Grannens string

Vi hade stött på varann den dagen som jag flyttade in i lägenheten ovanför hennes. Jag kände inte igen henne då jag klev in i tvättstugan den dagen. Den dagen var ganska precis en vecka efter att jag gjort mig hemmastadd.Hon var vacker, säkerligen hade hon varit riktigt fin när hon var i min ålder! Kan hon ha varit runt femtio tro?!
Jag var 21 den sommaren. Nyfiken på livet och en van onanist. 

Hon hade slängt in lite kläder på min tvättid... Hon verkade stressad. "Förlåt, jag var tvungen. Det råkade bli en liten olycka" sa hon.
Maskinen centrifugerade det sista innan låset snäppte till. 

Hon böjde sig fram i sina grå träningstajts och plockade ihop sina kläder och mumlade lite när hon snabbt gick därifrån. Jag fyllde maskinen med mitt.

En timma senare gick jag ner för att hänga upp tvätten. Där låg något som inte var mitt. Ett par svarta string med en öppning där fram... Jag kände hur det pirrade till i kroppen. Ett tryck kändes i kuken... Jag styvnade. Visst var hon het men nej kom igen nu, tänkte jag.

Påväg upp samlade jag mig mod.... Med trosan fint ihopvikt så knackade jag på dörren... Jag hörde låset vridas om. "Hej" "Hej" sa jag oxå.. "Du råkade glömma dessa i maskinen"

"Ahh, ok.. gillar du dem?" Frågade hon!

Vad är det för jävla fråga tänkte jag.

"Jag heter Anna" sa hon sen. "Kom in"
"Öhhh, ja eller ja ok" stammade jag.

"Vad bra att du kom. Skulle du kunna hjälpa mig med en stretchövning?"
Hon hade vunnit, hon visste precis vad hon gjorde.. "Lägg dig på rygg" sa hon... Nästan som en befallning..

esven22 M21
2020-04-20 07:04
5
1,3/5 (15 röster)

Fler noveller inom: Ageplay