Ett kvällsdopp vid sjön...Del 1

Del 1

Det var inget märkvärdigt med den här kvällen till en början. Jag hade varit ute på min löparrunda och gjorde som jag brukade göra under sommaren - först en kvällstur i löparspåret och sedan ett kvällsdopp som avslutning. Det var bara några dagar kvar innan semestern var slut men jag hade bestämt mig för att hålla i träningen även under hösten. Det gav mig också lite ?egentid? - inga barn, ingen fru, utan bara ?jag? för en stund. När jag kom fram till den lilla sjön och badplatsen satte jag mig ner för att pusta ut. Det var helt folktomt och vattnet låg alldeles spegelblankt. Orkade inte byta om utan tänkte bada i mina löparkläder. Skönt att bara få andas lite innan - trots den kalla sommaren såg vattnet inbjudande och härligt ut... lite kallt kanske, men som vanligt är det väl bara den första nedkylningen som ska till för att sedan kunna ligga kvar o njuta av lugnet och vattnet. Tog av mig skorna o strumporna och tassade försiktigt i vattnet. Mycket riktigt - lite kallt till en början, men väl i kunde jag andas normalt o lugnt igen.

När jag ligger där i vattnet o känner lugnet infinna sig hör jag att det är någon på väg mot sjön. Det knakar till när någon kliver på en pinne eller gren som ligger på marken. Jag tittar upp mot den klippiga stranden och mellan träden ser jag en yngre kvinna närma sig. Skulle gissa runt 20-25 år. Vi får ögonkontakt och ler vänligt mot varandra. Hon sätter sig ner och tittar på sin telefon. Jag synar henne i smyg där hon sitter. Ljusa shorts, ganska korta och en tight åtsittande topp. Jag fastnar med blicken på hennes ben - de är lätt solbrända av sommarens sol, men blicken fortsätter sakta upp mot den lilla glipan som bildats mellan benen och shortsen. ?Gubbsjuk? tänker jag. Jag är ju nästan dubbelt så gammal - släpp blicken nu... Hon tittar upp mot mig och jag viker snabbt undan blicken.

Kort därefter lägger hon undan telefonen på handduken som hon har med sig, ställer sig upp och knäpper upp shortsen och drar sedan av sig dem. Under har hon en ljus bikinitrosa och när hon strax därefter tar av sig tröjan kan man se den matchande bikiniformen. Brösten är ganska små, men toppiga o fina. Jag försöker undvika att titta för mycket, men mina tankar har redan börjat glida iväg. Hon går sakta ner mot vattnet, hukar sig och känner på vattnet med ena handen. ?Det blir varmare när man väl klivit i? säger jag.. I samma stund skäms jag för den löjliga kommentaren. Varför skulle jag säga så... hon tycker säkert jag är ?gubbig? o ?töntig?...


Tack - jo, jag vet... svarar hon med ett litet leende. Hennes kropp attraherar mig och när hon tar första klivet ner i vattnet tycker jag kunna se hur hennes små fina bröst styvnar till av kylan vattnet orsakar. Jag simmar bort en liten bit för att ge henne utrymme och för att få henne att inte känna sig betittad. När hon vänder sig lite ifrån mig ser jag hur bikinitrosan lite skurit in där bak och hennes rumpa syns bitvis tydligt. Min puls stiger något och fantasierna börjar rulla in.. som om jag inte längre kunde hantera mina tankar. Ett par kliv längre ut och hennes fina kropp och det man såg av rumpan är nu under vatten.. hon vänder sig mot mig o ler o kommenterar min tidigare kommentar: Förhoppningsvis stämmer det du sa - just nu känns det mest kallt.

Jag ler tillbaka men kommer mig inte för att säga något utan tar istället ett par simtag närmare.

När hon sedan doppar sig helt lägger sig hennes långa hår tight intill ryggen och axlarna tynga av vatten. Hon för handen över håret och stryker bort det håret som hamnat framför ansiktet. Nu vågar jag fråga: ?Så... känns det ok?? Hon ler mot mig som svar.. vi fångar ibland varandras blickar, lite likt så man gjorde i tonåren. Ingen fäster blicken, men båda visar nyfikenhet mot varandra. Mina tankar och även pulsen ökar i takt... hennes kropp och fina leende fångar helt min uppmärksamhet. Ska jag våga mig närmare? Ska jag säga något? Vad tänker hon om mig...? Min vilja att närma mig henne är uppenbar. Det är kväll... det är bara vi två här... Eftersom jag bara tagit av mig skor o strumpor kommenterar hon lite skämtsamt att jag badar med kläderna på. Jag skrattar till, tar av mig linnet som jag haft på mig o kastar upp mot stranden. Med en mjuk rörelse tar hon sakta handen över bikiniöverdelen och smeker sedan i samma rörelse av den - kastar den mot stranden och mot mitt linne. Jag blir helt förstummad. Hennes små, toppiga bröst blottar sig mot mig och jag fastnar helt med blicken... 

VastkustenGBG M45
2020-08-10 00:51
4
4,3/5 (12 röster)

Fler noveller inom: Ageplay