En kort historia

Jo, jag kan ju inte låta bli att dras till dig, du utstrålar kraft och nyfikenhet.Jag vaknar upp efter en natt med drömmar , våt och otillfredsställd ....sträcker på mig som en katt, dricker mitt kaffe och tillfredställer mig i duschen,låter de varma strålarna skölja över min kropp, cirkla över vulvan, öppnar mitt svullna sköte och smeker min klitta , jag kommer lätt.

Klär på mig för en dag på jobbet, inget spännande eller tittar inte busschauffören lite extra?!

Tror en av killarna på jobbet börjar flörta med mig oxå, ser han mina behov tro!?

Han hånglar upp mig rätt grovt vid busshållplatsen och jag njuter, hans tunga i min mun, grova händer under min jacka, han smeker min tröja, på mina bröst så vårtorna styvnar, det rinner till i min fitta, jag flämtar till, det kommer någon, han slutar och vi säger hej då, jag står kvar, bussen kommer, samma chaffis som imorse. Jag sätter mig och ler, fan va mysig jag känner mig.

Jag känner att någon tittar på mig, jag som sitter och småler med fuktig fitta,hjälp, ...det är chaffisen i backspegeln , jag ler och blinkar, vi har gjort det förr...jag brukar gå av näst sista stoppet men nu sitter jag kvar till ändhållplatsen . 

Han stänger av och släcker och kommer bak, ler och säger -det var för länge sen sötnos, är det en sån dag?!

Ja säger jag och vi kysser varann , han är fin,varm och har en skön kuk, han är hård och jag våt, jag smeker fram hans kuk och han drar ner mina byxor.

Vi sätter oss, jag för in honom i mig sakta.....mmmm vad jag verkligen behövde en kuk, jag kramar den med min våta fitta och han tar sina händer runt mina skinkor och vi njuter .. jag rider honom och det varar inte länge förrän jag får en stor sats i mig och jag krampar runt hans hårda kuk, det var det.

Jag går den sista biten hem, tillfredsställd...;)

66M F54
2020-01-14 20:25
3
4,1/5 (11 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex