Helgen del Ett.

"- Hej då! Trevlig helg! Ses på måndag!"
"- Hej då! Detsamma! Tack för idag!"
Jag stänger dörren bakom mig och tar fram mobilen, jag stannar till och letar reda på min ljudbok och slår igång den. Ljudet dränker världen runt om mig. Det är minusgrader ute och min andedräkt ser ut som rök om mitt huvud, jag kommer på att Han bad mig höra av mig när jag var på väg hem. Jag tar fram Hans kontakt och väljer sms och skriver
" Hej älskade, jag är på väg hem nu så du vet. Puss " .
Jag lägger ner telefonen och börjar gå, snön knastrar under mina sulor, jag känner ljudet genom skorna. Jag koncentrerar mig på att lyssna på min bok, det här är det bästa som finns! Bara jag och min bok i ett underbart vinterlandskap. Sms signalen hörs tydligt i hörlurarna och jag blir lite irriterad på att den avbryter boken. Jag tar upp telefonen och ser att det är Han som svarade så jag stannar till för att kunna läsa.
"Okej då vet jag, vilken väg tar du? Tänkte ca tid" jag svarar
"Tänkte ta stora vägen så jag är väl hemma om en kvart tror jag. Puss"
Underligt, Han brukar aldrig fråga om när jag är hemma annars. Jaja Han kanske bara saknar mig. Jag lägger ner telefonen och fortsätter gå, jag tar upp mitt ciggpaket och upptäcker att jag bara har två kvar, måste stanna på affären på väg hem, ååh vad drygt!! Tar upp telefonen igen och skriver
"Jag lär stanna på affären å köpa cigg har bara två kvar så du vet. Puss"
Jag hinner bara låsa skärmen och nästan lägga ner den innan jag får svar
"Nej det behövs inte jag har redan köpt cigg åt oss. Det ligger ett paket här hemma. Kom hem nu! Saknar dig puss."
Hjärtat blev varmare och jag ler för mig själv åt Hans omtanke.
"Tack älskling, du är bäst. Ja jag skyndar mig Puss"
nu äntligen så får jag lyssna på min bok i lugn och ro! Jag låter min hjärna fly verkligheten in i bokens värld, jag tar upp ciggen igen och tänder en nu får muskelminnet ta mig hem.  Jag kommer till parkeringen och automatiskt så tittar jag på vår plats och ser Hans bil. Jag ler och känner mig glad. Jag slår av boken och tar av mig hörlurarna, jag lägger ner dom i väskan och går in genom porten. Jag kollar postfacket och tar upp nyckeln för att låsa upp och ta med mig posten upp. Jag läser på kuverten och ser ett till mig så jag öppnar det medan jag går upp för trappen. Jag ser att dörren är olåst så jag öppnar och går in.
"- Hej älskling! Nu är jag hemma! Finns det kaffe?"
Inget svar? Jag lägger ifrån mig väskan och klär av mig ytterkläderna. Inga skor och ingen jacka hemma, Han kanske tog en promenad då. Jag går in i köket, lägger ifrån mig posten på bordet och kollar men det finns inget kaffe, jaja då kan jag ta en dusch. Jag går in i badrummet och klär av mig naken och kliver in i badkaret, jag känner på benen om jag behöver raka dom och det ska jag göra, jag ska nog ta och raka allt, Han gillar det. Jag slår på duschen och låter det varma vattnet tina upp min kalla kropp. Jag gnuggar in vattnet i håret och sen tar jag fram duschkrämen och börjar tvåla in min kropp. Jag suckar lite när händerna glider över mina bröst och magen, lite för rund och lite för slappa i min egen uppfattning, Han berättar för mig varje dag att han tycker jag är vacker och sexig. Vi har ett aktivt sexliv och njuter av varandra. Ilningen drar igenom min kropp utan förvarning, gårdagen var fantastisk! Hans händer i mitt hår, runt min hals, Hans mun mot mitt öra, Hans andedräkt med Hans ord :
" Är du min lilla lyxhora?"
Åååååhhh!
Hela kroppen vibrerar och jag får gåshud. Mina händer har ett eget liv, dom rör sig neråt över magen och når sitt mål, jag lutar mig mot väggen och smeker min fitta med stängda ögon medans minnena från igår sveper in över mig.
(Hans småelaka leende när Han går emot mig, jag vet redan då att jag kommer få det skönt. Han kommer fram till mig, Han är längre än mig och tornar över mig. Han smeker min kind och hals, redan nu blir jag våt och Han har inte ens börjat än. Hans hand stannar på min hals och jag känner att Hans tag blir fastare och jag börjar få svårt att dra in luft. Hans andra hand letar sig in i mitt hår och tar en rejäl tova och drar långsamt och hårt, jag kan inte undvika att ett stön kommer ut. Ojdå nu blir det straff på det tänker jag och ler försiktigt.
"- Vad sa du nu ditt lilla luder?"
Sa han med ett stort leende med jävulskap i sina vackra ögon. Åh vad jag älskar att se den blicken...
"- vem gav dig tillåtelse att säga något? Har vi inte lärt oss att man gör inget utan tillstånd vid sådana här stunder?"
Han släpper min hals och jag andas djupt.
*- Förlåt* säger jag tyst med leende mun. Han behåller greppet om mitt hår och leder mig på tåspetsarna in i sovrummet. Smärtsam njutning går som vågor genom kroppen och samlas i en punkt, jag känner hur det börjar rinna på insidan av låren. Han slänger mig på sängen så jag hamnar på mage och jag vet att jag ska ligga still och invänta Hans ord. Han smeker min rygg och armar, Hans händer vandrar ner till min tröja och drar den av mig. Jag har ingen bh på mig för Han vill se dom dansa jämt, Han drar av mig byxor och trosor och smeker min stjärt, sen utan förvarning så landar Hans hand på min ena skinka hårt...)
Mina fingrar rör sig fortare och fortare över min klitoris och jag känner orgasmen komma där i duschen med varmt vatten sköljandes över mig.
Jag stönar ut den högt och låter den tona ut hela världen omkring mig.
"- Jaha, är det sånt du gör i duschen?!"
Jag skriker till lite och ramlar nästan när Han öppnar munnen. Han skrattar åt mig och kommer fram och kysser mig, jag är andfådd och lite bensvag. Jag skrattar jag oxå
"- du får faaan inte skrämmas sådär!! Jag kan ju ramla och slå ihjäl mig! "
Han ser uppskattande på min kropp och säger
"- skynda dig och bli klar nu jag har en överraskning åt dig!"
"- åååhh det gillas! Jag vill bara raka mig och tvätta håret så kommer jag ut."
Han låter en hand glida över mina bröst och nyper tag i en bröstvårta hårt och drar i den så jag nästan skriker. Jag ser på Honom och får den där blicken som lovar så mycket och min kåthet ökar igen.
Han ler och vänder och går ut ur badrummet och stänger dörren, jag ler och fortsätter med att tvätta och raka mig. När jag är klar så drar jag en handduk runt håret och en runt kroppen och går ut i vardagsrummet, Han sitter i soffan och dricker kaffe, det står en mugg kaffe till på bordet och jag blir glad.
"-åh kaffe! Precis vad jag behöver älskling! Tack!"
Jag går mot soffan och lutar mig framåt för att plocka upp muggen när jag inser att det är redan drucket ur den. Jag hinner bara möta Hans blick innan allt blir svart, någon har satt på mig en ögonbindel bakifrån så jag vet inte vem det är.
"-Vad fan! Vad är det som händer?!"
Hans hand hårt och blixtsnabbt runt min hals, jag kan inte andas.
"- Horor pratar inte."
Hans röst är som en låg morrning..
Min kropp svarar på en gång och jag känner benen bli svaga och hur det ilar till i min klitoris och hur fittan blir våt!
Den andra som finns här drar i min handduk runt min kropp, jag stretar emot lite men jag känner Hans hand ta ett ännu hårdare grepp så jag lägger båda händerna på Hans arm och signalerar att jag ger mig. Han släpper in lite luft i min hals och jag andas djupt, jag känner handduken falla och jag är naken..  jag känner en kropp bakom mig och ett par händer leta sig över min kropp till mina bröst och klämmer hårt på dom, jag hör Hans röst säga till personen bakom mig
"- Det var ett tag sedan du kände på dom där va?!"
"- Mmmm det var det. Men dom är lika sköna nu som dom var då. Hon är däremot väldigt mycket lugnare än hon var då *skratt*. Det var ju hon som var den dominerande då."
När röst nummer två hörs så vet jag vem det är... Känslan av igenkänning är som ett slag i magen det är mannen jag var med innan Honom, jag känner hur lusten i min kropp höjs och jag vill se Honom i ögonen, och se mitt ex.. Han sa en överraskning... Åhh herregud!... Jag ska få dom två på samma gång... Jag känner min fitta bli plaskvåt och bröstvårtorna styvnar när jag fattar vad som väntar mig. Han skrattar till och säger
"- Kolla där! Nu rinner det redan efter benen på det lilla ludret!"
"- Tamefan! Du ljög inte när du sa att hon skulle gilla det. Jag har drömt våta drömmar om det här sen du frågade om jag ville."
"- Jag tycker om att se henne så här och jag delar gärna med mig av den här"
Han smeker min fitta utan att nudda min klitoris, jag är så jävla kåt att jag stönar av beröringen, mitt stönande avbryts av att luften försvinner. Jag ser svarta prickar som börjar dansa i ögonvrån och jag känner att mitt ansikte blir rött och varmt. Exet klämmer hårt på mina bröstvårtor och jag övermannas av mörker. När jag vaknar ligger jag på golvet i vardagsrummet mellan två män, Han och Exet. Ögonbindeln är borta och jag andas tungt, dom ser på mig och ler elakt bägge två. Jag ser tillbaka på dom bägge och jag vet vad Han förväntar sig av mig. Jag skyndar mig att sätta mig på knä och se ner i golvet, jag känner hur mina händer darrar av förväntan, skräckblandad men ändå en förväntan.
"- Fan vad du har lyckats tukta henne! Så här har jag aldrig sett henne. Så jävla sexigt!"
"-Ja det tog sin lilla tid." Han böjer sig ner och tar tag i min haka och tvingar mig att se på honom
"- Men även små luder lär sig saker till slut." *Skratt*
"- Eller hur min lilla lyxhora?"
"- Ja Herre."
Jag svarar automatiskt och väntar på Hans order.
Han ser på mig och släpper min haka, ögonen ner i golvet igen.
"-Hämta bojorna!"
Hans order som en pisksnärt, jag reser mig snabbt och hämtar det han vad om. På golvet där jag satt finns en pöl av fittsaft.
"- Du får städa efter dig hora!"
Exets röst, jag söker Hans blick för att få bekräftelse att jag även ska följa Exets order. Han undviker min blick, han vill straffa mig. Men för vad? Lusten i min kropp är så stark att jag skakar och andas tungt, jag vill slänga mig på golvet och slicka upp mina safter men jag vet inte om jag vågar.
Min tvekan får effekt, Exet tar sig med snabba steg fram till mig och tar ett hårt grepp i min nacke och trycker ner mitt ansikte mot min pöl. Jag inser nu att Han har lämnat över mig till Exet och jag gnyr utan att kunna stoppa ljudet, jag väntar på en hand runt min hals men istället kommer en hand ner ömt över min rygg och smeker mig mjukt hela vägen ner över min rumpa, och svänger in till min plaskvåta svullna fitta. En mjuk röst i mitt öra
"- Var en duktig liten hora nu, och slicka upp din pöl så får du känna dom här igen efter du är klar."
Exets fingrar smeker mina blygläppar och jag minns hans talang i det området. Jag skyndar mig att slicka upp min pöl, varenda droppe slickar jag i mig i hopp om att få känna Exets sköna fingrar igen.
"- Åhh vilken duktig liten hora du har blivit! Och fortfarande sexig. Som jag har fantiserat om att ha dig så här undergiven."
Under tiden han pratar har han lagt ner mitt huvud på golvet så jag har min rumpa i vädret, och han smeker min svullna fitta som bara han kan. Han smeker försiktiga små smekningar på mina yttre blygläppar och säger:
"- Nu mitt vackra lilla luder ska du bara blunda och njuta för du var så duktig att städa."
Min ögon stängs och jag hänger mig åt känslan som byggs upp i min fitta.
Han låter två fingrar glida in i min värme och jag stönar till, han pullar mig mjukt och lugnt innan han tar ut sina fingrar och låter dom smeka försiktigt över hela min kåta fitta, sen cirklar han runt min klitoris tills mina höfter försöker styra honom till den. Känslan bara blir större och större, jag andas tungt och stönar och kvider om vartannat. Han märker mina rörelser och låter fingrarna glida över min klitoris fortfarande försiktigt och mjukt, men nu vill min kropp komma och då funkar inte försiktigt och mjukt längre så jag trycker mitt kön emot hans hand och börjar ställa mig på alla fyra glömsk av denna sköna välbekanta känslan. Exets hand mot min fitta försvinner och jag gnäller till längtansfullt och irriterat, jag hinner inte öppna ögonen och opponera mig innan en hand träffar min kind och en annan hand min skinka. Jag skriker till av förvåning och minnet om vart jag är och med vem kommer tillbaka. Åh nej vad gjorde jag? Jag var olydig. Jag skyndar mig att säga samtidigt som jag bugar framför Honom:
"- Förlåt Herre, jag glömde min plats Herre. Låt mig förklara, snälla Herre!?"
Jag ligger med näsan i golvet, händerna uppsträckta ovanför mitt huvud och rumpan i vädret med benen långt isär, Hans favorit ställning.
Jag hör att Han är arg på Hans andhämtning.
Iskallt säger Han:
"- Nej. Du vet vad som väntas av dig när någon är generös och vill ge dig en orgasm. Och du bara skiter i det. Här har Jag och Kasper planerat en trevlig helg åt dig och du är såpass olydig att vi måste ta till hårdhandskarna redan första timmen. Här har jag skrutit om vilken duktig liten hora du är och så gör du så här!"
Hans röst höjs och jag hör att han börjar bli sluta-leken-arg.
Jag känner tårar välla upp.
"- Men!"
Hans ord som ett piskrapp.
"- Det är inte jag som bestämmer ditt öde idag det är Kaspers dag idag, min dag är imorgon. Så det är inte upp till mig vad som händer nu."
Kasper skrattar till och jag hör hur han ställer sig snett bakom mig och sen känner jag bara smärta när bältet landar på min skinka. Jag lyckas hålla skriket inne och rycker bara till, nästa träff är hårdare och jag lyckas än en gång bara tyst. Jag vet inte reglerna längre så jag vågar inte göra något utan går tillbaka till grunden
* Var tyst om inget annat sägs.
* Var still om inget annat sägs.
Det är ett uppehåll i bältets framfart och jag hör steg mot mitt huvud, äntligen regler att följa, jag väntar spänt på vad som kommer hända.
En hand smeker mitt huvud försiktigt samtidigt som Kaspers röst säger:
"- Se på mig."
Jag vrider på huvudet för att se honom. Han fixerar mina ögon och säger med en lugn och stadig röst och ett leende lekande i mungipan.:
"- Du är för tyst, jag vill höra mitt lyxluders röst när jag ger en konsekvens för hennes olydnad. Förstår du vad jag säger?"
Jag nickar.
Hans hand flyttas till min kind och smeker den.
"- Duktig hora. Se så ner med huvudet igen och låt mig höra hur din röst låter av smärta."
Jag lägger ner mitt huvud igen och jag känner hur det rinner efter låren och hur det bränner där bältet träffade. En skarp smärta på samma ställe igen, min instinkt att skrika får lov att komma fram. Jag hör ett litet skratt från Kasper. Han träffar igen och jag skriker igen, högre den här gången.
"- Såja! Nu börjar det likna nått! Duktig Slampa!"
Kasper låter exalterad och glad.
"- Vill du ha ett tips?"
Hans röst, jag känner en ilning i hela kroppen.
"- Ja gärna!"
Steg mot mig.
"- Om du träffar här, så ska du får höra nå kul *skratt*"
Jag vet inte vart han menar så jag börjar bli lite kåträdd.
Jag kan inget annat än att skrika ut min smärtblandade njutning när bältet landar på min svullna fitta, jag skriker i falsett och skakar i hela kroppen. Jag hör långt bort att dom skrattar åt min reaktion
Kasper säger med skrattade röst.
"- Wow vilket skrik! Det var jag inte berred på *skratt*"
"- Det är det enda ljudet jag aldrig kan få bort, spelar ingen roll hur många konsekvenser hon får för det. Hon kan inte kontrollera sig när hon blir träffad där. Men jag tycker det är jävligt porrigt!"
Jag andas tungt med öppen mun.
Ett rapp till på samma ställe och jag känner hur min fitta sväller upp ännu mer och orgasmen närmar sig. Jag skriker högt igen. Han hör hur ljudet ändras och han varnar Kasper.
"- Nu är hon nära att komma!"
"-Okej, tack för varningen!"
Steg mot mig igen.
"- Klarar du ett till eller kommer du då?"
Jag vänder mitt ansikte mot Exet och säger viskande
"- Jag tror jag kommer om jag får ett till."
En smekning på min kind.
"- Har du lärt dig att följa order nu?"
Jag ser på honom och säger tyst
"- Ja. Jag ber om ursäkt och kommer att göra mitt bästa att inte göra bort mig igen!"
Han ler och låter sin hand smeka min rygg igen ner mot mina randiga skinkor och droppande fitta.
*Skratt* "- Jag ser att jag gjort något intryck på dig iallafall lilla hora!"
Hans hand glider in över min fitta och smeker allt med hela handen.
"- Titta här så mycket fittsaft!"
Hans hand framför mitt ansikte, jag ser den glänsande vätskan som en hinna på hans hand.
"- får jag snälla slicka av din hand?"
"- Nej! Du ska få nått bättre lilla söta slyna" hans fingrar i min fitta igen och jag känner blixtar av njutning i min kropp.
"- Du får stöna och du får komma. Jag vill höra dig ha det skönt nu."
Jag kan inte få fram ord längre. Hans fingrar smeker mina våta veck och hittar klitoris och cirklar runt den. Jag stönar högt och kropper rycker och darrar under hans behandling.
"- Lägg dig på rygg lilla vän." Exets röst i mitt öra skickar rysningar längs min ryggrad. Jag lägger mig på rygg och hans talangfulla händer hittar alla punkter som gör mig galen. Han låter två fingrar glida in i mig och hittar punkten på den främre slidväggen samtidigt som hans tumme smeker min klitoris. Han pullar mig och jag stön-skriker och kan inte ligga still, mina händer smeker mina bröst och masserar bröstvårtorna hårt.
"- Ja ja ja ja ja ja ja JAAAAA, däääääärrrrrrr! Jag kommeeeerrrrrr nUUUUU!!"
Min kropp spänns och jag skriker ut min orgasm högt och jag ser svarta fläckar blixtra för min syn, jag känner hur min kropp sakta slappnar av och hur orgasmen ebbar ut och jag känner tårarna välla upp och rinner ned från mina ögon. Känslan var så stark att gråten kommer utan att jag kan styra den. Plötsligt känner jag två par armar runt mig och mjuka röster i mina öron
"- släpp ut det sötnos.."
"- det är bra älskling, gråt en skvätt så röker vi sen och så har vi lite mer kul sen!"
Jag är så lycklig i exakt denna stund och jag känner total avslappning där i deras två starka famnar. Och jag vet att detta bara är början på den bästa helgen i mitt liv!!

fortsättning följer...

DarkRainbow F36
2019-03-20 17:58
4
4,5/5 (8 röster)

Fler noveller inom: Hårdhänt