En sommardag del 1

Jag ligger i min säng en varm sommardag i mina vita string och känner hur en vindpust smeker min solbrända varma kropp.

Du kommer in i sovrummet och ser mig ligga där och bara blundar du ser din chans och den tar du. Du kommer fram till sängen och smyger sakta upp och börjar sakta att kyssa mig längs benen och vidare upp mot mina lår. Jag känner dina läppar mot mina lår. jag särar lätt på benen känner hur du fortsätter mot insidan av låren och jag stönar till lite lätt.

Jag särar mer och du ser hur jag är lite våt du tar ditt finger och låter det leka försiktigt längs det våta och jag och stönar till ännu mer. Du drar mina string åt sidan och låter fingrarna söka sig fram. Jag gnyr och jag känner dina tunga söka sig fram  och du känner mina safter rinna längs med min våta fitta. Jag stönar och börjar böna och be men du säger nej du får vänta.

Jag känner att dina fingrar har hittat in i min nu plaskblöta fitta och dina tunga leker intensivt mot min klitoris och jag stönar och gnyr, Jag känner att jag är på gång att spruta och till slut kan jag inte hålla mig längre och du får min saft över dig. Du tittar på mig o ler.

fortsättning följer =)

SamboParet F37
2019-02-14 22:45
0
2,8/5 (4 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex