Gråa trosor.

Min man och jag har olika sexuella bakgrunder. Jag kom från ett väldigt långt förhållande medan han har haft olika kvinnor. Det är inte ett problem för mig, egentligen. Men jag tänker ofta på dem där männen som jag inte kunde vara med för att jag var i ett förhållande. Dem som jag var så attraherad av men inte gjorde något med. Visst, klart att jag kanske tänjde på gränserna emellanåt men jag var aldrig singel.


Min man förstår min situation och lyssnar gärna till den utan svartsjuka eller att han känner sig hotad. Han erbjuder mig även att vi har trekant eller att jag ska träffa en man när han är med men det är inte min grej alls. Tror jag.

Men jag har en fantasi som han gick med på att jag skulle få göra! Till saken hör att min vännina hade varit hos en massör och aldrig varit med om något hetare. Det var en grekisk gud som stod bland ångorna och smekte hårdhänt nästintill varje kvadratcentimeter av hennes kropp. Jag kunde ana att det hände mer än vad hon ville avslöja. 

Mitt förslag var att jag skulle boka en tid och gå dit med lite för sexiga underkläder för aktiviteten. Eventuellt spreta med benen och puta med rumpan när han masserade mina bakre lår. Inget mer än så givetvis.

Min man gick med på det men inga kyssar eller sex nämnde han.
"Va?" Utbrast jag. "Det är väl rätt många steg där emellan, babe" fortsatte jag. Han log och sa bara "Kan du lova det?" "Klart jag kan" svarade jag lite kränkt. Min fantasi var något helt annat. 

Precis innan jag skulle gå så sprang han in i hallen ifrån sovrummet. Han sa med ett retfullt leende "Ha dem här på dig." - "Ok, varför det?" svarade jag. "Jag vill se om du blir våt, såklart". Han gav mig ett par gråa bomullstrosor i handen. Jag gick in i badrummet och tog på mig dem innan jag blev tvungen att springa till tunnelbanan.

Väl på plats i centrala Stockholm, öppnar denna vältränade gud som min vännina hade berättat om, dörren. Han är mörk i håret, skäggstubb och har lagom med muskler. Exakt så som jag gillar det. Han säger knappt någonting, utan tar mig i handen och leder mig ner för den lilla trappan i hans källarlokal. Det ångar av vatten och väldoftande kroppsoljor. Det står växter i varje hörn och allt är gjort av trä. Det ser ut som en hydda i djungeln och han pekar mot ett skynke som jag uppfattar som omklädningsrum. 

Här börjar min första dröm jag har fantiserat om. Jag drar inte helt tillbaka skynket efter att jag har gått in i omklädningsrummet utan lämnar en liten glipa i tyget. Där byter jag om i hopp om att han ska se mig. 

I anvisningsbilderna på väggen i omklädningsrummet visar instruktionerna att jag ska ha ett badlakan runt om mig när jag går tillbaka till massagebordet. Men jag tar mitt badlakan i handen och går tillbaka topless med bara mina gråa trosor på kroppen och tittar guden i ögonen. Han reagerar knappt utan nickar åt britsen gjord av trä och jag lägger mig på den med ansiktet nedåt, lite generad över min framfusighet. 

Han börjar professionellt att massera mina axlar med mycket olja och sätter samtidigt igång meditativ musik. Han arbetar sig sakta nedåt på min rygg och jag börjar bli lite nervös. Tanken slår mig att det här kan vara sexuellt ofredande. Eller att han tycket jag var oattraktiv. Han tittade knappt på mig när jag närmade mig bordet utan badlakanet runt om mig. Jag kanske bara ska låta honom massera mig. 
Han har nu börjat massera mina fötter och det börjar bli väldigt varmt i lokalen. Det är säkert 35 grader och luftfuktigheten är otroligt hög. 

Han närmar sig mina lår och det går en ilning genom min kropp. Inte för att det är en erogen punkt för mig utan tanken på min fantasi börjar göra mig upphetsad. Att guden rör min kropp och jag är där i andra avseenden samtidigt som jag vet att min man är hemma och väntar på att jag ska komma hem så att vi kan ta hand om varandra. 

Nu masserar han mina bakre lår och innan jag vet vad som har hänt så särar jag på mina ben några cm. Han slutar genast. Några sekunder av skam går genom mitt huvud men räddas av att börjar massera mig igen. Wow, vilken kick det där var, tänker jag. Hela kroppen reagerar och jag börjar bli kåt av det.

Nu masserar han min nedre ländrygg och drar ner trosan lite mot rumpan och nu så trycks mina ben isär än lite mer. Han slutar igen och vänder sig om. Rädslan över att ha gått för långt isar i kroppen men han återvänder med mer olja och börjar massera mina bakre lår igen. Mina ben är långt särade nu och han borde se konturerna av mitt kön. Exakt som jag hade fantiserat det. Det gör mig kåt att han masserar mig med sina stora gudomliga händer och kan se rakt ner i min fiffi. Då svankar jag helt plötsligt ytterst lite och jag fnissar nästan till lite av förvåning. Min kropp rör sig av sig själv. Han slutar massera mig och säger något för första gången.

"Känns det bra?" säger han väldigt fackmannamässigt. "Det känns bra" svara jag helt vanligt. Då lägger han sin hand på mitt högra baklår där låret möter rumpan. Han säger igen proffsigt  "Är det här ok?" Jag bara hör mig själv säga "Det är ok", som om jag är hos tandläkaren. Men inombords kokar jag av kåthet. Han flyttar sin hand mellan mina lår och har den nu över min fitta. "Är det här ok?" frågar han lika yrkesvant igen. "Helt ok", säger jag. Nu känner jag att jag börjar bli våt. Han masserar min fitta medan jag ligger på mage och masserar min nacke med andra handen. 

Jag kommer på att jag har lovat min man att inte ha sex. Men min kåthet och min vanmakt över min kropp gör att jag ligger kvar. Han smeker mig så skönt. Han har letat sig ner mot min klitta nu och smeker den väldigt försiktigt utanför trosorna. Jag svankar än mer för att han ska komma bättre åt. Då slutar han direkt. Jag skäms som en hund. Hur kunde jag tro att han skulle tycka det här var ok? Jag har tvingat honom till att ta på mig. Gud vad pinsamt. Han fortsätter med att säga helt lugnt och yrkesmässigt "Lägg dig på rygg". Jag vill nästan gråta av skam.

Blundande vänder jag mig om för att slippa möta hans blick. Jag märker hur han har avlägsnat sig ifrån bordet och närmar sig det igen. Jag vill bara försvinna. Han tycker inte att jag är snygg. Alla tankar om hur jag längtat efter om att få vara singel för en dag är som bortblåsta och jag vill bara hem och aldrig visa mig ute igen. Så börjar han massera min mage men andra handen lägger han på min fitta igen. 

Jag skakar till av välbehag. Han har sin stora hand på min lilla fitta. En okänd man smeker mig. Han masserar min klitoris lugnt och lätt. Små cirklar utanpå trosorna och den andra handen på magen. Han säger ingenting och jag börjar bli riktigt kåt. Nu finner jag mod att öppna ögonen och det första jag möter är hans mörka ögon som stirrar mig rätt in i mina ögon. Jag stönar till av uppetsningen. Min uppmärksamhet flyttas när jag ser att han är hård genom hans lösa byxor. Den ser stor ut och jag märker hur jag kåt viskar fram "Du kanske också vill ha massage?". Han tar bort sin hand ifrån min mage och använder den för att helt casual dra ner sina byxor framför mig. En jävligt stor kuk pulserar fram. Den är snygg, rak och har bra omkrets. Vi ser varandra i ögonen igen. Han smeker mig på klittan och på min mage och jag tar ett stadigt grepp om hans kuk med min vänstra hand. Jag når inte runt. Det går snabbt upp för mig när jag ser min vigselring runt hans nästintill svarta kuk att min man är hemma och väntar på mig. Men jag har ju tekniskt sett inte haft sex än försvarar jag mig med. Skuldkänslorna försvinner snabbt när jag märker hur han börjar stöna och det gör mig kåt. Jag runkar hans stora mörka kuk och tittar honom i ögonen. Jag har aldrig sett en sådan perfekt kuk förut och tanken på att inte få testa den plågar mig

Jag märker att han är på väg att komma och nu griper verkligen djävulen tag i min kropp. På mindre än 2 sekunder släpper jag hans kuk, flyttar mina höfter mot honom, slänger upp mitt vänstra ben över hans bröst och axel, flyttar honom framför mig, drar mina trosor åt sidan, börjar pulla min klitta och befaller honom - "Här. Kom. Kom här. På min fitta." 

Han tar sin kuk i handen och håller med andra handen runt mitt ben som jag har över honom. Han sprutar nästan omedelbart över min hand, fitta och trosor. Jag blir kåt av att se honom spruta så jag trycker honom mot mig så att hans ollon rör min öppning. Han sprutar fortfarande och nu i min fitta. Jag trycker in honom i mig för att jag är nära att komma och jag kan inte låta bli att känna hans stora kuk. Hans stora mörka kuk har svårt att tränga in i min asiatfitta men det går. Den extra bredden är fantastisk. Jag är våt och jag vill verkligen få testa den, få känna hur det känns. Jag pullar min klitta medan han bara är inne i mig. Ganska snabbt får jag en av de djupaste orgasmer jag någonsin fått. 

Han släpper mitt ben och backar några steg. Jag slappnar av på britsen och släpper min trosa. All sperman kvar över min fitta och nu bakom trosan. Min hand och vigselring är full av sperma. Jag skrattar till. Plötsligt hör jag hur han säger "Det blir 995 kr".

Jag betalar, klär mig och går därifrån. Väl hemma hos min man ser han mitt leende. Han kysser mig och hånglar upp mig. Sen knäpper han upp mina byxor, vänder mig om och böjer mig framåt. Han utbrister väldigt upphetsat "Blev då så våt?!". "Ja, jag blev så våt" säger jag helt casual.     


(PS Jag har berättat för min man nu och han älskade det )

muskort F38
2019-04-05 18:15
12
4,9/5 (22 röster)

Fler noveller inom: Övrigt