Fångad av en dröm

Du ligger på rygg i din säng och lyssnar efter ljud. Vilken minut som helst så ska jag komma in genom ytterdörren. Du rättar till den scarves jag sagt att du ska binda för dina ögon. Inte för hårt men tillräckligt för att stänga ljus ute. Var det ett klick som hördes? Du anstränger dig men kan inte avgöra om det var dörren eller något annat ljud i huset. Din nakna hud är varm efter duschen du tog för en stund sedan. Plötsligt känner du hur någon sätter sig på kanten av sängen. Du rycker till men lugnas av mitt lågmälda "hej finaste" och en kyss på din kind. En dragkedja öppnas och saker plockas upp ur en bag. Du nickar jakande på min fråga om det är bra men är tyst som vi bestämt innan. 


Jag tar din ena hand i min. Den är kladdig och doftar av en eteriska oljor. Masserar varsamt dina fingrar, din handflata, handlov och underarmen. Sedan andra armen. Lägger försiktigt ner den igen. Mer olja droppar på ditt bröstben. Mina starka men försiktiga händer masserar nu dina axlar och vid din hals. Den här oljan gillar du. Jag låter händerna långsamt svepa runt dina mjuka bröst. Din mun känns allt mer torr och kinder och hals signalerar upphetsning. Du hör mig resa mig och kläder som faller på golvet. Nu är jag vid fotänden av sängen. Jag särar något på dina ben och börjar massera dina fötter. Trycker och gnuggar långsamt på punkter under fotsulan som du med andningen bekräftar är de rätta. Varje tå får sin beskärda del. Du vet att jag samtidigt njuter av åsynen av ditt nyrakade kön. Andra foten blir inte lottlös den heller. Ny olja, mer den här gången, hälls på dina ben. Mina händer är noggranna och följsamma. Tummar som dras längs låren och följs av cirklande handflator. Nära, nära men din blygd får vänta ännu ett tag. Din slida är lika våt som din mun torr. 


Jag för ihop dina fötter och ber dig vända dig på mage. Fortfarande liggandes med fötterna ihop känner du hur jag sätter mig grensle över dig. Du känner min sammandragna hårda pung daska mot din stjärt. Du känner inte kuken för den står bultande i vädret. Mer olja. Skuldror, nacke, baksidan av armarna och sedan ner mot korsryggen. Jag reser mig. Mot din kind känns plötsligt värmen av mitt stenhårda kön. Du vrider ditt huvud lite åt sidan så du når det välformade och spända ollonet. Du tar det i munnen och njuter en kort stund av känslan. Jag flyttar mig igen. Dina ben säras och vader och baklår får kraftfull massage. Handen på insidan av låret närmar sig din fitta. Ett långfinger som drar längs din plaskvåta kanal. Cirklar runt klitoris. Försvinner. Olja droppas mellan dina skinkor. Jag masserar din underbara bak och låter då och då några fingrar glida in i din slida. Fingrar på ditt anus. Ett glider in. Du stönar av vällust med huvudet djupt i kudden.


Jag tar flera kuddar och ber dig lägga under magen så stjärten kommer upp en bit. Särar mer på dina ben och lägger mig emellan. Min kunniga tunga tar fingrarnas plats. Jag kysser dina fina läppar bakifrån. Dansar en wienervals med klitoris. Slickar mellangården och får faktiskt in tungan en bit i anus. Du darrar och gnyr. Jag nafsar i skinkan och ställer mig på knä. Inte för att det behövs men jag håller lite olja i min hand och vallar kukskaftet. Du känner ollonet leta runt en sekund och sen är jag inne. Jag fyller dig och står helt stilla. Mina händer masserar din rygg och din stjärt och greppar sedan stadigt om dina höfter. Knullar dig först utstuderat långsamt men ökar sen tempot rejält. Sedan stannar jag av och börjar om långsamt.


Jag för en hand under din mage och når klittan med fingrarna. Pumpar vidare. Du känner hårdheten i ditt inre. Jag droppar ytterligare olja, nu mot ditt bakre hål. För in ett finger långsamt, sedan ett till. Du rör dina höfter vaggande i sidled. Glider ur slidan ett tag. Du känner plötsligt en plugg mot ditt stjärthål. Jag juckar den försiktigt och lämnar den. Du känner åter kuken mot fittmynningen. Nu är vi på gränsen båda två. Jag stöter i dig och min mage slår mot din stjärt när extasen närmar sig.  Du kommer först, gnyr och kastar med huvudet. Jag är inte långt efter. Min kuk pulserar ut sin fulla last i dig och du hör mig frusta. Vi sjunker ihop några minuter. Sedan får du en kyss på din skinka. Du hör mig gå till badrummet, ta en dusch. Efter ett tag går ytterdörren igen. Jag är borta. Du känner en hand som smeker ditt hår och din man som rest sig ur sin fåtölj säger med skrovlig röst "han kommer igen nästa vecka. Älskar dig".

TREKANTEN M51
2020-05-13 23:19
0
4,7/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex