Fia fingerpullaren

Fia är en gladlynt lite knubbig tjej som är som de flesta andra tjejer i hennes ålder (26) förutom att hon spenderar nästan all vaken tid till att knåda och bearbeta sin lilla kåta fitta, från det ögonblicket hon upptäckte onani i tidig ålder har hon aldrig kunnat fokusera på något annat.  även om hon har en kille och gillar sex och kuk så smäller inget högre för henne, Hennes pojkvän Tom bodde hos Fia tidigare men har nu flyttat ut så dem är särbos mycket beroende på hennes ständiga fingrande på fittan som pojkvännen bedömt som på gränsen till sjukligt.

 varje dag börjar som föregående hon vaknar pullar sig till en eller flera orgasmer, går på toaletten kissar lite, pullar lite till kliver in i duschen och använder duschmunstycket på det sätt som tusentals andra kvinnor gör. kliver ut torkar sig och river av ytterligare en orgasm med handduken. under sängen har Fia två stora förvaringsfack sprängfyllda med alla tänkbara varianter av dildos, vibratorer , löskukar,eldrivna hjälpmedel oljor, glidmedel som hon tröttnat på dessutom finns det få objekt i lägenheten som inte vid nåt tillfälle varit inuti hennes fitta.

Där har också verktyg, konstföremål, tennisbollar och husgeråd av alla det slag befunnit sig t o m en levande groda vid ett drucket tillfälle. men ingenting har kittlat hennes fitta på det önskvärda sätt som en liten röd boll med små taggar på som egentligen är en tuggleksak för hundar, den har bleknat i färg av fias upprepade behandling. och var väl droppen som fick bägaren att rinna över för hennes pojkvän som flyttade. många gånger per dygn tryckte hon ihop denna röda boll som då tjuter och för upp den i sin våta fittmynning och väl på plats låter den suga i sig luft och svälla upp till sin ursprungliga form.

Sen kniper hon med sina slidmuskler och tvingar bollen minska i omfång och släpper igen denna procedur upprepas ett visst antal gånger tills fia är nära och pressar då ut den och gnuggar bollen intensivt över klitoris  tills når klimax. hon vet inget bättre. men all denna glädje har också ett pris i form av infektioner och inflammationer och en gång under en längre tids fittgnuggande uppstod ett litet sår på självaste klitoris. otröstlig den gången och förmanad av sin gynekolog var Fia tvungen att låta fittan vara ifred tills det läkte och med det stora onanilust och behov hon begåvats med var det den hemskaste period i hennes unga liv.

Tom var på besök och de hade pratat om hans eventuella tillbakaflytt, senare följde lite mys framför tv:n med chips och öl under en filt, det som började så gemytligt slutade som så många gånger förr Tom märker av samtalet mattas av och fias hand försvunnit under filten och en välbekant ryckig rörelse går att se, Tom surnar till och skäller på henne -verkligen kan du aldrig sansa dig? Förlåt piper Fia som lovat tusen gånger att föröka dra ner onanifesten  under hans besök. Tom slamrar i hallen och dörren stängs. och med gråten i halsen framför tv:n fortsätter fia det hon påbörjat.

hilltop M52
2020-09-13 18:54
0
3/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Onani