Första gången forts

.... Jag klev in i duschen och drog för draperiet.
Tittade i väggen och skrattade lite tyst för mig själv och det som just hänt och kände en pirrade känsla fara genom min kropp av tankarna.
Kände hur pirret for ut genom min kuk och hur jag började få resning av mina tankar av det som just hänt, jag log lite och tittade ner.

Släppte tankarna då draperiet försiktigt for undan bakom mig och jag hörde Birgittas röst fråga om jag lever där inne.
Jag tittade över axeln konstigt nog generat där jag stod i duschen med ett fullständigt stånd.

Birgitta tittade ner och nästan hajade till lite när hon såg mitt praktstånd och skrattade till, nästan lite överraskat.

- Oj vad han måste tyckt om detta, var ju bara någon minut sedan och han står redan i givakt efter mera sa Birgitta och skrattade.

Jag tittade på Birgitta som stod där i sina jeans men med bara en BH på sig. Brösten var jätte stora men inte alls så fasta och runda som man ser på internet utan dom hängde neråt mot magen, jag kände mig än mer generad då jag kom mig själv att nästan stirra på Birgittas bröst.
Birgitta tittade på mig och frågade om jag någonsin känt ett par bröst?
Jag fick fram ett tyst nej och skakade lite på huvudet.

Birgitta bad mig nu vända mig om mot henne och komma lite närmare.
Jag vände mig helt om och tog ett steg framåt mot Birgitta med blicken lite neråt mot magen samtidigt som jag kikade på hennes bröst.
Birgitta tog min händer och la dom på sina bröst och bad mig nu smeka och känna på dom, Birgitta sa också att för många tjejer är brsötvårtorna ett känsligt ställe att nypa och slicka på.

Jag lyfte och smekte hennes stora bröst och provad att nypa lite i vårtorna som Birgitta sagt och hörde hur hon suckade till lite.
Jag kände hur hela min kropp kändes nästan avdomnad nu av upphetsningen och ett pirrande i min kuk.
Jag fortsatte nypa och känna på Birgittas bröst som ibland suckade till när jag nyp i hennes vårtor försiktigt.

Jag tog mod och tittade upp på Birgitta som hade stängt sina ögon. Birgitta var kraftig med ett runt ansikte, välvårdat grått hår till axlarna och rödmålade läppar som ibland drog ihop sig när jag nöp i hennes vårtor. Birgitta hade fått rynkor och såg ut som en vanligt mormor.
Plötsligt tittade Birgitta på mig med sina grönfärgade ögon och log.
- Tycker du om att titta, frågade Birgitta.

Jag förstod inte vad hon menade och svarade lite undvikande mja.
Birgitta log och förstod nog att jag inte förstått vad hon menade riktigt.
Birgitta tog tag i min händer försiktigt och la dom ut efter min sida, tittade på mig och sa.

- TItta nu Jonas.

Birgitta ställde sig lite osmidigt på knä framför mig hela tiden med sin blick i mina ögon.
Jag kände hur hjärtat hoppade till i kroppen när Birgitta var på väg ner och hur pulsen min ökade kraftigt och andningen vart tung.
Jag anade nog någonstans vad Birgitta tänkte göra men hade ingen referens till en känsla.

Birgitta tog med sinahögra hand ett stadigt grepp om hela min kuk och började med sina vänstra hand försiktigt massera mina pungkulor och hela jag nästan tappade balansen av att känna Birgittas händer på min kuk.
Birgitta drog i sin högra hand för att få ner mitt praktstånd men den var som ett järnspett rakt upp.
Birgitta skrattade till lite, släppte greppet om min kuk och mina pungkulor, tog mni händer och sa åt mig att sätta mig ner på toalettlocket.
Jag gick raskt och satte mig ner medan Birgitta på knä vred sig så att hon stod mellan mina ben med kuken lite nedanför hennes ansikte.
Birgitta tittade på mig och sa att en så ung kuk är svår att hantera alla gånger, Birgitta skrattade till lite.
Hon tog samma grepp och tittade mig i ögonen hela tiden. Plötsligt för hon sin mun mot min kuk och jag känner hennes andedräkt mot mitt ollon när hon försiktigt dra min trånga förhud bakåt så att bara ollonet syns.
Hennes läppar sluter sig om mitt ollon och jag känner hur hennes varma mun och tunga nu leker min kuk medan hon till sist har hela min kuk i hennes mun.
Jag blir tvungen hålla fast mig i toaletten så att jag inte ramlar av, min andning har slutat och mitt hjärta slår osammanhängande.
Jag ser hur Birgitta nu tar ut hela min kuk ur sin mun för att bara i samma stund ta hela i sin mun igen ända ner till kukroten.
Hennes vänstra hand masserar min pungkulor och jag ser hur Birgitta fyller sin mun med min och hur hennes bröst guppar nedanför.

Jag utstöter några gnyliknande ljud och osammanhängande andningsljud när nu Birgitta suger min kuk i ett allt snabbare tempo.

Jag andas okontrollerat och känner hur det redan pirrar i min kuk och att det bara ökar.
Birgitta slutar suga mitt i allt, tittar upp på mig och ler.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra och har en panik liknande känsla i min kropp men på ett fruktansvärt skönt sätt.
- Jonas, säger Birgitta.
- ja, väser jag fram tyst.
- Är det skönt, säger hon och ler stort.
- aa, säger jag kort.

Birgitta tar hela min kuk i sin mun ända ner till roten i en enda rörelse och stannar sedan halvvägs upp på kuken och börjar nu runka kuken med sin hägra hand samtidigt som jag känner hur hennes tunga virvlar runt mitt ollon och hur hon med små rörelser suger kuken lite.

Det känns som blixtrar i min kropp när jag märker hur sperman min är på väg upp och att jag är sekunder från att spruta varma sperma.
Jag får nästan panik när jag ser att Birgitta inte "förstått" att jag är på väg och komma utan fortfarande har min kuk i sin mun.
Jag bakar upp på toaletten i ett försök att få ut kuken för "hennes skull" men Birgittas grepp stramas bara åt mer runt min kuk och jag känner nu hur min varma sperma fullständigt skjuter ur min rakt i Birgittas mun som bara fortsätter runka och suga fast sperman flödar ut.

Jag tappar andningen och nästan trillar av toaletten, min vänstra vad nästan krampar av muskelsammandragningarna i hela min kropp och jag känner mig helt utslagen och andas högt och snabbt.
Birgitta har slutat suga och runka min kuk nu men har den fortfarande i sin mun och jag kan känna hennes tunga spela mot mitt nu väldigt känsliga ollon.

Jag tittar ner och möts av Birgittas blick som nästan ser lite våt ut.
Hon tar försiktigt ut min kuk ur hennes mun, slickar sig om munnen och sväljer lite utan att titta bort.
Hon släpper taget om min kuk och lutar sig lite bakåt.
- Det är helt ok att spruta din sperma i min mun , Jonas.
- Jag älskar att se och känna din unga kropp vrida och spänna sig och hur din kuk börja pulsera i min mun för att sedan känna din varma sperma i min mun.

Jag tittade på Birgitta och log lite medan  svetten rann nedför min panna.
Kuken min hade börjat lägga sig och andningen började bli normal och kroppen hade slutat skälva.

- Förlåt.. Jag visste inte, sa jag och sänkte min blick.
Birgitta la sin hand under hakan min och lyfte huvudet mitt och tittade mig i ögonen med ett leende och sa.

-  Det gör ingenting Jonas, jag förstår det eftersom du är så ung som du är.

Jag reste mig upp för att få blod i benen och min nu hängande kuk hamnade nästan i Birgittas ansikte där hon nu satt bakåt lutad på golvet.
Birgitta tittade på mig lite roligt och öppnade munnen.
Jag tittade på Birgitta och förstod inte riktigt först vad hon gjorde eller om hon skulle säga nåt.
Nån sekund gick och Birgitta satt kvar i samma ställning med munnen öppen och det klickade till i mitt huvud.

Jag ställde mig med min ben om varje sida med Birgittas huvud under min kuk, tog min högra hand om kuk roten och styrde den ner och "doppade" sakta ner min slaka kuk i Birgittas mun som bara log och slickade den på undersidan.

Jag tog ut kuken och la den i hennes ansikte för att sedan doppa den igen i hennes mun.
Birgitta sträckte sig lite åt handfatet och tog ner oljeburken jag använt när jag runkade framför henne utan att ta ut min kuk ur hennes mun.
Birgitta lutade sig mot väggen, tog oljan och satte en i sin högra hand.
Hon började smeka bakom min pung och vidare mot mitt anus med sin oljade hand och min kuk i hennes mun. Hon masserade min stjärt och anus allt medans hon tittade mig i ögonen med min kuk i sin mun.
Kände sedan hur hon masserade runt mitt anus och jag stelnade till när hon började föra in ett av sina fingrar i mitt anus.

Birgitta lutade sig åt sidan lite så att min kuk for ur hennes mun och sa med tyst och lugn röst.
- Slappna av Jonas, jag är försiktig.
Jag andades häftigt och kände hur min kuk nu for in i Birgittas mun igen samtidigt som jag kände hur hennes finger åkte längre in i mitt anus....

ShyGuy M39
2014-10-29 10:49
3
5/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Ageplay