Första gången som undergiven? - Del 5

Öppnade första bilden och det var en bild på henne stående vid en hylla med böcker, iklädd en medellång kappa. Vid kanten på kappan som slutade nägra centimeter ovanför knäna syntes ett par stövelskaft som inte tog slut nedanför kappan, stövlarna hade dessutom klackar. Wow, tänkte jag! Hon har alltså ett par lårhöga svarta stövlar på sig, det var över förväntan sexigt. Nu fick jag lite bråttom att öppna nästa bild, när den kom upp på skärmen såg jag att denna var tagen på ett annat ställe än på bilioteket, antagligen hemma innan hon åkte dit. Men det var inte miljön där bilden var tagen som fick min totala och helt odelade uppmärksamhet. Denna bild var en helkroppsbild där hon stod i sina mycket riktigt lårhöga stövlar och sedan kom det ett par trosor som såg ut att vara av latex, gummi eller något annat blankt och glansigt material. Mitt på trosan satt det en silverfärgad kraftig dragkedja. Trosan putade ut lite framtill och jag tänkte att de måste vara rejält trånga om de fick venusberget att framträda så tydligt.

Detta var en otroligt läcker syn och jag kom på mig själv med att min ena hand smugit sig ner under konferensbordet och hade ett fast grepp runt min nu stenhårda kuk utanpå byxtyget. När min blick vandrade uppåt på fotot så var jag nära att slita av mig byxorna.

Det som kom sedan var en liten bit bar hud och på övre delen av kroppen hade hon samma korsett som på en tidigare bild, samma blanka material som trosorna och med brösten rejält upptryckta, stora och styva bröstvårtor ovanför kanten. Nu var jag bara tvungen att knäppa upp byxorna och känna på min nakna kuk, sagt och gjort. Bälte och knappar uppknäppta, blixtlås neddragen, kalsonger under pungen och äntligen fick kuken komma ut i fria luften. Kände att jag blivit alldeles kladdig om ollonet och det kladdiga fanns även i ganska stor mängd i mina kalsonger. Satt vid konferensbordet, tittade på skärmen på min laptop och runkade under bordet, men det var nog dags att sluta nu innan det sprutade sperma över golv och neddragna byxor.

Drog upp byxorna och skulle precis knäppa när det knackade på dörren, jag var snabbt uppe med händerna på bordet och försökte se helt oberörd ut. Dörren öppnades och där stod Anna, en av våra receptionister, hon tittade in och utbrast: Ojdå, stör jag!? Jag svarade att det var ingen fara. Hon berättade att jag hade besök och att personen ifråga väntade på mig i receptionen med tillägget: Men du ser ut att vara upptagen med andra viktiga saker. Förresten ser det riktigt härligt ut. Sedan stängde hon dörren och gick. För andra gången på mycket kort tid kände jag att jag rodnade, men hon kunde bara inte ha sett något, bordet var stort och det var omöjligt för henne att se något under det från den position i dörren där hon stod. Jag kände en stor lättnad efter att ha kommit fram till detta faktum.

Knäppte byxorna och bältet, dags att vara presentabel igen. Precis när jag skulle stänga ned bilderna och mailprogrammet så drogs min blick mot sladden som satt i datorn, sladden som gick till projektorn som i sin tur visade bilden stort på ena väggen och som var väldigt synlig från dörren. Jag kände att mitt ansikte skiftade färg igen och kände mig smått snurrig med en stor portion ångest. Annas sista kommentar fick plötsligt den innebörd som jag bara för några sekunder sedan resonerat bort ur mitt sinne. Sneglade upp mot storbilden och mycket riktigt var hela väggen upptagen med en snygg tjej, klädd i värsta domna-stil, detta var bara inte sant! Drog ut sladden ur datorn och stängde programmen, släckte projektorn och var bara tvungen att sitta kvar någon minut för att samla mig.

Tänkte på vad hon sagt som slutkläm: Förresten ser det riktigt härligt ut...

hungrigman M45
2017-01-05 20:26
0
5/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Första gången