Gamla mosters väninna

 
Min moster, en kvinna på nästan 70 år brukar ganska regelbundet bjuda hem några väninnor på en bit mat och några glas vin. Så var fallet även denna helg och hon bad mig, som vanligt, att ställa upp som chaufför för några av hennes vänner som bor en bit ifrån. Denna gång så var det bara en kvinna, Kerstin, som skulle ha skjuts hem.
Jag blev uppringd vid halv elva tiden den kvällen och ombedd att hämta henne.
 
Kerstin är en så att säga "välbevarad" kvinna, hon ser väldigt bra ut för att vara snart sjuttio år, naturligtvis lite rund som man blir med åldern men hon är ganska lång så det märks inte så mycket, stora bröst och en rund skön bak, jag hade faktiskt ett gott öga till henne och hon har funnits i min fantasi mer än en gång. Hon lever ensam sedan flera år då hennes man gick bort ganska tidigt.
 
Vid elva-tiden parkerade jag utanför mosterns lägenhet och gick upp för att hämta Kerstin.

De höll på att ta adjö så jag fick beröm för att jag tajmade "taxikörningen" så perfekt.

Vi följdes åt ner till bilen och jag höll upp dörren åt Kerstin som glatt tackade för vänligheten. Bilturen blev som vanligt åtföljd av lite trevligt småprat om hur kvällen varit och om väder och vind samt lite om mitt arbete.

 

När vi kom fram till hennes bostad, ett mindre hyreshus lite utanför stadskärnan, så hittade jag en p-ficka en bit ifrån ingången.

-Jag följer dig in, sade jag, så du inte råkar ut för något, eller någon, tillade jag. -Åh, så snällt av dig Lars, sade Kerstin, samtidigt som hon lade en hand på mitt lår. Det ilade till i min lem, lade hon inte handen väl långt upp, undrade jag.

 -Jag skulle egentligen betala dig men jag har inga kontanter i börsen, det är ju bara kort numera, du vet, sade Kerstin med en lite annorlunda glimt i ögat, men du kanske vill följa med upp på lite fika? -Du har ju en bit att åka hem sedan menar jag, Kerstin log varmt. Handen låg fortfarande kvar på mitt lår och det avgjorde det hela, det må bära eller brista tänkte jag, jag följer med henne upp och ser vad det leder till.

-Jo, det låter fint med lite fika, sade jag, man blir ju lite sugen så här på nattkröken, menade jag samtidigt som jag lade min hand ovanpå hennes. -Avgjort, sade Kerstin, utan att rycka till av min beröring, då följer du med upp sade hon leende.

Vi gick från bilen och jag höll upp dörren till trapphuset och släppte in henne före mig, det fanns ingen hiss i huset så jag följde efter henne uppför trappen, synen av hennes gungande sköna bak eggade mig och jag blev alltmer besluten av att det skulle bli någon form av sex inatt....

 

Väl inne i lägenheten så blev jag uppmanad att ladda perculatorn samtidigt som Kerstin skulle byta till något bekvämare, som hon sade. Hörde hur hon gnolade nöjt för sig själv när hon gick ifrån hallen, igenom vardagsrummet, där hon tände upp några svaga fönsterlampor och även fick på stereon med nån lugn låt. Hon försvann in på toaletten och lite senare hörde jag henne gå in i sovrummet.

Pysslar lite i köket när jag plötsligt börjar undra var hon tog vägen, småler för mig själv när jag tänker att hon kanske somnat samtidigt som jag går mot sovrummet. Stannar till lite förlägen när jag styr upp sovrumsdörren, där ligger Kerstin på sängen med benen korsade, lite uppdragna,  i svarta nylonstrumpor med höfthållare, dock inga trosor, vad jag kunde se, och en liten svart Bh som bara just täcker hennes stora vårtgårdar.

-Jag tycker att du dröjde lite säger Kerstin med varm röst, samtidigt som hon smeker utsidan av låret. -Låt mig nu få se dig naken, det var så länge sedan det var ett manskön i detta sovrum. Hennes röst låter nu lite hesare, när jag hör att hon är kåt på mig så släpper alla hämningar och jag har nog aldrig fått av mig kläderna så fort nångång i kvinnligt sällskap......

 

-Mmm...Kerstin ser min redan halvstyva lem och sätter sig upp i sängen. -Lägg dig här, uppmanar hon, den där vill jag smaka på!

Lägger mig ner bredvid henne och inser att en av mina hetaste fantasier håller på att gå i uppfyllelse, "tant" Kerstin ska suga min kuk!

Känner hur hon tar tag i min nu nästan helt styva lem och ser hur hennes läppar sluter sig runt mitt blålila ollon, känslan är helt enorm! Här ligger jag, en 45-åring och har min styva kuk i munnen på en 70-årig "tant", låt vara en väldigt fräsch tant, men ändå, hade aldrig trott detta skulle hända mig!

Det kittlar härligt i min styva stake, Kerstin smeker min pung samtidigt och jag inser att nog kommer att spruta den här kvinna i munnen mycket snart, försöker milt hålla henne tillbaka lite, mumlar nått om att hon måste ta det lugnt. Kerstin håller upp lite och ler skälmskt. - När jag sa att jag ville smaka på dig så menade att jag att smaka på allt. Hon blinkar till lite menande med ögonen och låter min hårda lem glida in mellan hennes varma läppar igen.

 

Känslan av hennes läppar och tunga runt mitt heta ollon är otrolig, jag kan inte hålla mig ifrån att smeka hennes huvud och hjälpa henne att jucka in sin mun över min kuk.

Plötsligt känner jag hur det bara ilar till i hela min kropp och jag släpper iväg en sats som aldrig varit så våldsam känns det som, Kerstin stönar nöjt när hon känner mina varma spermastrålar skölja in i munnen. Hon sväljer och suger om vartannat och jag låter min kuk pumpa in  i hennes varma mun, jag är i paradiset..........

 

Det här kommer att bli en lång skön natt, tänker jag.

 

 

 

 

Fortsättning följer...


 
 
 
 

Cumking M58
2014-04-20 01:49
12
4,7/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Ageplay