En festlig natt

Den rytmiska salsamusiken pulserade ifrån Marias högtalare ivardagsrummet. Själv stod hon i badrummet och kunde inte låta bli att vicka påsina kurviga höfter i takt. Hon borstade det ännu blöta, mörkt bruna håret. Detlade sig som en kall, våt gardin över hennes axlar och ner en bra bit påryggen. Ett par droppar lösgjorde sig från topparna och åkte kana längsryggraden ner till stjärtskåran. Maria ryste behagligt till där hon stod nakenframför badrumspegeln och började lägga en lätt makeup. Hon slöt sina grönaögon, ett i taget, för att stryka på ett matt lager med grå ögonskugga. Defylliga läpparna fick glans av en lätt röd färg och slutligen blinkade honflörtigt några gånger efter att ha målat på maskara på ögonfransarna.

Maria styrde stegen mot sovrummet. På sängen låg ett enda plagg vilket honträdde över huvudet. Hon granskade sig själv i helkroppspegeln på garderoben.Den glittriga, mörkt röda klänningen satt perfekt omkring hennes kropp. Ärmlös,något urringad slutade den en bit ovanför knäna. Den framhävde bysten ochhöfterna vilket fick henne att stråla av kvinnlig skönhet. Nu när håret ocksåsakta men säkert självtorkade kröp det fram en del lockar här och där. Med enupprymd känsla lämnade Maria sin lägenhet och märkte hur skönt kvällens svalabrisar kändes emot hennes bara sköte.

Luften inne på klubben var varm och luktade starkt av alkohol och svettigakroppar. Det dunkla ljuset gjorde så att Maria kände sig hemlighetsfull. Honhade nog lätt kunnat smyga ner en hand under kanten på sin klänning utan attbli upptäckt. Tanken var lockande, men hon nöjde sig med den kåta känslan somstannade kvar av det förbjudna. Hon läppjade på en drink och sökte med blickenöver klubblokalens ytor. Maria var ärlig emot sig själv. Hon var helt enkeltkåt och hade gått hit för att få sig ett ragg.
Hennes ögon stannade på en sprallig grupp på dansgolvet. Det var någrahögljudda tjejer, förmodligen runt Marias egen ålder, som dansade vilt meddrinkarna höjda emot taket. En av dem fick det att bränna till i magtrakten påMaria. Bytet var siktat, dags att håva in fångsten. Tjejen på dansgolvet varblond med kort hår och snaggat på sidorna. Hon bar en enkel vit t-shirt ochljusblå jeans. Men på något vis så fick de simpla plaggen tjejen att se otroligtsnygg ut. Och hennes leende var strålande. Utan att släppa henne med blickengick Maria med bestämda steg ut på dansgolvet.
Hon rörde sig förföriskt i takt med musiken, vickade sakta på höften och åladestilla med hela kroppen. Slängde förstulna blickar emot tjejgänget och märktegladeligen att just den korthåriga blondinen tittade ofta. Det kom faktisktfram ett par personer, men Maria avfärdade dem nonchalant med en handviftning.Hon var noga med att varje gång detta hände så tittade hon sedan menande påblondinen. Några gånger fick hon till och med ett blygt leende tillbaka.
När den lilla leken hade pågått i nästan tre hela discolåtar var Maria en aningsvettig men också otroligt upphetsad av sina egna sexiga tankar om vad honville göra med denna vackra blondin. Sakta dansade Maria närmare och närmaretjejgänget och gjorde sig säker på att den korthåriga såg henne komma.
När Maria bara var någon meter ifrån sitt ögongodis bytte DJ:n låt. När musikentystande började gänget av tjejer röra sig ifrån dansgolvet med utrop om ?meradricka!? men tack och lov stod blondinen kvar. Först såg det ut som att honville följa med sina kompisar men med en sista blick på Maria verkade honbestämma sig för att dansgolvet var den rätta platsen för henne att vara på justnu.
Till Marias förtjusning började en pulserande ballad ljuda från högtalarna.Utan att tveka tog hon ett steg emot blondinen som genast verkade enormtgenerad. Men ändå så lade hon armarna runt Marias axlar med ett svagt leende.Själv placerade Maria sina händer på tjejens höfter. Nu var hon tvungen attlägga band på sig själv så hon inte skulle skrämma bort henne, men det var intelätt när hon kände tjejens minsta rörelse under sina handflator.
? Hej, jag heter Maria, viskade hon tillräckligt högt för att överröstamusiken.
? Elvira! log blondinen tillbaka.
De dansade i små långsamma cirklar. Ibland vågade Maria sig på att stryka någracm med händerna över Elviras höfter och rygg. Hon fick respons i små smekningari nacken och på axlarna. Maria rös och såg Elvira djupt i ögonen med sinkåtsvarta blick. Hon ville ha henne här och nu, trycka sig emot hennes kroppoch få känna de mjuka brösten emot sina, låta sin tunga spela och kittla påhalsen och nacken, rufsa i hennes korta hår. Med en varsam men bestämd rörelsedrog hon Elvira intill sig med sitt grepp om hennes höfter. Elvira gjorde ingetmotstånd utan lät sina armar glida ner en aning så att hennes händer drog lättöver Marias bara armar. Ett finger smekte längs med kanten på urringningen.Maria kramade henne hårt med en djup suck och placerade huvudet på hennes axeloch borrade näsan in i halsen. Elvira doftade sött av någon parfym och öl.Snabbt strök Maria med sina läppar längs med käklinjen bak mot örsnibben ochblåste lätt en varm puff mot örat. En knappt hörbar flämtning kom från Elvira.Med varenda muskel i kroppen tryckte Maria sig emot sin danspartner och kändeatt denne gjorde likadant. Hon vände upp sitt ansikte för att söka efterElviras läppar. Med ett lågt stönande sögs deras munnar ihop i en het kyss.Tungorna lekte eggande med varandra samtidigt som Marias ena hand for ner föratt krama den ena skinkan. Den andra handen lirkade hon innanför t-shirten, förhon var bara tvungen att känna på Elviras hud. Åh, hennes rumpa var så underbaratt klämma på, huden var mjuk som sammet och varm som ett element. Men hennesläppar tog priset! Med mjuka, fylliga läppar mötte hon Marias med försiktighetmen man kunde även märka av ett begär av att bara vilja ha mer.
Det dunkade i Marias sköte och hon kände hur blöt hon var för det nästan rann.Det var motsträvigt som hon drog sig undan från den underbara kyssen, men honvar tvungen att få mer än så och det fort. Kroppen skrek efter Elvira på ettsätt som inte skulle vara acceptabelt mitt på dansgolvet. Med grumlig blicksökte hon efter en tillflyktsort i lokalen samtidigt som Elvira höll hennekrampaktigt i händerna, som att hon var rädd att Maria skulle lämna henne där.Besviket förstod Maria att det inte fanns något passande ställe inne på klubbendär hon och Elvira kunde ge efter för sina lustar.
? Kom! sa hon bara kort och lät nästan irriterad.

Smattrandet från tjejernas klackskor ekade emellan de sovande husen där Mariasmått flämtandes drog med sig Elvira. Plötsligt drog hon in henne i en litengränd. Där pressade hon upp Elvira mot den kalla betongväggen och tryckte sigemot henne begärligt. Återigen började de kyssas och stönade svagt båda två.Maria fick in sin hand under Elviras tröja och hittade snabbt brösten. Såotroligt mjuka och perfekta de var!
Då Marias klänning var av ett stretchigt tyg var det inga problem för Elviraatt dra ner urringningen och blotta Marias byst. Hon begravde sitt ansikteemellan brösten och drog ett djupt andetag med näsan. Därefter började honutforska dem med läppar, tänder och tunga. Hon cirkulerade på vårtgårdarna medtungspetsen innan hon varsamt nafsade på de styva bröstvårtorna. Maria höll ettkrampaktigt tag om Elviras huvud och stönade njutningsfullt och när hon kändeatt Elviras ena hand vandrade neråt särade hon instinktivt på benen.
? Åh, du är underbar! flämtade Elvira när hon kände att Maria var troslös.
Med ett intensivt begär tryckte hon in fingrarna mellan läpparna och hittadeklitorisen som var svullen. Maria skrek nästan av den fantastiska känslan sompulserade ut i kroppen med början från hennes blöta fitta. Hon kände hurElviras fingrar förflyttade sig en aning bakåt och plötsligt var hon uppfylldav åtminstone tre fingrar kändes det som. Av ren kåthet kunde hon inte läggaband på sig själv och bet sin kärleksgudinna i axeln. Elvira gnydde till menfortsatte att pulla den pulserande fittan samt kyssa och slicka de fylligabrösten. Högre och högre stönade Maria och när hon var precis på gränsen attkomma sköt plötsligt Elvira henne ifrån sig.
? Nej! utbrast hon förtvivlat men rösten var grötig av kåthet och hon kundeknappt se klart för den underbara dimman i huvudet.
Men hon kände Elviras händer på sina axlar och världen snurrade ett halvt varv.Nu var det hon som pressades mot den kalla betongväggen och med slutna ögonväntade hon på fortsättningen. En snabb retfull kyss gjorde att hon plutade medläpparna efter fler, men det fick hon inte. Förvånat slog hon upp ögonen igenoch såg först inte Elvira. Det var snarare att hon kände henne när honplötsligt tryckte sin mun in emellan Marias ben. Läpparna pressades om densvullna klittan sen sög Elvira för att sen avsluta med den kittlande tunganigen.
? Åh? herre? gud! stönade Maria.
Hon ålade sig som en mask och tog återigen ett tag om Elviras huvud för att kunnapressa sin hungrande fitta hårt emot hennes fantastiska mun. När hon även kändeett par fingrar glida in i det nu plaskblöta hålet och börja massera g-punktengjorde att det inte tog många sekunder innan hon skrek ut sin orgasm. HelaMarias kropp ryckte i kramper i takt med att fittan kramade om Elviras fingrar.Hon kände hur det rann något nerför insidan av låret. Flämtande och en aning yrgrep hon tag i Elviras hår och drog upp henne från marken. Hon kände denunderbara smaken av sött och salt blandas med deras saliv när de lät läpparnaoch tungorna brottas med varandra.
Maria knäppte upp Elviras jeans och förde snabbt ner handen innanför trosorna.Hon kände hur Elvira blev som gelé i hennes famn när hon fann klittan. Elviravar ordentligt blöt så fingrarna gled lätt och snabbt över den svullna knappen.
? Mmm, gnydde Elvira och drog ner byxorna en aning så att Maria skulle kunnakomma åt bättre.
Med sin andra hand lyfte Maria upp t-shirten och blottade de små men välformadebrösten. Hon placerade fjäderlätta kyssar överallt, men var noga med att integå direkt på vårtorna. På Elviras andhämtning kunde höras att hon blev tokig avretligheten men med Marias fingrar inuti sig var hon under hennes våld. Medmycket saliv på tungan placerade Maria den på en av bröstvårtorna. Därefterblåste hon en puff och kunde se hur kylan gjorde huden runtom knottrig. Hongjorde likadan behandling på andra bröstet och började sedan suga på vårtorna.
Hela tiden lät hon två fingrar glida hårt upp i Elviras våta fitta och hon börjadegnida klittan med tummen. Då Elvira försökte vara mer tystlåten kände Mariaföre hon hörde det att orgasmen flödade genom Elviras kropp. Men till slutkunde hon inte vara tyst utan stönade i takt med kramperna från fittan runtfingrarna.
Plötsligt tändes en stark lampa som var riktad emot dem där de stod tryckta motväggen och kysstes passionerat. De drog sig ifrån varandra och rättadeblixtsnabbt till kläderna där det behövdes.
? Hallå, vad håller ni på med? hördes en auktoritär mansröst från ljusets bas.
Utan ett ord varken till varandra eller mannen vände de åt motsatt håll ochsprang skrattandes iväg i den kalla natten.

SajberFina F34
2020-09-10 17:05
0
4,3/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Homosexuellt