Ett besök i Sveriges trädgård

Jag satt vid ett cafébord på en uteservering längs gågatan i Karlskrona, efter ett avslutat kundmöte. Det var i slutet på april, så vårsolen värme skönt.

Eftersom kontakten mellan oss varit något sporadisk på senare tid kunde jag inte riktigt förstå hur det kommer sig att jag började tänka på ett av dina första meddelanden du skickade till mig i början på februari.
Kanske var det så att skylten på andra sidan gatan påminde mig, eller så var det så att jag aldrig riktigt kunde släppa dig ur minnet.
 Eftersom jag ändå satt med mobilen i handen, tog det inte många sekunder innan jag hade skrivit ihop ett meddelande till dig med lite artighetsfrågor om hur läget är, och vad du hade för dig och så.
Jag hann dricka upp mitt kaffe och njuta lite av solen bakom mina solglasögon, när mobilen vibrerade till på bordet framför mig. Ditt namn lyste till på skärmen såg jag.
"Bara fint med mig! Är i Karlskrona och utför några ärenden" stod det.

Mitt hjärta ökade takten till ca 300 slag per minut!
"Skulle jag springa på henne här?!" tänkte jag samtidigt som jag återigen såg skylten på andra sidan gatan.

Reste mig upp, gick de få stegen till butiken jag hade som mål. Öppnade dörren och gick in. Letade efter det jag behövde, och personalen hjälpte glatt till. För de var det knappast en överraskning om vad som skulle komma!
Betalade till en glatt leende kassörska, och gick sen lika nöjd ut genom dörren igen. Tillbaka till caféet och beställde in en ny kopp kaffe. Energin skulle behövas för bilfärden hem.
Under tiden jag shoppat hade vi kontakt löpande. När jag var tillbaka vid mitt bord tog jag mod till mig och skrev att jag också var i Karlskrona över dagen. De gick inte många sekunder innan du skrev och frågade om vi skulle ses.

Jag svarade att jag hade en sak att uträtta först. Svepte min andra kopp, reste på mig och gick längs gatan bort mot en annan skylt som lyste i solljuset.
Gick dit, gjorde det jag behövde och gick sen ytterligare en gång tillbaka till caféet.

Efter ca. 15-20 minuter så skrev jag ett nytt mess.
"Scandic, receptionen, Du heter Sofia"

Fick "???" som svar

"Du har fått all info" svarade jag med en glad djävul som emoji i slutet.


Efter ca. 10minuter ser jag en kvinna komma gåendes mot entrén till hotellet. Jag sitter uppskattningsvis 70-80m bort, men jag vill säga att jag känner igen henne. Hon går med bestämda steg, och tittar sig omkring, för att få syn på mig, eller kanske för att inte bli påkommen där.

Snart vibrerar det till igen i min mobil och jag tittar nöjt ner på skärmen.

"DIN JÄVEL!!!!!
Vart är du nån stans?"

Jag tittar upp och ser att du går mot en bänk utanför hotellet och sätter dig ner.

Svarar retfullt
"Öppna det du håller i din hand."

I handen håller hon nu ett paket. Svart papper med ett silversnöre knutit runt. På ett vitt kuvert som sitter fast under snöret står det med stora bokstäver "KÅT-FIA"

Jag sitter med ett nöjt leende en bit bort, och ser henne öppna paketet långsamt.
Kan inte se allt detaljerat, men jag misstänker att hon lyfter lite på den svarta eleganta bhn med de röda detaljerna på, ser att det ligger en matchande trosa undertill. Och i botten på paketet ligger ytterligare en lapp:
"Rum 114. På bordet jämte sängen ligger nästa ledtråd. Du har 20 minuter på dig"

Ser hur hon lyfter på huvudet, ser dig omkring igen. Jag antar att det är av nervositet. Men också en smula nyfikenhet.
Snart reser hon dig upp, och är på väg att gå åt ett annat håll, men efter bara 10-15 meter ändrar hon sig och styr återigen stegen mot hotellet. Ser henne gå in genom dörrarna och jag ler för mig själv när jag inser att hon inte kommer se receptionisten i ögonen där inne. Den som gav henne paketet kan nämligen inte heller undgått att läsa vad det stod på kuvertet!

Väl inne på rummet går hon fram till sängbordet. Läser på lappen som ligger där.
"Tack för att du kom hit! Hoppas de nya setet passar. Öppna paketet här i jämte och ta sen en snabb dusch. Vi ses om 20 minuter"


Hon slänger kläderna på sängen, och går in i duschen, tvålar in och tvättar sen av sig. Undviker håret och ansiktet för att det ska gå snabbare. Hon känner efter lite med ett finger och känner av lite kåthet och ser ner på det våta fingret. Slickar i sig safterna som fastnat på fingret.

Stänger av duschen, torkar sig så snabbt det går, använder hotellets deodorant och går sen ut och tar på sig bhn först. Den är lite liten. Sen drar hon på sig trosan och den passar bättre. Ser sig i spegeln och ler nöjt över resultatet. PAKETET! hinner hon sen tänka, och kollar klockan. 6 minuter kvar av tiden. Går fram till sängen. Lyfter av locket på paketet igen, och tar tuben med glidmedel i sin hand. Kvar i asken ligger den silvriga butt pluggen med en svart sten baktill.
Hon kollar klockan igen. 4.5minuter kvar, och hon inser att det är dags att börja förbereda sig, eftersom hon nu vet att jag vill se pluggen i henne när jag kommer dit!

Hon kryper upp i sängen igen. Drar trosan en bit ner mot knävecken. Applicerar glidmedel på sina fingrar och börjar långsamt smeka sig baktill. Hon tackar gud för att hon börjat bli kåt av denna lek senaste tiden.
Snart glider både ett och två fingrar relativt lätt i hennes anal. Anpassar sig långsamt efter det som komma ska!
Efter en liten stund till känner hon sig redo. Ser ändå nervöst på pluggen, samtidigt som hon klickar ut en rejäl klick på den, för att underlätta när den ska in i henne. Hon sneglar till på klockan. 1 minut kvar!!

Utanför dörren står jag och väntar. Det är hon helt ovetandes om! Ser på klockan, nu har det gått 15 minuter, men jag avvaktar lite till.
När nästan 17 minuter gått så sätter jag nyckeln i låset. Trycker ner handtaget försiktigt och öppnar dörren långsamt. Hör vatten som spolar, och misstänker att någon tvättar sina kladdiga händer!

I fåtöljen rakt fram ser jag dina kläder ligga snyggt hopvikta. Flyttar de till stolen jämte och slår mig ner. När jag satt mig så ser jag hör badrumsdörren öppnar sig. Hon stiger ut och hoppar till, för att sen ställa sig helt stilla och bara stirra, när hon ser mig sitta leendes i fåtöljen!
Det är trots allt första gången vi ses irl.

Samtidigt som jag reser mig upp och går fram mot henne frågar jag leendes om det är ett så fult spöke hon sett.
Det får henne att spricka upp i ett leende och vi möts i en kram.
Vi kramas varmt och snart låter jag min hand glida ner längs hennes rygg, ner över rumpan. Smeker och kramar skinkan, och sen letar sig mitt långfinger in mellan skinkorna och trycker till precis där pluggen borde sitta...


Så, detta var en del i ett nytt spännande möte.
Vad säger ni? Var den tillräckligt spännande som den är, eller vill ni veta mera?

JockeJocke M35
2019-02-13 11:58
6
3,8/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex