En dag i maj.

Det som jag ska berätta hände en dag i Maj, innan Coronan slog till med buller och bång, och jag blev mot min vilja satt i karantän.

Jag hade stämt träff med en lite yngre man. Jag skulle komma till honom, hans fru var på jobbet, så han kände sig säker på att hon inte skulle komma hem. Han hämtade mig vid macken i stan, och vi åkte hem till honom inte långt i från macken. Det blev en bamsekram när vi kommit innanför dörren. Jag kände på hans kuk, och det verkade lovande, han var styv redan.

Vill du ha en kopp kaffe sa han, ja tack, det tackar jag aldrig nej till, fikat hade han fixat innan han åkte och hämtade mig. Vi tog våra muggar och satte oss i soffan och pratade en stund. Det var ju längesen jag träffat honom så vi hade mycket att snacka om.

Började kela och smeka varandra där i soffan. Men snart drog vi oss in i sovrummet, och kläderna åkte av i flygande fläng, stod och kramades lite och kände på varandra. Böjde mig ner på knä och smakade lite på honom. Redan då var jag rejält kåt på honom, vi lade oss på sängen och han slickade mig till min första orgasm. 

Nu ville jag suga lite på honom igen, och det sade han inte nej till. Hur som haver så hamnade vi i en 69:a. Hur det gick till vet jag inte riktigt, för jag är ju inte vid mina sinnes fulla närvaro, när jag är så kåt, jag fick ännu en härlig orgasm. Och helt plötsligt så låg jag på knä och han knullade mig bakifrån. Som han kan denne man. 

Men nu bad jag honom att lägga sig på ryggen så jag kunde rida honom, en av mina favorit ställningar. Nu fick jag min fjärde orgasm, så jag sa till honom att nu kunde han komma när han ville. Jag orkade inte så mycket mer, för tillfället. Och som han kan spruta det känns så gott när han gör det i mig. 

Vi steg upp och duschade av oss lite. Satte oss i soffan och drack lite mer kaffe och pratade. Jag kunde inte låta bli honom utan knäppte upp byxorna på honom och började suga honom , då reste den sig igen, och efter en stund så sprutade han en gång till. Nu var det tid för honom att skjutsa mig bort till min bil. 

Och jag åkte hem till maken nöjd och belåten, med ett litet leende på läpparna. Nästa gång får han komma hem till mig, så maken kan filma oss, jag har visserligen en film med oss, men vill gärna ha en till. Tack för en mycket trevlig eftermiddag, Matte.

Kram från Inga

Olle55+ M68
2020-06-23 15:39
1
2,9/5 (8 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex