Första gången som undergiven? - Del 4

Nu var goda råd dyra! Bestämde mig för att låtsas som ingenting och frågade om allt var solklart samtidigt som jag sakta vände mig om mot henne. Hennes blick var skarp och hon såg mig rakt i ögonen samtidigt som hon sa: Förslaget som du presenterat här idag låter mycket intressant och jag skulle vilja att vi går vidare. Det fanns någon detalj i slutet som behöver undersökas och förtydligas ytterligare och där tror jag vi har något som ytterligare kan fördjupa vårt samarbete.

Antingen hade hon inte sett det eller så var hon fullständigt iskall. Jag hade lite svårt att finna orden, men sa att det var mycket trevligt att höra och att jag verkligen såg fram emot att få rätt på alla detaljerna. Jag frågade om hon hade något förslag på hur vi enklast gick vidare, nära en bra affär tänkte jag nu. Hon berättade att hon var väldigt upptagen de kommande veckorna, men att hon såg så stor potential i det som visats att hon verkligen inte ville vänta med att sätta igång. Sedan sa hon att hon förstod att jag var upptagen med andra viktiga saker nu, annars hade hon gärna stannat och fått det ur världen med en gång. Jag var mållös.

Hon reste sig upp, packade ner sin dator i väskan och frågade samtidigt om detta var en viktig affär för mig. Jag skulle ljuga om jag sa annat än att den var mycket viktig, det var en otroligt stor affär för bolaget. Jag svarade att det var en viktig affär för oss och mig personligen. Då kom  ett något oväntat förslag eller order, beroende på hur man ser det. Hon sa: Då tycker jag att du tar med dig materialet till vårt kontor, redan ikväll. Hoppas att du inte har andra viktigare planer för kvällen. Det var ingen fråga, mitt svar kom oväntat snabbt, självklart kommer jag, hur dags? Jag har mycket att stå i fram till 19 ikväll, så det blir bra om du kommer 19:30. Skicka mig ett sms när du är på plats, så släpper jag in dig.

Då var det bestämt. Hon tittade mig djupt in i ögonen och räckte fram sin hand, hon tog ordentligt i hand, inga mesigheter där inte. Hon höll kvar handen lite för länge och sa att hon såg fram emot kvällens övning. Är det något du behöver avsluta innan dess, så gör det, men var fokuserad när vi ses. Det finns några andra småsaker som jag också är nyfiken på, jag kanske skickar dig några förberedande saker i ett mail lite senare idag. Med detta sagt följde jag henne till dörren, kunde inte låta bli att ta en rejäl titt på hennes välformade rumpa där jag gick bakom henne på väg till dörren. Hon stannade i dörren och utan att vända sig om sa hon halvt viskande: Din är verkligen inte så dum den iheller...

Halvt chockad och mycket förvånad stod jag kvar och tittade efter henne, menade hon min rumpa? Och hur kunde hon veta att jag ingående studerat hennes? Det jag hoppas att hon inte kände till var de riktigt vulgära bilder jag målat upp i min fantasi kring vad jag ville göra med henne och speciellt då med hennes ljuvliga bakdel. De bilderna var rejält kinky och inkluderade min nu blodfyllda och hårda lem, men också mina fingrar, händer och tunga.

Tillbaka i konferensrummet hade jag nästan glömt bort min bibliotekarie som tydligen var på plats. Satte mig vid datorn och såg att det fanns ett antal bilder bifogade i mailet... 

hungrigman M45
2017-01-04 19:36
1
5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Första gången