Första gången som undergiven? - Del 3

Körde in mot jobb och kom en bit på vägen när det plingade till i mobilen, tänkte att det fick vänta tills jag kom fram, men hade svårt att låta bli. Stannade till vid vägkanten och kollade telefonen, det var ett nytt mail från tjejen som undrade om jag inte var nyfiken på belöningen. Jag funderade en liten stund, sedan kom jag fram till att om hon skulle få som hon önskade så skulle hon få göra något i gengäld. Jag skrev och frågade henne om hon hade något speciellt inplanerat under dagen, om hon skulle jobba eller var ledig?


Körde vidare mot jobb, men kom inte långt förrän det plingade till igen, hon var verkligen aktiv! Stannade till och läste att hon var ledig och inte hade tänkt göra något speciellt under dagen, förutom att ha det riktigt skönt på egen hand, kanske med ett härligt motiv av en man med sexig utstyrsel som hjälp på vägen. Jag svarade henne att jag ville att hon skulle leta upp sin mest sexiga, gärna slynigaste utstyrsel och ta på denna, ta ett foto och ta sedan på något utanpå som döljde vad som fanns där under. Glöm inte att ta med dig ett par leksaker som du tycker om att använda. Ta sedan på dig ett par högklackade skor eller stövlar och bege dig till biblioteket... När du är framme skicka bilden du tog tidigare och en ny bild på det du har på dig när du är framme.


Sista biten in till jobb fortlöpte utan några uppdateringar. Framme på jobb förberedde jag mig för ett möte en stund och sedan tog jag emot en av mina kunder i vårt konferensrum. Min kund är en medelålders kvinna, runt 45 och är marknadschef i en större koncern. Det är en mycket trevlig kvinna, bestämd och vet vad hon vill ha, hon ser förresten mycket bra ut. Mötena brukar vara mycket effektiva, inte mycket plats till löst snack, rakt på sak och tydliga direktiv. Mötet satte igång och detta möte var inte olikt något av alla de otaliga möten vi haft tillsammans. Det som var lite ovanligt var att jag var lite extra sugen på att det skulle komma ett mail, brukar inte vara så upphetsande annars, men just idag kunde det kanske vara så. Tankarna på detta försvann helt och det var full koncentration på mötet.


Jag hade förberett en presentation för mötet och jag gick igenom denna tillsammans med henne på storbild. Hade ett par slides kvar att visa när det plötsligt plingade till i högtalarna i konferensrummet, klantigt att inte stänga av mailen under mötet hann jag tänka innan det dök upp en liten ruta (som blir ganska stor med projektor) längst ned till höger. Det kunde varit ett mail vilket som helst och allt hade gått att avhandla med ett enkelt: Jag ber om ursäkt. Problemet med just detta mail var att ämnesraden var i stora bokstäver och löd: DIN LILLA KNULLDOCKA ÄR REDO PÅ BIBLIOTEKET!.


Jag kände att jag blev alldeles varm och antagligen blev min ansiktsfärg ett par nyanser rödare. Jag satt med huvudet vänt mot skärmen och kunde riktigt känna blicken från kunden i nacken, eller med största sannolikhet mer riktad på den riktigt stora och tydliga texten på skärmen som nu försvann sakta. Denna situation var otroligt jobbig nu och jag hade verkligen inte en aning om hur jag skulle rädda upp den.

hungrigman M45
2017-01-03 22:55
0
5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Första gången