Ett julbord att minnas

För att ta det från början, ca 7 år sedan när jag var ny på detta jobb. 
Ungefär samtidigt som jag började på jobbet så började det en tjej på lagret som fick alla killar(och tjejer) att drägla rejält. Och kanske inte så konstigt, hon var även fotomodell. Hon var 23 år då och genomtrevlig och inte det minsta märkvärdig eller näsan i vädret.

Efter ca ett halvår kom hon till mig och frågade om jag hade nått förslag på något riktigt kinky!?
Jag blev helt ställd, inte så mycket av själva frågan utan att hon frågade mig. Det fanns ju betydligt snyggare och killar i hennes ålder att fråga och vi hade inte pratat speciellt mycket med varandra heller.

Åren har gått och vi tog inte upp frågan heller igen, men hon har kommit med lite halvsnuskiga kommentarer när ingen annan varit nära. 
Nu var det dags för årets julbord med god mat och dryck(kanske lite för mycket). Hon satt snett mitt emot mig, och riktade en skål direkt till mig. Varför gör hon så tänkte jag för att hon skulle vara intresserade av mig föll mig aldrig in.

När kaffet var avklarat frågade hon om hon fick bomma en cigg av mig, så vi gick ut för att röka.
När vi stod ute och rökande så sa hon att hon var kissnödig, och utan att riktigt tänka mig för så frågade jag om hon behövde hjälp och att det kunde bli riktigt kinky! Samtidigt rodnade jag och ångrade vad jag just sagt. 
Spännande svarade hon och log lite lätt röd om kinderna, och direkt efter sa hon, kom innan jag kissar på mig, det finns en toa på övervåningen och där är inget folk. Jag stod som förstenad och fundera om hon drev med mig.  
Hon började gå mot entrén och vände sig om, kom då viskade hon, och jag följde strax efter henne.
Vi smet upp på övervåningen, och där var det inget folk alls som tur var. 

Vi gick in på toa och låste dörren. Som tur var så var det ingen liten toa. Hur har du tänkt nu frågade hon. Bra fråga tänkte jag, men va fan, det är bara att köra tänkte jag sedan. 
Hon hade en fin klänning på sig så jag sa dra upp den, och jag blev rätt förvånad. Hon hade inga trosor på sig. Hon var nyrakad med endast en liten trimmad hårsträng som ett utropstecken.  
Sätt dig ner på toan sa jag, hon gjorde det. Jag satt mig på knä på golvet och förde sakta in handen mot hennes skrev. Kände med fingret mellan hennes blygdläppar och blev förvånad över hur blöt hon redan var. Jag måste kissa sa hon, gör det då sa jag, men du har ju fingret i mig, kan inte då.
Jag drog ur pekfingret och upp mot klitoris och tryckte lätt till med tummen precis ovanför hårsträngen, vilket gjorde susen. En stark stråle forsade ur henne, och jag förde tillbaka fingret mot hennes fitta och kände det varma rinna över fingrarna samtidigt som jag smekte klitoris. Hon satt tillbakalutat med slutna ögon och kved tyst. Hennes fittsaft tilltog rejält och det var nästa så man inte kände skillnad mellan kisset och fittsaften.  
När hon kissat färdigt frågade hon vad gör vi nu med ett fräckt flin på läpparna. 

Res dig upp sa jag och fällde ner locket på toa, samtidigt som jag fundera på hur långt hon var villig att gå.
Vänd dig om och ställ dig på knä på locket. Hon tittade lite fundersamt och gjorde så. 
Ja dog mod till mig och pussade hennes rumpa. 
Smekte hennes klitoris och böjde mig fram och sakta slickade hennes fitta. Känslan av det salta blandat med fittsaften var otrolig. 
När jag slickade henne snudda min näsa hennes anus och hon gav ifrån sig ett djupt stön. Slickade då mellangården och hon började nästan vibrera, fortsatte mot hennes anus med tungan samtidigt som jag förde in tummen i hennes fitta och smekte klitoris med pekfingret. Mer kved hon, XXX vill inte göra så här(hennes pojkvän). Hon börjad motjucka mot min tunga mer och mer. 
Hennes fitta var nu så blöt att det rann längs min hand. Jag vill ha kuk nu väste hon, och reste sig upp hastigt. Sätt dig ner på toan och ta fram kuken kommenderade hon. Bäst att göra så tänkte jag.

Sagt o gjort, hon grenslade min kuk till roten med ett djupt stön. Hon roterade underlivet på ett grymt sätt. Hon blev bra blötare, och efter en liten stund kände jag hur hennes saft rann ner längs min pung. Hennes andning blev hastigare och hon kommer nog snart tänkte jag som försökte tänka på allt annat för att själv inte komma.
Rätt som det var så tvärt stanna hon upp och reste sig, tog tag om min kuk och satte den mot 2:an. 
Med små juck kände jag hur hon sakta öppnade sig, och nästan med ett plopp gled jag in samtidigt som hon borrade in sitt huvud mot min axel med ett stön. 
Sakta gled hon upp och ner på min kuk, och jag kunde snart inte hålla emot, jag kommer snart sa jag, och han knappt säga det för hon nästan skrek rakt ut, jag kommer nu. 
Hennes mage åkte in och ut och hela hon vibrerade, sedan blev hon alldeles spänd och stilla, och jag kände hur hon kom i en fontänorgasm, det bara spruta ur henne på min mage. Som tur var hann jag rädda mina kläder så dom inte blev dränkta av hennes saft.

Samtidigt rycker det i dörrhandtaget och vi hör en röst utanför som fråga vad som händer där inne?
Vi tvättar snabbt av oss så gott det går, och när vi öppnar dörren står en jobbarkompis som jag vet är så kåt på henne. Han såg ut som en fågelholk i ansiktet.
När vi smiter ner för trappan så frågar hon om vi måste vänta tills nästa julbord?

jocke19cm M42
2019-04-11 05:45
2
4,4/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex