Förbjuden njutning


Hej, vilket trevligt brev! Och en intressant profil som gömde sig bakom det, började hennes svar. Hon fastnade på kroken, tänkte jag med ett förstulet leende. Det är långt ifrån alla som kan hantera min öppenhet och min rättframma attityd. Du uppfattas som självgod och dryg sa en kvinna till mig en gång. ?Alltså inte av mig, men en del andra?. Låt de bilda sin egen uppfattning om mig skrattade jag obekymrat. De som lär känna mig kommer kanske döma mig annorlunda.

Jag är? Väldigt mycket, funderar jag. All over the place, all of the time. Det funkar inte för alla, men för de som uppskattar det, som gillar raka rör och ärlighet i en mix med både ironi, humor och självdistans och sedan kryddat med min verbala konstfärdighet, för dessa är jag något speciellt. Men nu låter jag precis så självgod som den där kvinnan sa, tänker jag.

Jag läser noggrant igenom hennes svar flera gånger innan jag skriver tillbaka.

Hon tvekade först, ville inte träffa en upptagen man sa hon. Inte för att hon hade något direkt emot otroheten, utan för att inte riskera att bli förälskad i någon hon inte kunde få, skev hon i din profil. Jag kunde dock inte hålla mig borta från hennes sköna sätt att uttrycka sig. Hon framstod som en spegelbild av mig själv, full med humor. Dessutom välformulerad utan särskrivningar. Bilder saknades, men jag går ju igång på personligheter. Starka karaktärer med pondus, självförtroende och självaktning. Här fanns allt för ett ömsesidigt givande och tagande i ett tillfälligt, sexuellt betingat möte mellan två personer fyllda av längtan efter att ge åtrån vingar.

Landskapet passerar utanför bilen. Radion spelar någon meningslös popdänga i bakgrunden. Hjärtat slår allt snabbare. Jag har redan passerat en gräns idag. Mentalt. Egentligen gick jag över gränsen redan när jag la upp profilen på dejtingsidan, men tills i förmiddags så hade jag kunnat stoppa det som nu vart på väg att ske. Men jag ville inte stoppa det. ?Och jag vill det inte nu heller", säger jag högt för mig själv. Det är inte ett försök att övertyga mig själv. Jag vet instinktivt att jag ska göra detta och att jag vill göra det. Ett lugnt konstaterande bara. Möjligen med ett uns av förvåning över min brist på samvetskval.

Sommarvärmen är ljuvlig. Jag reser tältet vid en liten sjö och lägger mig och vilar en liten stund. Redan upp gick bra, lite för bra. Har flera timmar att försöka slappna av på innan det är dags. Hur nu det ska vara möjligt. Hjärtat slår dubbla slag redan av de upphetsande tankarna på vad kvällen kan ge. Jag blundar, lyssnar på min favoritmusik. Krånglighets-rock, som jag brukar förklara det för oinvigda. Inte ens det hjälper. Ser och hör bara det mina drömmar och fantasier fyllda av en brinnande åtrå bjuder mig.

Tar en promenad istället. Luften är klar, sommarkvällen varm, vågornas krusningar ljudlösa. Löven smeker varandra i den svaga brisen. Jag ökar takten så att pulsen tvingas upp, över det som den erotiskt laddade anspänning ger. Jag känner hur det rensar mitt huvud och jag kopplar på musiken i hörlurarna igen. Tung, intensiv, irrationellt uppbyggd musik. Lite som jag är", ler jag för mig själv.

Avslutar med att kränga av mig alla kläderna och kasta mig natten i det ljumma vattnet. Svetten sköljs bort, den underbara känslan av renhet och frihet när jag naken simmar över sjön. Solen hoppet på att försvinna bakom trädtopparna och tiden har slutligen kommit ikapp min åtrå.

Telefonen ringer. Hör en lätt nervös kvinnoröst presentera sig som Minna. Jag njuter av hennes lena, något hesa stämma som vittnar om hennes sinnesstämning. Hon blottlägger din själ framför mig där i vårt samtal, och jag gör detsamma. Hon förklarar sin längtan, sina lustar, sin åtrå efter att känna mina händers beröring, mina läppars innerliga kyssar. Vi pratar åter igen om vikten av att låta det fysiska styra oss. Att det är ett möte mellan kroppar och hjärnor, där njutningen leder oss till varandras paradis. Hjärnan styr oss ikväll och hjärtat är visserligen med, men har rollen som statist. Om någon av oss börjat tvivla på vår egen förmåga att kunna vara sexuellt intima utan att känslorna tar över så ska vi avbryta. Vi ska njuta fysiskt av varandras, ikväll och några gånger till innan helgen är över. Sedan kommer vi sannolikt aldrig mer träffas. Vi ska njuta av dessa stunder tillsammans och vi ska bära det med oss som ett hett erotiskt minne.

Jag svänger in på garageuppfarten till hennes villa. Det står flera bilar parkerade för redan och jag hör kvinnor som pratar och skrattar när jag närmar mig huset. Ringer på dörren...en ung och särdeles vacker kvinna öppnar dörren med ett leende och en blick som registrerar hela min uppenbarelse. Hon väger mig och mäter mig, tänker jag, för att bedöma min duglighet åt Minna". Hon är på väg hem flinar hon sedan och blinkar år mig. Jag finner mig och blinkar tillbaka. Ingen brådska för min skull?, säger jag,  vilket naturligtvis var ren lögn.

Dörren stängs bakom mig. Minna står i andra änden av den långa hallen och tittar nyfiket på mig. Blicken är redan blank. Min också. En lång dags väntan är över, flera veckor av skrivande har äntligen tagit slut. Vår åtrå är så intensiv att luften vibrerar. Vi ser på varandra med menande blickar och närmar oss långsamt varandra. Inte stressa över detta ögonblick av magi. Vi ser varandra djupt i ögonen, mina darrande händer smeker genom hennes röda hår. Närvaron av köttets lust är så intensiv, så påträngande. Varje cell i min kropp känner den. Och jag förnimmer hur hon är min spegelbild, som känner samma sak, som upplever samma sak.

Mina läppar söker sig mot hennes min tunga möter hennes. Passionerade, heta, djupa kyssar våra hjärtan dunkar av åtrå i takt med varandra. Vår sexuella liderlighet, lättja, dekadens styr varje ögonblick, varje sekund, varje rörelse. Allt är njutning och njutning är allt.

Mervärdet M47
2020-11-20 16:52
0
0/5 (0 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex