Fars dag

Ikväll ska Pappa och hans flicka leka för första gången tillsammans. Eftersom det är Fars dag har hon lovat honom att bjuda på middag för att sedan gå vidare hem till honom där han ska ta hand om och nyttja sin flicka på alla sätt han vill. Pappa har bestämt vilken klänning hans flicka ska ha på sig inför dejten, vilket sammanträffande att det var hennes favoritklänning. 

 

Flickan har gjort sig så fin hon bara kan och väntar otåligt utanför restaurangen på att Pappa ska komma. Hon känner en fast hand lägga sig mot hennes rygg och vänder sig snabbt om och tittar rakt in i Pappas ögon. I samma sekund som hon möter Pappas blick kommer hon ihåg. Ingen ögonkontakt utan tillåtelse från Pappa. Hennes ögon spärras upp av rädsla för vad som hända skall när hon bryter mot en regel redan innan hon ens hinner säga hej. Pappa ler stort när hon inser vad hon gjorde fel och säger sedan att inne på restaurangen är all ögonkontakt tillåten men att konsekvenser för denna händelse kommer senare. Pappa kysser sin flicka på kinden och berättar hur fin hon är, sedan visar han henne in på restaurangen där de får plats med utsikt över hela serveringen men ändå något avsides. När frågan kommer om flickan har trosor på sig och hon svarar ja, så vet hon vad hon måste göra. Hon tar diskret av sig sina stringtrosor och ger dem till Pappa över bordet. Duktig flicka, säger han med ett leende. Middagen fortgår och de har ett trevligt samtal om allt mellan himmel och jord. Efter en stund ber Pappa henne om listan. Några dagar tidigare hade flickan fått en order om att skriva ner på ett papper prydligt om alla fel hon skulle komma att göra i deras konversationer fram till och med idag. Vad Pappa inte hade förväntat sig var att flickan har skrivit ner detta i ett fint Fars dag-kort. Han skrattar till och säger ?Det var väldigt gulligt gjort, flicka lilla, men fjäsk funkar inte på mig.?. 

 

Strax efter Pappa har beställt efterrätten reser han sig upp och sätter sig på huk för att knyta skorna. Tror flickan i alla fall. Men Pappa säger till henne att absolut inte titta på honom och att istället titta i sin telefon. Plötsligt känner hon en hand mellan benen. Pappa känner efter hur våt hon är och inspekterar snabbt hennes fitta. Sedan känner hon en stark pulserande smärta på ena blygdläppen. Flickan biter sig i läppen av smärta och spänner låren. Pappa har satt fast en krokodilklämma på den. Pappa sätter sig på sin stol igen och tillåter ögonkontakt igen. ?Hade flickan bara bett om förlåtelse för misstaget därute för en stund sedan så hade en vanlig tvättklämma räckt. Sköt dig nu, flicka lilla.?. Flickan ber om ursäkt till Pappa och tackar honom för att han disciplinerar henne så hon kan bli hans duktiga flicka. 

 

Middagen är slut och det är dags att gå hem till Pappa för massa lek. Flickan är rädd men förväntansfull. Varje steg hon tar gör ont i blygdläppen. Väl inne i Pappas hem får flickan inte ta av sig skorna utan blir ledd in till vardagsrummet för att ta sig en snabb titt på Pappas piskverktyg. Fem olika redskap i olika material och former. Sedan får flickan på sig en ögonbindel. Efter tillsägelse lyfter flickan upp armarna i luften så att Pappa kan dra av henne klänningen, sedan sätter han flickans handleder i handklovar bakom hennes rygg. Pappa drar i hennes hästsvans så huvudet lutas bakåt och viskar i hennes öra ?Inte ett ljud.? samtidigt som han särar lite på hennes ben med hjälp av sin fot. Ett finger glider mellan hennes blygdläppar och hon känner en lättnad när Pappa tar bort krokodilklämman. Ett tyst stön råkar lämna flickans läppar och hon biter sig i läppen när hon inser sitt misstag. Plötsligt känner hon samma smärta som hon kände på restaurangen, fast på andra blygdläppen. ?Inte ett ljud sa jag. Ner på knä.? säger Pappa lugnt och sansat, och flickan gör direkt som han säger utan en sekunds tvekan. Ett skärp öppnas upp och en dragkedja dras ner, automatiskt öppnas flickans mun lätt upp och hon slickar sig om läpparna. Sedan känner hon Pappas ollon lägga sig mot hennes underläpp och hon kan inte motstå att stoppa in Pappas hårda kuk i sin mun. Det märks på Pappas andning att han inte alls var beredd på detta men han låter flickan fortsätta. Hon dyrkar hans kuk, suger av den långsamt och känner på varje millimeter av den med sin tunga. Pappa tar ett hårt grepp om flickans hår och tvingar ner sin kuk i hennes hals ända ner till roten och han märker hur hon försöker streta emot för att få andas men Pappa visar ingen nåd. Duktig flicka, säger Pappa och han märker av hur hon skiner upp av att få höra dessa två ord. Efter vad som känns som en evighet av munknull drar Pappa ut kuken från sin flickas mun och hjälper henne att ställa sig upp. Flickan hämtar andan och känner hur Pappa frigör hennes handleder från varandra men istället sätter fast dessa i en metallstång som hänger från taket. Inte ett ljud har lämnat flickans mun än men hennes Pappa känner henne väl redan efter så kort tid. Hon känner hur han hjälper henne att ta av sig sina högklackade skor och hon pustar ut av lättnad. Hennes fötter har dödat henne sedan hon lämnade sin lägenhet. Hennes blygdläpp frigörs igen och Pappa tillåter henne att prata. Med tung andning tackar hon sin Pappa som smeker hennes kind ömt. Sedan stoppar han in en gagboll av gummi i hennes mun. ?Älskling lilla, du har varit en duktig flicka ikväll men tyvärr kan det inte ursäkta det som du skrivit i listan. Om regler inte följs måste konsekvenser ske, eller hur?? säger Pappa och flickan nickar långsamt. Tio rapp med varje redskap och om flickan klarar av det ska hon få en rejäl belöning efteråt nämner han. SMACK. Ett, räknar Pappa högt. 


FibbelFabbel F24
2020-11-08 19:45
1
1,8/5 (12 röster)

Fler noveller inom: BDSM