Förbjuden njutning, del 2

Mina läppar söker sig mot hennes min tunga möter hennes. Passionerade, heta, djupa kyssar våra hjärtan dunkar av åtrå i takt med varandra. Vår sexuella liderlighet, lättja, dekadens styr varje ögonblick, varje sekund, varje rörelse. Allt är njutning och njutning är allt.

Långsamt, rytmiskt pressar Minna sitt underliv uppåt. Upp mot min hand som målmedvetet masserar hennes svullna klitoris. Andra handen ligger med ett stadigt tryck strax ovanför bäckbenet, och hon kvider av den intensiva känslan när stimulansen fortplantar sig genom hennes kropp. En paus, jag behöver en paus flämtar hon bönade. Men jag låtsas som ingenting. Hon visste att jag skulle nonchalera hennes bön, det är en del av hemligheten. Hon vill verkligen ha den där pausen, det vet jag. Hon visste att hon skulle be om den innan vi började. Men hon ville, i ett tillstånd av vett och sans, att jag skulle ta henne hela vägen. Jag lovade att ge henne den resan även om jag nu tvingas kämpa för att hålla henne på plats. Hon är långt bortom vett och sans.

Kroppen vrider sig som en orm i dödskamp. Underlivet pressas med kraft mot min hand. Saven från hennes rosa svullna sköte rinner ymnigt ned längs med hennes lår. Jag ser min chans att ytterligare öka intensiteten. Trycker ned henne mot soffan med vänsterhanden och pressar samtidigt ihop den högra handens fingrar till en kil som jag bestämt men samtidigt mycket försiktigt pressar in i hennes varma, trånga fitta. Det plaskade ljudet när läpparna sluts kring min handled är som torrt bränsle på en brasa för min kåthet. Känslan av att handen är helt omsluten av det trånande, intensivt kåta skötet är magisk. Jag njuter av varje ögonblick, varje liten yttring från Minna som bekräftar hennes njutning är tillfredsställelse nog för varje man som passionerat ger sina kvinnor njutning.

Jag lättar på vänstra handens tryck och böjer mig ned för att med min tunga ge hennes klitoris en mjuk men intensiv stimulans. Högra handen pumpar fittan rytmiskt i tajt med tungans virvlande rörelser på den styva knappen, precis där hennes ljuvligt fylliga, väl tilltagna läppar möts. Jag känner hur en kraftig sammandragning närmar sig. Jag hör Minnas kvidande flämtande röst, som slutat be om paus, nu istället närmast befallande ber mig suga in klittan i munnen.

Ingenting kan hålla tillbaka den tsunami av intensiv kåthet, krampande orgasm, som väller genom hennes kropp. Hon spänner sig upp i en vid båge, fittan drar ihop sig i våldsamma kramper. Och det är då det äntligen släpper. I takt med fittans kramper tömmer hon ur sig fontän efter fontän. Jag ger henne ingen vila utan fortsätter pumpa med min högra hand. Jag låter köttets kåta safter duscha mig i ansiktet, rinna ner över mitt bröst. Sältan i hennes sav berusar mig, gör mig vild och het.

Vi ligger omslingrade i något som känns som en evighet. Njutningen är total, upplevelsen något unikt. Varje liten cell i våra kroppar njuter, smälter samman, i het syndig otukt. Jag formligen dricker hennes kåthet och hon sväljer girigt varje droppe av min styva lems frikostiga försatser. Vi kysser varandra, låter tungorna spela i varandras munnar, över varandras kåta kroppar. Tar in varandras könsorgan i våra munnar, bjuder varandra att smaka på våra egna kroppsvätskor.

Plötsligt tar hon tag i mina handleder och vrider runt mig på rygg. Sträcker sig mot en trasa som ligger på bordet intill. Ser mig i ögonen och söker mitt ok. Jag tvekar inte för ett ögonblick att ge denna plötsliga ingivelse mitt bifall utan nickar med ett leende och blinkar med ena ögat. Hon ler tillbaka och knyter med van hand ögonbindeln runt mitt huvud. Så sätter hon sig på min mun och gnuggar försiktigt sitt svullna sköte mot min mun. Villigt lapar min tunga hennes våta springa. Jag kan se hennes rosa läppar för min inre syn. Snart drar hon sig nedåt, kliver försiktig åt sidan och sträcker sig efter en flaska vatten för att dricka. Hon flämtar fortfarande av upphetsning och ansträngning. Så kliver hon upp på mig igen, låter fittan glida över min hårda kuk tills den når ändå in i botten innan hon börjar rida mig. Jag stönar högt av kåthet och njutning. Jag känner händer som tar tag i mina händer. Utan förvarning känner jag hur någon kliver upp över mig samtidigt som Minna rider min kuk. Hjärtat bankar hårt i bröstet när jag känner en tajt fitta med helt annan struktur, en något intensivare sälta blandad med en aning syrlighet. Jag tappar fullständigt fattningen. Tungan slickar med oförställd lycka ytterligare en av kåthet svullen och fuktig fitta. Jag känner igen den unga kvinnans röst, hon som öppnade dörren. Jag gick visst igenom besiktningen?, tänker jag. De båda kvinnorna njuter av min kropp. Min ögonbindel glider av och jag ser hur de båda kvinnorna kysser varandra samtidigt som deras bröst gungar i takt med Minnas ritt och den andra kvinnans roterande underliv som med samma rytmiska känsla pressas mot min mun.

Som genom ett töcken av det rus min hjärna går igenom ser jag dessa ljuvliga kvinnor smeka och suga på varandras bröst, ge varandra den bästa njutningen de kan samtidigt som de ger mig sin uppmärksamhet. Jag står snart bakom väninnan och pumpar hennes syndigt trånga fitta samtidigt som hon med van tunga slickar Minnas sköna fitta. Jag ser hur Minna för väninnans ena hand in i fittan och ber henne pumpa hårt. Snart exploderar hon igen. Synen av hur den unga kvinnan, med min hårda kuk djupt inne i sin fitta, tar emot fontän efter fontän i sitt ansikte får till slut min kuk att ge efter. Jag drar ut den ur fittan och kallar på kvinnornas uppmärksamhet. Det kastar sig över min kuk i vild glädje och ömsom slickar, ömsom suger de tills jag tömmer min sperma i kaskader över deras fylliga bröst.

Lyckan är fullständig, njutningen total, tillfredsställelsen oöverträffad. Jag slappnar av och bevittnar hur dessa ljuvliga uppenbarelser slickar i sig min säd från varandras kladdiga bröst. Vi ser på varandra, de böjer sig över mig och vi kysser varandra hett och innerligt. Vi tittar varandra djupt i ögonen, börjar sedan skratta av oförställd lycka. Ren glädje och sexuell tillfredsställelse blandad med en spirande åtrå och längtan efter mer.

Mervärdet M47
2020-11-20 16:54
0
2/5 (1 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex