Ett skönt misstag

Precis nyinflyttad till Stockholm och innan jag kände mig hemmastadd i någon idrottsklubb så hände det att jag fick leta upp någon massör via annons eller dylikt. Det var inte helt lätt alla gånger då de som var seriösa ofta var fullbokade eller några prisklasser för högt för en student.
Till sist hittade jag dock en äldre kvinna, Ulrike, som både var bra och även hyfsat billig. Dessutom i närheten av skolan så det passade alldeles utmärkt. Jag hade säkert gått där en fem sex gånger när upplevelsen blev minst sagt annorlunda än tidigare gånger.
Jag kom dit på avsedd tid klädde av mig och duschade och ett par minuter senare så var det dags.
- Hej Peter, så det är dags igen.
- Ja, jag känner mig lite sliten så det ska bli skönt med lite massage.
Jag lade mig ner som vanligt och fick en liten handduk över ändan. Kändes kanske mindre än vanligt men tänkte inte mer på det.
Ulrike började lika omsorgsfullt som vanligt massera baksidan, nerifrån och uppåt. Precis lagom hårt och utan att missa en fläck. Låg och bara njöt. Kändes precis lika bra som vanligt. Blev lite förvånad dock när hon gick längre upp över ändan än vanligt. Antagligen kände hon att jag var stel även där. Det kändes bara bra så det fanns ingen anledning att klaga. Ryggen och nacken klarades av och det var dags att vända.
Samma visa även nu med benen. Även på denna sida så gick hon högre upp än vanligt. Långt upp mot ljumsken och kände tydligt att hon kom åt pungen flera gånger. Visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Skulle jag säga något eller blev det bara pinsamt då. Samtidigt var det helt klart skönt och hon skulle säkert snart bara passera förbi.
Det gjorde hon dock inte utan insida lår och upp över framsidan av höften blev väldigt väl masserade.
Nu började det dock bli ordentligt pinsamt. Har alltid haft lätt att få stånd och nu måste det synas mer än väl på den lilla handduken. Vad ska jag göra tänkte jag.
Hann dock inte tänka så långt innan hon lyfte undan handduken och började direkt försiktigt massera pungen och upp över kuken som snabbt reste sig för fullt.
Plötsligt stannade hon upp mitt i rörelsen.
- Men vad gör jag. Förlåt, ursäkta, vad ska jag säga. Stod här helt i mina egna tankar. Vad har jag gjort?
- Jag blev rätt förvånad men visste inte vad jag skulle göra.
- Men du skulle ju ha sagt till.
- Jag hann knappt och förresten så hade jag ju egentligen inget emot det heller.
- Jag ser det, sa hon och log. Kanske ska jag fortsätta?
- Gärna.
Hon fortsatte masserande men till min besvikelse så fortsatte hon upp över magen och bröstet. När hon masserade mina armar och händer så lät hon som vanligt handen luta mot henne men längre ner på magen än vanligt. När hon masserade underarmen så gled handen ner farligt nära hennes underliv. När jag böjde in fingrarna så pressade hon dock efter. Jag kände värmen från henne.
Samma procedur med andra armen men nu drog jag inte undan handen utan kupade handen runt hennes underliv. Även nu pressade hon emot.
Hon avslutade med att massera nacken och böjde sig sen fram över mig så hennes bröst pressades mot mitt ansikte. Kunde inte motstå reflexen att känna på dem med båda mina händer.
Hon reste sig upp och ställde sig på sidan om mig. Hennes hand smekte retfullt runt och på min fortfarande stenhårda kuk.
- Undrar vad vi ska göra åt den här tro. Resten av kroppen känns avslappnad och fin. Men den här.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Istället lät jag min hand känna lite närmare på hennes bröst. Fortsatte sedan neråt men det bar det sig inte bättre än att den gled in under hennes joggingbrallor.
- Ojdå, sa hon. Du menar inte?
Jag svarade inte utan lät handen fortsätta ner i trosorna. Hon var inte bara varm utan helt redo.
- Är du säker, frågade hon med viss förvåning i rösten.
- Har aldrig varit mer säker, sa jag.
Hennes kläder försvann väldigt fort och utan jag visste av det så låg hon på rygg på massagebänken och jag ovanpå med kuken djupt inne i henne.
Om jag var kåt så var det inget mot henne. Högljudd och påmanande var något helt nytt för mig. Hon kändes helt otroligt sexig trots sin ålder och kanske av åldern något påverkad kropp. Att se hennes bröst röra sig kraftigt i takt med mig samtidigt som hon ibland smekte dem eller mellan benen var minst sagt stimulerande.
Att känna en kvinna få orgasm är helt fantastiskt och det här var första gången jag upplevde det mitt under ett samlag.
Hon höll fast mig med underbenen så jag knappt kunde röra mig, skakade till lätt ett par gånger och suckade sedan djupt.
När hon släppte greppet om mig var jag lite osäker på vad jag skulle göra men det löste sig snart.
- Nej sluta inte, fortsätt så länge du vill, sa hon.
Hur länge jag än hade velat så var det en annan del som inte klarade så länge till. Jag drog mig ur men blev genast uppmanad att fortsätta.
- Du behöver inte vara orolig. Jag är för gammal. Spruta i mig.
Definitivt första gången även att spruta i någon. Även nu när det istället gick för mig så satt jag som i ett skruvstäd med hela kuken djupt inne i henne. En minst sagt härlig upplevelse.
Jag sjönk ner över henne. Hon kramade mig hårt.
- Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, sa hon. Jag vet inte vad som flög i mig.
- Jag klagar definitivt inte, sa jag.
- Hoppas jag inte skrämt bort dig nu?
- Risken är mycket mycket liten.
- Du får gärna komma oftare. Jag ger bra mängdrabatt.

YourBestNeighbour M45
2020-11-05 21:31
4
4,9/5 (14 röster)

Fler noveller inom: Ageplay