Första träffen

Efter en tids chattande så kom dagen då vi skulle träffas...

När jag sitter i bilen på väg så pirrar det härligt i kroppen av förväntan och även lite lätt nervositet. Finns det attraktion, blir det som vi hoppas?

Jag parkerar bilen och går mot fiket där vi bestämt träff. När jag kommer in så sitter du där som du skulle, våra ögon möts och jag kan uppfatta att du är lika glatt överraskad som jag är. Vi småpratar en stund men bestämmer ganska snabbt att vi ska gå till ett mer privat ställe. Väl där öppnar jag dörren, du går in och jag lägger armen runt dig samtidigt som jag petar igen dörren bakom oss. Lyfter på ditt hår och nafsar dig i örat samtidigt som jag viskar hur läcker du är och hur mycket jag ser fram emot att få klä av dig. Sakta knäpper jag upp din blus och låter den falla till golvet, jag låter handen försiktigt röra dina bröst, du suckar till. Med flinka fingrar knäpper jag upp din BH och även din kjol som faller till golvet. Vänder dig om och trycker upp dig mot väggen, ser rakt in i dina ögon och ser att du börjat bli upphetsad. Stjäl då en djup kyss, låter mitt ben leta sig in mellan dina så du känner bulan som nu finns i mina byxor.

Snabbt klär jag av mig och vi tar oss till sängen där du lägger dig på rygg. Du ser på mitt stånd hur upphetsad jag blivit och försöker nå den hårda men jag håller mig undan. Först vill jag ta hand om dig säger jag... Kysser dig igen samtidigt som mina händer kupar sig runt dina bröst, låter händerna sakta glida ner över magen, venusberget och ytterst försiktigt över din mus så du suckar djupt och längtansfullt.

Från min väska tar jag fram lite massageolja och en ögonbindel, du ser lite förskräckt ut men blir också ännu mer upphetsad av tanken på att låta en främmande man leka med din kropp utan att kunna se. Jag sätter på dig ögonbindeln och plötsligt blir allt svart... du ligger där och dina sinnen går plötsligt på högvarv... -Vad gör han, var är han...

Jag droppar lite olja på dina ben och strax ovanför och på din mus, du rycker till och känner dig lite utlämnad. Mina händer börjar massera dina lår och du slappnar av, jag hör på din andhämtning att du gillar när händerna nått insidan på låren. Efter en kort stund hittar händerna fram till din längtande mus, du spänner dig i hela kroppen när jag försiktigt särar på läpparna och ser hur upphetsad och våt du blivit. Låter då ett finger sakta smeka över din klitoris så du drar djupt efter andan...

Jag lägger mig mellan dina ben och ömsom blåser och slickar på klitoris, låter samtidigt ett finger leka precis i öppningen, du har nu börjat stöna och rör underlivet girigt mot min tunga som girigt suger på din klitoris. Efter en stund är din andhämtning djup och stönande, jag förstår att du närmar dig och slutar precis innan du ska komma. Reser mig upp på knä och tar din hand och lägger den på din mus så du får leka med dig själv samtidigt som min hårda nosar i öppningen. Jag blir otroligt upphetsad och naturligtvis stenhård av att se dig ligga och smeka dig själv. Min hårda tränger sig in mellan dina sköna musläppar och när jag till slut trycker mig djupt in i dig så svankar du härligt och jag ökar takten. Det dröjer inte länge innan du kommer i lång härlig utdragen orgasm.

keepmeasecret M50
2018-09-27 15:28
2
1/5 (1 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex