Häxan 11

Lärjungen och Häxan.


lärjungen tycker mycket om sin vän och just den här dagen kände han sig lite ensam gick runt i det stora huset och viste inte ricktigt vad han skulle hitta på.


Mina vänner nymferna hade åkt iväg på en shoping tur och häxan viste han inte vad hon gjorde.


så han gick runt och kände sig rastlös i det stora huset. Nu stoga han i trappan upp till häxans rum han brukade inte gå dit om hon inte kallade på honom. hon brukade vilja vara ifred då.


fast idag smög han försiktigt upp för trappan och gläntade på hennes dörr och går in , stark blom doft slår emot honom den är ganska trevlig tänker han. Men ser inte sin vän någonstans går längre in och kommer till sovrumet sänen är bäddad med vita eller ljusa siden lakan idag ser han.


stannar upp och lyssnar , hör et ljud det kommer från hennes badrum smyger sig närmare.


nu hör han att det måste vara duchen som är igång han går fram mot badrummet och öppnar dörren försiktigt hon är i duchen ser han nu . det är ett ganska stort rum med bad och duch i ena ändan. det ångar av värmen och härliga dofter slår mot honom , jag kliver in stänger dörren bakom mig. Hon vänder sig om och får syn på mig. Vinkar till mig att jag ska komma närmare, ta av dig säger hon.


han tar av sig och hänger upp sina kläder på en hängare vid ena väggen,


nu är han naken och kliver in tillsin vän i dom varma vattenstrålarna.


Kom in iden varma duschen och kände dom heta strålarna mot min kropp.


Häxan stod med ryggen mot mig och jag lägger armarna om henne kramar henne bakifrån smeker brösten som är härligt runda och lagom stora i mina händer. Hon lutar sig bakåt och känner hennes huvud mot mina axlar vi står där och njuter medans vattenstrålarna smeker vårt skinn.


Kännner hennes hand mellan mina ben och masserar mig skönt. Låter händerna gå på upptäcktsfärd över hennes kropp. <Känner hennes lår och härliga sköte låter mina händer smeka hela hennes underbara kropp bröst lår mage. Kittlar henne med min tunga i nacken och kysser lätt. Hon vrider sig emot mig och kysser tillbaka på min kind. Det känns så skönt här i den varma duchen och hon är så vacker jag tycker verkligen om min Häxa. Tar ner duschen och låter dusch strålarna vandra över hennes kropp från axlar mage lår låter dom stanna upp lite framför hennes sköte och märker på henne att hon njuter.när dom heta strålarna masserar hennes känsliga hud och mycket känsliga ställe. Hon rör vid mig med smeker mig och tar tag i mig med sina härliga händer . Nu går hon ner på knä och tar mig i sin mun och suger helt underbart känner hennes tunga leka med mig.


Helt underbart skönt.


Hon suger hårdare och smeker mig samtidigt jag klarar snart inte mer det blir så enormtskönt känns varenda cell.

Hon reser sig och nu är det min tur hon lutar sig bakåt mot mig låter mina händer fortsätta smeka henne och känner hennes mjuka lår och en hand över hennes sköte masserar lätt ett finger delar på hennes läppar och glider in i min vän rör mina fingrar lätt mot henne hon jämrar sig lätt.


.


jag vänder på mig och hon lutar sig mot väggen medans jag nu går ner på knä och leker med hennes läppar smakar på min vän kysser och suger lätt över hennes läppar . Hon har det skönt nu märker jag. Jag bara fortsätter att leka med min tunga smaka och dricka hennes härliga safter så skön hon är.. trycker mig nu hårdare mot henne och hennes händer tar tag i mitt huvud och trycker det mot sig.


Låter ett par fingrar leta sig in i henne går så , hon stönar till och känner att hon snart också snart ska bli lycklig tungan leker och läpparna smakar medans fingrarna masserar hennes härliga varma sköte. Nu skriker hon till och darrar i hela kroppen känner hur skönt hon får det..

vi står och håller om varandra i den varma duchessen och vattnet som rinner ner över våra ansikten


Lite darrigt i benen vi sjunker ner på dusch golvet blir sittande och bara är så ljuvligt skönt tar hennes hand och smeker den.

Efter en stund reser vi oss och min vän säger att jag varit olydig och måste straffas för att jag tagit mig in olovandes i hennes rum.


Tar min hand och leder mig ur duschen. Först säger hon att jag måste torka av henne och efter det mig skälv sen kan du vänta utanför.


Jag gör naturligtvis som hpn säger. Fast tänker att det var inte mycket till straff. När jag är klar väntar jag utanför.


Efter en stund kommer hon tillbaka med ett glas champagne och ger mig, inte det heller något straff tycker jag. Sen säger hon att jag ska ta på mig en ögonbindel. Hon knyter den i nacken på mig och leder iväg med mig.

Hon säger nu att jag måste lägga mig ner i hennes säng och har inget val så lägger mig på rygg.


Så känner jag att hon tar tag i min arm och knyter ett band runt och böjer upp armen över huvudet och fast i sänggaveln, sen gör hon likadant med min andra arm. Nu sitter jag ordentligt fast kan bara röra benen fast känner snart att dom med är fastbundna. Funderar på vad hon tänkt att göra med mig nu.


Känner att hon går upp i sängen och sätter sig över mig , rakt över mitt ansikte. Hon säger att jag ska äta ordentligt smaka på nu känner hennes varma safter från häxan åpå mina läppar och slickar henne , mer skriker hon bättre kan du. Lyfter huvudet och suger mig fast i henne medans min tunga leker med henne febrilt.

Hon gnyr mer och mer och trycker sig mot mig jag kan nästan inte andas men fortsätter att leka med henes härliga sköte.


Rättsomdet är lyfter sig hon och glider ner över mig suger tag i mig och slickar mig. Jag är nu i upplösnings tillstånd och känner att får inte sluta , Men det är precis vad hon gör .


Nu gränslar hon mig och jag känner hu jag glider in i min vän mycket härligt hon är stilla och böjer sig fram och kysser mina läppar sen börjar hon röra sig med små långsamma rörelser .


Jag vill röra min vän men kan inte det är tortyr det här.

Hon ökar takten och jag glider in och ur henne känns så skönt hon är på gång och nu vill det inte till mycket mer för att vi båda ska explodera jag i min vän och hon kramar mig så skönt. Vi är ett jag försöker möta henes stötar som nu är snabba och hårda,.känner nu att det går för min vän och jag skriker rakt ut när jag gör det samma .

Hon böjer sig än en gång över mig och tar nu bort ögonbindeln så jag ser när hon kysser mig


hon löser upp knutarna och vi ligger helt utslagna på sängen. Smeker lätt min vän och talar om hur underbar hon är.

Alla liknelser med någon form av verklighet ligger som sagt i läsarens fantasi.


Författaren???????..


Esso M58
2019-03-12 17:41
4
1/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex