ParLBJS20 F29

Härligt analsex

Jag vaknar på morgonen av ett sms ifrån honom.. han skriver god morgon i vanlig ordning från sitt jobb. Jag svarar med ett ?god morgon? jag också. Jag är fortfarande trött och vill sova vidare. Men då kommer det ännu ett sms. Han säger att han är kåt och tänker på vad han vill göra med mig när han kommer hem ifrån jobbet..Han skriver att han vill ha mig på sängen, utan kläder... så att han bara kan utnyttja hela mig när han kommer genom dörren. Genast känner jag hur min fitta blir våt av upphetsning och önskar att det vore eftermiddag redan nu. Vi fortsätter skrivandet under dagen och skickar retsamma meddelanden till varandra.. han skickar en bild på hans pulserande hårda kuk och skriver att han vill knulla min röv så jävla hårt.Jag blir galen av kåthet och känner hur det nästan rinner fittsaft ur mig.. om han bara kunde komma hem. 


En halvtimme kvar tills han är hemma.. jag tar av mig kläderna.. lägger handdukar redo i sängen eftersom jag vet vad som komma skall.. att han kommer få fontänerna att komma en efter en med sin hårda kuk och sina grova ådriga händer. 

Jag låser upp dörren och lägger mig naken och redo i sängen och väntar in honom.. jag är så jävla kåt nu.. han har retat mig hela dagen..Plötsligt hör jag att någon tar i dörrhandtaget..dörren öppnas och där står han i sina sexiga arbetskläder och man ser tydligt utanpå byxorna att kuken är stor och hård och så redo att pumpa både fittan och röven på mig. 

Han går emot mig.. utan att säga ett enda ord tar han av sig kläderna.. ställer sig på knä i sängen smeker min kropp lätt och försiktigt medan jag ligger där.. han smeker mig överallt utom fittan.. ååååh Jag vill bara han ska ta mig NU. Han tar fram ett rep och binder mina hand och fotleder i sängen och sätter på mig ögonbindel. 

Han börjar kyssa och nafsa min kropp från fötterna och rör sig långsamt uppåt.. min fitta pulserar nu av kåthet och det känns som jag ska explodera. Han fortsätter kyssa och nafsa mig på ena bröstet.. och sedan det andra.. han kysser mig på halsen och jag känner hur hela min kropp ryser. Han rör sin hand uppåt mot min hals och tar ett stadigt grepp samtidigt som han med den andra handen börjar smeka min fitta och rumpa..


?Du är min lilla slyna? viskar han i mitt öra.

 Det enda jag kan göra är att svara ett svagt ?ja?

?Jag ska pumpa din trånga röv? säger han och jag hör på hans röst hur kåt han är. 

Jag känner hur han börjar värma upp röven på mig med fingrarna och jag stönar av njutning.. han vänder på mig så att jag ligger på mage och han ber mig puta upp med rumpan.. sedan  känner jag hans fingrar tränga in i min våta fitta.. snart så för han in fler fingrar.. och till sist så känner jag hur hela hans näve fyller upp min fitta. 

Han börjar röra handen snabbt ut och in och jag känner igen känslan direkt.. jag kommer.. när han tar ut sin hand kommer det en härlig fontän och jag skriker nästan av den underbara känslan.. han fortsätter några gånger till och jag kommer om och om igen. sedan känner jag hur han kommer bakom mig.. jag känner hans hårda kuk emot min rumpa.. han tränger långsamt in i rumpan med ett stön och när han känner att jag är redo så tar han i hårt och pumpar röven tills jag åter igen känner hur det sprutar fittsaft ur mig. 


Han pumpar min röv hårt bakifrån och tar ett nytt stadigt grepp om min hals och ger mig en örfil på kinden.. han vet hur han ska kåta upp mig ännu mer.. jag hör hur hans stön blir mer och mer intensivt och precis innan han är påväg att spruta i mig så drar han ut kuken ur min röv och ger mig en rejäl sats i ansiktet.

Med mitt ansiktet täckt av sperma så suger jag upp resten av sperman på hans härliga kuk