Feminisering del 5

Feminisering pågår. Läs först del 1 (del 1-4 rekommenderas!)


Jag fick vara med tjejerna (Mistress och lärjunginnan) om jag höll min kuk lugn. Dom hade fittorna bara men jag tittade inte för säkerhets skull.

Jag hade fått köpa en rak pumpdildo som går från 5cm diameter och uppåt. Hålet var rengjort men skulle nu förberedas för större saker. Den unga tjejen fick in pumpdildon och började låta den växa.

Vilken kraft där var i den! En timme lekte vi säkert med den. Pumpa upp och släppa ut för att göra den lite större för varje gång.

Då kom en snygg tjej och en kille in. Men det visade sig att det var en transflicka en ena. Jag som redan blitt lite kär. Första ögonkastet, ni vet. Hon var inkallad så att jag skulle kunna få smaka på två kukar mellan skinkorna. Tack vare pumpdildon så gick det bra och jag fick en helt ny upplevelse. Jag fick även knulla transflickan bakifrån och det ville jag! Jag sprutade ändå upp på hennes bröst även om det mesta kladdet hamnade  vid pungen.

Jag var så besatt av henne så vi fortsatte i duschen där hon fick ta mig igen ensam och jag kysste henne till och med.

Jag ÄR nog kär i henne också. Vad spelar det för roll vad det är för en bara man är lycklig?

Jag kommer skönast på rygg och hon gillar att rida så det är väldigt fint när jag får njuta och komma i hennes röv med hennes kuk guppande mot min mage.

Hon kan komma in i mig om jag har en kudde under stjärten och benen i luften som en tjej.

Om jag komer före henne så sprutar hon mig i munnen sen.

Jag har lärt av transtjejen hur man spolar sin anal och planerar så man kan ha analsex varje dag. Så tunneln är ren hela vägen.

Mistress och lärjunginnan har verkligen kommit en bit, men ska dom nöja sig?


Fortsättning följer om ni vill


chetong M40
2017-12-03 17:58
1
0/5 (0 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda