Grym upplevelse

Jag Jobbade nåt år som ung på ett mindre företag som  "kontors råtta" där jag arbetade med uppföljningar och handlingsplaner parallellt med den ekonomiansvariga.

Ekonomiansvariga var pensionerad kvinna som jobbad inom landstinget som ekonom och nu bara jobbade förmiddagar med ekonomin för att hon tyckte det var roligt.
Hon hade silvergrått kort hår, vindslitet ansikte med rynkor och glasögon ner på hennes näsa.
Hon var väl ca 165 cm över marken och lite mullig i form och väldigt strikt och rak i sitt sätt som person och hade även sista tiden blivit diagnostiserad med kol.

Vi stångades med varandra genom att jag jobbade med människor och hon jobbade med siffror som ibland (oftast) inte gick ihop med ett humant tänkande, men vi hade alltid respekt för varandras arbete.

Nåt år gick och hon skulle snart fylla jämnt 70 vilket hon var väldigt noga med att INGEN skulle veta och dom som visste skulle då absolut inte få gratulera henne eftersom det inte var nåt att gratulera.
Hon hade vid tidigare tillfälle när hon varit irriterad på morgonen sagt att hon måste byta gubbe för han sover bara och snabb som varit i mun hade man givetvis slängt ur sig något om att hon måste ordna sig en ung hingst så det blir åka av.
Ingrid som hon heter tittade oftast stint tillbaka och grymtade bara och vi som var i rummet skrattade lite detta.

Så dagen eller någon dag innan (kommer inte ihåg) så var det samma sak och man svarade på liknande sätt och förväntade sig en ond blick tillbaka.
Denna gång tittade hon bara lite lugnt på mig när jag sa det och synade mig uppifrån och ner och fråga om jag står för mina ord eller bara snackar.
Jag vart helt ställd och tittade mig omkring på en annan som var där som också tittade på mig med frågande ansiktsuttryck.
Jag tog mod och sa givetvis ställer jag upp med vad du vill nu när du fyller år och skrattade lite fundersamt och tittade mig omkring i rummet.

Dagarna gick och hon fyllde år och givetvis var man tvungen sjunga för henne högt och Ingrid var irriterad och tyckte alla var löjliga.

Så under en tid vart det mycket jobb och jag sa åt cheferna att jag kan jobba helg för att få unden papper vilket godkändes och jag kom in en lördag morgon för lite pappersgöra ensam. Efter jag suttit där en halv timme, timme kommer Ingrid in med sina alltid så bestämmda steg iklädd en långkjol av modell äldre och lite finare skjorta med väst. Ja vart lite ställd och frågade om det är mycket i ekonomin också vilket hon bara grymtade åt.

Klockan vart 10 och magen kurrade till lite så jag frågade om Ingrid ville ha fika och en kopp att suga på när hon arbetade.
Ingrid tittade upp på mig och sa lugnt men bestämt:
- Nej tack, men ger du mig nåt annat att suga på kanske?

Jag tittade på Ingrid efter något som kunde signalera att hon var ironisk eller skämtade men hon bara tittade på mig med bestämd blick och sa igen:
- Har du redan glömt vad du lovade mig för någon vecka sedan?

Jag kände mig obekväm och vart röd i ansiktet och svarade med sprucken röst:
- va, nä nä... Men ja.. Hur menar du nu?

Jag kände hur hjärtat började slå fortare och hur känslan av att bara vilja gå upp i rök var stor just nu där jag stod pionröd i ansiktet och kände hur det bultade i jeansen.

Ingrid synade mig igen uppifrån och ner, log lite när hon såg bullan och hur nervös jag var och sa lite tyst:
- Kom hit så jag får knäppa upp din gylf och lätta på trycket i dina jeans.
Jag andas nervöst och kände hur varm jag vart i hela kroppen samtidigt som jag tittade mig omkring i rummet som om jag sökte efter någon, men det var helg.

Ingrid sträckte sig fram lite där hon satt på stolen och fick tag i tröjan min och drog mig närmare. Jag kunde inte titta på Ingrid utan flackade med min blick samtidigt som jag kände hur hennes händer knäppte upp knapparna i mina jeans en efter en tills sista knappen var öppen och hon lätt jeansen falla till marken med en lätt duns.
Ingrid sa med bestämd röst igen:
- Titta på mig pojk, titta på mig!

Jag flackande med blicken och vred huvudet nervöst mot Ingrid där hon satt utan att möta hennes blick. Jag såg hur hon satt lite framåt lutad i sin kontorsstol med händerna i sina knän och kände hur hennes blick sökte min. jag vågade inte möta hennes blick utan såg hur mina jenas låg runt mina vrister i en hög på golvet och jag själv stod i röda boxershorts med en jätte bulla och mina knän darrade.
Ingrid sa igen:
- Se på mig pojk, NU!

Jag började med flackande blick möta hennes och tittade till sist henne i ögonen nervöst.
Ingrid tog sina händer ur sitt knä och la dem på min lår, tog tag i mina boxer med fingerspetsarna och började sakta dra ner dem mot golvet samtidigt som hon vägrade släppa mig med sin blick.

Jag kände hur kanten på boxershortsen fastnade lite på min bultade och blodfyllda kuks ollon. Ingrid tog då tag i kanten på boxershortsen och lossade kanten på shortsen och lät kuken i all sin prakt komma ut bara en liten bit från hennes ansikte.

Mina knän darrade av nervositet och upphetsning så det kändes som om jag nästan tappade balansen och skulle falla när jag såg hur Ingrid tog fram min helt rakade kuk i fullt stånd.
Ingrid släppte blicken från mig och studerade nu kuken min med nöjd blick och sa efter vad jag tyckte var en timme.
- Gud var härligt se en helt rakad och välfylld lem som denna vaja framför mitt ansikte. Hon pausade lite och suckade djupt.

Ingrids blick vart som besatt och hon tog båda sina händer och sakta började smeka kuken min samtidigt som tyst verkade pratade med min.
Hennes rynkiga händer smekte min pung, upp längs min kuk för att till sist sluta sig runt hela min kuk och sakta börja runka den upp och ner med sin hägra hand och massera min pung och pungkulor med sin vänstra hand.

Ingrid stirrade på hennes arbete med min kuk och jag började andas tungt och häftigt av den behandling hon gav mig.
Min andning vart häftigare och häftigare och jag fick nästan svårt att andas och kände hur det pirrade i kuken min och hur den började pulsera lite där jag stod och vart helt underbart runkad av Ingrid.

Ingrid stannade upp, tittade upp på mig sa med samma bestämda ton som alltid:
- Skulle mer än gärna se dig spruta all din sperma men jag bara måste få känna din kuk i mig när du sprutar.
Har inte känt kuk på väldigt länge och måste bara få känna dig spruta mig full.

Ingrid släppte min kuk, ställde sig upp, tog fram en tub ur sin skrivbordslåda,  vände sig om och lutade sig över skrivbordet samtidigt som hon lyfte upp sin kjol och drog ner sina "mormors" trosor till golvet, tog tuben och tryckte ut vad sm verkade vara glidmedel och smorde in sin ansade fitta.

Hon vände sig om och tittade på mig där jag stod som ett järnspett med kuken rakt upp och sa kort:
- Tryck in kuken nu hela vägen.

Jag tog tag runt min kuk med vänster handen, tog ett steg framåt och siktade kuken min mot hennes ansade och blodfyllda fitta. Kände en varm och fuktig känsla innan jag tryckte in hela kuken till roten i Ingrid som stod lutad på kontors skrivbordet. Ingrid skrek till när jag i en rörelse tryckte in hela kuken i henne och stelnade till lite.
Jag la mina händer på hennes rumpa och stötta in kuken hårt i henne igen och hon skrek till lite varje gång jag stötta in kuken till botten i henne.
Ingrid tog tag om bordskanten på andra sidan skrivbordet och höll krampaktigt fast sig allt medans jag knullade henne så hårt att saker föll på skrivbordet. Ingrid skrek för varje stöt jag tryckte på till botten och jag kunde viste inte om det var av lycka eller smärta hon skrek men jag tryckte på henne bara hårdare och hårdare för varje gång och hade nu även fört in min högra tumme i hennes anus och körde in den i samma takt som jag körd min min kuk i hennes fitta.

Jag tog med min vänstra hand tag runt hennes hals bakifrån och lyfte hennes huvud bakåt allt medans jag kände hur det började pulsera hårdare i min kuk och min andning vart häftigare och högre. Det lät som om Ingrid grät där hon låg nu och hennes skrik var nu mer konstant.
Ingrid kände och hörde hur jag närmade mig klimax och vände sig om med nu tydligt tårfyllda ögon och sa med hög och sprucken röst:
- Spruta nu, låt mig få känna sperman i mig.
Ingrid brast i gråt medans hon sa detta och grät hejdlöst och sa nästan ohörbart förlåt hela tiden.

Jag kände hur försatsen börja komma och hur det kändes som om jag skulle explodera.
Jag tittade på Ingrid som grät hejdlöst, log lite och sa:
- Nu kommer jag Ingrid, jag kommer spruta dig full.

Kuken drog ihop sig och skickade ut en kaskad med varm sperma lång in i ingrids varma fitta. Kuken krampade och jag stönade högt och grymtade ut min känsla allt medans kuken pumpade ut varm sperma i Ingrid som nu grät och skakade där hon låg på skrivbordet med min kuk i botten på hennes fitta pumpandes ut sperma.

När det slutade pumpa och jag återfått andningen tog jag ett steg bakåt och drog sakta ut kuken för att se hur det pulserade ut varm sperma ut henne när jag drog ut kuken och rann nedför hennes lår.
Ingrid låg kvar och hade vänd bort ansiktet men jag kunde höra hur hon snyftade. Jag gick försiktigt runt bordet, tittade på Ingrid som var helt röd i ögonen och frågade om det gjort ont.
Ingrid skakade på huvudet och sa att hon grät av lycka för hon hade aldrig trott hon skulle få uppleva detta igen eftersom hon nyss fyllt 70 och hade en karl hemma som inte orkat på några år. Jag log och kände att jag redan började få resning igen eftersom hela situationen var upphetsande.

Jag tittade på Ingrid som lagt huvudet på sida men låg lutande kvar över skrivbordet och samlade sig.

Log lite för mig själv och tog ett fast tag runt min nu blodfyllda kuk och ställde mig vid hennes huvud och tog ett runt hennes nacke och hår med min högra hand samtidigt som jag höll ett bra tag runt min kuk med min vänstra och Ingrid stelande till lite och vred upp ansiktet och såg hur jag höll i min kuk samtidigt som jag sa:
- Ingrid nu suger du mig tills jag spruta.

Så drog jag hennes huvud framåt och tryckte in min kuk i hennes härliga 70 åriga mun och knulla de den med min 27 snart 28 åriga helrakade kuk..

ShyGuy M39
2013-09-24 14:17
3
4,4/5 (7 röster)

Fler noveller inom: Ageplay