av gummibanden och masserar upp ett lugnt och fint ståndmed lite lotion. Provar att greppa hela hans stora ollon i munnen, börjar medförsiktiga tänder och kraftfull tunga på ollonflänsen, hårt gnuggande avollonspetsen uppe i min gom och sedan höghastighetsmunknull?.. flåsandeandning, röda kinder, och ryckningar i kroppen låter inte vänta på sej.

Tajtar tillrunt om paketet, sträcker ut pungen med sinnrikt monterade kraftiga gummiband.Monterar ytterligare ett runt roten på kukskaftet ? och tar fram minSjömansfitta?..

Ettlatexreplikat med tunna fladdrande inre blygdläppar och klitorisknuta, tajtingång och sedan ett 19 cm långt mjukt latexrör med kraftiga mjuka nabbar påinsidan.

 

Han har nufullt stånd och ollonet är mörkt lilafärgat. Smörjer in Sjömansfittan medlotion och väldigt försiktigt lägger jag hans ollon på de yttre blygdläpparna.Under ett lätt stön trär jag ner Sjömanfittan ända till blygdbenet och helakuken är absorberad.

Omväxlandelånga/korta och långsamma/snabba drag är otroligt skön och inom inte för långtid är det dags. Jag drar ut kuken från redskapet och med stort hårt grepp ihanden nuddar jag kuken i sin fulla längd mycket löst, när jag med mycket höghastighet runkar hans kuk ? och fortsätter genom hela utlösningen ända tillskuken börjar slakna.

Jag vet mycketväl hur en sådan behandling känns!

 

Nästan sammatryck som jag hade ? men den här gången hamnade väggmonterade TV?n iskottlinjen och de efterföljande 6-7 stötarna med tjock sagge hamnade liteöverallt; längre ner på väggen, på magen, på benen, på sängen, på mej och rättså mycket på golvet.

 

Vi snackarlite om övningen, torkar eftersats på varandra, känner lite på våra rödrosigaoch lite ömma kukar, är inte sugna att invänta ny kåthet för att runka ännu engång. Växelvis går vi ut på badrummet och tvättar av kuken och händerna frånallt klet.

Enas om atthålla kontakten på K6, klär på oss, skakar hand och skiljs åt.

 

Epilog: Sköter man ensådan träff på rätt sätt, så kan två eller tre killar/män lätt träffas och halite kul utan att anonymiteten behöver vara ett problem. Det är sjuktuppkåtande och denna lilla novell bygger på ett riktigt möte.

Jag har provatatt leka ?gay-light kuklekar? med andra killar och vill fortsätta med det. Men,det finns ett motstånd och mycket rädslor kring detta.

 

Känner du dejnyfiken, så tveka inte att ta en kontakt för att prata om saken eller ändåhellre prova irl.

 

/ Indulgence 


172sextvå M56
2018-09-30 08:55
0
3,5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Homosexuellt