En förbjuden kvällspromenad

Kvällen har lagt sig.Jag har lagt barnen och städat upp i huset efter dagens lek. Jag hämtar hörlurarna och börjar klä på mig ytterkläderna: dags att ta min promenad. Jag säger "ses om en stund" till min fru och går ut genom dörren. Väl ute känner jag hur kroppen vaknar till och hur det börjar bli trångt byxorna; kroppen vet vad som är på gång!

Jag går en bit bort från huset. Där står du! Du ser precis ut som på bilderna vi skickat via klubb6. På k6 har vi pratat ett tag och eggat varandra. I början var det oskyldiga kommentarer och bilder men med tiden blev båda allt mer vågade. Till sist så bestämde vi oss för att vi måste ses. Jag suktade efter att få smeka dina bröst och få känna rumpan som sett så härlig ut på dina bilder.

Nu stod vi äntligen här, knappt en meter ifrån varandra.

- Jag är i ett förhållande där frun inte klarar av att mätta mina sexuella behov

- Du har en man som ofta är borta eller arbetar sent och inte längre orkar se till dina behov

Inga ord behövdes; vi var där av en anledning.

Vi går tillsammans lite längre bort från vägen. Du kryper in under mina armar och vi smeker diskret varandras kroppar genom kläderna. Jag känner genom din klänning att du inte har på dig någon BH; dina bröstvårtor känns markant under det tunna tyget. Du ler när mitt finger vandrar över bröstet och viskar i mitt öra "jag har inget nertill heller. Stanna nu så jag får se hur mycket du vill ha mig" samtidigt som din hand vandrar retligt över mitt skrev.


Så fort jag stannat mina steg så börjar du öppna min gylf samtidigt som vi kysser varandra. Medan du smeker min kuk så börjar jag massera dina härliga bröst. Dina vårtor är styva men jag är osäker på om du är lika kåt som jag redan eller om det är den kyliga kvällen. Jag börjar med att försiktigt massera med händerna för att sedan använda munnen: först retligt en bit från vårtorna och sedan arbeta mig inåt. Frågan om hur kåt du var besvaras med att du trycker upp brösten i ansiktet på mig och jag märker hur du dina andetag blir mer upphetsade. Jag vågar mig på att föra in en hand mellan benen innanför din klänning och följa ditt innerlår uppåt. Där möts jag av värme och några droppar en bit från din väntande fitta. Jag stannar handen några centimeter innan dina blyga läppar: "någon har tydligen väntat länge på det här" viskar jag och ler. Du säger inget men ler tillbaka och börjar huka dig ner framför mig och tar min kuk i din mun. Först toppen, men sen går du djupare och djupare tills hela min kuk är i din mun. Jag var exalterad redan innan så jag får kämpa för att inte komma direkt i din strupe. Du ser hur jag fightas, vilket eggar dig ännu mer att retas med mig. Du tar mig nära climax, men avbryter när du ser att jag håller på att tippa över.

Till sist släpper dina läppar taget om min kuk. "Nu får det vara bra, munnen får bli en annan gång. Har du med dig en kondom? Jag är så jävla kåt och behöver din kuk i mig nu" Som i trans efter vad du just gjort med din mun mumlar jag ett "självklart" och fumlar jag fram en kondom. Medans jag trär på gummit så för du upp klänningen över rumpan och ställer dig mot ett träd med din nakna fitta mot mig. I kvällsljuset kan jag se hur du är blöt efter låret som jag tidigare smekte; du är redo för kuk. Jag kan ändå inte låta bli att stanna vid din öppning och njuta några sekunder av situationen. Du börjar bli otålig och försöker trycka dig mot mig, men jag backar i samma takt och håller därför toppen precis i din öppning för att retas.


"Titta, det går någon på vägen" uppmärksammar jag. "Undrar om de kan se och höra oss?" Utan förvarning trycker jag mig framåt och låter min kuk glida in i din våta fitta. Du har svårt att hålla tillbaka rösten efter den stöten och jag ser hur du lägger handen för munnen och håller tillbaka när jag börjar röra mig. När våra potentiella åskådare vandrat vidare en bit så tar du ner handen och jag får äntligen höra hur du njuter på min kuk.

Vi har ont om tid, detta ska ju trots allt bara vara en promenad, så jag håller inte tillbaka. Jag tar tag i dina höfter och slår ihop våra kroppar som ett brunstigt djur. Din härligt runda rumpa får sig några snabba smattningar, med kåta "ahn" som svar från dina läppar. Till sist klarar jag inte mer och exploderar in i gummit djupt inne i dig. Dina fingrar smeker febrilt din klitta och medans jag kommer så känner jag hur dina ben darrar och slidväggarna drar ihop sig över min ejakulerande kuk.

Bara några minuter senare går vi på vägen igen. Du ska hem och vänta på att din man kommer hem; jag ska hem och se om min fru vill ha hjälp med något husbestyr innan jag sätter mig vid datorn.

Båda längtar tills vi kan sätta oss vid k6 och planera in nästa träff.

Nanuman M34
2020-04-20 00:00
4
3,9/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex